-
Ο χρήστης GeorgeShi έγραψε:
καλο μεσημερι Νικο!!ευχαριστω κ παλι... ετοιμο το θελω να ειναι, μπορω να βρω καινουργιο??
αν παρω για παραδειγμα ενα σασι τονι τι θα εχει πανω που να μην αγορασω ξερω οτι υα χρειαστω μηχανη καθησμα σιγουρα... επιπλεον τι θα χρειαστω επιπλεον?? θα ειναι πιο φθηνο αν το παρω ξεχωριστα κινητηρα,σασι κ οτι αλλο χρειαζεται??
βροχες πεφτουν οι ερωτησεις μου...!!Όταν αγοράζεις ένα καρτ 'πακέτο' είναι έτοιμο να τρέξει συνήθως, εκτός αν δεν σου κάνει το κάθισμα και χρειάζεται να το αλλάξεις (πχ είναι στενό).
Καλύτερα να το πάρεις πακέτο. Συνήθως συμφέρει περισσότερο.
Προσοχή! Το DD2 μοτέρ μπαίνει μόνο σε DD2 σασί.
-
Καλησπέρα! Το Σαββατοκύριακο θα πάει κανείς για καρτ; Ελεγα να πάω Σάββατο ή Κυριακή καρτόδρομο.
-
αν αγορασω DD2 μετα απο αρκετο καιρο θα μπορω να αλλαξω κινητηρα?? θα μπορω να κανω αναβαθμησεις??
για να μην θελω υστερα απο ενα χρονο να αγοραζω παλι αλλο..!!!Νικο αν εχεις αρκετεσ σελιδες του ιντερνετ που αφορουν για καρτ για πληροφοριες κ για αγορεσ μπορεις να μου τις αναφερεις?
ευχαριστω!! να σε καλα!!!
-
αν αγορασω DD2 μετα απο αρκετο καιρο θα μπορω να αλλαξω κινητηρα?? θα μπορω να κανω αναβαθμησεις??
για να μην θελω υστερα απο ενα χρονο να αγοραζω παλι αλλο..!!!Νικο αν εχεις αρκετεσ σελιδες του ιντερνετ που αφορουν για καρτ για πληροφοριες κ για αγορεσ μπορεις να μου τις αναφερεις?
ευχαριστω!! να σε καλα!!!
Μπορείς να αλλάξεις μοτέρ. Ό,τι μοτέρ κι αν θέλεις μπορείς να βάλεις.
Ρίξε μια ματιά εδώ για οτιδήποτε θες: kartinfo.gr
-
Ο χρήστης eimaiospiros έγραψε:
Καλησπέρα! Το Σαββατοκύριακο θα πάει κανείς για καρτ; Ελεγα να πάω Σάββατο ή Κυριακή καρτόδρομο.Tην Κυριακη ειμαστε Μεγαρα για να καλυψουμε το 4ο αγωνα Rotax . Την επομενη Κυριακη ΚΑΡΤΑΡΟΥΜΕ μαλλον Μεγαρα.
-
καλο μεσημερι σε ολους...!!
απο οτι βλεπω για μενα ειναι πολυ δυσκολο να βρω ενα καρτ απο αντιπροσωπο γιατι δεν εχει τετοιες πολυτελειες εδω στη κυπρο ψαχνω συνεχως αλλα μπα, τιποτα..
θα ηθελα να ξερω αν παραγγειλω απο το ιντερνετ θα ειναι ρισκο η οχι? αν εχει καποιος που το εχει κανει ας μου στειλει την σελιδα και να μου τι να προσεξω..!!!
το μονο που μου απομενει ειναι να παω στη πιστα και να παρω πληροφοριες..
-
Καλυτερα να το παρεις απο Ελλαδα που λεει ο λογος, παρα απο ιντερνετ.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
το σκεφτομαι..!!!!
αλλα πρεπει να το στειριζει η σελιδα κ να το στελνουνε κυπρο.. εχω ακομα καιρο... αλλα τωρα προσπαθω να μαθω αρκετα πραγματα ετσι οταν θα κανω την αγορα να μην με εκμεταλλευτουν..
η οδηγηση στη βροχη τι λεει??Νικο ακομα μια ερωτηση γιατι απο οτι βλεπω μονο εσυ με καθοδηγας κ σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!
6-ταχυτο,αυτοματο η DD2???εγω το θελω με ταχυτητες ,τα DD2 δεν τα πολυ βρισκω απο διαφορες εταιρειες στισ σελιδες τους... ενο τα υπολοιπα τα βλεπω τα μελετω κ απο οτι καταλαβα μπορεισ να κανεις στα παντα, ενο στα DD2 νομιζω σε περιοριζουνε καπως...
