-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ΑΥΤΟ το ιντρεπιντ χτυπαει σε ομορφια τα crg.
To kali kart είναι ό,τι κ το όνομα του? Το καρτ του πουστη, tribal κ έτσι?Μην πετας κουφα γιατι ο καιρος θα τα δει κολυωμενα και θα βαρεσει κανα 50 βαθμους καυσωνα
Θελουνε ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ μα παρα ΠΟΛΛΑ καρβελια,οι πορτοκαλιες σου για να πιασουν σε ομορφια τις ΠΡΙΜΑΝΤΟΝΕΣ μας -
Ο χρήστης tuners έγραψε:
ΑΥΤΟ το ιντρεπιντ χτυπαει σε ομορφια τα crg.
To kali kart είναι ό,τι κ το όνομα του? Το καρτ του πουστη, tribal κ έτσι?Μην πετας κουφα γιατι ο καιρος θα τα δει κολυωμενα και θα βαρεσει κανα 50 βαθμους καυσωνα
Θελουνε ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ μα παρα ΠΟΛΛΑ καρβελια,οι πορτοκαλιες σου για να πιασουν σε ομορφια τις ΠΡΙΜΑΝΤΟΝΕΣ μαςΓια καιρό να μπαινεις στο poseidon.gr
http://poseidon.hcmr.gr/weather_forecast_gr.php?area_id=gr
σας είπα ρε σεις πως θα εχει ήλιο την κυριακή
οι βροχες θα είναι σάββατο κ δευτέρα
ΡΕ CRGakides του κερατά, παραδεχθείτε ότι το πανω ιντρεπιντ είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ. Μέχρι κ το σχέδιο του πουλιού έχει γίνει πιο hightech
ερώτηση....
σε σασί αυτόματου πως μπαίνει 6ταχυτος κινητήρας ρε σεις? μου έλεγε ένας γνωστός ότι γίνεται. Κ να γίνεται, δεν υπάρχει θέμα μετά? -
Ετσι για τον φιλο μου τον Παναγιωτη να πω οτι οταν λες οτιδηποτε που εχει σχεση CRG και ομορφια ειναι σαν μου λες την Monika Belutsi μπαζο.
-
Στο λόγο σου?
Μέσα!
Πάμε Μέγαρα!
Δεν έχουν αγώνα.
παρε φορμα-κρανος και βουρ.....
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Ετσι για τον φιλο μου τον Παναγιωτη να πω οτι οταν λες οτιδηποτε που εχει σχεση CRG και ομορφια ειναι σαν μου λες την Monika Belutsi μπαζο.+10000
-
Φιλε Παναγιωτη αλλο τα ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ(CRG) και αλλο τα φο-μπιζου(Interpid) μην μπερδευης της εννοιες
Οσο για το σασι το αυτοματο αν δεν ειναι απο κατασκευης του για 6ταχυτο, ΟΧΙ μην το κανεις δεν ειναι σωστο -
Ο χρήστης Antomost έγραψε:
Στο λόγο σου?
Μέσα!
Πάμε Μέγαρα!
Δεν έχουν αγώνα.
Βρε Γερομπακαλιαρο παμε πανω Καρτοδρομο.
-
Ο χρήστης Antomost έγραψε:
Στο λόγο σου?
Μέσα!
Πάμε Μέγαρα!
Δεν έχουν αγώνα.
Βάλε 80άρι γραναζάκι.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Στο λόγο σου?
Μέσα!
Πάμε Μέγαρα!
Δεν έχουν αγώνα.
Βάλε 80άρι γραναζάκι.
Εάν θυμάμαι καλά τελευταία φορά με 80αρι το είχα.. θα το δω το βράδι και εάν όχι το αλλάζω.
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Στο λόγο σου?
Μέσα!
Πάμε Μέγαρα!
Δεν έχουν αγώνα.
Βρε Γερομπακαλιαρο παμε πανω Καρτοδρομο.
δεν μπορει ενας παγκοσμιος να μενει σε μια πίστα!!!!
