-
Ο χρήστης greo έγραψε:
To MYZ το απεκλεισα οχι τοσο για το λογο που λες, αλλα κυριως γιατι καποιος που ειναι απο Λεσβο και παραγγελνει πινακιδες απο εκει (ενω εχει αγορασει απο εδω αμαξι) ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μην ξερει το συνδυασμο του νομου του και να κανει λαθος.Μάλλον έχεις δίκιο. Πάντως δε θα απέκλεια το ενδεχόμενο που λες, αν ας
πούμε πρόκειται όχι για κάποιον αλλά κάποια και μάλιστα μεγάλης ηλικίας,
γενικότερα άτομο που δεν παρατηρεί ΚΑΘΟΛΟΥ πινακίδες.Επιβράδυνση ρυθμών εδώ, όπως πάντα τέτοιες μέρες: μου αναφέρθηκε
ΙΖΑ-84 του κουτιού την περασμένη Πέμπτη.Τέλος, είδα χάρτινα ΚΡΚ-74 και ΤΚΜ-66.
-
Πηγα Καστορια οπου ειδα ΚΤΕ 19 χαρτινο και μεχρι 17 τυπωμενο. Στο δρομο χιονιζε ομως και δεν ειδα κατι απο ενδιαμεσους νομούς.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Πηγα Καστορια οπου ειδα ΚΤΕ 19 χαρτινο και μεχρι 17 τυπωμενο. Στο δρομο χιονιζε ομως και δεν ειδα κατι απο ενδιαμεσους νομούς.Λογικό, οι νέου τύπου ξεκίνησαν εκεί από το ΚΤΒ-88, άρα τυπώθηκαν ως
τώρα 2000 ζεύγη. Πιθανολογώ χαρτοκατάσταση για Φλώρινα από ΡΑΕ-50,
Γρεβενά από ΡΝΑ-95, Κοζάνη από ΚΖΝ-90. -
Ολως τυχαιως χθες το βραδυ η κοπελα μου, μου ειπε οτι μια φιλη της πηρε ενα Α3 με πινακιδες ΡΑΕ (για την ακριβεια ειπε: Πρεπει να το πηρε απο Φλωρινα, ΡΙΕ μου φαινεται εχει ;)) και εχει μπροστα πινακιδα, πισω χαρτι!
Επειδη μενει μακρια και βαριεμαι να παω για αυτοψια, υποθετω οτι μπροστινη πηρε απο ενα φωτογραφαδικο στην Παπαναστασιου (Χαριλαου) που τυπωνει νεου τυπου και πισω εχει κανονικα χαρτί.
-
Το 'κανονικά χαρτί' μου άρεσε... Θα μάθουμε εν καιρώ το νουμεράκι;
Εδώ δίκυκλο με ψευτοπινακίδα (που είχε δεξιά πάνω μία μπλε
λουρίδα με GR, ενώ η γραμματοσειρά ήταν για τα πανηγύρια) από Άργος:
ΑΡΤ-3*. -
Χλωμουν διοτι λογω Χριστουγεννων η Φλωρινα ειναι πιο μακρια απο τη Χαριλαου
Μαλλον στα Καστοριανα καρναβάλια (τα Φωτα) θα εχω καλυτερο ρεπορτάζ απο Δυτικη Μακεδονία. -
ΟΚ, περιμένουμε... Εγώ που δεν έχω τόσο εύκολα τα ταξίδια, απλώς
περιμένω τους επαρχιώτες με νέο τουτού που θα επισκεφτούν τας Αθήνας
για τις γιορτές (έννοια σου, ετοιμάζω σκληρή εκδίκηση του χρόνου).Επίσης θα ετοιμάσω έναν καζαμία για το 2006 (το πρώτο μήνυμα της νέας
χρονιάς θα τον περιέχει), καλά να'μαστε, μαζί με απολογισμό των
πινακιδοπεπραγμένων του 2005 (η πιο συναρπαστική χρονιά, μετά βεβαίως
το αξεπέραστο 2004).ΥΓ: Δε λες στη φίλη σου να πει στη φίλη της να επισκεφτεί τους
συγγενείς και φίλους στην Αθήνα; -
ZYX 13* ιδιοκατασκευή
-
ΗΚΚ 77** χαρτι φυσικα.
-
Συμφωνα με σημερινη παρατηρηση το αργοτερο αυριο (αν δεν εχει γινει ηδη) θα δινονται τα ΝΗΖ - 1. ΝΗΕ 99**. Επισης ΡΝΑ 93 και ΚΙΕ 93.
