-
Ο χρήστης Βillys έγραψε:
αλλα κ το καθισμα πιο πισω κ πιο χαμηλα για καλυτερο κεντρο βαρουςΠρόσεξέ το αυτό. Μπορεί να σου χαλάσει ΠΟΛΥ το καρτ...
-
Το καρτ ειναι αδρεναλινη, πορωση, κ@υλ@, και τελικα περα απο αυτα τα τρια το τεταρτο ειναι η καλη παρεα, ετσι και σημερα καρταραμε καλα, παρολα που το πρωι πηραμε μια τρελη απογοητευση λογω πιστας που ηταν σαπουνι απο το drift που εγινε την Κυριακη.
Λοιπον μπαινω κατα της 10.00, και δεν μπορουσα να οδηγησω το καλυτερο που μπορεσα να γυρισω ηταν 1.05 το καρτ δεν στεκοταν πουθενα και καθως ημουνα με το 6ταχυτο τα παντιλικια ηταν το πιο ευκολο πραγμα μονιμα με το πλαι λες και εκανα και εγω drift. Αργοτερα σε κανα δυωρο κατα τις 12.00 αρχισε δειλα-δειλα να κραταει και αργοτερα απλως εστρωσε λιγο η κατασταση.
Τελος παντων περα απο την γρινια για το κρατημα τις πιστας η παρεα που ειμασταν Billis, Chemic, εμεις και ο φιλος μου ο Λεο με το Birel ηταν θαυμασια και φυγαμε κατα τις 17.00. Φωτος σημερα δεν εχει γιατι ξεχασα να παρω την καμερα
Τωρα μαλλον σε κανα δυο Κυριακες λογω του αγωνα του ROK-CUP IAME στα Μεγαρα στις 13 του μηνα. -
εγώ το πρωι σκεφτόμουν τρόπους να την κάνω από την πίστα
γλύστραγε τόσο πολύ που δεν μπορούσα να ανεβάσω πάνω από 9χλδ στροφές πουθενά, ενώ στις στροφές ήταν σα να κάνω με νοικιάρικο
αφού σκέφτηκα πως το καρτ έχει κάποιο πρόβλημα μετά την ευθυγράμμιση που του κάναμε. βέβαια έβλεπα κ τους άλλους να γλυστράνε με μηδενικά χιλιόμετρα. Ήταν πραγματικά αστείο το θέαμα εκτός από τραγικό
αφού έδωσα το καρτ μου στο Θοδωρή για να μου πει πως το πρόβλημα όντως το έχει η πίστα κ όχι το καρτ αποφάσισα να μη φύγω κ να κάτσω κ ότι βγει.
Ευτυχώς όσο ανέβαινε ο ήλιος κ γυρνάγαμε η πίστα έστρωσε αρκετα, σε καμια περιπτωση ομως για να κάνεις χρονους.
επίσης, ΠΟΛΛΑ νοικιαρικα πάλι.
Εγώ πάντως έκανα πάνω από 70 γύρους κ άλλη μια φορά καταευχαριστήθηκα καρτ Μεγάλο πράγμα να ξεκινάς για καρτ κ να ξέρεις ότι θα κάνεις. I ROKARA
Αν κ έχω πρόβλημα με όλους τους εξατάχυτους, αφού δεν υπάρχει κανείς πια με αυτοματο να κάνουμε καμιά 'μάχη'
πάντως αυτο που λεει ο Θοδωρής είναι πολύ σημαντικό. Η παρεα είναι πολύ σημαντικό πράγμα στο καρτ. ακόμα κ όταν μαζεψαμε τα καρτ είχαμε κάτσει κ τα λεγαμε στη σκια-χορηγία του billys (που τον βλέπω να γίνεται βασικός της ομαδας μετά το σχίσμα που έγινε με τους αποστάτες των Μεγάρων ) -
σήμερα κλείνουν 18 χρόνια απο το θάνατο του ayrton senna. νομίζω ότι πολλοί είμαστε εδώ κ ασχολιόμαστε εξαιτίας αυτού του ανθρώπου
αφιέρωμα του top gear
Youtube Video -
Billis και τα μυαλα στα καγκελα !!!
