-
Tα ακούς πρόεδρε...?
-
Αγαπητέ μου ρουφ... εεεεεε Σάββα, εγώ ουδέποτε δήλωσα ότι θα απαρνηθώ τη Citroen για κάποιο άλλης προέλευσης αυτοκίνητο. Αλλωστε, αν είχα τη δυνατότητα να είμαι κάτοχος ενός αυτοκινήτου όπως η EvoII, σαφώς θα είχα και στο στόλο μου κάποια (όχι ένα) Citroen για τις καθημερινές μου μετακινήσεις/απολαύσεις.
Από την άλλη εσύ παλιότερα είχες δηλώσει ότι θα δώσεις και το VTS, προκειμένου να πάρεις το Avensis. Αν είναι δυνατόν τώρα, να συγκρίνουμε την Integrale με το Avensis!
Κι εν πάσει περιπτώσει, αν θέλεις να επανορθώσω για την φιλική προς την Ιταλία εικόνα μου, ορίστε: κι ένα από τα παρακάτω να είχα δε θα ήμουν καθόλου δυσαρεστημένος!
-
Xα χα χα χα χα χα...big brother always watching you...για αυτό 'ιταλόφιλοι' προσέξτε τι λέτε...
Εγώ παραμένω σταθερός...
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Ναι αλλά είσαι από τους λίγους που κατάλαβαν αμέσως πως ανοίγει η πόρτα!!!Α και το Αμι έχει ιδιόμορφα χερούλια?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Αγαπητέ μου ρουφ... εεεεεε Σάββα, εγώ ουδέποτε δήλωσα ότι θα απαρνηθώ τη Citroen για κάποιο άλλης προέλευσης αυτοκίνητο. Αλλωστε, αν είχα τη δυνατότητα να είμαι κάτοχος ενός αυτοκινήτου όπως η EvoII, σαφώς θα είχα και στο στόλο μου κάποια (όχι ένα) Citroen για τις καθημερινές μου μετακινήσεις/απολαύσεις.Από την άλλη εσύ παλιότερα είχες δηλώσει ότι θα δώσεις και το VTS, προκειμένου να πάρεις το Avensis. Αν είναι δυνατόν τώρα, να συγκρίνουμε την Integrale με το Avensis!
Κι εν πάσει περιπτώσει, αν θέλεις να επανορθώσω για την φιλική προς την Ιταλία εικόνα μου, ορίστε: κι ένα από τα παρακάτω να είχα δε θα ήμουν καθόλου δυσαρεστημένος!
Ακριβώς... ποτέ δεν θα σταματήσω να θέλω μια (παλιά) 911
Ναι αλλά είσαι από τους λίγους που κατάλαβαν αμέσως πως ανοίγει η πόρτα!!!
Α και το Αμι έχει ιδιόμορφα χερούλια?
Γιατί όχι??
-
Αααααααα τέτοιοι 'Γάλλοι' μου είστε...??
Μούφα...δηλ αυτά έχουμε αυτά οδηγούμε ζήτω η Citroen...αλλά αν μας έρθει καμιά italian Lancia or Deutch Porsche...τρέχουμε προς τα εκεί..!
Πείτε το για να ξέρουμε...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αααααααα τέτοιοι 'Γάλλοι' μου είστε...??Μούφα...δηλ αυτά έχουμε αυτά οδηγούμε ζήτω η Citroen...αλλά αν μας έρθει καμιά italian Lancia or Deutch Porsche...τρέχουμε προς τα εκεί..!
Πείτε το για να ξέρουμε...
Α για πρόσεξε τι λες.... ειδικά εσύ που είσαι έτοιμος να καταντήσεις Το.. το.. το.. φτου δεν μου βγαίνει καν..... Τoyota..... να το είπα...
Πάντως και οι δύο Γαλλιδές μου δεν μου έτυχαν τις ήθελα πολύ.... -
Χρήστο εγώ να προσέξω...?
Μα αγαπητέ μου ΕΓΩ το παραδέχομαι...άλλοι 'κρύβονται'...πίσω από το δάχτυλό τους.
Χωρίς παρεξήγηση έτσι...απλά λέω τα πράγματα με το όνομά τους..2 γαλλιδούλες...το έφτιαξες το ΑΧ..?
-
Όχι Σάββα δεν εχω κάνει τίποτα με το ΑΧ
Δυστυχώς το βλέπω κάθε μέρα κουκουλοωμένω έξω απ' το σπίτι.
