-
δεν το θυμαμαι...
ειμαι και γέρος
δωσε κανα ντατο, ντε!
οχι, ο Πασχος δεν ηταν στο 106, αλλα ξερει τον Γιαννη!
Πασχε, σε εχω δει απο κοντα χωρις να ξερω, ρε? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
δεν το θυμαμαι...
ειμαι και γέρος
δωσε κανα ντατο, ντε!
Πασχε, σε εχω δει απο κοντα χωρις να ξερω, ρε?στην Σπαρτη...δεν θυμαμαι??
το καλοκαιρι του 2008 πρεπει να ηταν.
ειχαν κατεβει ολοι οι κοινοι γνωστοι μας απο το χωρο του καρτ. -
Ο χρήστης nightmare@106sportclub έγραψε:
δεν το θυμαμαι...
ειμαι και γέρος
δωσε κανα ντατο, ντε!
Πασχε, σε εχω δει απο κοντα χωρις να ξερω, ρε?στην Σπαρτη...δεν θυμαμαι??
το καλοκαιρι του 2008 πρεπει να ηταν.
ειχαν κατεβει ολοι οι κοινοι γνωστοι μας απο το χωρο του καρτ.2007
-
τι ειπες τωρα!
ημουν με το Golf και σε πετυχα στην κατεχακη, σωστα?
Τραγικη εκεινη η μερα, για τα γερικα κοκκαλα μου...
40 υπο σκια και να κανω με μαυρη φορμα...
το βραδυ, εβγαλα το γαλα της μανας μου
δεν αντεξα να κανω την κυριακη... -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
γυρισε γυρισε...
Πφφφ...
Εσύ καμάρι μου? Σάββατο θα έρθεις?
Εγω ημουν παρασκευη πιστα και κλαταρα,τωρα απο 20 σεπτεμβρη και μετα θα ξαναλιωσω..
Ένα παράπονο έχω, ήμασταν τόσες ώρες με τον πάσχο στην πίστα και δεν κατάφερα να δω ούτε έναν από τους 12 ( ) γύρους του...
Γατακι..
Πασχε, σε εχω δει απο κοντα χωρις να ξερω, ρε?Δε νομιζω,απλα εχουμε διπλα διπλα στο γιαννη τα καρτακια μας...μολις το ειδα σε καταλαβα οτι ησουν εσυ.. Αχρησιμοποιητο ειναι και καθεται εκει γτ να θες να το δωσεις..αστο να καθεται και να το ευχαριστιεσαι..οποτε.. Να μην το ξανασκεφτεις..
-
Καλησπέρα παιδιά…
Είμαι καινούργιος στο forum και θα ήθελα πολύ την γνώμη σας γιατί δεν ξέρω και πολλά από καρτ…
Τον Οκτώβριο θέλω να πάρω ένα καρτ μεταχειρισμένο από 09 και μετά και έχω κολλήσει στο RM1 με μοτέρ DD2 (από εμφάνιση είναι τέλειο).
Θα ήθελα να μου πείτε λίγα πράγματα για το σασί, αν είναι καλό αν έχει ανταλλακτικά, αρκετές ρυθμίσεις άλλες για χρόνους και άλλες για DRIFT, αν έχει πολλούς κραδασμούς, αν έχει προβλήματα και ότι άλλο νομίζετε ότι θα μου φανούν χρήσιμα…
Και για το μοτέρ αν είναι αξιόπιστο, ανταλλακτικά, κ.λ.π.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων…
-
Ο χρήστης DIMITRIS-944 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά…Είμαι καινούργιος στο forum και θα ήθελα πολύ την γνώμη σας γιατί δεν ξέρω και πολλά από καρτ…
Τον Οκτώβριο θέλω να πάρω ένα καρτ μεταχειρισμένο από 09 και μετά και έχω κολλήσει στο RM1 με μοτέρ DD2 (από εμφάνιση είναι τέλειο).
Θα ήθελα να μου πείτε λίγα πράγματα για το σασί, αν είναι καλό αν έχει ανταλλακτικά, αρκετές ρυθμίσεις άλλες για χρόνους και άλλες για DRIFT, αν έχει πολλούς κραδασμούς, αν έχει προβλήματα και ότι άλλο νομίζετε ότι θα μου φανούν χρήσιμα…
Θες την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αληθεια ???
-
Καλησπέρα παιδιά…Είμαι καινούργιος στο forum και θα ήθελα πολύ την γνώμη σας γιατί δεν ξέρω και πολλά από καρτ…
Καλησπέρα και καλωσήρθες.