Γρηγορος, φοβερος, και πολυ θορυβωδης.
ITALCORSA-SGM 6ταχυτο
Καλα μιλαει ο Chemic για τους αποστατες των Μεγαρων.Υ.Γ. ROK...αρα
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
μετά το σχίσμα που έγινε με τους αποστάτες των Μεγάρων )Προς ενημέρωση σας, το σχίσμα των Μεγάρων έχει ονομαστεί ως “οι γρήγοροι”
-
Πάντως σιγά-σιγά μας βλέπω να τα μαζεύουμε όλοι και να πηγαίνουμε προς Μέγαρα μεριά γιατί δεν παλεύεται άλλο η κατάσταση με το καρτόδρομο.
Drift που έχουν καταστρέψει τη πίστα, 0 πρόσφυση, νοικιάρικα...ε αμάν πια!
Κι εγώ θέλω να τρέχω με το 6τάχυτο στη ΠΙΣΤΑΡΑ που λέγεται καρτόδρομο...αλλά όχι να κάνω πατινάζ.
Σοβαρά πρέπει να κάνουν κάτι, γιατί ο κόσμος έχει φύγει για τα καλά πιστεύω. Η ανάποδη φορά δεν τους δούλεψε, αγώνες φέτος δε ξέρω αν και πόσους πήραν, τα Σάββατα είναι άδεια από αγωνιστικά και τα Μέγαρα έχουν πάρει ένα τεράστιο κομμάτι της 'αγοράς'. Πρέπει να κάνουν κάτι γιατί αρχίζουν και το χάνουν εντελώς.
Τα Μέγαρα μπορεί να είναι μακριά, χάλια και βαρετή χάραξη μπορεί να έχουν αλλά τουλάχιστον κάνεις καρτ γιατί η πρόσφυση είναι καλύτερη και όλη μέρα δε βάζει νοικιάρικα.
Οπότε βλέπω και τους τελευταίους να κατηφορίζουν τελικά προς τα Μέγαρα...
-
Όντως φαίνεται πως οι αφίδνες ερημώσαν από αγωνιστικά. για το αν αυτό θα είναι 'μόνιμο' θα φανεί τώρα που άνοιξε ο καιρός γιατί με όλα αυτά τα κρυα λογικό είναι τα μέγαρα να είχαν πλεονέκτημα.
πάντως κ το ότι τις κυριακές έχει πια εμάς κ άλλα 4 καρτ εμένα δε με πολυχαλάει να σας πω την αλήθεια. ενώ επειδή είχαμε καλή παρέα οι αναμονή για τα ενοικιαζόμενα πέρναγε χαλαρά.
για το θέμα της πρόσφυσης, αν δεν έρχονται αγωνιστικά το σάββατο, πριν τις 11:30 δεν έχει νόημα να μπαίνεις αφού δεν μπορείς ούτε κινητήρα να στρώσεις που λεει ο λόγος. Έβλεπα τους tuners κ το θέαμα ήταν σα να βλέπεις wrc με τα πλασαρίσματα που κάναν
Τα μέγαρα εχουν κανά κόστος +15 ευρώ σε βενζίνες κ διοδια για να πας, που στις εποχές αυτές δεν είναι αμελητέο. Αλλά κυρίως είναι η χάραξη. Πιστεύω πως σε 4 προπονήσεις έχεις μάθει την πίστα, αφού οι στροφές τις είναι τελείως 'φλατ' κ μετά γίνεται βαρετή Οι γρηγοραίοι τί λέτε? είμαι τελειως πρακαταλειμένος με την πίστα, αφού τη μια κ μοναδική φορά που έκανα πρόλαβα να κάνω μόνο 20 γύρους, με λάθος γρανάζια κ μάλιστα με πρόβλημα στο μοτερ?
