-
μηπως ξανακοιτουσα τα καινουρια alfano.
τελικα δεν πρεπει να ειναι και τοσα ακριβα.
σκετη η μοναδα κοστιζει 350€.
μετα τα εχει τα πακετακια που πανε αρκετα αλλα με μια πρωτη ματια πιστευω οτι το ιδιο θα σου κοστιζει και το 'παλιο' alfano αν το αγορασεις με ολους αυτους τους αισθητηρες.εκτος και αν μεσα στην βιασυνη μου εχασα κατι...
διορθωση: τελικα τα καινουρια alfano διαφερουν απο τα παλια, η οθονη δεν εχει υποδοχες για τους αισθητηρες και ολη η δουλεια γινεται με τα περιβοητα box, οπως και στα ΑΙΜ οταν θελεις να βαλεις extra αισθητηρες.
-
εμενα το aim δουλευει μέχρι τώρα αψογα. μήπως δεν ξέρετε να τα δουλεύετε?
-
Ο χρήστης nightmare@106sportclub έγραψε:
σκετη η μοναδα κοστιζει 325€.
μετα τα εχει τα πακετακια που πανε αρκετα αλλα με μια πρωτη ματια πιστευω οτι το ιδιο θα σου κοστιζει και το 'παλιο' alfano αν το αγορασεις με ολους αυτους τους αισθητηρες.εκτος και αν μεσα στην βιασυνη μου εχασα κατι...
Έχασες, ναι.
Εκτός από τη μονάδα χρειάζεσαι και τα modules και αφού αγοράζεις που αγοράζεις θα πάρεις το ΒΧ-10 που έχει και για αισθητήρα ταχύτητας. Το πακέτο αυτό πάει 470 νομίζω.
Μετά θα χρειαστείς και αισθητήρες.
-
Ο χρήστης nightmare@106sportclub έγραψε:
διορθωση: τελικα τα καινουρια alfano διαφερουν απο τα παλια, η οθονη δεν εχει υποδοχες για τους αισθητηρες και ολη η δουλεια γινεται με τα περιβοητα box, οπως και στα ΑΙΜ οταν θελεις να βαλεις extra αισθητηρες.
τα καινουρια αλφανο μολις βγηκαν. θα σου προτεινα να μεινεις μαρκυα για κανα χρονο...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Έχασες, ναι.
Εκτός από τη μονάδα χρειάζεσαι και τα modules και αφού αγοράζεις που αγοράζεις θα πάρεις το ΒΧ-10 που έχει και για αισθητήρα ταχύτητας. Το πακέτο αυτό πάει 470 νομίζω.
Μετά θα χρειαστείς και αισθητήρες.
εκανα διορθωση απο κατω στο ιδιο post..
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
εμενα το aim δουλευει μέχρι τώρα αψογα. μήπως δεν ξέρετε να τα δουλεύετε?+1 για τα AIM
-
Έχω το Mychron4 της Aim από το 2008 και δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος .
Βέβαια δεν ξέρω αν θα ήμουν πιο ευχαριστημένος με κάποιο Alfano γιατί δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ .
-
^^ θα ησουν. δηλαδη εχετε ελεγξει τα καπακια της μπαταριας απο πισω και τα λαστιχακια ? η οθονη δεν εχει καμενα pixel ? η μπαταρια δεν τελειωνει αμεσα και πολλες φορες εχει λαθος ενδειξη ? η απλα δεν τα εχετε προσεξει ? γιατι αυτα ειναι λιγα απο τα κλασσικα προβληματα. ο χρηστης και οι απαιτησεις πολλες φορες διαφερουν. προσωπικα την ποιοτητα aim ειδικα στα ηλεκτρονικα μεσα στη πλακετα(η οποια λογω των ελαστικων που λεω ειναι ΟΛΕΣ με οξειδωση) καθως και τα πλαστικα την θεωρω τουλαχιστον απαραδεχτη. το να ανοιγει δεν το θεωρω οτι το οργανο ειναι και οκ. το 90% των AIM η πλακετα μεσα εχει οξειδωθει ειτε απο κακη διαχειρηση μπαταριας που την καταστρεφει ειτε απο τα λαστιχακια που δεν κρατανε την υγρασια εξω.
