-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
όταν του κάψει λαδάκι θα τον δώ...Δεν ειναι vag αυτο ρε..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
όταν του κάψει λαδάκι θα τον δώ...
Δεν ειναι vag αυτο ρε..
Ναι ε;
για τράβα σε κανένα συνεργείο τουότα να σου πουν για τα σπασμένα μοτεράκια, για τα χαλασμένα κιβώτια και μετά τα λέμε...παει η τουότα που ξέραμε παλιά κύριοι...
-
Α οκ!Τώρα το πιασα...Θάνος,το ραβ τέσσερα του θείου μου δουλεύει ρολόι...
-
όταν του κάψει λαδάκι θα τον δώ...Δεν καιει λαδακια προς το παρων!
...αν και μεταξυ μας, δε νομιζω οτι θα καψει και ποτε του! Αυτο το μοτερ για μενα, ειναι απο τα καλυτερα 1.6 που προσφατα εχουν βγει!
Σπασμενο 1ZR-FE παντως ΔΕΝ εχω δει!
Anyway ομως... -
Εγώ σου λεω τι είδαν τα μάτια μου...
-
Στα τοσα χιλιαδες Auris που κυκλοφορουν, ε τα ματακια σου ετυχαν να δουν και εναν σιδεροφαγο οδηγο! Λογικο!
-
ίσως να ξέρω κάτι παραπάνω
-
Ποτε δεν αμφεβαλα για το ευρος των γνωσεων σου!
-
Μιας που πιασατε παντως το auris ειναι ενα αμαξι που ξεκαθαρα δεν αξιζει τα λεφτα του και ειναι και τελειως βαρετο και αποκομμενο οδηγικα..Καλα το αισθητικο κομματι ειναι υποκειμενικο..
-
Τεσπά πολύ το κουράσαμε το θέμα...
-
22.914 ελληνες κλαινε τα λεφτα τους!
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
22.914 ελληνες κλαινε τα λεφτα τους!Ίσως
-
Οταν με τα λεφτα του auris 1.4 μια εποχη επαιρνες της c5 fl 1.8.. Πολυ καλα κανουν...
-
Και με τα λεφτα της πλουσιας C5 THP, αγοραζεις Μ3...φοβερος συλογισμος!
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Και με τα λεφτα της πλουσιας C5 THP, αγοραζεις Μ3...φοβερος συλογισμος!Ατυχες ,δεν ισχυει...
Αν εβρισκες ενδιαφερον σε αυτο το κουτι, με το οποιο εχω κανει και καμια 200αρια χιλιομετρα και εχω πληρη αποψη για ολα εκτος του μοτερ σου, δε θα κυκλοφορουσες με τη zx... -
Ρε μπας και εισαι κρυφο-τογιοτακιας;;;
-
Ούι τι σου πε!
-
Ούι τι σου πε! -
...και κρυφο BMWδακιας! 3 πολυ μεγαλες αγαπες! 3 εταιριες που εδωσαν πολλα στην αυτοκινηση!
Η Citroen ομως ειναι πανω απ ολα...γιατι εχει αυτο το κατι που δε μπορω να το βρω σε αλλη μαρκα με σχετικα λιγα λεφτα! Ειναι μεγαλο + να δινεις στον πελατη ενα αυτοκινητο για το οποιο θα γυρισει να πει, ΑΞΙΖΕΙ τα λεφτα του μεχρι τελευταιου €!!!
Δεν ξερω αλλοι κατοχοι Citroen τι υποστιριζουν, εγω ομως αυτο αισθανομαι για τη ΖΧ, για καποια αλλα Citroen δε το αισθανομαι...στην πλειοψηφια της ομως αυτη η μαρκα, μου επιβεβαιωνει την φραση αυτη! -
όταν μεγαλώσεις θα σου περάσει
κουτιά με ρόδες είναι ΟΛΑ τα αυτοκίνητα.-
CITROËN FORUM