-
Εντυπωσεις μεχρι τωρα???
Εδω ειμασταν οταν βλεπαμε την αγγελια τοτε...χεχε θυμασαι? αντιδραση...αυριο το αγοραζω! -
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Εντυπωσεις μεχρι τωρα???Εφυγαν τα σαπούνια τα bridgestone(ρε ΣΑΠΟΥΝΙΑ τα ΚΩΛΟΛΑΣΤΙΧΑ ) κι έγινε βδέλλα ο Γάλλος,χέρια θέλει κι όχι 215 λάστιχα
Εδω ειμασταν οταν βλεπαμε την αγγελια τοτε...χεχε θυμασαι?
Θυμάμαι ρε
Παρατημένο το είχε ο τρόμπας από serviceαντιδραση...**αυριο το αγοραζω! **:lol:
Μπα δεν παίζει,ημιαξόνια καινούρια,μαρκούτσια,κυλινδράκια,ντίζες,αμορτισερ,συνεμπλοκ,ρουλεμαν άξονα .........κομμάτια πάει λέμε
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ευχαριστώ παιδιά για τις προτάσεις αλλά βρήκα σχεδόν καινούριες οπότε βολεύτηκα,μπήκαν και τα λάστιχα πάνω
Μαύρη ζάντα σίδερο,αλητείαΕγώ θα τις έβαφα άσπρες
Τι λες ωρέ
Uploaded with ImageShack.us
Σαν ρεζέρβα ανάγκης είναι...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ευχαριστώ παιδιά για τις προτάσεις αλλά βρήκα σχεδόν καινούριες οπότε βολεύτηκα,μπήκαν και τα λάστιχα πάνω
Μαύρη ζάντα σίδερο,αλητείαΕγώ θα τις έβαφα άσπρες
Τι λες ωρέ
Uploaded with ImageShack.us
Σαν ρεζέρβα ανάγκης είναι...
Αμα θες 235 λάστιχο να στρίψεις κάτι δεν πάει καλά με τα μεταλλικά μέρη της ανάρτησης
-
Indeed
-
μέχρι 80 χλμ σε υποχρεώνει να πας;
μην μου πεις ότι δεν μοιάζει; έτσι μαύρη γυαλιστερη σίδερο είναι λες κ την έβγαλες μόλις από το πορτ μπαγκάζ -
Καλά, εσύ γνωστός καγκουράκος είσαι
-
Eιναι για να καμουφλαρει τα 4πιστονα 308αρια...!
-
Εδώ είναι η διαφορά στον τρόπο σκέψης του καθενός μας,το αυτοκίνητο για κάποιους είναι μέσο επίδειξης,για μένα όχι,εγώ αυτή τη ζάντα καβλώνω........ΕΓΩ,αδιαφορώ για το αν βλέπει ρεζέρβες ο τουρμπάς της καφετέριας,με αυτή τη ζάντα πάω αέρα πατέρα και δε βλέπω τα ηλίθια κι αντιαισθητικά χείλη της αλουμινίου που αν πατήσεις εφημερίδα θέλει ενάμιση κιλό αντίβαρα στη ζυγοστάθμιση.
ΑΥΤΗ η ζάντα είναι αυτή που βάζει ή μάλλον.....έβαζε ο κατασκευαστής και υποκλίνομαι για το πόσα κιλά @ρχίδια είχε ο μηχανικός που με ρεζέρβες το αμάξι είναι για σεμινάριο.
Τα τάσια είναι για τους ανίδεους.
Ετσι είμαι εγώ......καφρίλα -
Εντάξει μας έπεισες... νάνι τώρα.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Εντάξει μας έπεισες... νάνι τώρα.Ποιος σε μίλησε εσένα ρε σούργελο?
-
γέρασες Μάκη ... γέρασες
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
γέρασες Μάκη ... γέρασεςΕλα να σε πάω άτα
-
Εντάξει μας έπεισες... νάνι τώρα.Όσο και αν έχει λίγο γλαφυρό τρόπο περιγραφής, δεν έχει άδικο.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ποιος σε μίλησε εσένα ρε σούργελο?
Κανείς, μου αρέσει να πετάγομαι σαν την πορδί. θες να γίνεις το ταίρι μου; εγώ η πορδί εσύ ο κώλος. ε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όσο και αν έχει λίγο γλαφυρό τρόπο περιγραφής, δεν έχει άδικο.
Αφου το πιστεύεις αυτό...
-
Κανείς, μου αρέσει να πετάγομαι σαν την πορδί. θες να γίνεις το ταίρι μου; εγώ η πορδί εσύ ο κώλος. ε;
Σ' έχω χεσμένο
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Σ' έχω χεσμένο
Το βλέπω
-
Όσο και αν έχει λίγο γλαφυρό τρόπο περιγραφής, δεν έχει άδικο.
Αφου το πιστεύεις αυτό...
Ναι, τι;
-
Με μια σωστή ζάντα αλουμινίου καταφέρνεις να έχεις, λιγότερο βάρος, καλύτερο αερισμό των φρένων και καθόλου σκουριές.
Σίγουρα έχουν τα μείον τους, σίγουρα πολλοί τις βάζουν για μόστρα, αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι μια σιδερένια είναι καλύτερη στα πάντα. Οκ αντέχει περισσότερο... αλλά μέχρι εκεί .
CITROËN FORUM