-
.. δρομολογουνται εξελιξεις λεμε!!!
Εξ' αλλου εσυ πας καθημερινες, λογω του οτι δεν εχεις επαγγελματικές υποχρεωσεις!!
φημες μιλανε για αξεσουαρ μαγνησιου και δε συμμαζευεται...
Οσοι ηταν στο Μεμοριαλ, τα θαυμασαν εν δραση, απο κοντα!
Για να δουμε, για να δουμε...
-
Eμεις που δεν καταφέραμε να είμαστε εκεί μπορούμε να ακούσουμε εντυπώσεις ??????
Φωτογραφιά στο avatar αλλάξαμε βλέπω και μετάααααααααα ??????? θα είσαι και εσυ μέσα ????
Γιάννηηηηηηηηηηηηη περαστικά
Θάρθουν και πάλι όμορφες μέρες για karting.Μόνο να είμαστε όλοι καλά.
Τα σχέδια για το μέλλον,που είναι αρκετά, προχωράνε και οι οιωνοί είναι με το μέρος μας.ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
-
Σε λίγα λεπτά ξεκινάω για την πίστα. Όσοι πιστοί έρχεστε (έστω και μόνο για βόλτα).
Α ρε άτιμη φοιτητική ζωή...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Σε λίγα λεπτά ξεκινάω για την πίστα. Όσοι πιστοί έρχεστε (έστω και μόνο για βόλτα).Α ρε άτιμη φοιτητική ζωή...
Χρονια πολλα σε ολους και καλες γιορτες.
Βοηθαει παρα πολυ η φοιτητικη ζωη στο να κανεις καρτ αλλα πρεπει να εισαι και καλα .Δυστηχως απο το Σαββατο εχω πυρετο και το καρτακι εχει αναβληθει.Λογικα μεσοβδομαδα θα ειμαι ετοιμοπολεμος.
Καλα γυρολογιαΜεγια το νεο αβαταρ.Να υποθεσω οτι ειναι διακαης ποθος?
-
Ο χρήστης sjx έγραψε:
Δυστηχως απο το Σαββατο εχω πυρετο και το καρτακι εχει αναβληθει.Λογικα μεσοβδομαδα θα ειμαι ετοιμοπολεμος.Μήπως ήταν καλύτερα στην Αγγλία ???? Βλέπω δεν σε σήκωσε το κλίμα μας. Θα περάσει και αυτό μην νοιάζεσαι.....
-
Ευχαριστω για τα του αβαταρ... Διακαης ποθος, δε θα πει τιποτα..
Μεσοβδομαδα δεν εχω καμμια αντιρρηση να μαζευτουμε και να παμε κανενα σπατο να γυριζουμε υπο το φως τον προβολεων!!
Backlight εχει το MyChron (πςςςςς!), οποτε δε κολλαμε πουθενα!Να θυμηθουμε τις πρωτες μερες....
Αγγελε θυμασαι βραδυνη βολτα στα σπατα, πρεπει να ηταν μεγαλη βδομαδα!!! Αλλη φαση! Για να οργανωθουμε υπο το σεληνοφως!
-
Εγώ για Σπάτα εντελώς off γιατί ακόμη δεν αξιώθηκα να αγοράσω σχάρα για το αυτοκίνητο. Για τρέηλερ ούτε λόγος!
Μόλις γύρισα. Θα γράψω αύριο εντυπώσεις.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Ευχαριστω για τα του αβαταρ... Διακαης ποθος, δε θα πει τιποτα..Μεσοβδομαδα δεν εχω καμμια αντιρρηση να μαζευτουμε και να παμε κανενα σπατο να γυριζουμε υπο το φως τον προβολεων!!
Backlight εχει το MyChron (πςςςςς!), οποτε δε κολλαμε πουθενα!Να θυμηθουμε τις πρωτες μερες....
