-
-
Ποιοί λένε ότι οι GS δεν είναι όμορφες?
Youtube Video -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Tα κιτρινα είναι κλασσικά Γαλλικά Μάκη+1
ιωσηφ πουλαγε ενας πελατης μια ασημι θα την τσεκαρω και θα σου πω
-
ΔΕν ξέρω ρε Μιράγκε, εγώ σαν παραφωνία τα βλεω τα κίτρινα......καλά θα δω θα πράξω
-
Γούστα είναι αυτά. Τα γαλλικά είχαν όλα κίτρινα, κάποια είχαν και κίτρινα κανονικά φώτα. Πάντως τα κίτρινα ομίχλης είναι εξαιρετικά αποδοτικά και καλύτερα των λευκών στο σπάσιμο της ομίχλης.
Για τους λάτρεις των μεγάλων γαλλικών
http://www.youtube.com/watch?v=RG5MFpz2swo
Υ.Γ. Είχαμε μια GTi στην γειτονιά σε μπέζ χρώμα με αυτό που έμοιαζε με παντζούρι στο πίσω τζάμι.
Το ήθελα αυτό το αμάξι έμοιαζε εξωγήινο σε σχέση με τα κούτια εκείνης της εποχής -
Σήμερα πέτυχα ΑΧ gti
Ααααχ, μικρές γαλλικές βομβίτσες
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σήμερα πέτυχα ΑΧ gtiΑαααχ, μικρές γαλλικές βομβίτσες
Εχουν αρχισει να εκλειπουν τα ΑΧ.
Θυμαμαι ενα Le Man να παρκαρει στην παλια μου γειτονια. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σήμερα πέτυχα ΑΧ gtiΑαααχ, μικρές γαλλικές βομβίτσες
Ειχα ενα leman παλια καρτακι ηταν
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γούστα είναι αυτά. Τα γαλλικά είχαν όλα κίτρινα, κάποια είχαν και κίτρινα κανονικά φώτα. Πάντως τα κίτρινα ομίχλης είναι εξαιρετικά αποδοτικά και καλύτερα των λευκών στο σπάσιμο της ομίχλης.
Υ.Γ. Είχαμε μια GTi στην γειτονιά σε μπέζ χρώμα με αυτό που έμοιαζε με παντζούρι στο πίσω τζάμι.
Το ήθελα αυτό το αμάξι έμοιαζε εξωγήινο σε σχέση με τα κούτια εκείνης της εποχήςγαλλική φινέτσα και ομορφιά.
-
Χωρίς σχόλιο
Youtube Video -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το ήθελα αυτό το αμάξι έμοιαζε εξωγήινο σε σχέση με τα κούτια εκείνης της εποχήςΑυτοκίνητα μιας άλλης εποχής,βγαλμένα μέσα απο κουλτούρα,φιλοσοφία και έναν μοναδικό τρόπο σκέψης,μια άλλη στάση ζωής.
Αυτοί είναι οι Γαλλοι,στη μουσική το θέατρο τις τέχνες......τον σύγχρονο πολιτισμό γενικότερα.
Μπράβο τους. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Χωρίς σχόλιο
Youtube Videoβαλτός είσαι απόψε
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Χωρίς σχόλιο
Youtube Videoβαλτός είσαι απόψε
Αυτο πηγαινα να πω
-
Πέρσι έβλεπα μια στο υπόγειο γκαράζ κάθε μέρα. Φέτος δεν έχουμε εδώ που είμαι...Οταν πάω Στρασβούργο το ΣΚ θα της πώ ένα γειά...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πέρσι έβλεπα μια στο υπόγειο γκαράζ κάθε μέρα. Φέτος δεν έχουμε εδώ που είμαι...Οταν πάω Στρασβούργο το ΣΚ θα της πώ ένα γειά...κάποιος να του πάρει το πληκτρολόγιο από τα χέρια.
-
Καποια στιγμη θελω να παω εδω να δουμε ποτε
-
άσε θα παμε μαζί
-
Θα βάλω φωτογραφίες παίδες αν περάσω από την υπόγα...Με τον τρίφτη αγκαλία με την ΨΧ αφού θα είναι κι αυτός εκεί
-
είστε μαζί και οι δυο,και τον αντέχεις.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
είστε μαζί και οι δυο,και τον αντέχεις.Του κάνω κατήχηση Και δεν είναι ο μόνος
Θα πάμε μαζί παίδες. Να το κανονίσουμε
CITROËN FORUM