-
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
Που ειναι ο γκουρου βρε παιδια ;
Και εγω αυτο θα ρωτούσα
Το περιεργο ειναι οτι τα ποστ του γραφουν 'ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Επισκέπτης ' χωρις να εχει κουμπια για π.μ. ή προφιλ. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το περιεργο ειναι οτι τα ποστ του γραφουν 'ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Επισκέπτης ' χωρις να εχει κουμπια για π.μ. ή προφιλ.Εχεις δικιο
Καποιος mod ισως να μας το εξηγησει...
-
υπαρχει περιπτωση να εχει αλαξει nickname?
-
Oπως στα Χ-Files ειναι αληθεια ειναι εκει εξω
Παντως ως γκουρου, ειμαι σιγουρος οτι θα εχει βρει 'πνευματικες οδους' ωστε να παρακολουθει τα τεκταινομεναΗ ουσια ειναι οτι μαλλον θα πρεπει οσοι μας αρεσει να χαζευουμε τις πινακιδες αλλος πολυ αλλος λιγο, να απογαλακτισουμε το ενδιαφερον μας απο το Δημητρη και ισως τον ξαναδουμε εδω. Δεν αποκλειω το ενδεχομενο να αποσυρθηκε για λιγο γιατι ισως ενοιωσε οτι οι συζητησεις στο τοπικ αυτο να περιστρεφονταν αποκλειστικα γυρω απο αυτον.
Εγω θα ελεγα καθε διμηνο ή τριμηνο να κανουμε ενα συγκεντρωτικο καταλογο με παρατηρησεις, που εχουν αναφερθει εδω μεσα, ο καθενας απο την περιοχη του για αρχη.
Και απο τους καταλογους σε 2-3 φορες θα βγουν και ρυθμοι και προβλεψεις.
Το Πασχα θα κανω την αρχη για τους νομους της Βορειας Ελλαδας και οποιος ενδιαφερεται ας συνδραμει και αυτος.
Σας αρεσει η ιδεα; Αλλοι εθελοντες απο αλλα μερη;ΥΓ Οπως εχω πει συστηματικη δουλεια με σημειωματαρια την εχω κοψει και δεν σκοπευω να ξαναρχισω. Οποτε πηγη μου θα ειναι τα εδω ποστ.
-
ρε παιδια επιτρεπεται ενα αυτ/το να εχει πινακιδες μονο πισω.ειδα μια αλφα 156 και ειχε καινουργιες πινακιδες αλλα μονο την πισω
και κατι αλλο,χτες ειδα ενα αλλο με ασπρες πινακιδες και σημα εε.απο που ειναι ξερει κανεις? -
ΙΕΤ-17, ΙΒΧ-52, ΥΝΕ-39, ΙΒΟ-87, ΖΥΥ-25 η χθεσινή σοδιά.
Και ΚΟΥ σε μοτοσυκλέτα αθηναϊκή (μήπως και τα ΚΚΒ που έχουν γεμίσει
τους δρόμους είναι από Κομοτηνή; δε θα μου έκανε εντύπωση). -
ΗΚΙ 91**
Ουτε το μηνα δεν θα βγαλει το ΗΚΙ. -
Αλλαξαν οι πινακιδες ΦΙΛΠΑ; Ετσι μου φανηκε στα στιγμιοτυπα απο το Ιστορικο Ράλλυ Ακροπολις.
ΡΑΕ 42 και ΜΥΖ 44. -
ΚΟΗ 92**
Άντε πλησιάζουμε... -
εμανα σημερα ταριφας μου ειπε οτι τελειωσαν τα κοη και πλεον δινουν πινακιδες ξανθης(μαλλον οτι εχει απομεινει)τελικα πανε να κανουν την θεσ/νικη θρακη
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
εμανα σημερα ταριφας μου ειπε οτι τελειωσαν τα κοη και πλεον δινουν πινακιδες ξανθης(μαλλον οτι εχει απομεινει)τελικα πανε να κανουν την θεσ/νικη θρακηΠω... Δεν υπάρχουν όρια στην ανικανότητα του κράτους τελικά... Ήμαρτον πια!
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
εμανα σημερα ταριφας μου ειπε οτι τελειωσαν τα κοη και πλεον δινουν πινακιδες ξανθης(μαλλον οτι εχει απομεινει)τελικα πανε να κανουν την θεσ/νικη θρακηΠω... Η ανικανότητα του κράτους δεν έχει όρια τελικά... Ήμαρτον πια!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αλλαξαν οι πινακιδες ΦΙΛΠΑ; Ετσι μου φανηκε στα στιγμιοτυπα απο το Ιστορικο Ράλλυ Ακροπολις.
ΡΑΕ 42 και ΜΥΖ 44.Είδα κι εγώ σε παλιά αυτοκίνητα κάτι περίεργες μικρές κίτρινες πινακίδες
ΙΟ-1***, νόμισα ότι ήταν από Κέρκυρα αλλά δεν υπήρχε πλάι στον
αριθμό το νουμεράκι 42 της Κέρκυρας, αυτές εννοείς greo;ΙΕΤ-24, ΙΒΧ-55, ΖΥΥ-27 και οι πρώτες Κεφαλλονίτικες με GR: ΚΕΒ-60**.
-
Ναι αυτες. Αν δεν κανω λαθος, ειχε και τελειτσες αναμεσα στο Ι και το Ο (Ιστορικο Οχημα?)
