-
Μέγαρα χθες και η έκτη προπόνηση με εξατάχυτο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί γύρισα σε απίστευτο χρόνο για τα δεδομένα μου και το καιρό που κάνω εξατάχυτο:
Η καταπόνηση σε τέτοιους χρόνους και τέτοιους ρυθμούς είναι απίστευτη παιδιά.
Τρία σκέλη έκανα σε τέτοιους ρυθμούς και βγήκα off.
Ανεβάζω και βιντεάκι. Κανονικά θα ήταν έτοιμο σήμερα το πρωί, αλλά δεν κατάφερε να ανέβει το βράδυ που το είχα αφήσει. Το παν στο εξατάχυτο είναι η ηρεμία και να σκέφτεσαι συνεχώς 'slow-in...fast-out'. Καλύτερα να φρενάρεις ΠΟΛΥ πριν το Κ τραβώντας το φρένο όσο πιο βαθιά μπροείς και ΣΑΝΙΔΑ μετά για να έχεις καλή έξοδο. ...το αυτόματο είναι λίγο (έως πολύ) διαφορετικό.
Billys τελικά τι έκανες? Πήγες Μέγαρα? Είχε κόσμο?
-
-
Πολυ ωραιος, και θα δανειστω μια φραση απο το βιντεο.....
ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ!!! -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Billys τελικά τι έκανες? Πήγες Μέγαρα? Είχε κόσμο?Ναι,πηγα Μεγαρα.Ειχε μια ομαδα που εκανε προπονηση.Μιλαμε συνολικα για 5-6 καρτ.Στη συγκεκριμενη πιστα δεν ειχα ξαναπαει.Μου αρεσε αρκετα το οτι δεν ειχε νοικιαρικα και μπορουσα να μπω σχεδον οποτε ηθελα γτ ημασταν λιγοι,ακομα και με τα μινι.Μεγαλο συν και οι παροχες της πιστας,εκτος απο τη σωτηρια τεντα που ειχε και οι ανθρωποι εκει ηταν προθυμοι να με βοηθησουν σε οτι χρειαζομουν.
Ετσι εφτασα,και αφου ετοιμασα το καρτ περπατησα λιγο την πιστα και μπηκα και εκανα το πρωτο σκελος.Βγαινοντας ημουν απογοητευμενος σε σημειο να θελω να φυγω.Μπορει να ειχε καλυτερη ποιοτητα ασφαλτου απο το παγοδρομιο(καρτοδρομο) αλλα η χαραξη δεν μ αρεσε και εκτος απο μερικες ανωμαλιες στο οδοστρομα νομιζω οτι λειπουν κερμπ απο καποια σημεια.Ευτυχως βεβαια τα κερμπ που ειχε δεν ηταν σαμαρια οπως στον καρτοδρομο.Επισης εξαιτιας της χαμηλης μεσης ταχυτητας που εχει η πιστα ανεβασε αρκετη θερμοκρασια το μοτερ(ειδα 68 βαθμους σε καποιο σκελος).Δυσκολευτηκα και με τα αποτομα φρενα στα πεταλα,οπου εχανα το φρεναρισμα μερικες φορες.
Τελικα εκατσα και εκανα αλλα 3 σκελη.Στο δευτερο σκελος αφου ειχα μαθει καπως τα πατηματα,καταφερα να σταματησω το οργανο στο 43,37.Στα επομενα σκελη γυρνουσα κατι λιγοτερο απο 44,ομως λιγο η ζεστη,λιγο οτι ειχα ξενυχτησει κουραστηκα και η καρδια ηθελε αλλα το σωμα....δεν. Τα λαστιχα μου,vega sl4,φαγωθηκαν αρκετα(ισως παιζει ρολο και η ασφαλτος) και σε 1-2 προπονησεις με βλεπω να θελω καινουρια 4τραδα.Ηταν η δευτερη προπονηση σημερα,γρηγορα δεν τα εφαγα???
Να πω και οτι για αλλη μια φορα ο Tuners ειχε δικιο,η χαραξη στο καρτοδρομο ειναι αλλου και τα G ειναι πολλα. -
Μπράβο Bill!
Ξερό θα γυρνούσες το Σάββατο.
Απλά να ξέρεις από εκεί και κάτω...η καταπόνηση αυξάνεται κατακόρυφα.
Όπως τα λες είναι για τη πίστα. Γαμάτες εγκαταστάσεις, καλό grip αλλά τραγική χάραξη.
Δυο κινήσεις να έκανε κάποιος στο καρτόδρομο, θα γινόταν η καλύτερη πίστα στα Βαλκάνια...τουλάχιστον! Δηλαδή νέα άσφαλτο και μια άλλη, μικρότερη πίστα δίπλα για τα νοικιάρικα και τα drift.
Αλλά σε τέτοιες εποχές τι συζητάμε τώρα?
-
Τέρμα τα ψέμματα, ήρθε το ΣΚ του αγώνα.
Σάββατο προπόνηση με το rotax και Κυριακή...τρέχωωωω
Για να δούμε, τι θα δούμε...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τέρμα τα ψέμματα, ήρθε το ΣΚ του αγώνα.Σάββατο προπόνηση με το rotax και Κυριακή...τρέχωωωω
ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
κ καθαρο μυαλο -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Τέρμα τα ψέμματα, ήρθε το ΣΚ του αγώνα.
