-
Το φόρουμ βρίσκεται σε καλοκαιρινές διακοπές ή θα δώσει αύριο το παρόν σε κάποια πίστα;
Έλεγα για Καρτόδρομο εγώ. Εθελοντές;
-
Ο χρήστης eimaiospiros έγραψε:
Το φόρουμ βρίσκεται σε καλοκαιρινές διακοπές ή θα δώσει αύριο το παρόν σε κάποια πίστα;Έλεγα για Καρτόδρομο εγώ. Εθελοντές;
Εγώ κι ο Τόλης που πάμε με Αντώνη είμαστε σε διακοπές. Του δώσαμε άδεια μέχρι τέλος Αυγούστου.
Καλό κουράγιο αύριο...θα βαρέσει 40άρι!!!
-
Ο χρήστης eimaiospiros έγραψε:
Το φόρουμ βρίσκεται σε καλοκαιρινές διακοπές ή θα δώσει αύριο το παρόν σε κάποια πίστα;Έλεγα για Καρτόδρομο εγώ. Εθελοντές;
Aυριο θα ειναι οι Tuners σε ρολλο φωτογραφου στο Καρτοδρομο
-
καλυτερα να πατε σε καμια παραλια για φωτογραφιες !!! γιατι δεν νομιζω να ειναι κανεις με αυτη τη ζεστη !!!!χαχαχαχαχα
δεν παλευται πλεον νομιζω...
-
Ο χρήστης Jean-Paul έγραψε:
καλυτερα να πατε σε καμια παραλια για φωτογραφιες !!! γιατι δεν νομιζω να ειναι κανεις με αυτη τη ζεστη !!!!χαχαχαχαχαδεν παλευται πλεον νομιζω...
Και ομως θα πανε !!!
-
Σαν πολλά Gillard να μαζευτήκαμε στο φόρουμ...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Σαν πολλά Gillard να μαζευτήκαμε στο φόρουμ...Εγώ ένα ξέρω.
Πήρε κάποιος καρτάκι και δε μιλάει?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εγώ ένα ξέρω.
Πιθανότατα αυτή τη στιγμή σφουγγαρίζει τα τσίσα που του φεύγουν εδώ και μερικές ώρες απ' τη χαρά του...
-
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Εγώ ένα ξέρω.
Πιθανότατα αυτή τη στιγμή σφουγγαρίζει τα τσίσα που του φεύγουν εδώ και μερικές ώρες απ' τη χαρά του...
Πάσχος;
Ας γράψει.
Μόλις καθαρίσει...πες του να μας δώσει αναλυτικές λεπτομέρειες.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Youtube VideoΜου έκανε εντύπωση η γόμα που μαζεύει στο 0:25-0:30 και περίπου στο τεσσαρακοστό δευτερόλεπτο το μπροστά αριστερό λάστιχο.
-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:shifty:Κοίτα που θα καρτάρουμε και παρέα.
Δώσε λεπτομέρειες, φωτο κλπ...
-
Τι λεπτομερειες και φωτο... κατσε ακομα καθαριζεται,αλλαζονται κατι ψιλολογια κλπ
Α,gillard-rotax 09 ειναι το αργαλιο..
Γιναμε πολλοι..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τι λεπτομερειες και φωτο... κατσε ακομα καθαριζεται,αλλαζονται κατι ψιλολογια κλπΑ,gillard-rotax 09 ειναι το αργαλιο..
Γιναμε πολλοι..
Καλόστριφτοοο!!
Του Ζερβού πήρες;
Προπονήσεις πότε ξεκινάς; Αν είναι να περάσω καμιά βόλτα.
-
Οχι ρε ο τζιμης δε μου το πουλουσε.. Το αρχιδι..
προπονησειςμολις φτιαχτει σενιαριστει κλπ.. δεν ξερω αν στο πα αλλα... ερχομαι...
Να σαι καλα..
-
Δωστε λιγες πληροφοριες παιδια γιατι εχω χασει καποια επεισοδια
-
Το βίντεο από το παρακάτω άρθρο του kartinfo: http://www.kartinfo.gr/home/onboard.html
H σύγκρουση έγινε με 113κμ/ω. Τσεκάρετε το g-force meter που πιάνει κάτι τρελά νούμερα.
Γιαυτό...προσοχή όταν βγαίνουμε από τα πιτ, στη πίστα.
-
Εκτος απο μαλακια αυτου που εβγαινε απο τα pits ειναι ακομα μεγαλυτερη η μαλακια του Schumi (γκουχου γκουχου), που ειχε αντιδραση κλινικα νεκρου, δηλαδη ΜΗΔΕΝ
-
Ο χρήστης giannis tsaknis έγραψε:
Εκτος απο μαλακια αυτου που εβγαινε απο τα pits ειναι ακομα μεγαλυτερη η μαλακια του Schumi (γκουχου γκουχου), που ειχε αντιδραση κλινικα νεκρου, δηλαδη ΜΗΔΕΝ50/50 είναι το φταίξιμο, αλλά μάλλον τελικά μεγαλύτερο αυτού που βγαίνει από τα πιτ καθώς θεωρητικά έχει...STOP.
O οδηγός δεν τον είδε καν γιατί είχε κατεβασμένο το κεφάλι (συνηθίζεται να το κάνουμε στις ευθείες) ώστε να μειωθούν οι αεροδυναμικές αντιστάσεις και να κερδίσεις το παραμικρό δέκατο.
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