υγ πάντως η προσπάθεια να βρεις την ισορροπία στις αφίδνες ώστε να μη γλυστράς υπερβάλοντας στο γκάζι αλλά ούτε να χανεις χρόνο σε αυτή τη γρήγορη πίστα εμένα μου άρεσε. Τελείως mind game. Άσε που ακόμα κ τωρα με 10+ προπονήσεις, ακόμα δοκιμάζω γραμμές σε κάποιες στροφές κ τα φρένα στη 'βαλβολαιν' -
Άσχετο/σχετικό αλλά νομίζω ότι στα Μέγαρα η πίστα είναι 20 ευρώ κι όχι 25 που είναι στο καρτόδρομο, άρα η διαφορά είναι 10 ευρώ.
-
το καρτοδρομο θα ειναι παντα καρτοδρομο και τα μεγαρα μεγαρα. το ενα πισταρα το αλλο μαλακια. και τσαμπα να ηταν τα μεγαρα δεν θα πηγαινα για κανενα λογο. εκτος αν με βολευε για καποιο συγκεκριμενο λογο. απο εκει και περα η πιστα οσο και χαλια να ειναι σε καποια φαση θα φτιαξει κατα το μεσημερι, δεν υπαρχει περιπτωησ. προσωπικα επειδη δεν με νοιαζουν και οι χρονοι τοσο πολυ , οσο το να ευχαριστιεμαι οδηγηση/παρεα και να ξεφευγω απο την ρουτινα της καθημερινοτητας ειναι το ιδανικο μερος !! ετσι κ αλλιως χομπιστας ειμαι ... και το παντιλικι το πρωι ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ καθολου. εχει πολυ γελιο !!!!! WRC RULEZZZZ.
-
Ο χρήστης Jean-Paul έγραψε:
οσο το να ευχαριστιεμαι οδηγηση/παρεα και να ξεφευγω απο την ρουτινα της καθημερινοτητας ειναι το ιδανικο μερος !! ετσι κ αλλιως χομπιστας ειμαι ... και το παντιλικι το πρωι ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ καθολουΟ,τι κι αν λέμε...αυτό είναι που μετράει περισσότερο απ'όλα!
-
Ο χρήστης Jean-Paul έγραψε:
το καρτοδρομο θα ειναι παντα καρτοδρομο και τα μεγαρα μεγαρα. το ενα πισταρα το αλλο μαλακια.θέλω πραγματικά να ήξερα ποιος σχεδίασε τη πίστα στα μέγαρα κ την έκανε τόσο φουρκετάτη (κ με την παλιά φορά, που μετά την εκκίνηση σκάγαν όλη σε φουρκέτα κ τσακίζονταν )
εχθές κάναμε κάποιες φορές με 'κλειστή' την ευθεία. Ε, ακόμα κ το κομμάτι αυτό μου φάνηκε γαμάτο τώρα που το πίεσα κ δε το πέρναγα συντηρητικά μέχρι να 'ανοίξει' κάποιος την ευθεία ταπα στη δεξιά καμπή, ίσιωμα για να φρενάρεις γα την αριστερή κ μετά αμέσως μετά ανοιγμα αριστερά για να παρεις σωστά (? )την 'βαλβολαιν'
-
Και το φοβερό ρε συ Παναγιώτη ξέρεις ποιό είναι?
Ότι η έκταση στη οποία είναι η πίστα είναι τόσο μεγάλη, που θα μπορούσε να είχε βγει μια ΓΑΜΑΤΗ χάραξη!
Αλλά που μυαλό...
-
Η ιστορια αρχιζει καπως ετσι !!!
2007 ανοιγει η πιστα καρτ στα Μεγαρα με αντιθετη φορα απο οτι ειναι τωρα, το Καρτοδρομο ξαφνικα αδειαζει και ολοι κατεβαινουμε Μεγαρα πρωτον γιατι ειναι καινουργια δευτερον γιατι εχει καλη ασφαλτο τριτον δεν εχει σχεδον καθολου νοικιαρικα, σχεδιαση απο κακη εως μετρια αλλα ολος ο κοσμος πηγαινει κατω γιατι ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΤ και οχι WRC. Οσπου ο ιδιορυθμος ιδιοκτητης τα χαλαει ολα και την κλεινει, ετσι ολοι αναγκαστικα ξαναπαμε Καρτοδρομο.