παμε Μεγαρα για αλλαγή.. εαν κανει κρυο (που θα κανει) στα Μεγαρα θα ειναι 2-3 βαθμούς πανω. -
για το κρυο έχεις δίκαιο, ή θα πιάνε κ στα μέγαρα κωλοκρυο επειδή δίπλα είναι η θάλασσα? παμε αφιδνες να δουμε κ την αναποδη φορά ρε συ, να γλυτώσουμε κ το ταξιδάκι για τα μέγαρα
έλα κ σου υποσχόμασστε την επόμενη φορά να πάμε όπου θες
αποφασίστε κ πείτε μου, να πουμε κ του νίκου, γιατί αυτός ήδη θα έχει βάλει τη στολή του κ θα περιμένει να το παίζει safety car -
ασε που η Παχη ειναι δίπλα για ψαράκι και σουπερ καραβιδομακαροναδα!!!!!
-
Έχω ήδη πλύνει στολή, κράνος, γάντια και μπαλακλάβα
Πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει παντόφλα από τη γυναίκα μου
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Στο λόγο σου?
Μέσα!
Πάμε Μέγαρα!
Δεν έχουν αγώνα.
Βάλε 80άρι γραναζάκι.
να σου βάλει κ 100αρα v power
του χαρίζανε γαιδαρο κ τον κοίταγε στα δόντια
11βαθμοι με 3 μποφορ στις αφιδνες
13 βαθμοι με 5 μποφορ στα μεγαρα
ΔΙΑΛΕΧΤΕΕΕΕ
θέλουμε κ πολλές πίστες τρομαρα μας.
@TUNERS
μωρέ κ εγώ του είπα πως τα 6 ταχυτα έχουν άλλα σασί, αλλά δεν ήξερα να του πω τις διαφορέςασε που η Παχη ειναι δίπλα για ψαράκι και σουπερ καραβιδομακαροναδα!!!!!
φεύγουμε που φεύγουμε παρτάλια από την πίστα, θα πάμε κ για φαι. ΒΕΒΑΙΑΑΑ
Ο Τόλης δε βλέπω να μιλάει... μήπως μαζεύει λεφτά για 6ταχυτο? -
1η(μπαααααααααπ)2α(μπααααααααπ)3η(μπααααααααπ)4η(μπαααααααααπ)5η(μπααααααααααααπ)6η(μπααααααααααααααπ)
-
Ο Τόλης δε βλέπω να μιλάει... μήπως μαζεύει λεφτά για 6ταχυτο?
Μπααααα….. απλα το ενδιαφέρον του τώρα είναι για άλλες πίστες!!!!
να... τον βλέπεις?? το εχει ριξει στο τραγουδι!!!!!Μόνο που ο μονοφαγάς δεν παίρνει τα φιλαράκια του μαζί..
-
ταχυτητες αλλαζω αμεσως να με κατηγορησετε........τς τς τς τς............εγω παντως δε με βλεπω για κυριακη θα ζησουμε σκηνες απο πινεζα-εβρο-σκοπετα και εφαγα αρκετα 7 μηνες στη κατζολια δε θελω αλλο.....χαχαχαχα.........θα περασω σιγουρα βολτα οπου πατε.
-
Είχε έκθεση στο Montichiari και η CRG ήταν παρόν με την αναβίωση της Kali'-Kart, από εκεί δηλαδή που ξεκίνησε στην ουσία η εταιρία. Περισσότερα εδώ: http://crgblog.com/2012/01/19/μ� ... ntichiari/
Και οι παγκόσμιοι του '12:
-
Ο χρήστης toliskal έγραψε:
ταχυτητες αλλαζω αμεσως να με κατηγορησετε........τς τς τς τς............εγω παντως δε με βλεπω για κυριακη θα ζησουμε σκηνες απο πινεζα-εβρο-σκοπετα και εφαγα αρκετα 7 μηνες στη κατζολια δε θελω αλλο.....χαχαχαχα.........θα περασω σιγουρα βολτα οπου πατε.το 11 αρι αν δεν φυσάει είναι μια χαρά θερμοκρασία για καρτ ρε συ. απλά τις νύχτες που κυκλοφορείς εσύ, τώρα πια, η θερμοκρασία είναι πολύ χαμηλότερη
-
Mαλλον μπορει να κατεβουμε Μεγαρα για αλλαγη, πανετοιμοι ειμαστε
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