-
Τσου! Και επετρεψε μου να επιμεινω πανω σε αυτο...Στην τριπορτη μετακομιζεις στο πισω καθισμα και τα μπροστα τα ριχνεις τερμα μπροστα και δημιουργειται ενας υπεροχος ωφελιμος χωρος που το 5πορτο απλα δεν φανταζεται! Η 3πορτη ΖΧ τα ιδια με εξτρα μπονους τα πισω καθισματα που ρυθμιζεται η κλιση της πλατης και τα βαζεις οσο πιο ξαπλωτα γινεται...
-
-
Λες να βαλει μπρος η ξαρουλα και να με πατησει... Τι 5.1 ηχεια ρε...Εδω μιλαμε για μοντελο 1989 Philips με 4*100 Watt...
-
Εχουν διαφορες στο μεταξονιο?
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Τσου! Και επετρεψε μου να επιμεινω πανω σε αυτο...Στην τριπορτη μετακομιζεις στο πισω καθισμα και τα μπροστα τα ριχνεις τερμα μπροστα και δημιουργειται ενας υπεροχος ωφελιμος χωρος που το 5πορτο απλα δεν φανταζεται! Η 3πορτη ΖΧ τα ιδια με εξτρα μπονους τα πισω καθισματα που ρυθμιζεται η κλιση της πλατης και τα βαζεις οσο πιο ξαπλωτα γινεται...Εμεις σηκωσαμε πισω εδρες και ριξαμε πισω πλατες...αυτο εννοεις?γιατι δεν σ επιασα...
-
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Μια χαρα εισαι αφου εχεις υδρο δεν θα κατσει κι ολας...Μεγαλο + αυτο!
Η ΖΧ ειχε κατσει...σουζα!
Μου θυμηζε παραμελημενη ΒΧ ηλεκτρολογου! -
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Μια χαρα εισαι αφου εχεις υδρο δεν θα κατσει κι ολας...
Μεγαλο + αυτο!
Μου θυμηζε παραμελημενη ΒΧ ηλεκτρολογου!Μηχανολογος ειναι..
Πλακα πλακα το αμαξι ειναι καλοστεκουμενο.. Απλα οι ταπετσαριες εχουν ενα θεμα.. -
Μια χαρα εισαι αφου εχεις υδρο δεν θα κατσει κι ολας...
Μεγαλο + αυτο!
Μου θυμηζε παραμελημενη ΒΧ ηλεκτρολογου!Περα απο την πλακα βλεπω πολλες ΖΧ-Xsara να εχουν καθησει απο πισω ακομη και χωρις φορτιο,απλα με 2 ατομα πισω...Ευθυνεται καπου αυτο;;;
-
Shame shit!
-
Οχι δεν λεω για τον φιλο-καρυατιδο!
Ενος ηλεκτρολογου ακυρου... -
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Shame shit! -
Ευθυνεται καπου αυτο;;;Τσ τσ τσ πλακα με κανεις???
Δοκιμασε να παρκαρεις σε ανηφορο και τραβα χειροφρενο...τι συμβαινει? -
-
Ευθυνεται καπου αυτο;;;
Τσ τσ τσ πλακα με κανεις???
Δοκιμασε να παρκαρεις σε ανηφορο και τραβα χειροφρενο...τι συμβαινει?Οχι ρε κανονικα σε ευθεια με λυμμενο χειροφρενο μιλαω...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
κατανάλωση 15 λίτρα στα 100;Οχι, 7l/100km με 140km/h
Παλια πληγη!
-
Οχι ρε κανονικα σε ευθεια με λυμμενο χειροφρενο μιλαω...Τι αναρτηση εχει πισω βρε η ΖΧ/Xsara???
Εκει οφειλεται! -
Οχι ρε κανονικα σε ευθεια με λυμμενο χειροφρενο μιλαω...
Τι αναρτηση εχει πισω βρε η ΖΧ/Xsara???
Εκει οφειλεται!Υστερουντες βραχιονες Γαρ;;; Δεν γ@μιεται,μας αποζημιωνουν αλλου...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τι μου θυμισατε τωρα..
Πριν 3 χρονια ετοιμαζωντας το σπιτι στη πατρα..
κατανάλωση 15 λίτρα στα 100;
Δε πηγαιναμε και 150.. Οτι εκαψε, εκαψε. Εκανε κατι τρελα δρομολογια τοτε.. Το επομενο ειχε παλι full σχαρα και ριγμενα καθισματα πισω και ολα τιγκα..
Βασιλακη συνεχισε να γραφεις οτι μαλακια θελεις περι καταναλωσης.. Μη σωσεις να το πιστεψεις, σου εγραψα και πως μετρηθηκε..Τρολλαρε οσο θες..Θα βαλω τη γατα μου να κλαιει παλι..
Οι zx-xsara καθονται και λογω σχεδιασης της πισω αναρτησης οταν τις φορτωνεις πολυ..
-
μας αποζημιωνουν αλλου...
CITROËN FORUM