Αγγελε θυμασαι βραδυνη βολτα στα σπατα, πρεπει να ηταν μεγαλη βδομαδα!!! Αλλη φαση! Για να οργανωθουμε υπο το σεληνοφως!
Και εγω περιμενα να εχεις αντιρησεις για καθημερινη. Με τον φιλο μου λεγαμε για Τεταρτη απογευμα ετσι για αρχη.Ποσοι πιστοι θα προσελθουνε?
-
χε χε χε χε!!!
Οχι και αντιρρησεις!!!
Εγω ειμαι μεσα, ο Αγγελος δε ξερω τι λεει!!!
Επισης αυριο ή μεθαυριο θα παω να κανω 'το εγκλημα'..
Για τι ωρα το βλεπεις γιαννη?? (Θα πρεπει να αλλαζω γραναζια και αλυσιδες)
Υπ' οψιν οτι αν παω τεταρτη μπαϊρακταρη, τοτε δε μπορω να ειμαι στην πιστα νωριτερα απο τις 8 (χοντρικα... ισως και αργοτερα) ... Οποτε παμε για βραδυ.. Αλλιως, υπο Κ.Σ. 6:30 ειμαι σπιτι απο δουλεια και βουρ στην πιστα.. 7 - 7,30 το αργοτερο! Βολευουν οι ωρες???Μηπως να καναμε το απογευμα, βραδυ, να ειμαστε ωραιοι ??
Για να οργανωνομαστε!!!Το λυπηρο ειναι οτι το καινουργιο οπλο θα ειναι ετοιμοπολεμο απο καινουργιο χρονο, μαλλον...
-
Που το ειδες το εγκλημα ρε?Μηπως ανεβαινεις ενα σκαλι πιο πανω?μηπως πας για τα καλυτερα?Λεω μηπως.
Ελπιζω μεχρι να φυγω να προλαβω να το χαζεψω να το γυρνας σε νεους καλους χρονους.
Εγω που ξεχασα να το ζητησω απο τον Αί-Βασιλη δεν θα μου φερει τιποτα.Εμεις λεμε να ειμαστε στην πιστα κατα τις 5:30.
-
λοιπον, σημερα θα παω να ριξω την παραγγελια το απογευμα...
Οποτε αυριο το απογευμα ειναι ελευθερο!Να πατε κατα τις 5,30, αλλα να μεινετε μεχρι να ερθουμε, τουλαχιστον!
Τα υπολοιπα απο κοντα!
-
... ασχεο, αλλα θελω να ρωτησω:
Ειμαστε Ο.Κ. για αυριο το απογευμα... Τον καιρο τον ρωτησαμε???
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
... ασχεο, αλλα θελω να ρωτησω:Ειμαστε Ο.Κ. για αυριο το απογευμα... Τον καιρο τον ρωτησαμε???
Το ξεχασαμε και απ'οτι βλεπω μας τα εφερε αλλιως.Εγω ειμαι πανετοιμος οποτε αν αυριο εχει ηλιο το πρωι παμε, αλλιως θα κανουμε υπομονη οσο χρειαστει.
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ...
-
.... οσο χρειαστει, ακομα και .... ημερες ???
-
Τι εγινε.. Μας εκανε ο καιρος το χατηρι και εφτιαξε ???
!!!
ΓΙΑΝΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!
-
Engine check!
Υστερα απο συννενοηση με cheif engineer θα γινει το μονταρισμα στο προσωπικο μας γκαραζ και εδρα τη αγωνιστικης μας ομαδας.. Φημολογειται οτι θα γινει και εδρα του TRF Karting division
Νεοτερα καθως περναει ο χρονος!
-
... Δεν ειναι να βγαλει ηλιο για μερα και ΤΣΟΥΠ! να 'τοι ολοι οι καρτιστες, ξεχυθηκαν στις πιστες!!