-
Καλησπέρα Γιώργο. Προφανώς θα πηγαίνεις σε κάποιες πίστες για να τρέχεις με το καρτ σου όταν με το καλό το πάρεις. Εγώ λοιπόν, θα πρότεινα το εξής: πήγαινε σε μία από αυτές που σκοπεύεις να επισκέπτεσαι πιο συχνά και δες με τι τρέχουν εκεί οι περισσότεροι. Μίλα μαζί τους και ενημερώσου για διαθεσιμότητα ανταλλακτικών, παροχή τεχνικής βοήθειας όταν τη χρειαστείς , συντήρηση κτλ. Έτσι θα μπορείς να ψάχνεις πιο στοχευμένα.
Επίσης αν έχεις σκοπό να τρέχεις σε αγώνες αργότερα (και δεν θες να αλλάξεις κινητήρα σε σχέση με την αρχική επιλογή σου) πρέπει να μάθεις ποιοι αγώνες έχουν συμμετοχές ώστε να επιλέξεις το κατάλληλο πακέτο (κινητήρα/σασί).
-
το σκεφτομαι..!!!!αλλα πρεπει να το στειριζει η σελιδα κ να το στελνουνε κυπρο.. εχω ακομα καιρο... αλλα τωρα προσπαθω να μαθω αρκετα πραγματα ετσι οταν θα κανω την αγορα να μην με εκμεταλλευτουν..
η οδηγηση στη βροχη τι λεει??Νικο ακομα μια ερωτηση γιατι απο οτι βλεπω μονο εσυ με καθοδηγας κ σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!
6-ταχυτο,αυτοματο η DD2???εγω το θελω με ταχυτητες ,τα DD2 δεν τα πολυ βρισκω απο διαφορες εταιρειες στισ σελιδες τους... ενο τα υπολοιπα τα βλεπω τα μελετω κ απο οτι καταλαβα μπορεισ να κανεις στα παντα, ενο στα DD2 νομιζω σε περιοριζουνε καπως...
Πολύ σωστός ο Σπύρος παραπάνω.
Ο πωλητής από την Ελλάδα θα μπορέσει να το στείλει Κύπρο, απλά θα επιβαρυνθείς τα μεταφορικά.
Οδήγηση στη βροχή δεν έχω κάνει ποτέ, δεν έχω ιδέα. Είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα. Οδηγείς ΕΚΤΟΣ γραμμών γιατί η γόμα που έχει εντός της γραμμής, με τη βροχή γλιστράει.
Προτείνω να ξεκινήσεις με αυτόματο άντε DD2. ΟΧΙ 6τάχυτο.
-
Ωραια θελω ποιες σελιδες ειναι για να μπορω να τις μελετησω??
ευχαριστω για την συμβουλη σας... αρα θα κοιταζω για αυτοματα κ για DD2..
για να εχει φρενα κ μπροστα?? ειναι αναλογα με το σασι?? η πρεπει να ειναι σασι 6-ταχυτου?
κριμα γιατι μου αρεσει πολυ η οδηγηση στη βροχη.. φυσικα με τα νοικιαρικα εχω δοκιμασει πολυ παλια με βροχη κ εχω τρελλαθει... γιαυτο ρωταω..!
-
φίλε αν η πιστα που θα κάνεις είναι μεγάλη (πάνω από χιλια μετρα?) κ αν σκέφτεσαι να ασχοληθείς αρκετά, έστω ως χομπίστας, σου προτείνω να παρεις κατευθειαν 6 ταχυτο να ξεμπερδεύεις. αλλιώς σε 1-1,5 χρόνο θα πουλάς το αυτοματο για να παρεις 6ταχυτο. αν έχεις λεφτά ομως για να κάνεις αυτή την αλλαγή κ δε σε νοιαζει, η σειρά είναι αυτή που σου λένε τα παιδιά. παρε το αυτόματο κ σε ένα χρόνο πας για να 6ταχυτο.
για να βρεις καρτ, μίλα με τον tuners να σου βρει αυτός κανα καρτακι κ να στο στείλει. Εγώ αυτό έκανα, όντας 'άσχετος' σαν κ εσένα, κ σωθηκα -
http://www.kartingcenter.com.cy/
η πιστα εχει 1600 μετρα... μπες κ δες την αν θες...
αυτη ειναι η πιστα που θα πηγαινω πιο συχνα...
για χομπυ νομιζω θα ειμαι συχνα πυκνα κ να κανω γυρους.. γιατι ειναι κοντα απο το σπιτι μου η πιστα γυρω στα 10 λεπτα με το αυτοκινητονα ρωτησω ακομη κατι.. ειναι πολυ δυσκολο το 6-ταχυτο για αρχη η απλα δεν το συστηνεται για αρχαριους?
-
ΝΟΜΙΖΩ πως το εξατάχυτο θέλει πιο πολλές ώρες για να 'μαθεις' κ να το ευχαριστιέσαι. αν πηγαίνεις μια φορά το μήνα, παίζει να μη το μάθεις-ευχαριστηθείς ποτέ
για εμένα αν κάνεις σε αυτή τη πιστάρα μίλα με τον tuners να σου βρεί κανά εξατάχυτο φίλε μου, πάρε κ φόρμα/κράνος κ βουρ -
Εγώ πάντως το εξατάχυτο δε το συστήνω σε αρχάριους.