-
greo, μάλλον έχει ήδη γίνει, αύριο υπολειτουργούν τα πάντα, αμφίβολο αν
κυκλοφορούν νέα νούμερα... Αν πας προς Κατερίνη ίσως δεις τα πολύ
πρώτα ΚΝΜ-10**.ΡΝΑ-93 έχει αναφερθεί, ΟΚ το ΚΙΕ-93 όπως και τα ΖΥΧ-13, ΗΚΚ-77 των παιδιών.
Εδώ ΙΒΡ-78, ΙΕΒ-70 και ΙΖΑ-88... και πολλά χαρτιά που δεν προλαβαίνω
να δω: ΜΗΝ τσιγγουνεύεστε το χαρτί και το μελάνι, τόσα λεφτά δώσατε
για το όχημα! -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Φοβερη ησυχια!
Εδω παντως αρχισα να βλεπω τα πρωτα 9αρια και αναμενεται το ΝΗΖ σχεδον ανημερα Χριστουγεννα. Ειδα και ενα ΚΖΝ 75Παντως δεν τα πηγα ασχημα στην προβλεψη οτι και να εγινε
ΕΒΗ-82 χαρτι και ΑΗΚ 27 τυπωμενο.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Παντως δεν τα πηγα ασχημα στην προβλεψη οτι και να εγινεΕΒΗ-82 χαρτι και ΑΗΚ 27 τυπωμενο.
Μιά χαρά πρόβλεψη! Αντιθέτως εγώ υπερεκτίμησα τη δυναμική της
Κεντρικής Αθήνας και έτσι το ΙΖΒ δε θα φανεί πριν το νέο χρόνο, πολύ
περισσότερο ούτε το ΙΕΕ της Ανατολικής Αθήνας.Για την Ξάνθη πιθανά χαρτιά από ΑΗΚ-29.
Keep platewatching (and paperwatching)... με προσοχή!
Καλά Χριστούγεννα σε όλους!
-
IEN 25 χαρτάκι φυσικά
-
ΖΥΧ-15 τυπωμένο! Μάλλον άρχισαν να δίνονται πινακίδες στις περιοχές με
έλλειψη.Επίσης ΙΖΑ-92, ΙΒΡ-79, ΜΟΒ-45, όλα τυπωμένα.
-
δεν ξέρω αν αναφέρθηκε ήδη...
ΚΒΜ-80** χάρτινο -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
ΖΥΧ-15 τυπωμένο! Μάλλον άρχισαν να δίνονται πινακίδες στις περιοχές με
έλλειψη.Επίσης ΙΖΑ-92, ΙΒΡ-79, ΜΟΒ-45, όλα τυπωμένα.
Poso pane???
-
Ενω εχω δει ολα τα ΕΕΜ-20** εως 29** σε χαρτι (δικιο εχεις thaliarque, στην Πελλα παμε για 30**) σημερα στον δρομο για Εδεσσα ειδα ΕΕΜ-270* σε μεταλλο
-
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
Ενω εχω δει ολα τα ΕΕΜ-20** εως 29** σε χαρτι (δικιο εχεις thaliarque, στην Πελλα παμε για 30**) σημερα στον δρομο για Εδεσσα ειδα ΕΕΜ-270* σε μεταλλο...που επιβεβαιώνει πως σιγά-σιγά το πρόβλημα με την έλλειψη πινακίδων
αποκαθίσταται παντού. Κι εγώ είδα τυπωμένο ΜΙΝ-50 (σε νέο Κλιό) αλλά
και χάρτινο ΚΡΚ-777*. Θενκς Βαγγέλη, καμία νέου τύπου σε δίκυκλο ΕΕ*
είδες;hrdouka νομίζω o greo έχει αναφέρει χάρτινο ΚΒΜ-80, λογικά θα δείτε κι
εκεί πινακίδες να παίρνουν τη θέση των χαρτιών. Από δίκυκλα μεριά; -
Μολις γυρισα απο Δραμα, τα γραφω μην τα ξεχασω:
ΡΜΝ χαρτι 23-27 (περιμενα χαρτι απο 24 αλλα...), ΕΡΜ χαρτι 38, ΚΒΜ χαρτι 8500, ΕΒΗ χαρτι 83, τυπωμενο ΟΡΕ 61, ΚΟΖ 85, 2!!! ΚΒΧ 96, ΑΝΗ 58 και κατω απο το σπιτι μου τωρα χαρτι ΧΝΡ 73 (δεν ξερω ποσο φρεσκο ειναι, τετοια ωρα δεν ψαχνω). Φαινεται πως οι νησιωτες τωρα κααααθονται και πηραν τα βουνα.
Στη Δραμα μηχανες με ντ δεν ειδα. ΡΜΤ εχουν, ισως απο ΡΜΧ.Εν τω μεταξυ ειδα 3-4 ΝΗΕ 99, αλλα ακομα ΝΗΖ - 1.
Car Plate Spotting!!!