-
Ο χρήστης bug έγραψε:
1.4 είναι??? γιατί τέτοια είχε ο πατέρας μου πριν πάρει xantiaόχι 1,9 16V
τσ τσ δεν παρακολουθείς -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
1.4 είναι??? γιατί τέτοια είχε ο πατέρας μου πριν πάρει xantia
όχι 1,9 16V
τσ τσ δεν παρακολουθείςΚαλά ντε μην βαράς
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
όχι 1,9 16V
Δεν βαράω......
ακόμη -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
όχι 1,9 16V
Δεν βαράω......
ακόμηΣοβαρά,πόσα κυβικά είναι??
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
Σοβαρά,πόσα κυβικά είναι??Γιατί τέτοια δυσπιστία? Αφού σου είπε, 1.9 16ν! Κοινώς Citroen BX GTi.
Και άκου 3μπούλονες στη BX! tut tut tut...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Σοβαρά,πόσα κυβικά είναι??
Γιατί τέτοια δυσπιστία? Αφού σου είπε, 1.9 16ν! Κοινώς Citroen BX GTi.
Και άκου 3μπούλονες στη BX! tut tut tut...
Δεν είμαι δύσπιστος,απλά είχα την εντύπωση οτι ήταν 8ν ο 1.9.Οσον αφορά τα μπουλόνια,οι πρώτες bx πρέπει να είχαν 3 ανα τροχό
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
Δεν είμαι δύσπιστος,απλά είχα την εντύπωση οτι ήταν 8ν ο 1.9.Οσον αφορά τα μπουλόνια,οι πρώτες bx πρέπει να είχαν 3 ανα τροχόΟ 1.9 υπήρχε και σε 8ν και σε 16ν έκδοση, με 122 και 145 ίππους αντίστοιχα αν δεν κάνω λάθος. BX με 3 μπουλόνια ποτέ των ποτών. Visa & Axel ναι, AX & Saxo ναι, GS-GSA ναι, ΒΧ όχι.
-
Δεν είμαι δύσπιστος,απλά είχα την εντύπωση οτι ήταν 8ν ο 1.9.Οσον αφορά τα μπουλόνια,οι πρώτες bx πρέπει να είχαν 3 ανα τροχό
Ο 1.9 υπήρχε και σε 8ν και σε 16ν έκδοση, με 122 και 145 ίππους αντίστοιχα αν δεν κάνω λάθος. BX με 3 μπουλόνια ποτέ των ποτών. Visa & Axel ναι, AX & Saxo ναι, GS-GSA ναι, ΒΧ όχι.
Νομίζω ότι η 1.9 16v έβγαζε 169 ίππους....
Τόσο το έδιναν οι 4Τ τότε.......
Και όσο αφορά τις BX είχαν 4 μπουλόνια όντως (Ο πατέρας μου είχε την BX ATOUT και αργοτερα την πούλησε και πηρε την 1.4i kat)
Και υπήρχε και η BX GTI με 1.6 και 115 ίππους νομίζω (την έιχαν τεστάρει και οι 4Τ). Δεν θυμάμαι να ήταν 8v ή 16v (Λογικά θα πρέπει να ήταν 16v)
-
Ο 1.9 υπήρχε και σε 8ν και σε 16ν έκδοση, με 122 και 145 ίππους αντίστοιχα αν δεν κάνω λάθος. BX με 3 μπουλόνια ποτέ των ποτών. Visa & Axel ναι, AX & Saxo ναι, GS-GSA ναι, ΒΧ όχι.
Οκ,δεν το ήξερα αυτό
-
Οκ,δεν το ήξερα αυτό
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Νομίζω ότι η 1.9 16v έβγαζε 169 ίππους....
Τόσο το έδιναν οι 4Τ τότε.......
Και όσο αφορά τις BX είχαν 4 μπουλόνια όντως (Ο πατέρας μου είχε την BX ATOUT και αργοτερα την πούλησε και πηρε την 1.4i kat)
Και υπήρχε και η BX GTI με 1.6 και 115 ίππους νομίζω (την έιχαν τεστάρει και οι 4Τ). Δεν θυμάμαι να ήταν 8v ή 16v (Λογικά θα πρέπει να ήταν 16v)
Μπά ούτε αυτό το ήξερα,και να φανταστείς οτι όταν είχε ο πατέρας μου την bx(1.4i kat) είχα μάθει τα πάντα 1.6 16ν δεν είχε ποτέ η citroen μέχρι το saxo vts άρα Κώστα η bx gti 1.6 θα ήταν 8ν.
-
Βρήκα κάποιες πληροφορίες στο site http://www.bx16v.com
Λοιπόν,ο 1.9 16ν έχει 160 ίππους στις 6500 στροφές
0-100χλμ σε 7.4 δευτ
0-400μετρα σε 15.6 δευτ
0-1000μετρα σε 28.8 δευτ
Τυχερούλη -
Οπα doctor Saxo ναι αλλά μόνο τα 1100άρια...
** Βug μόλις σου είπα εύγε για την C4 avatar που είχες, πήγες κ μου έβαλες την Xantia..?
Α και διόρθωσε το (avatar) γιατί είναι μεγαλύτερο από το 80Χ80 pixels που πρέπει και ξεχειλώνει το πλαίσιο... -
Ο χρήστης bug έγραψε:
Βρήκα κάποιες πληροφορίες στο site http://www.bx16v.com
Λοιπόν,ο 1.9 16ν έχει 160 ίππους στις 6500 στροφές
0-100χλμ σε 7.4 δευτ
0-400μετρα σε 15.6 δευτ
0-1000μετρα σε 28.8 δευτ
ΤυχερούληΜπράβο Γιάννη, πολύ ωραίο site......
Τι μας θυμίζεις !!!!!
-
Nα και μία ωραία τηλεκάρτα:
http://www.kolumbus.fi/anttijp/phonex5.jpg -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οπα doctor Saxo ναι αλλά μόνο τα 1100άρια...Kαι τα 1.0, Σάββα.
Παίδες, αύριο φεύγω για διακοπές, θα γυρίσω το Σάββατο (6 ημέρες συνολικά φέτος, πάλι καλά...)
Δεν ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να παρακολουθώ το forum, θα μου λείψει...
Να μου προσέχετε το forum και να είστε όλοι καλά!
YΓ: Και χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες!
-
Ολύμπιε, να περάσεις καλά εκεί που πας και ρίξε και καμία παντιά και για μας........
-
elteo:ωραία υπογραφή ρε
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
elteo:ωραία υπογραφή ρεEμπνευσμένη από το πάθος μου για αυτό το κόσμημα...
Καλές διακοπές Νικολαααααααααα
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
elteo:ωραία υπογραφή ρεΟντως!
Να είστε καλά παιδιά, θα μου λείψετε!
(bug, βάλε αντίστοιχη φωτό της Activa στο avatar σου, αυτή γέρνει πολύ. )
CITROËN FORUM