-
Σήμερα αλλάχθηκαν:
Φίλτρο βενζίνης (βουλωμένο)
-//- αέρος
-//- λαδιού
Τακάκια εμπρός Pagid
Ιμάντας χρονισμού/Ρουλεμάν τεντωτήρα
Λάδια Total
Βαλβολίνη αντιπροσωπείας Esso BV 75w/80(Πολύ καλύτερη αίσθηση στο κούμπωμα και μειώθηκε ελαφρώς ένας ψιλοθόρυβος απο ρουλμάν) 28ευρω το διλιλτρο......άουτς
Μπουζί Champion RC9YCCΘα ακολουθήσουν από βδομάδα και τα υπόλοιπα με φωτό και έγινε αερόπλανο
Σήμερα είδα και τα αμορτισέρ που του είχαν βάλει,De Carbon Performance......ρε γι αυτό κοπανάει?
-
Πολύ πιθανό, τα performance είναι πιο σκληρά από τα μαμά.
Αν έχει μαμά ελατήρια και ράβδους ίσως να μην ταιριάζει κιόλας. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πολύ πιθανό, τα performance είναι πιο σκληρά από τα μαμά.
Αν έχει μαμά ελατήρια και ράβδους ίσως να μην ταιριάζει κιόλας.Tό ένα αμορτιέρ είναι ήδη σκασμένο τελείως,θα τα δείτε φωτό όλα μαζί.
όπως το είδα σήμερα πρέπει να είναι όλα μαμά πάνω εκτός απ τα αμορτισέρ γι αυτό και δεν άντεξε το σκληρό αμορτισέρ τις τρελές ταλαντώσεις και διαδρομές του ελατηρίου κι άνοιξε,μα πόσο τρόμπες είναι μερικοί -
λοιπόν έχουμε και λέμε.
σήμερα μετρήθηκαν δυο ΖΧ που φόραγαν η μια λάστιχα,165-70-13 και η άλλη 175-65-14, η μέτρηση έγινε σε επίπεδο έδαφος και το ύψος στο κέντρο του τροχού από το έδαφος μέχρι το φρύδι του φτερού είναι.
ΕΜΠΡΟΣ....64cm
ΠΙΣΩ........54cm στην μια και 54.5cm στην αλλη.
και οι δυο είναι μαμά 1400 -
Δεν νομίζω οτι φταίνε τα αμορτισέρ. Τα περφόρμανς είναι σκληρότερα αλλά δεν χαλάει η άνεση σε τέτοιο βαθμό και κολλάνε με τα εργοστασιακά ελατήρια μια χαρα.
75/80 δεν ειναι οι εργοστασιακές βαλβολίνες μας; -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν νομίζω οτι φταίνε τα αμορτισέρ. Τα περφόρμανς είναι σκληρότερα αλλά δεν χαλάει η άνεση σε τέτοιο βαθμό και κολλάνε με τα εργοστασιακά ελατήρια μια χαρα.
75/80 δεν ειναι οι εργοστασιακές βαλβολίνες μας;Ναι εγώ έκανα λάθος,το διορθωσα
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
λοιπόν έχουμε και λέμε.
σήμερα μετρήθηκαν δυο ΖΧ που φόραγαν η μια λάστιχα,165-70-13 και η άλλη 175-65-14, η μέτρηση έγινε σε επίπεδο έδαφος και το ύψος στο κέντρο του τροχού από το έδαφος μέχρι το φρύδι του φτερού είναι.
ΕΜΠΡΟΣ....64cm
και οι δυο είναι μαμά 1400Απ το έδαφος μέτρησες μέχρι το φτερό
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Μήπως 85
Εσυ δικαιολογείσαι πρόσφατα είδες το φώς το αληθινό εγω όμως
Κωνσταντίνοοοοοοοοοοοοοοοο -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μήπως 85
Εσυ δικαιολογείσαι πρόσφατα είδες το φώς το αληθινό εγω όμως
ΚωνσταντίνοοοοοοοοοοοοοοοοΤι 85?
75w/85 εννοείς?
Οχι φυσικά, 75w/80 είναι -
Οκ δεν έχω χαζογεράσει τόσο πολύ...Ακόμα
-
Με φωναξες Θανασο;
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
λοιπόν έχουμε και λέμε.
ΕΜΠΡΟΣ....64cm
από το έδαφος μέχρι και το φρύδι.
και όσο και να κουρδίσεις πίσω από τέρμα επάνω μέχρι τέρμα κάτω η διαδρομή δεν αλλάζει πάνω από 3,5cm -
λοιπόν έχουμε και λέμε.
ΕΜΠΡΟΣ....64cm
από το έδαφος μέχρι και το φρύδι.
και όσο και να κουρδίσεις πίσω από τέρμα επάνω μέχρι τέρμα κάτω η διαδρομή δεν αλλάζει πάνω από 3,5cmμισο λίγο να μετρω να βγαλω και φωτό κι έρχομαι......κάνε έναν καφέ εσύ να πιείς
-
πίνω ήδη καφέ, μέτρα εσύ.
ακόμα ρε, με κορδέλα την μετράς.
τελειώνει και ο καφές. -
Kάτσε ρε μάστορα να τραβήξω και καμιά νυχτερινή πόζα
ΜΠΡΟΣΤΑ 65,5cm
ΠΙΣΩ 52,5cm (Το κέρατό μου )Πρώτα απ όλα καμαρώστε μούτρα άπλυτου και βρωμιάρη νυχτόμαγκα
Βλέπετε το φυσίγγι που βγήκε έξω απ τη μπουκάλα?
ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ
Ιωσήφ πίσω έχουμε δραματική διαφορά,δες λίγο τις φωτό κάτω,στο πίσω ύψος λογικά το φτερό πρέπει να είναι περίπου στο ύψος του πέλματος,μπροστά πρέπει να είμαστε καλά.
-
μπροστά άστο είναι εντάξει, πείσω είναι λίγο κατεβασμένο αν και θα σου έλεγα να αλλάξεις πρώτα τα αμορτισερ και μετά να δεις αν θα την σηκώσεις πίσω, μπορεί να σου αρέσει έτσι.
-
μπροστά άστο είναι εντάξει, πείσω είναι λίγο κατεβασμένο αν και θα σου έλεγα να αλλάξεις πρώτα τα αμορτισερ και μετά να δεις αν θα την σηκώσεις πίσω, μπορεί να σου αρέσει έτσι.Οχι το θέλω όπως είναι απ τη μάνα του,όπως και να έχει η διαδρομή της ράβδου είναι ποιό μικρή πρός τα πάνω και σίγουρα ποιό σφιχτή κάτι που δεν το θέλω.
-
καλός τότε κατέβασε τα μπράτσα 1,5cm
-
καλός τότε κατέβασε τα μπράτσα 1,5cmΑιντε να δούμε,λύσε δέσε θα είμαστε
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
καλός τότε κατέβασε τα μπράτσα 1,5cm
Αιντε να δούμε,λύσε δέσε θα είμαστε
μπορείς να την πας σε έναν καλό μηχανικό.
CITROËN FORUM