Απο χαρτια εχω δει μεχρι και ΚΟΗ 95, παω τωρα Καρφουρ - ΙΚΕΑ ολο και κατι θα δω
Πολλα ΡΝΑ 85-89 μαλλον απο Χαλκιδικη. Ειδα ομως και ΧΚΗ 61[/b] -
ΙΟ= Ιστορικό Όχημα; Καλό!
Είδα ΖΥΥ-35 και ΙΕΤ-28. Α, και ΑΤΕ-65 σε πλαίσιο Λάρισας.
Το site των 4Τ ασχολείται με το θέμα αυτού του thread:
-
Ο χρήστης ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:
Όσο για το ΣΑΟΣ, διευκρινίστε για ποιο μιλάτε, το Ι είναι νομίζω
παροπλισμένο στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, σταμάτησε τα ταξίδια
1-2 χρόνια πριν πάω φαντάρος, ναι, σωστά το μαντέψατε, στην
ευλογημένη Σαμοθράκη. Τότε (2000) στο νησάκι αυτό πήγαινε τακτικά
(αν το άφηναν τα μποφόρ) η ΑΡΣΙΝΟΗ και άλλο ένα που δεν θυμάμαι
πώς λεγόταν και που έκανε αυτό το μεγάλο ταξίδι, ή μάλλον κάτι
παραπλήσιο- Πειραιάς-Χίος-Ψαρά-Λήμνος-Καβάλα-Σαμοθράκη-Αλεξ/πολη.
Στη συνέχεια έμαθα ότι δρομολογήθηκε το ΣΑΟΣ ΙΙ, μεγάλο και ωραίο
καράβι. (Τι μου θυμίσατε τώρα... )Ξεθαβοντας παλιες δημοσεύσεις στο θέμα ...
Στην τιμημένη (και με τις δύο έννοιες ) ΤΔ/289 ΤΠ κι εσύ; Τι συγκινησις!!
Εγώ πέρασα από κεί τρια χρόνια αργότερα (νεαρος ετων 282) και οι καθημερινες συγκοινωνίες γινοταν (όπως νομίζω και μεχρι σήμερα) με το αρκετά παλιό ΑΡΣΙΝΟΗ και το Σάββατο με το ΣΑΟΣ ΙΙ (όντως ωραίο και σχετικά σύγχρονο) και το καλοκαίρι κατι ψιλά δρομολόγια έκανε το ΛΗΜΝΟΣ (ενα παλιό αλλά θηρίο) και ένα δρομολόγιο ημερησίως αν θυμάμαι καλά το Υ/Γ (δελφίνι) ΚΑΒΕΙΡΟΣ.
Σχετικά με το θέμα μας στον Νομό Καβάλας έχουμε φτάσει στο ΚΒΜ-5700+
Τέλη Σεπτεμβρίου πάντως για καμια 50ριά νούμερα το πολύ καταφέραμε να πάρουμε αυτοκίνητο με τις παλιές πινακίδες
-
Update Καβάλας ΚΒΜ-59**
-
Χαμός στην Αθήνα: χθες ΙΕΤ-32 (τα πρώτα ΙΕΤ δεν έχουν κλείσει
βδομάδα καλά-καλά) αλλά και ΙΒΧ-59, ΙΕΙ-71, ΖΥΥ-37 και ΙΒΟ-89. -
Σχετικα με το αρθρο να κανω την παρατηρηση οτι εχω δει παρα πολλα παλια αυτοκινητα με νεες πινακιδες ειδικα τα ΒΟΡ 7 που κυκλοφορουν εδω. Αφου αρχικα νομισα οτι τα ΒΟΡ τα δινουν στις αντικαταστασεις μονο.
ΚΝΚ 719* σε αντιπροσωπεια στο τζαμι ακομα οι πινακιδες, ΒΟΡ 64. Εδω σημερα ειδα περιπου 10 ΚΟΗ 94-96 συνηθως αυτο σημαινει οτι θα δω κατι γυρω στα 1000 νουμερα μπροστα.
Εχω βαρεθει να βλεπω ΙΕΡ, κυριως 6 και 7 με πλαισιο AVIS, αλλα και ΙΕΙ αρκετα. Απο Αθηνα κανεις ας διευκρινησει, πρεπει να ειδα ΥΡΡ 9, και δε θυμαμαι και βαριεμαι να ψαξω, η Δ.Αττικη που βρισκεται (οχι γεωγραφικως )
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Απο Αθηνα κανεις ας διευκρινησει, πρεπει να ειδα ΥΡΡ 9, και δε θυμαμαι και βαριεμαι να ψαξω, η Δ.Αττικη που βρισκεται (οχι γεωγραφικως )Δεν έχω δει κάτι καλύτερο από ΥΡΡ-76 ή 77, με εκπλήσσει το 9 που είδες
εκεί.ΙΕΤ-37, ΙΒΧ-61, ΙΒΟ-90, ΖΥΥ-38, ΥΝΕ-43, ΑΡΚ-22.
Το αναμενόμενο 'πήδημα' μετά το ΚΚΒ δεν έγινε: είδα σήμερα ΚΚΕ-*** σε
μηχανάκι (δεν ήταν κόκκινο, ούτε Husqvarna).
Car Plate Spotting!!!