Θέλουν πολλά πράγματα προσοχή μη κάνεις καμιά ζημιά χοντρή σε σασμάν ή μοτέρ και κλαις.
-
Νικο το εξαταχυτο για να αλλαζεις ταχυτητες πρεπει να σηκωνεις το ποδι σου απο το γκαζι ετσι??
αυτο πρεπει να προσεχεις ή εχει αλλα πραγματα που θελου ιδιαιτερη προσοχη!!
για παραδειγμα τι μπορει να παθει το μοτερ??chemic αν ηταν τοσο ευκολα εδω στη Κυπρο κ μπορουσα να παω σε καπιο καταστημα-αντιπροσωπο (αν υπηρχαν) να με ενημερωσουν κ να με βοηθησουν κ να εχουν καρτ εκει για αγορα αυριο θα το ειχα παρει κ θα ημουν στη πιστα απο τις 8 το πρωι
-
Νικο το εξαταχυτο για να αλλαζεις ταχυτητες πρεπει να σηκωνεις το ποδι σου απο το γκαζι ετσι??
αυτο πρεπει να προσεχεις ή εχει αλλα πραγματα που θελου ιδιαιτερη προσοχη!!
για παραδειγμα τι μπορει να παθει το μοτερ??chemic αν ηταν τοσο ευκολα εδω στη Κυπρο κ μπορουσα να παω σε καπιο καταστημα-αντιπροσωπο (αν υπηρχαν) να με ενημερωσουν κ να με βοηθησουν κ να εχουν καρτ εκει για αγορα αυριο θα το ειχα παρει κ θα ημουν στη πιστα απο τις 8 το πρωι
Βέβαια, εννοείται. Και ανέβασμα και κατέβασμα σηκώσεις λίγο το πόδι.
Το μοτέρ αν το προσεχείς, του κανείς συχνά σέρβις, τσεκάρεις μπουζί κλπ δε παθαίνει τίποτα.
Απλά θέλει προσοχή στα ανεβάσματα και κατεβάσματα.
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
οκ αυτο γινετε!!
κ κατι ακομα θελω να μαθω... καθε ποσο αλλαζεις καδενα, γραναζια, μπουζι? κ καθε ποσο πρεπει να γινετε σερβις??
-
οκ αυτο γινετε!!κ κατι ακομα θελω να μαθω... καθε ποσο αλλαζεις καδενα, γραναζια, μπουζι? κ καθε ποσο πρεπει να γινετε σερβις??
Η αλυσίδα του εξαταχυτου είναι σαν από αγκυρας πλοίου
Εχω κάνει 6 ώρες κι ακόμα είναι μια χαρά. Στις 10 όμως θα θέλει αλλαγή. Πιστόνι κάθε 5-6 ώρες, γρανάζι καθε 15-20, μπουζί ανάλογα, λάδι 4%, λάστιχα συχνά και καίει το κ*λο του
Αλλά αξίζει. Είναι άλλο πράγμα το εξατάχυτο. Υπάρχει το κάρτ και μετά είναι το εξατάχυτο. Αλλος τρόπος οδήγησης, πολύ κοντά σε μονοθέσιο, ΠΟΛΥ δύναμη, πολλά g, πλευρικα κι από τα φρένα που είναι μπρος/πίσω αεριζομενα, διάτρητα με κατανεμητη πίεσης στο πλάι για brake distribution ανάλογα με τη στροφή ή πίστα. Τρελή κλωτσιά τρως σε κάθε αλλαγή και με κουμπωμένη 6η τα 110 τα μαζεύει για πλάκα και ο δρόμος ξαφνικα στενεύει. Εκεί να δεις g επιτάχυνσης.
Θελει καλή φυσική κατάσταση το 6ταχυτο για να το ευχαριστηθείς γιατί η καταπόνηση από τα g είναι μεγάλη...αλλά αξίζει!
Λοιπόν, ύπνος γιατί αύριο έχει προπόνηση (με το εξατάχυτο εννοείται)...
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
τι θες κ μου τα λες
αποφασισα τωρα.. 6-ταχυτο θα παρω!!!!
απο φυσικη κατασταση δεν ειμαι και ο καλυτερος.. αλλα για το καρτ ολα θα τα κανω!!!
ερε τι εχει να γινει μολις παρω της π....@ς θα γινει!!!
ασε με το καλο να μπω σε ενα προγραμμα!!!καλη προπονηση φιλε!!!
τι ηλικια εχεις?? αν θες απαντας ετσι?? δεν ξερω πως μπορω να στειλω προσωπικο μηνυμα γιατι κ εδω καινουργιος ειμαι..
η μεσο καποιου αλλου κοινωνικης δικτυοσης!
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