Δε ξέρω από που να ξεκινήσω.
Πάμε από το βασικό...ΜΗΝ πάρεις RM1. Δεν υπάρχει χειρότερο σασί! Βαρύ, πάρα πολύ βαρύ με κάτι πλαστικά που έχουν κατασκευαστεί με γνώμονα την ασφάλεια (δηλαδή απορροφούν τη δύναμη από πρόσκρουση και καλά), έχει όπισθεν ( ) και το σασί έχει ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ρυθμίσεις.
Φίλος με RM1 με το που το πήρε, το μετάνιωσε και έψαχνε να το δώσει. Πάω κι εγώ, του δίνω μια βόλτα το αυτόματο που είχα τότε και έπαθε τέτοιο εγκεφαλικό που δεν ξανακαβάλησε το δικό του. Το RM1 απλά ΔΕΝ στρίβει!!
Είναι ένα concept ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ χομπίστικου καρτ σε εκνευριστικό βαθμό!!
Μετά είναι και το άλλο...είναι απίστευτα πανάκριβο! Για μένα αυτό το καρτ δεν αξίζει ούτε 1.000 ευρώ! Χωρίς πλάκα!
Προτείνω να ΜΗΝ το πάρεις και να ψάξεις να βρεις ένα άλλο DD2 καρτ αν θες DD2.
Δεν καταλαβαίνω την απορία σου για το drift όμως. Στήνεις το καρτ με τέτοιο τρόπο για να στρίβεις ΧΩΡΙΣ να χάνεις χρόνο με γλιστρίματα. Το καρτ δεν είναι για drift.
Αν θες να κάνεις drift, πάρε ascona ...όχι καρτ.
-
RM1-DD2
Aυτη ειναι η Αληθεια !!!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
τι ειπες τωρα!
ημουν με το Golf και σε πετυχα στην κατεχακη, σωστα?
Τραγικη εκεινη η μερα, για τα γερικα κοκκαλα μου...
40 υπο σκια και να κανω με μαυρη φορμα...
το βραδυ, εβγαλα το γαλα της μανας μου
δεν αντεξα να κανω την κυριακη...ακριβως.εγω τοτε ημουν με το saxo.
τα παιδια τα ειχαμε συναντησει στα διοδια.
οντως πολυ ζεστη!!!και εγω μαυρη φορμα φορουσα και ειχα λιωσει!!!
ωραια πιστα ομως!εκεινες τις δυο μερες το ειχα καταευχαριστηθει!!προηγουμενως οταν ειπες Γιαννη, νομιζα οτι αναφεροσουν στον Γιαννη τον δικηγορο απο το 106.
Βασιλη, σωστα το 2007... πριν την Θεσσαλονικη..αν μπορεις να καταλαβεις τι εννοω
(τα ειχαμε συζητησει αν θυμασαι) -
Ναι την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αλήθεια….
Θα πονέσει????????
-
Την Κυριακη ΚΑΡΤΑΡΟΥΜΕ !!!
Οσα καινουργια παιδια απο το φορουμ θελουν, μπορουν να ερθουν βολτα στο Καρτοδρομο και απο κοντα να τα πουμε live, εμεις και καποιοι αλλοι (παλιοκαραβανες, νεοι, Birel...αδες και αλλοι) θα ειμαστε πανω κατα τις 9,30.
Εδω ειμαστε http://www.kartinfo.gr/trk.htmlΥ.Γ. Μετα απο τεσσερις μηνες αποχης με συν κατι ψιλοκιλακια μας βλεπω πιο πολυ να ΦΡΑΠΕΔΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.
-
το Σαββατο δεν θα παει κανενας??
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά…
Είμαι καινούργιος στο forum και θα ήθελα πολύ την γνώμη σας γιατί δεν ξέρω και πολλά από καρτ…
Καλησπέρα και καλωσήρθες.
Δε ξέρω από που να ξεκινήσω.
Πάμε από το βασικό...ΜΗΝ πάρεις RM1. Δεν υπάρχει χειρότερο σασί! Βαρύ, πάρα πολύ βαρύ με κάτι πλαστικά που έχουν κατασκευαστεί με γνώμονα την ασφάλεια (δηλαδή απορροφούν τη δύναμη από πρόσκρουση και καλά), έχει όπισθεν ( ) και το σασί έχει ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ρυθμίσεις.
Φίλος με RM1 με το που το πήρε, το μετάνιωσε και έψαχνε να το δώσει. Πάω κι εγώ, του δίνω μια βόλτα το αυτόματο που είχα τότε και έπαθε τέτοιο εγκεφαλικό που δεν ξανακαβάλησε το δικό του. Το RM1 απλά ΔΕΝ στρίβει!!
