-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
htanso21
Θα γινετε πολλοι οι Berlingoβιοι! (αν κι εκεινος παει γι'αυτο το γληγορο,το γκαζιαρικο ξερεις πoιο λεω μωρε αυτο το gti ψιτροεν racing το 1600 το Berlingo! )
Βεβαια απο οτι καταλαβα εσυ πας για νιτρα...Κρυφοκοντρακιαααααααα!Κοίτα, καγκουριές δεν θα κάνω... θελω ενα αμαξακι οικονομικό. Το πήρα για την δουλεια και... για πήδημα
αμα ειναι να πληρώνω 100ευρα για βενζίνες, ε ας πηγαινω σε ξενοδοχειο!Πλακα πλακα μιλαμε για τρελη απλα εκει πισω..
-
Τίποτα Χρήστο(και δεν καταλάβαινα τι έγραφες πριν το edit )...Δηλαδή αν κατάλαβα καλά το μόνο πράγμα που θα θέλει το Berlingo θα είναι το σηματάκι VTS στα πλάγια...σωστά;
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
htanso21
Θα γινετε πολλοι οι Berlingoβιοι! (αν κι εκεινος παει γι'αυτο το γληγορο,το γκαζιαρικο ξερεις πoιο λεω μωρε αυτο το gti ψιτροεν racing το 1600 το Berlingo! )
Βεβαια απο οτι καταλαβα εσυ πας για νιτρα...Κρυφοκοντρακιαααααααα!Κοίτα, καγκουριές δεν θα κάνω... θελω ενα αμαξακι οικονομικό. Το πήρα για την δουλεια και... για πήδημα
αμα ειναι να πληρώνω 100ευρα για βενζίνες, ε ας πηγαινω σε ξενοδοχειο!Πλακα πλακα μιλαμε για τρελη απλα εκει πισω..
Ένα πράγμα φοβάμαι... τις μαλακές αναρτήσεις... μην χοροπηδάει όλο!
-
Περιττο να σου πω οτι αμα κολλησει καιαυτοκολλητα του gcc θα παρει αλλα 10 αλογα..
Σε πειραζουμε Θανο.. -
Βρε δε μπα να με πειράζετε, πλάκα εχει και αυτό!
Αλλά μακριά απο εμένα τα του GCC οκ; Θενξ
-
Τι ωραιο μεταμεσονυκτιο παρεακι φτιαξαμε παλι..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τι ωραιο μεταμεσονυκτιο παρεακι φτιαξαμε παλι..Να ερθω να σας παρω με την Berli για καμία βόλτα;
-
Όντως...με βλέπω να ξεμένω από megabyte στο κινητό και θα με χρεώνει κανονικά...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Να ερθω να σας παρω με την Berli για καμία βόλτα;
Εαν προσφερεσαι να κανεις το δρομολογιο Αθηνα-Πατρα-Αλεξανδρουπολη ειμαι μεσα..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Να ερθω να σας παρω με την Berli για καμία βόλτα;
Εαν προσφερεσαι να κανεις το δρομολογιο Αθηνα-Πατρα-Αλεξανδρουπολη ειμαι μεσα..
Dude... I am χιλιομετροφάγος
-
Κοιτα με Citroen standar θα μαμας αβερτα !
Απλα προσεχε γιατι τελευταια εχουμε πηξει στους γαμους Ψιτροενακηδων και ως γνωστων ολα απο καπου ξεκινανε!
Παντως ειδα το berlingακι με γυαλινες οροφες (μου φανηκε πιο ψηλη η οροφη βασικα ) και αεραγωγους του Ac πανω ψηλα πισω κτλ και ηταν πολυ πουλ ομορφο το αυτοκινητακι!
Νονε ποια Αλεξανδρουπολη ρε...? Ορεστιαδα υπηρετω αλλα ειμαι Αθηνα με αδεια ρε...!
-
Τώρα με την Εγνατία έχει μειωθεί και η απόσταση...και μετά πάμε και πάνω Ορεστιάδα!
