-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Αυτο το πραγμα οπως ακουγεται ειδικα στις αλλαγες ταχυτητων ειναι κολασμενο απλα.Έτσι ακριβώς.
Που να ακούσεις πως είναι από τη θέση του οδηγού.
Απλά Κ@ΥΛΩΤΙΚΟΣ ο ήχος!!
Μερικές φορές κάνει και σκασίματα!!
Χαίρομαι που σας άρεσε...είδατε τι ωραία περνάμε στις προπονήσεις?
Ο Νικος
Κ2 ε?
Μπράβο στα παιδιά! Έκαναν φοβερή δουλειά!!
======================================
Τέλεια ήταν σήμερα!!
Αν και βγήκα νωρίς off λόγω πλευρού (το χτύπησα πάλι ) πρόλαβα και βελτίωσα το χρόνο μου κατά 3 δέκατα κι έτσι έκανα το καλύτερο προσωπικό μου χρόνο με τη δεύτερη προπόνηση στα Μέγαρα με το 6τάχυτο, το 43, ξερό:
Στόχος είναι για αρχή να σπάσω το φράγμα του 43 και ελπίζω στην επόμενη προπόνηση να το καταφέρω.
Και τα ζόρια αρχίζουν όταν ξεκινάει και κατεβαίνει ο χρόνος. Η καταπόνηση σε σώμα και καρτ σκαρφαλώνει κατακόρυφα...
Μόνο 6 μέρες έμειναν μέχρι την επόμενη προπόνηση...
-
Ανεβαίνουν πουθενά 'live' τα αποτελέσματα του αγώνα στα Μέγαρα;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ανεβαίνουν πουθενά 'live' τα αποτελέσματα του αγώνα στα Μέγαρα;Αυτό ακριβώς ψάχνω...αλλά δε βλέπω φως.
Χθες ήταν εκεί το φορτηγό της Iron Team, αλλά δεν έχουν 'ανέβει' πουθενά στο site τους.
Υποθέτω ότι επειδή για την ΕΛΠΑ θεωρείται παράνομος αγώνας, δεν θα 'ανέβουν'.
Πάντως, προσωπικά τον Ζερβό τον θεωρώ σιγουράκι.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Αυτό ακριβώς ψάχνω...αλλά δε βλέπω φως.
Χθες ήταν εκεί το φορτηγό της Iron Team, αλλά δεν έχουν 'ανέβει' πουθενά στο site τους.
Για να δούμε τι θα δούμε...
To ότι η ΕΛΠΑ τους θεωρεί παράνομους δεν λέει τίποτα απολύτως. Δεν είναι pirate bay το rotax...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Αυτό ακριβώς ψάχνω...αλλά δε βλέπω φως.
Για να δούμε τι θα δούμε...
To ότι η ΕΛΠΑ τους θεωρεί παράνομους δεν λέει τίποτα απολύτως. Δεν είναι pirate bay το rotax...
Όντως.
Τώρα είναι ο ημιτελικός πάντως. Μόλις μίλησα.
-
Ο πρώτος αγώνας της μικρής..
ΤΡΟΜΕΡΗ εμπειρία!!!!
Μπράβο στην μικρή που κατάφερε και είχε μια αξιοπρεπή πρώτη εμφάνιση.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια Μπαϊραχτάρη και στον Νάσο (CRG racing team) , για την άψογη υποστήριξη και προετοιμασία (τόσους μηχανικούς ούτε ο Thonon στην Πάτρα δεν είχε!!), στον Δημήτρη Γαλάτση και στους συνεργάτες του (ROTAX racing team) για την οργάνωση και φιλοξενία.Άντε και στον επόμενο!!
-
Για τον Α-Viper7.
Μιας και ειναι μακρυα και δεν μπορει να κανει προπονηση με την KARTWORKS racing team, τουλαχιστον ας δει καποιες φωτο.
Καινουργια θεματα στο Κartinfo.gr ΕΔΩΥ.Γ. Συγχαρητηρια για την μικρη μας Κατιανα Υποσχεση οτι στον επομενο αγωνα θα ειμαι επισημος φωτογραφος της Κατιανας.
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Για τον Α-Viper7.
Μιας και ειναι μακρυα και δεν μπορει να κανει προπονηση με την KARTWORKS racing team, τουλαχιστον ας δει καποιες φωτο.
Καινουργια θεματα στο Κartinfo.gr ΕΔΩΤάπααααααα
-
μπράβο για την μικρή και το κουράγιο της να μπει σε αγώνες !!!
-
το τσίμπησε το κυπελλάκι η μικρή
μπραβο κ εις ανώτερα.