Εγερτηριο πρωινο (δε ξερω γιατι) και πριν ανοιξει καλα καλα το ματι, ερχεται ο chief engineer και ζηταει βολτα μετα καφε! Δε μπορουμε να χαλασουμε χατηρι (εχει και ωραια μερα), ετοιμασια γρηγορη και καφεδακι βριλησια σε καφε συμπαθητικο! Κατα τη διαρκεια της ετοιμασιας και αφου βλεπω ετσι τον καιρο, σκεφτομαι τον Γιαννη (ο αγγλος, πλεον).. 'Να μια ωραια μερα για καρτ' σκέφτομαι και τσουπ! χτυπαει το τηλεφωνο! Ως δια μαγειας ο Γιαννης με ενημερωνει πως ειναι ηδη στο δρομο και μετα απο μια μικρη σταση για την πρωτη τυροπιτα του χρονου, θα ειναι στην πιστα! (10 παρα το πρωι...). Αμεσως τηλεφωνημα στον εταιρο οδηγο της - ατυπης - αγωνιστικης ομαδας καρτ για οργανωση!! Κινητο κλειστο... 'Θα εχουν ξυπνησει?' - ' 10 το πρωι και βεβαια!'
Τηλεφωνο σπιτι και ο αγγελος μολις ειχε ανοιξει βλεφαρα!
'Ετοιμασου εχουμε ραντεβου! Πινω καφε γρηγορο με τον chief, ετοιμαζομαι και ερχομαι να σε παρω! Εχεις χρονο να ξυπνησεις!'
12 παρα τελικα καταφερα να ξεκινησω απο το σπιτι να παω να παρω τον Αγγελο και τηλεφωνο στον Γιαννη να δω τι γινεται! Ολα Ο.Κ., 4 100αρια ειναι ηδη στην πιστα + κατι μηχανες motard!Μετα τις απαραιτητες ευχες για καλη χρονια, χρονια πολλα και συστασεις (γνωρισαμε καινουργια προσωπα), ξεκινησαμε να αλλαζουμε πισω γραναζι, γιατι ημασταν στις ρυθμισεις της Αγιας Μαριννας...
Δεν αργησαμε πολυ (εχουμε εκπαιδευτει) και ημασταν σε χρονο ρεκορ ετοιμοι! Φτιαξαμε και το μιγματακι μας και βουρ στην πιστα!
Καθ' ολη τη διαρκεις της ημερας (φυγαμε απο εκει κατα τις 5,30 - 6,00), υπηρχαν στην πιστα τουλαχιστον 7 καρτακια, ενω μπαιναν μεσα 3αδες και γινοταν παιχνιδι! Απολαυση και δε σου εκανε καρδια να φυγεις... Σημαδι αναχωρισης, πλεον, οχι η βενζινη, αλλα τα λαστιχα που δε κρατουσαν πουθενα και επρεπε να παλεψεις με το τιμονι για να κανεις μια σβουρα... Σε συνδιασμο με τον ηλιο που επεφτε, τα πραγματα γινοντουσαν ακομα πιο δυσκολα και το κρυο ειχε αρχισει να γινεται αντιληπτο...Πολυ ωραια η πρωτη φορα της καινουργιας χρονιας, σιγουρα γεματη υποσχεσεις, αφου τα καρτακια θα αυξηθουν στον αριθμο, ενω καλυτερη και λεπτομερεστερη περιγραφη, καποια αλλη στιγμη με περισσοτερη ησυχια!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
-
Πρώτα καλή χρονιά στην παρέα ΜΕ ΥΓΕΙΑ.......
Και τα σχέδια,που όλοι πρέπει να κάνουμε,να γίνουν τα περισσότερα πραγματικότητα. Αισθάνομαι ευτυχής που χάρις σε φίλους καλούς,κάποια όνειρα που έχω φροντίζουν να γίνονται πραγματικότητα ΗΔΗ. Ξέρουν αυτοί.