Αλλά που θα πάει θα ξαναβγει στους δρόμους
Τους άλλους άστους ... εδώ να φανταστείς ένας με ρώταγε για ΜΧ3....... γκουχ γκουχ -
Σου εύχομαι να το φτιάξεις...
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Ακριβώς... ποτέ δεν θα σταματήσω να θέλω μια (παλιά) 911Μάλλον εννοείς και μία παλιά 911 αν και εγώ σαν γνήσιος Γάλλος προτιμώ μία Alpine σαν της φώτο του Νικόλα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σου εύχομαι να το φτιάξεις...Αυτό θα γίνει αλλά το πότε δεν ξέρω.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Χρήστο εγώ να προσέξω...?Μα αγαπητέ μου ΕΓΩ το παραδέχομαι...άλλοι 'κρύβονται'...πίσω από το δάχτυλό τους.
Τι παραδέχεσαι? Οτι με την πρώτη ευκαιρία φτύνεις το όνομα της Citroen και αλλάζεις για ένα μεσαίο (θου Κύριε) ιαπωνικό!
Η διαφορά ξέρεις ποια είναι? Οτι η Citroen (καλώς ή κακώς) δεν έχει να προσφέρει ένα αυτοκίνητο αντίστοιχο (δε λέω αντάξιο) της Integrale, ή της 911. Σωστά ή λάθος? Σωστά. Αρα γιατί να αισθάνομαι τύψεις που λεώ ότι θα ήθελα να έχω μια EvoII?
Από την άλλη, τώρα, το Avensis... Αντε βγάλε άκρη...
ΥΓ: Οχι τίποτα άλλο, αλλά θα μας ψιλιαστούν από το 307club και θα μας αρχίσουν το δούλεμα... Ευτυχώς που έφυγαν για διακοπές!
-
Εάν το C5 ήταν αντίστοιχο του Avensis δεν θα άλλαζα πεποιθήσεις...
Είδα όμως και το C4...και έπαθα μουν*πλακα...πανέμορφο...για να δούμε!
Γεια σου ιταλόφιλε...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εάν το C5 ήταν αντίστοιχο του Avensis δεν θα άλλαζα πεποιθήσεις...Είδα όμως και το C4...και έπαθα μουν*πλακα...πανέμορφο...για να δούμε!
Γεια σου ιταλόφιλε...
Το C5 σαφώς δεν είναι αντίστοιχο του Avensis. Είναι καλύτερο! Μουαχαχαχα!
Ουστ, προδότη!
-
Από πότε μιλούν οι γάλλοι ιταλικά..?...
- Ο mirage πού είναι..?Εχει χαθεί τον τελευταίο καιρο ή μου φαίνεται..?
-
Και γαλλικά μιλάω, και ιταλικά, και αγγλικά άμα λάχει.
Γερμανικά και ιαπωνικά από την άλλη, δε μιλάω (ίσως γι'αυτό δε μου αρέσουν και τόσο όσο τα γαλλικά )
Edit: πάλι chat το κάναμε, θα έρθει πάλι ο cmarin να μας τραβήξει το αυτί...
Α, ξέχασα, ο Kouk είναι moderator εδώ, εντάξει, αυτός είναι δικός μας!
Edit2: Aσε που αυτός τρώει στα Γιάννενα, οπότε ποιος μας πιάνει!
-
Βλέπω να κλειδώνεται το θέμα...χαχα...
Όταν λέμε ότι θα ήθελα και μια 911 δεν σημαίνει ότι την βάζω πιο ψηλά από την SM..
Ας έβγαζε και η Citroen ένα μικρό σπορ και οκ....
Τώρα με τα βαγόνια...ναι θα ήθελα ΚΑΙ μια 911 -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Να σου πω βρε Κώστα, μια που μου το θύμισες... Μήπως ξέρεις πότε έρχεται το C2 VTS?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Βλέπω να κλειδώνεται το θέμα...χαχα...Όταν λέμε ότι θα ήθελα και μια 911 δεν σημαίνει ότι την βάζω πιο ψηλά από την SM..
Τώρα με τα** βαγόνια**...ναι θα ήθελα ΚΑΙ μια 911Αυτό περίπου είναι το σκεπτικό μου...καλό το C5 αλλά όχι τόσο όσο το Avensis...
Βαγόνια..?
CITROËN FORUM