εμ αλλιώς αφομοιώνουν οι νεοι ό,τι ασχολούνται, αλλιώς εμείς τα τζόβενα -
Μπράβο στη Κατιάνα και στον πατέρα της Antomost που την έβαλε στους αγώνες!!
Νομίζω στον πρώτο αγώνα δε μετράει τόσο το αποτέλεσμα, όσο η εμπειρία.
-
Νικο, εχεις απολυτο δικιο. Η εμπειρια ενος αγωνα ειναι πραγματικα απιστευτη και αναντικαταστατη. Την Κυριακη πηρα μια εμπειρια ζωης με πολυ αγχος, πιεση, αγωνια, προσπαθεια, φοβο, ικανοποιηση, χαρα, απογοητευση, με δακρυα λυπης και με δακρυα συγκινησης και ολα αυτα τα συναισθηματα συμπικνωμενα σε μια στιγμη. Πιστευω πως αυτη την εμπειρια πρεπει να την ζησει ο καθενας μας για να καταλαβει πραγματικα τι θα πει καρτ.
-
Ο χρήστης new crg girl έγραψε:
Νικο, εχεις απολυτο δικιο. Η εμπειρια ενος αγωνα ειναι πραγματικα απιστευτη και αναντικαταστατη. Την Κυριακη πηρα μια εμπειρια ζωης με πολυ αγχος, πιεση, αγωνια, προσπαθεια, φοβο, ικανοποιηση, χαρα, απογοητευση, με δακρυα λυπης και με δακρυα συγκινησης και ολα αυτα τα συναισθηματα συμπικνωμενα σε μια στιγμη. Πιστευω πως αυτη την εμπειρια πρεπει να την ζησει ο καθενας μας για να καταλαβει πραγματικα τι θα πει καρτ. -
Ο χρήστης new crg girl έγραψε:
Νικο, εχεις απολυτο δικιο. Η εμπειρια ενος αγωνα ειναι πραγματικα απιστευτη και αναντικαταστατη. Την Κυριακη πηρα μια εμπειρια ζωης με πολυ αγχος, πιεση, αγωνια, προσπαθεια, φοβο, ικανοποιηση, χαρα, απογοητευση, με δακρυα λυπης και με δακρυα συγκινησης και ολα αυτα τα συναισθηματα συμπικνωμενα σε μια στιγμη. Πιστευω πως αυτη την εμπειρια πρεπει να την ζησει ο καθενας μας για να καταλαβει πραγματικα τι θα πει καρτ.Εκπληκτικό ποστ!!
Απλά!
-
Αυριο ΚΑΡΤΑΡΟΥΜΕ ???
ΝΑΙ.........................
Φωτογραφιες απο την CRG Hellas και PRT Motorsport(TONY-KART) ΕΔΩ -
θα μου φερεις το cd και το ελατηριο αν το θυμηθεις ?
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Αυριο ΚΑΡΤΑΡΟΥΜΕ ???
ΝΑΙ.........................
Φωτογραφιες απο την CRG Hellas και PRT Motorsport(TONY-KART) ΕΔΩΖηλεύω...θέλω κι άλλοοοοο!!
-
Ο χρήστης Jean-Paul έγραψε:
θα μου φερεις το cd και το ελατηριο αν το θυμηθεις ?Τα ελατηρια τα εχω, CD η DVD δεν εχω ολο το ξεχναω να παρω και οι φωτος ειναι τεραστιες(4.752χ3.168) και δεν μπορω να στις στειλω, εφοδιαστειτε με στικακια και να σας τις δωσω.
-
ε αντε παρε κανα cd !!!! θελω να με εχω
-
Το ξερω οτι μπορει να με πειτε τρελο,αλλα ξεκινησα το απογευμα,μετα τη δουλεια να ασχολουμαι με το καρτ και τελειωσα πριν λιγο
Απο γραναζι ειμαι ετοιμος,το 30αρι αντικατασταθηκε με 27αρι οποτε τραβηξα κ πιο μπροστα το μοτερ,εβαλα το φιλτροκουτι της Freeline με βαση πατεντα οπως του Tuners,μετακινησα πιο μπροστα τα πενταλ αλλα κ το καθισμα πιο πισω κ πιο χαμηλα για καλυτερο κεντρο βαρους κ για να βολευομαι γτ τη τελευταια φορα στραβωσα το μπουζι με τον αγκωνα μου.Αυτο που με κουρασε περισσοτερο ηταν η βιδα απο το μπροστινο αριστερο τσοκ,μεσα στο οποιο ειχε σπασει μπιλια απο αλεν οταν προσπαθησα να το ανοιξω
Ειμαστε ετοιμοι για καρτοδρομο κ σε λιγες ωρες καρταρουμε
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