Ο χρήστης tm έγραψε:
... Δεν ειναι να βγαλει ηλιο για μερα και ΤΣΟΥΠ! να 'τοι ολοι οι καρτιστες, ξεχυθηκαν στις πιστες!!Μα εδώ είχαμε σκουριάσει,τόσο καιρό στην απραξία.Σε κάθε στροφή ένοιωθα την σκουριά να πέφτει απο παντού.Κυρίως απο την μέση μου και τα πλευράκια μου
Εγερτηριο πρωινο (δε ξερω γιατι) και πριν ανοιξει καλα καλα το ματι...............
Το πεπρωμένο φίλε μου,.................οι οιωνοί............τα σημάδια........οι πλανήτες όλα αυτά μαζί.
............ σκεφτομαι τον Γιαννη (ο αγγλος, πλεον).. 'Να μια ωραια μερα για καρτ' σκέφτομαι και τσουπ! χτυπαει το τηλεφωνο! Ως δια μαγειας ο Γιαννης με ενημερωνει πως ειναι ηδη στο δρομο και μετα απο μια μικρη σταση για την πρωτη τυροπιτα του χρονου, θα ειναι στην πιστα! (10 παρα το πρωι...).
Τα κοινά πνεύματα συναντήθηκαν την ώρα που έπρεπε,και αμα υπάρχει και το ανάλογο συναίσθημα.................ΟΛΑ γίνονται....
Αμεσως τηλεφωνημα στον εταιρο οδηγο της - ατυπης - αγωνιστικης ομαδας καρτ για οργανωση!! Κινητο κλειστο... 'Θα εχουν ξυπνησει?' - ' 10 το πρωι και βεβαια!'
Τηλεφωνο σπιτι και ο αγγελος μολις ειχε ανοιξει βλεφαρα!'Ετοιμασου εχουμε ραντεβου! Πινω καφε γρηγορο με τον chief, ετοιμαζομαι και ερχομαι να σε παρω! Εχεις χρονο να ξυπνησεις!'Δεν χρειάζομαι πολλά - πολλά, με το που ξεκίνησε η πρόταση και άκουσα για κα..................................το μάτι γαρίδα και η διάθεση στο ταβάνι.Χάνονται τέτοιες στιγμές....................και όταν δεν υπάρχει,ευτυχώς, οικογενειακή υποχρέωση....
(Μα πάνω απ'όλα όταν ο άνθρωπος σου(μου),σε καταλαβαίνει τόσο πολύ που σε βοηθάει να βάλεις την φόρμα σου και να πάρεις τ'απαραίτητα.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ )............ Απολαυση και δε σου εκανε καρδια να φυγεις...
ΑΠΟΛΑΥΣΗ να 'παίζεις'με την παρέα,την πολύ καλή.Παιδιά ευχαριστώ,μαζί σας νοιώθω ακόμη πιο νέος.
ΑΠΟΛΑΥΣΗ να λιάζεσαι τη συνοδία ήχων και οσμών,παρόλο που ήμουν κρυωμένος.
ΑΠΟΛΑΥΣΗ να σκέπτεσαι πως την επόμενη φορά θα υπάρχουν περισσότερα φιλικά 'πυρά' για πυροβολισμούς........
ΟΝΕΙΡΟ η αίσθηση του συναγωνισμού χωρίς να προβληματίζεσαι μήπως ο μπροστινός είναι 'περίεργος' και κάνει καμμιά μαλ............. και πληγώσουμε το εργαλείο της απόλαυσης.ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα σχέδια μας προχωράνε,έχουμε πολλά να κάνουμε και να ζήσουμε.Μόνο να φρoντίζουμε τον εαυτό μας,με ΟΛΑ τα service ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και διάφορα
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Με υγεία.
-
ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ!!!!!!
Να 'στε καλά!!!
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!
-
ατακες της ημερας εκεινης:
- Φοβερο!
- Καλη αγορα!
- Φοράω μοτεράκι group B
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