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Απλα προσεχε γιατι τελευταια εχουμε πηξει στους γαμους Ψιτροενακηδων και ως γνωστων ολα απο καπου ξεκινανε!Μην παίζεις με τον πόνο μου!
Θέλω να βαλω ενα αυτοκόλλητο στο πίσω τζάμι, απο αυτα τα τρίγωνα που θα λέει: Προσοχή ΔΕΝ υπαρχουν παιδιά στο αυτοκίνητο!Νιώθω σαν μπαμπάς πολύτεκνος να πούμε... ουτε οι πακιστανοί δεν ερχονται να μου καθαρίσουν τα τζάμια...
-
Αυτοι γενικα αποφευγουν τα αμαξια με μεγαααλες γυαλινες επιφανειες...
Εντωμεταξυ δεν ξερω στην προσωπικη σου ζωη σε τι φαση βρισκεσαι αλλα να φυλαγεσαι...Το οχημα ειναι μεγααααλη παγιδα...Μεγαλυτερη απο BMW , Mercedes και παπαριες...Το οχημα σου φωναζει: Ειμαι ετοιμος για δεσμευση!
Το νου σουυυυυυ!
-
Κοιτα με Citroen standar θα μαμας αβερτα !Απλα προσεχε γιατι τελευταια εχουμε πηξει στους γαμους Ψιτροενακηδων και ως γνωστων ολα απο καπου ξεκινανε!
Παντως ειδα το berlingακι με γυαλινες οροφες (μου φανηκε πιο ψηλη η οροφη βασικα ) και αεραγωγους του Ac πανω ψηλα πισω κτλ και ηταν πολυ πουλ ομορφο το αυτοκινητακι!
Νονε ποια Αλεξανδρουπολη ρε...? Ορεστιαδα υπηρετω αλλα ειμαι Αθηνα με αδεια ρε...!
Για τον Ζηση εγραψα την αλεξανδρουπολη, αυτο γραφει στα στοιχεια κατω απο το avatar του.. Απο Αλεξανδρουπολη για Ορεστιαδα δε βολευει ρε φιλαρακι.. δε το βλεπω πιθανο να ερχομαστε..
Youtube Video -
Αυτοι γενικα αποφευγουν τα αμαξια με μεγαααλες γυαλινες επιφανειες...Εντωμεταξυ δεν ξερω στην προσωπικη σου ζωη σε τι φαση βρισκεσαι αλλα να φυλαγεσαι...Το οχημα ειναι μεγααααλη παγιδα...Μεγαλυτερη απο BMW , Mercedes και παπαριες...Το οχημα σου φωναζει: Ειμαι ετοιμος για δεσμευση!
Το νου σουυυυυυ!
**Πες οτι μου κάνεις πλάκα;! **
-
Πω καλά μιλάμε βιντεάρα το συγκεκριμένο... α!τώρα που είπαμε για ορεστιάδα αφού διορίστηκε η μάνα μου εκεί,μάλλον θα το ξαναψάξουμε να γίνει το σαξο υγραέριο...
-
Δασκαλα ειναι η μητέρα σου;
-
By the way Zissis Πεμπτη ξαναανεβαινω πανω και μεχρι Κυριακη που γυρναω στο στρατοπεδο- Ορεστιαδα θα σουλατσαρω Αλεξανδρουπολη κι εγω...
htanso21
Δεν εχεις αντιληφθει τις μετοχες σου να ανεβαινουν...?
Δεν παρατηρεις περισσοτερα χαμογελα γυρω σου...?Ελα τωρα, παραδεξου το ! Γι'αυτο το πηρες κατα βαθος...Το σχεδιο ηταν οργανωμενο...
Παγιδα το Berlingo λεμεεεεεεεε!
-
Παγίδα το Berlingo; οκ να το δεχτώ... γιατί με το ΑΧ παρόλο που ήταν Citroen... δεν γαμ !
CITROËN FORUM