Είναι ένα concept ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ χομπίστικου καρτ σε εκνευριστικό βαθμό!!
Μετά είναι και το άλλο...είναι απίστευτα πανάκριβο! Για μένα αυτό το καρτ δεν αξίζει ούτε 1.000 ευρώ! Χωρίς πλάκα!
Προτείνω να ΜΗΝ το πάρεις και να ψάξεις να βρεις ένα άλλο DD2 καρτ αν θες DD2.
Δεν καταλαβαίνω την απορία σου για το drift όμως. Στήνεις το καρτ με τέτοιο τρόπο για να στρίβεις ΧΩΡΙΣ να χάνεις χρόνο με γλιστρίματα. Το καρτ δεν είναι για drift.
Αν θες να κάνεις drift, πάρε ascona ...όχι καρτ.
Ευχαριστώ πολύ Νίκο δεν έχω οδήγηση ακόμη rm1 και δεν το ξέρω, αλλά για να το λες εσύ κάτι θα ξέρεις, εγώ μόνο από την εμφάνιση το είχα ερωτευτεί. Έχεις να μου προτείνεις κανένα άλλο σασί???
Όσο για το DRIFT έκανα παλιά ερασιτεχνικούς αγώνες με αμάξι και μου έμεινε… έξαλλου το καρτ δεν το θέλω για αγώνες αλλά για χόμπι. Και διπλώνει πάρα πολύ ωραία… -
Ναι την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αλήθεια….Θα πονέσει????????
Aυτο στριβει πιο καλα απο RM1.
Youtube Video -
Ο χρήστης nightmare@106sportclub έγραψε:
το Σαββατο δεν θα παει κανενας??Σαββατο θα πανε οι Tuners σε ρολο παπαρατσι για τις αναγκες τις σελιδας.
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
το Σαββατο δεν θα παει κανενας??
Σαββατο θα πανε οι Tuners σε ρολο παπαρατσι για τις αναγκες τις σελιδας.
αν κατεβω για βολτα στον kartodromo θα φροντισω να βγαλω και εγω φωτογραφιες.
αν σας αρεσουν, να κανονισουμε να σας τις δωσω. -
Τωρα για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα το RM1 ειναι κατασκευης SODI μια παρα πολυ χομπυστικη σωληνα με απιστευτο βαρος, σασι χωρις ρυθμισεις, και σκληρη σωληνα. Το μονο που προσφερει ειναι λουκ για τον πρωταρη στο χωρο του καρτ.
Γενικως αυτα τα μοτερ DD2 εχουν πολυ κακη κατανομη βαρους και τα κανουν το χειροτερο καρτ σε στριψιμο και ας ειναι το σασι απο τις καλυτερες εταιρειες στον χωρο του καρτ.
Απο την στιγμη που εισαι πρωταρης στον χωρο ενα καλο αυτοματο μοτερ με ενα συγχρονο σασι 2008(1500-2500), και μετα υπολογιζεις περιπου 4.000 ευρω για κατι πολυ φρεσκο και καλο, κομπλε με τα παντα επανω. -
Ευχαριστώ πολύ Νίκο δεν έχω οδήγηση ακόμη rm1 και δεν το ξέρω, αλλά για να το λες εσύ κάτι θα ξέρεις, εγώ μόνο από την εμφάνιση το είχα ερωτευτεί. Έχεις να μου προτείνεις κανένα άλλο σασί???
Όσο για το DRIFT έκανα παλιά ερασιτεχνικούς αγώνες με αμάξι και μου έμεινε… έξαλλου το καρτ δεν το θέλω για αγώνες αλλά για χόμπι. Και διπλώνει πάρα πολύ ωραία…Η εμφάνιση είναι παγίδα...μην πέσεις μέσα! ΠΡΟΣΕΧΕ!!!
Οποιοδήποτε σασί εκτός RM1 αν πάρεις, είναι μια χαρά. Ρίξε μια ματιά στο kartinfo.gr στις αγγελίες αν διαλέξεις όποιο σου αρέσει.
Το καρτ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ για drift.
Αν θέλεις το καρτ να κάνεις drift, πάρε κάτι άλλο...όχι καρτ.
-
Αν θελετε κατι πολυ καλο και αψογο, και εγγυημενο μπορουμε να σας βρουμε απο τους συνεργατες του http://www.kartinfo.gr.
Υπαρχουν και καποια αλλα που θα τα δημοσευσουμε τις προσεχεις ημερες.
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