Σάββατο προπόνηση με το rotax και Κυριακή...τρέχωωωω
ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
κ καθαρο μυαλοΧαλαρά μωρέ. Δε πάω για τη νίκη. Για τη συμμετοχή πάω για να τρέξω στο PICK.
Θα το χαρώ και θα το διασκεδάσω όσο μπορώ, γιατί θα διαρκέσει μόνο μια μέρα.
Έλα βόλτα ρε συ.
-
Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα (ανανεώνονται συνέχεια) του ROTAX MAX CHALLENGE ΕΔΩ .
Καλή επιτυχία και στα παιδιά από το φόρουμ που συμμετέχουν φυσικά!
-
Φοβερή μέρα, ΦΟΒΕΡΗ εμπειρία!
Πραγματικά η εμπειρία του αγώνα είναι απλά αλλού! Πρέπει να διαχειριστείς ένα κάρο πράγματα και δυστυχώς σήμερα ο καιρός δεν ήταν μαζί μας. Με 40C θερμοκρασία αέρα και 60C μέσα στη φόρμα.
Το χαρήκαμε, περάσαμε τέλεια, συγχαρητήρια σε όλους...στην ομάδα, στους μηχανικούς, στη μικρή Κατιάνα και βεβαίως στον πατέρα της και τέλος σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος.
Ασύγκριτη εμπειρία!!
Δυστυχώς με το rotax και τα 10 κιλά πάνω από το όριο, δε μπορούσα να κάνω κάτι...δεν είχα ξεκόλλημα. Το μοτέρ σε όλα τα πέταλα κρεμούσε. Δε πειράζει όμως...το χαρήκαμε!
Επόμενη στάση...PICK Πάτρας με το ΚΖ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
-
Είσαι έτοιμος να τα βάλεις με τον Fore δηλαδή;
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Είσαι έτοιμος να τα βάλεις με τον Fore δηλαδή;Καλά κόψε κάτι.
Τον Fore δεν τον βλέπω να'ρχεται...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Είσαι έτοιμος να τα βάλεις με τον Fore δηλαδή;
Καλά κόψε κάτι.
Τον Fore δεν τον βλέπω να'ρχεται...
Aν θέλετε να έρθω εγώ στη θέση του πείτε μου
αλήθεια, στο Pick μπαίνουν κ Mini κ τρέχουν?
-
Ναι, πέρσι είχαν τρέξει κανονικά.
-
Συγχαρητηρια φιλαρακι. Αντε πηρες το βαπτισμα του πυρος και εσυ....
Ελπιζω να συνεχισεις και οχι μονο να κανεις εναν αγωνα τον χρονο. Ελπιζω να ειδες ποσο διαφορετικα σκεφτεσαι οταν κανεις αγωνα και οταν κανεις απλη προπονηση. -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Ελπιζω να συνεχισεις και οχι μονο να κανεις εναν αγωνα τον χρονο. Ελπιζω να ειδες ποσο διαφορετικα σκεφτεσαι οταν κανεις αγωνα και οταν κανεις απλη προπονηση.Απίστευτη εμπειρία! Ειδικά η εκκίνηση ήταν...ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ!!
Ναι ρε, εντελώς διαφορετική η προπόνηση κι άλλο ο αγώνας. Καμιά σχέση.
Πάντως είναι μια εμπειρία που πρέπει να τη ζήσει κάποιος.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ελπιζω να συνεχισεις και οχι μονο να κανεις εναν αγωνα τον χρονο. Ελπιζω να ειδες ποσο διαφορετικα σκεφτεσαι οταν κανεις αγωνα και οταν κανεις απλη προπονηση.Απίστευτη εμπειρία! Ειδικά η εκκίνηση ήταν...ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ!!
Εμ εγω τα λεω αλλα δεν με ακουει κανεις οτι τελειως διαφορετικη εμπειρια, πολυ περισσοτερη αρεναλινη και φυσικα το πως βλεπεις τα διαφορα πραγματα μετα και τις ερμηνειες κανονισμων....
Το onboard γιατι δεν εχει ανεβει ακομα να σε καμαρωσουμε ?
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Εμ εγω τα λεω αλλα δεν με ακουει κανεις οτι τελειως διαφορετικη εμπειρια, πολυ περισσοτερη αρεναλινη και φυσικα το πως βλεπεις τα διαφορα πραγματα μετα και τις ερμηνειες κανονισμων....
Το onboard γιατι δεν εχει ανεβει ακομα να σε καμαρωσουμε ?
Ναι ρε...καμιά σχέση! Άλλωστε το βλέπεις, ότι από τότε που έχω αρχίσει και ασχολούμαι έντονα με το καρτ έχω επαναπροσδιορίσει πολλά πράγματα. Αδρεναλίνη στο φουλ!!
Δεν έχω βίντεο γιατί έτρεξα με το rotax του bro που δεν έχουμε βάση για κάμερα.
Λίγο υπομονή μέχρι το Σεπτέμβρη για τον αγώνα με το ΚΖ στη Πάτρα.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τον Fore δεν τον βλέπω να'ρχεται...Μην τον βρεις μπροστά σου στην Πάτρα; Μαζί με παρέα;
-
Νικο σε ζηλευω!
Αυτο μονο, κλασσικο και εικονογραφημενο!
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