Τωρα ομως πιστευω με τον Τακη Καιτατζη γινεται μια πιο σοβαρη δουλεια μαλλον σε λιγο καιρο το Καρτοδρομο θα ερημωσει που ηδη ειναι ερημο.
Ενταξει το Καρτοδρομο ειναι πισταρα απο χαραξη αλλα εμενα προσωπικα χθες με εφερε στα ορια μου, και μαλλον το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να κατηφορησω Μεγαρα μονιμα, σιγουρα στις μερες μας τα εξοδα εκει ειναι πιο πολλα, αλλα εκει κανεις καρτ.
Αυτη την Κυριακη συμμαζευω τα καρτ, την αλλη ειναι το ROK-CUP, και την επομενη αν ειναι αδεια η πιστα Βουρ.......... -
μπορει να μου προτεινει καρτ για θεσσαλονικη?
αν εχετε κατι υποψιν πειτε μου.. -
Ο χρήστης Giorgos20 έγραψε:
αν εχετε κατι υποψιν πειτε μου..Απο καρτ να φανε και οι κοτες Το θεμα ειναι τι ποσο διαθετεις
-
Φιλε Chemic κατι για σενα στο http://www.kartinfo.gr τελευταιο θεμα.
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
αν εχετε κατι υποψιν πειτε μου..Απο καρτ να φανε και οι κοτες Το θεμα ειναι τι ποσο διαθετεις
σκεφτομουν για value for money,δηλ να 'περπατανε' τα καρτ και να εχει καλες τιμες ή καποιο 'πακετο να το πω ετσι'
γιατι δε μπορω να διαθεσω πολλα.. -
σκεφτομουν για value for money,δηλ να 'περπατανε' τα καρτ και να εχει καλες τιμες ή καποιο 'πακετο να το πω ετσι'
γιατι δε μπορω να διαθεσω πολλα..Αν μου επιτρέπεις, μετά από 4 καρτ έχω να σου πω ότι το καλύτερο value for money το έχει ένα καινούριο, ελαφρώς μεταχειρισμένο καρτ.
Όσο πιο παλιό είναι, τόσο πιο φθηνό από άποψης κόστους κτήσης, όμως ακόμα μεγαλύτερα θα είναι τα κρυφά κόστη της συντήρησης.
Επίσης όσο 'πίσω' πας, τόσο πιο δύσκολα θα είναι να βρεις ανταλλακτικά.
Σε κάποιο παλιό σασί/μοτέρ οι χαζοβλάβες μπορεί να φτάσουν να γίνουν τόσο συχνές, που απλά δε θα κάνεις καρτ.
Θέλω να καταλήξω ότι καλό είναι να μείνεις μακριά από τις σαβούρες του car.gr κι από καρτ των 1.500 ευρώ.
Με ένα 2000άρο και πάνω θα πάρεις ένα πολύ καλό κι αξιόπιστο καρτ.
Εδώ θα βρεις μια καλή διαλογή από αξιοπρεπέστατα καρτ: http://www.kartinfo.gr/used.html
-
γιατι δε μπορω να διαθεσω πολλα..Πρεπει να ξεκαθαρισεις Θελεις αυτοματο ??? Θελεις 6ταχυτο ??? ποσα λεφτα διαθετεις ??? 1000-2000 παραπανω ???
Υ.Γ. Οπως λεει και ο Νικος ολα τα καρτ που ειναι στο http://www.kartinfo .gr ειναι ολα γνωστα και ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ οτι ειναι ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ, για παραδειγμα το Danilo Rossi με το Rok στην τιμη αυτη για αυτο που ειναι ειναι ΤΖΑΜΠΑ!!!
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