-
Ο χρήστης Jean-Paul έγραψε:
^^ θα ησουν. δηλαδη εχετε ελεγξει τα καπακια της μπαταριας απο πισω και τα λαστιχακια ? η οθονη δεν εχει καμενα pixel ? η μπαταρια δεν τελειωνει αμεσα και πολλες φορες εχει λαθος ενδειξη ? η απλα δεν τα εχετε προσεξει ? γιατι αυτα ειναι λιγα απο τα κλασσικα προβληματα. ο χρηστης και οι απαιτησεις πολλες φορες διαφερουν. προσωπικα την ποιοτητα aim ειδικα στα ηλεκτρονικα μεσα στη πλακετα(η οποια λογω των ελαστικων που λεω ειναι ΟΛΕΣ με οξειδωση) καθως και τα πλαστικα την θεωρω τουλαχιστον απαραδεχτη. το να ανοιγει δεν το θεωρω οτι το οργανο ειναι και οκ. το 90% των AIM η πλακετα μεσα εχει οξειδωθει ειτε απο κακη διαχειρηση μπαταριας που την καταστρεφει ειτε απο τα λαστιχακια που δεν κρατανε την υγρασια εξω.+++++++++++++++++++10000000000000000000000
Κατι ξερει και ο Jean-Paul απο οργανα. -
νταξει, δεν ξερουμε εμεις που τα εχουμε!
-
^^ θα ησουν. δηλαδη εχετε ελεγξει τα καπακια της μπαταριας απο πισω και τα λαστιχακια ? η οθονη δεν εχει καμενα pixel ? η μπαταρια δεν τελειωνει αμεσα και πολλες φορες εχει λαθος ενδειξη ? η απλα δεν τα εχετε προσεξει ? γιατι αυτα ειναι λιγα απο τα κλασσικα προβληματα. ο χρηστης και οι απαιτησεις πολλες φορες διαφερουν. προσωπικα την ποιοτητα aim ειδικα στα ηλεκτρονικα μεσα στη πλακετα(η οποια λογω των ελαστικων που λεω ειναι ΟΛΕΣ με οξειδωση) καθως και τα πλαστικα την θεωρω τουλαχιστον απαραδεχτη. το να ανοιγει δεν το θεωρω οτι το οργανο ειναι και οκ. το 90% των AIM η πλακετα μεσα εχει οξειδωθει ειτε απο κακη διαχειρηση μπαταριας που την καταστρεφει ειτε απο τα λαστιχακια που δεν κρατανε την υγρασια εξω.Δεν έχει χρειαστεί να ελέγξω ποτέ τα λαστιχάκια από πίσω από τη στιγμή που 4 χρόνια μου δουλεύει απροβλημάτιστα. Η οθόνη μου φαίνεται μια χαρά και δεν έχω παρατηρήσει κάποιο καμμένο πίξελ. Μπαταρίες έχω αλλάξει δύο συνολικά μέσα σε τέσσερα χρόνια και 50+ περίπου ώρες λειτουργίας του μοτέρ και κατά συνέπεια του οργάνου.
Μπορεί να είσαι power user και να έχεις παραπάνω απαιτήσεις από εμένα, αλλά τις δικές μου τις καλύπτει το Mychron4 .
Μου δείχνει θερμοκρασία, στροφές και χρόνο ευανάγνωστα ώστε να μπορώ να τα βλέπω μέσα στην πίστα. Μου δείχνει διαφορά χρόνου σε κάθε κομμάτι της πίστας ώστε να μπορώ σε κάθε σημείο να ξέρω πού βρίσκομαι από πλευράς χρόνου και επίσης αν υπερβεί ο κινητήρας στροφές/θερμοκρασία που έχω ορίσει πάλι με ειδοποιεί. Το βράδυ βολεύει το φως της οθόνης που ανάβει.Επίσης όταν βγω, δείχνει άμεσα τους τρεις καλύτερους γύρους. Και φυσικά έχει καταγράψει στροφές,θερμοκρασία σε κάθε δευτερόλεπτο του κάθε γύρου.
-
Tην τριχουλα την καναμε καραβοσχοινο Βασικως χεστηκα για τα οργανα ας δουλευει σωστα και ας ειναι οτιδηποτε.
Την Κυριακη θα ανεβει κανεις για καρτ ??? -
πιστευω οτι πλεον με τα καινουρια τα alfano θα εχουμε την αξιοπιστια των alfano, με το friendly interface των aim, με περισσοτερες δυνατοτητες και σε καλυτερη τιμη!!
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Tην τριχουλα την καναμε καραβοσχοινο Βασικως χεστηκα για τα οργανα ας δουλευει σωστα και ας ειναι οτιδηποτε.
Την Κυριακη θα ανεβει κανεις για καρτ ???αν πας θαρθω εστω κ με σκασμενο λαστιχο
-
Την Κυριακη θα ανεβει κανεις για καρτ ???αν πας θαρθω εστω κ με σκασμενο λαστιχο
Eιμαι πανετοιμος, εκτος τρελου απροοπτου Κυριακη Καρταρουμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
αντε να δουμε...
-
Αύριο Μέγαραααα
-
Αύριο Πάτρα
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Αύριο ΠάτραΣάββατο απόγευμα Πάτρα
Κερνάμε καφέ στο 'motorhome' της CRG
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε: