-
Έτοιμο:
-
Ασε τις βολτες στις αλλες παραλιες και κολυμπα στην δικια μας που ειναι η καλυτερη !!!
ΚΑΛΟΓΚΑΖΩΤΟ............... -
Το λεω και το ξαναλεω
Δεν πα να κανεις και 10 χρονια καρτ (αυτοματα) αν δεν οδηγησεις 6ΤΑΧΥΤΟ τα 10 αυτα χρονια πανε τζαμπα, οταν πιασεις το λεβιε και αλλαξεις σχεση η αδρεναλινη βαραει ΚΟΚΚΙΝΟ και την επομενη αγοραζεις η το κλεινεις.
Πριν σχεδον 9 χρονια γκαβακας ενος ετους ειχα καβαλησει ενα 6ταχυτο SGM με ITAL-CORSA σασι και κοντεψα να το παθω το εγκεφαλικο
Του Νικολακη του ελεγα συνεχεια για το 6ταχυτο θηριο και μου ελεγε ελα μωρε σιγα !!!
Mετα απο εκεινη την μερα τις φωτογραφιας κατω, μπορεις να μου θυμισεις την συνεχεια γιατι εχω αδυναμη μνημη Νικολακη ???
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Mετα απο εκεινη την μερα τις φωτογραφιας κατω, μπορεις να μου θυμισεις την συνεχεια γιατι εχω αδυναμη μνημη Νικολακη ???
Βεβαίως!
Πανεύκολο!
Ήταν Κυριακή 23 Οκτωβρίου, 2011.
Τη Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011 έβαλα παραγγελία για το εξατάχυτο που ήρθε χθες!!!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Βεβαίως!
Πανεύκολο!
Ήταν Κυριακή 23 Οκτωβρίου, 2011.
Τη Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011 έβαλα παραγγελία για το εξατάχυτο που ήρθε χθες!!!
ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ !!!
-
πααααααειι και αυτος τον εφαγε ο 6ταχυτος κοσμος................ τελειο το καρτ του Νικου του ευχομαι και εγω τα καλυτερα με πολλα καλα χλμ!!
αυριο απο το μεσημερακι θα κανω μια βολτα στη πιστα οποιος θελει για παρεα κερναω καφε!!!
-
Ο χρήστης toliskal έγραψε:
αυριο απο το μεσημερακι θα κανω μια βολτα στη πιστα οποιος θελει για παρεα κερναω καφε!!!Εγώ πήγα σήμερα και από τις 18:00 και μετά έβαζε σχεδόν μόνο νοικιάρικα. Εκνευρίστηκα πάρα πολύ, σχεδόν τζάμπα πλήρωσα πίστα. Οπότε Αποστόλη αν πας, φρόντισε να είναι όσο πιο νωρίς γίνεται πριν αρχίσει και βάζει νοικιάρικα.
-
Μετά μην παραπονιούνται γιατί 'διώχνουν' τον κόσμο...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μετά μην παραπονιούνται γιατί 'διώχνουν' τον κόσμο...Και τι μπορεις να κανεις??? Εχεις επιλογη απο πολλες πιστες ??? δυστυχως στην Ουγκαντα που ζουμε δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα.
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Και τι μπορεις να κανεις??? Εχεις επιλογη απο πολλες πιστες ??? δυστυχως στην Ουγκαντα που ζουμε δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα.
Δυστυχώς δεν έχουμε πολλές επιλογές. Η μια δεν έχει νοικιάρικα αλλά έχει βαρετή χάραξη κι η άλλη έχει γαμάτη χάραξη αλλά βάζει νοικιάρικα.
Πάντως από το να πάω, να πληρώσω εισιτήριο και να κάνω 4 φορές...προτιμώ τα Μέγαρα κι ας έχει χάλια χάραξη.
Έχω μεγάλη περιέργεια να δω το Σάββατο τι θα κάνει.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Και τι μπορεις να κανεις??? Εχεις επιλογη απο πολλες πιστες ??? δυστυχως στην Ουγκαντα που ζουμε δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα.
Δυστυχώς δεν έχουμε πολλές επιλογές. Η μια δεν έχει νοικιάρικα αλλά έχει βαρετή χάραξη κι η άλλη έχει γαμάτη χάραξη αλλά βάζει νοικιάρικα.
Πάντως από το να πάω, να πληρώσω εισιτήριο και να κάνω 4 φορές...προτιμώ τα Μέγαρα κι ας έχει χάλια χάραξη.
Έχω μεγάλη περιέργεια να δω το Σάββατο τι θα κάνει.
Σιγουρα εχεις δικιο, και εγω πολλες φορες οταν βλεπω τα ταλαιπωρα αυτα παιδια με τον γκαζοντενεκε να νομιζουν οτι κανουν καρτ, και να μου την χαλανε αθελα τους λεω, Μεγαρα και ας παει το παλιαμπελο.
-
Πανέτοιμος για αύριο, στρώνουμε το πυροβόλο
...ελπίζω μόνο να κάνει καλό καιρό.
Θα ανέβει κανένας αύριο καρτόδρομο?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Πανέτοιμος για αύριο, στρώνουμε το πυροβόλο...ελπίζω μόνο να κάνει καλό καιρό.
Μάλλον θα είμαι και εγώ αύριο να σου ευχηθώ και για το καινούριο τέρας σου από κοντά! Δεν ξέρω βέβαια αν θα κάνω , γιατί πρέπει να φτιάξω κάποια προβληματάκια που αντιμετώπισα την τελευταία φορά.
-
Ο χρήστης eimaiospiros έγραψε:
Πανέτοιμος για αύριο, στρώνουμε το πυροβόλο
...ελπίζω μόνο να κάνει καλό καιρό.
Μάλλον θα είμαι και εγώ αύριο να σου ευχηθώ και για το καινούριο τέρας σου από κοντά! Δεν ξέρω βέβαια αν θα κάνω , γιατί πρέπει να φτιάξω κάποια προβληματάκια που αντιμετώπισα την τελευταία φορά.
Α ωραία! Τέλεια!!
Κατά τις 10, 10 παρά θα είμαι πάνω.
Τι προβλήματα είχες? Αν είναι να το τσεκάρει κι ο Αντώνης που θα είναι πάνω.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Έκανε κάποιες διακοπές ο κινητηρας πχ μετα από την ευθεία και τα φρένα πατούσα γκαζι και δεν ανταποκρινόταν.Ίσως είναι μπαταρία, θα πρέπει να το ελέγξω. Επίσης , η αλυσίδα μου ανάλογα με το που βρισκόταν ο άξονας ήταν ή χαλαρή ή πολύ τεντωμένη. Αύριο ελπίζω να λυθούν πάντως.
-
Ο χρήστης eimaiospiros έγραψε:
Έκανε κάποιες διακοπές ο κινητηρας πχ μετα από την ευθεία και τα φρένα πατούσα γκαζι και δεν ανταποκρινόταν.Ίσως είναι μπαταρία, θα πρέπει να το ελέγξω. Επίσης , η αλυσίδα μου ανάλογα με το που βρισκόταν ο άξονας ήταν ή χαλαρή ή πολύ τεντωμένη. Αύριο ελπίζω να λυθούν πάντως.
Πολύ πιθανό να φταίει η μπαταρία. Το rotax, όπως γνωρίζεις κι εσύ, θέλει καλή μπαταρία φουλ φορτισμένη για να δουλέψει σωστά.
Πόσες ώρες έχει κάνει η αλυσίδα σου? Μήπως έχει αρχίσει και ξεχειλώνει
Τέσπα, θα τα δούμε αύριο.
-
Σε λιγες ημερες η ολοκαινουργια σελιδα με νεο ονομα, εμφανιση, και περιεχομενο θα ειναι πραγματικοτητα.
Οι προσδοκιες μας ειναι μεγαλες, και η βοηθεια ολων των καλων μας φιλων ειναι υπερπολυτιμη και βασιζομαστε σε αυτους.
Προκαταβολικα λεμε ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους φιλους μας, απο το φορουμ και οχι μονο !!!The winners' page
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Πολύ πιθανό να φταίει η μπαταρία. Το rotax, όπως γνωρίζεις κι εσύ, θέλει καλή μπαταρία φουλ φορτισμένη για να δουλέψει σωστά.
Πόσες ώρες έχει κάνει η αλυσίδα σου? Μήπως έχει αρχίσει και ξεχειλώνει
Τέσπα, θα τα δούμε αύριο.
Η μπαταρία είναι καινούρια αλλά θα δοκιμάσω αύριο και με άλλη. Η αλυσίδα πράγματι έχει αρκετές ώρες και έχει δείξει σημάδια φθοράς. Ας ελπίσουμε να είναι κάτι απλο. Αύριο λοιπόν τα σπουδαία!!
-
Ελπίζω να μας κάνει καλο καιρο!
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ελπίζω να μας κάνει καλο καιρο!Sent from my iPad 2 using Tapatalk
Θα παίζει με τα νεύρα σου συνέχεια, αν πάει όπως λένε οι προβλέψεις...
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