-
Καποιοι εχουν μπερδεψει στην κυριολεξια την με την βουρτσα!
Εκτος και αν θελουν να τρολαρουν μεσα στο ναο της υδροπνευματικης...ασχολιαστο!Ακου RR
Καλο καλο, πολυ καλο!!! -
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Καποιοι εχουν μπερδεψει στην κυριολεξια την με την βουρτσα!
Εκτος και αν θελουν να τρολαρουν μεσα στο ναο της υδροπνευματικης...ασχολιαστο!Ακου RR
Καλο καλο, πολυ καλο!!!Πες τα ρε...πες τα!!!(Α! μεγια το Avatar και η υπογραφη!)
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
(Α! μεγια το Avatar και η υπογραφη!)Θενξ, με επιρεασε η χθεσινη βολτα με Μπεμπα φορτωμενη με πολλα αλογα!
...οπως και το drift της... -
Οριστε και ενα βιντεο απο την εξελιξη ενος απο τα καλυτερα αυτοκινητα στην ιστορια του Dakar...
Το μονο πραγμα που περασε στην παραγωγη ειναι τα κωλοφαναρα και τα εμπρος!!!
-
(Α! μεγια το Avatar και η υπογραφη!)
Θενξ, με επιρεασε η χθεσινη βολτα με Μπεμπα φορτωμενη με πολλα αλογα!
...οπως και το drift της...Περα απο την πλακα το Avatar γ@μει!πως το 'κανες?
-
Οριστε και ενα βιντεο απο την εξελιξη ενος απο τα καλυτερα αυτοκινητα στην ιστορια του Dakar...Γαμωτοοοοο...
Ισως ηταν και ο λογος που ποτε δεν ειδαμε μια ΖΧ WRC! Τοτε βλεπεις ασχοληθηκαν με αμμολοφους...γμτ!
Ευτυχως υπηρξαν καποιες Kit Car!
-
Οριστε και ενα βιντεο απο την εξελιξη ενος απο τα καλυτερα αυτοκινητα στην ιστορια του Dakar...
Γαμωτοοοοο...
Ισως ηταν και ο λογος που ποτε δεν ειδαμε μια ΖΧ WRC! Τοτε βλεπεις ασχοληθηκαν με αμμολοφους...γμτ!
Γιατι ρε...?Μια χαρα ειναι και το Dakar...
-
Γαμωτοοοοο...
...δε θα σε χαλαγε ομως μια WRC να ταπωνει κατι αλλα κουτακια της εποχης!
Το αβαταρ το φτιαξε αλλος...εγω δεν επαιζε να του κανω τετοια επεξεργασια...κουλος!
-
Γαμωτοοοοο...
...δε θα σε χαλαγε ομως μια WRC να ταπωνει κατι αλλα κουτακια της εποχης!
Το αβαταρ το φτιαξε αλλος...εγω δεν επαιζε να του κανω τετοια επεξεργασια...κουλος!
+100000000000
-
+100000 και στο κουλος?
-
Οτι πιο αστειο εχω δει σημερα!
C3 ειναι, ναι... -
+100000 και στο κουλος?Οχι ρε...Για τα αλλα ελεγα...περι WRC...
-
Οτι πιο αστειο εχω δει σημερα!
C3 ειναι, ναι...Γιατι ρε???Και γ@μω τις μοντιφες...
-
Υδραυλικες εγκαταστασεις, Ο ΜΑΚΗΣ!!!
Καλα δεν ντραπηκαν, τσιπα δεν ειχαν? Πα πα πα πα
-
Υδραυλικες εγκαταστασεις, Ο ΜΑΚΗΣ!!!Καλα δεν ντραπηκαν, τσιπα δεν ειχαν? Πα πα πα πα
Εγραψες...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
πολυ λευκα δεν ειναι τα φωτα σου?
Αντε παλι ψαρωμα..Και την αλληφορα που ειχα ανεβασει φωτο, παλι το ιδιο με ρωταγαν..
Δε φοραω καγκουροξενον.. Ετσι τα εβγαλε η φωτογραφικη..οκ
-
σημερα πηγα να το κανω ζμπαραλια το ψ2 λογω των κωλοελαστικων που εχει πανω (eagle F1 γτπ ) τα οποια αν δε ζεσταθουν ειναι ακρως επικινδυνα
αλλα χαρη στη φιλικη και προβλεψιμη συμπεριφορα του επανηλθε ανετοτατα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
σημερα πηγα να το κανω ζμπαραλια το ψ2 λογω των κωλοελαστικων που εχει πανω (eagle F1 γτπ ) τα οποια αν δε ζεσταθουν ειναι ακρως επικινδυνααλλα χαρη στη φιλικη και προβλεψιμη συμπεριφορα του επανηλθε ανετοτατα
Προσεχε ρε φιλε!
Αφου ειναι γτπ γιατι τα βαλες? Να λεγα οτι εισαι και κανας ασχετος...Ψαγμενο σε εκοβα
-
νομιζεις οτι θα εβαζα εγω ποτε αυτες τις αηδιες
ο πατερας μου τα εβαλε γιατι ηθελε ενα πολυ σκληρο ελαστικο για πεζοδρομια μιας και το αυτοκινητο αυτο το οδηγει κυριως η μητερα μου (κι εγω βεβαια για να μην κουναω για μικροπραγματα το δικο μου) και τα θεικα exalto που φορουσε επανω οσο καλα και να ηταν , τα πεζοδρομια δε τα συμπαθουσανπλακα πλακα τα eagle δε νιωθουν απο πεζοδρομια, πλεον εχω αρχισει να τα κοπαναω κι εγω πανω σε αυτα
(το αυτοκινητο θα θελε και μια ευθυγραμμισουλα )γενικα προσεχω, αλλα ειχα ξεχασει οτι το αυτοκινητο ειχε να κινηθει απο χθες και περασα απο μια καλη στροφουλα που περναω καθημερινα, αλλα αμα ειναι κρυα τα λαστιχα...
-
Μου εμεινε η μιση λαστιχενια μπιλια του λεβιε των ταχυτητων στο χερι σημερα το μεσημερι..
CITROËN FORUM