-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
καλα νίκο, εσύ αν πας μόνο με το 6ταχυτο κ χωρίς σασί, παίζει να σε αφησουν να μπεις κ τσάμπα
παντως η διαφημιση για τα μεγαρα δεν αναφερει πως αφορα μονο κατοχους ροταξ. Βεβαια, το έχει γράψει το ΖΩΟΝ ο σαραμπαηλιδης πως τον λένε αυτον τον βλάκα, οπότε πάλι καλάΘα γυρίζω με το μοτέρ αγκαλιά
-
Όποιον τον ενδιαφέρει η La Conca και το WSK μπορεί να παρακολουθεί το Live timing εδώ: http://www.wskarting.it/livetime.asp
-
Το τρειλερ μας παιδεψε λιγακι σε χρονο και χρημα πιο πολυ απο το αναμενομενο αλλα το αποτελεσμα τωρα πραγματικα ειναι εκπληκτικο, αφου αλλαξαμε τον μαστορα, και πηγαμε σε πραγματικο ΜΑΣΤΟΡΑ το εργαλειο βγηκε Jet-Set. !!!
Eιχα προβλημα με τον αξονα οπου ο πρωτος μαστορας μαλλον επινε ξυδια οταν τον κολλαγε και ειχε κανει τους τροχους να εχουν καμπερ-καστερ, και συγκλιση, ωσπου σαλταρισα , τα ξηλωσα ολα και πηρα αλλα μουαγιε (απο Starlet) και καινουργιο κιλοδοκο και μου το εφτιαξε ενας καλλιτεχνης, και τωρα λες και εχει βγει απο εργοστασιο αυτοκινητων.
Κυριακη εχει το τελικο βαψιμο(χρωμα) και Δευτερα αρχιζω και μονταρω αλουμινια, πιστευω την αλλη Πεμπτη να ειναι ετοιμο και το Σαββατο αν δεν μας τα χαλασει ο καιρος καρταρουμε.
Δεν αντεχω πολυ την ακαρτια γιατι κανει κακο στην υγεια !!!Υ.Γ. Νικο πως αντεχεις τοσους μηνες ακαπνιστος, και ακαρταριστος ???
-
Άστα...μου έχει στρίψει -->
Αλλά περνάει ο καιρός...πλησιάζει, πλησιάζει
Και μιλάμε για φουλ ανανέωση.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Άστα...μου έχει στρίψει -->Αλλά περνάει ο καιρός...πλησιάζει, πλησιάζει
κανά μήνα τώρα πλησιάζει μας λες.
από που στο στέλνουν? από τον Άρη?
ρε μήπως θες ένα ΙΑΜΕ που έχω, να βάλεις κ ενα σασι να κάνεις τη δουλειά σου με κανα 500αρικο? μη χάσεις κ την εαρινη σεζόν ρε συ -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Άστα...μου έχει στρίψει -->
Αλλά περνάει ο καιρός...πλησιάζει, πλησιάζει
κανά μήνα τώρα πλησιάζει μας λες.
από που στο στέλνουν? από τον Άρη?
ρε μήπως θες ένα ΙΑΜΕ που έχω, να βάλεις κ ενα σασι να κάνεις τη δουλειά σου με κανα 500αρικο? μη χάσεις κ την εαρινη σεζόν ρε συΤα παράπονά σου στη CRG κύριος
Μοτέρ έχω...σασί περιμένω.
-
O poleman στη ΚΖ1 στη La Conca σήμερα:
Jorrit Pex - CRG/TM/VEGA.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
O poleman στη ΚΖ1 στη La Conca σήμερα:Jorrit Pex - CRG/TM/VEGA.
Νίκο μήπως βλέπουμε το σασί σου αυτή τη στιγμή ;;;
-
Ο χρήστης eimaiospiros έγραψε:
O poleman στη ΚΖ1 στη La Conca σήμερα:
Jorrit Pex - CRG/TM/VEGA.
Νίκο μήπως βλέπουμε το σασί σου αυτή τη στιγμή ;;;
Μπααα
Ο Pex δεν είναι στη επίσημη ομάδα της CRG, κατεβαίνει με τη CRG Holland, γιαυτό φοράει και ΤΜ.
-
Ας είναι καλά ο Τόλης και βοηθάει κι έτσι: ---> ΚΑΡΤΑΡΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟΟΟΟ!!!
-
Από τις καλύτερες προπονήσεις EVER χάρη στον Τόλη με...ΚΑΡΤΟκαιρο!!
Να'ναι καλά που μου δάνεισε το σασί του, γνωρίζοντας τους κινδύνους.
Κάναμε με τη νέα χάραξη, ανάποδα δηλαδή και έχω να δηλώσω ΠΟΛΥ ενθουσιασμένος!
Η πίστα έγινε πιο τεχνική, πιο αντρίκια και έχει κάποια πατημένα κομμάτια που είναι ΑΠΟΛΑΥΣΗ (για να μη πω Κ@ΥΛ@)!!
Με μια απλή κίνηση...η πίστα έγινε ενδιαφέρουσα ξανά!
Ανυπομονώ να τρέξω με το εξατάχυτο εκεί!!
Μερικές φώτο:
Ο παγκόσμιος Τόλης, τσεκάρει το γυρολόγιό του:
Κι εγώ ετοιμάζομαι να μπω:
Τέλεια ήταν!
Εδιτ: άκυρο το βίντεο...η κάμερα δεν έγραψε ποτέ
-
Ημουν και εγω σημερα στο Καρτοδρομο με τους Tuners για βολτα, και πραγματι η πιστα παρολο που εγινε πιο αργη ειναι πιο τεχνικη και ωραια , πολυ καλος ο καιρος για καρτ αλλα δυστυχως δεν ειμαι ετοιμος(λογω τρειλερ) ακομα, το αλλο Σαββατο ελπιζω να καρταρουμε.
-
Η ανάποδη φορά στο καρτοδρομο έχει αλλαγες όσον αφορά τα γρανάζια της κανονικής φοράς?
-
Ο χρήστης chris_rotax έγραψε:
Η ανάποδη φορά στο καρτοδρομο έχει αλλαγες όσον αφορά τα γρανάζια της κανονικής φοράς?Ναι ναι...καμία σχέση!
Πριν στο Sonik τρέχαμε με 75...τώρα θέλει 81!
Επίσης η πίστα είναι περίπου δυο δευτερόλεπτα πιο αργή για τα αυτόματα και μισο με ενα για τα 6ταχυτα.
Βασικά επειδη είναι πιο αναφορική, βολεύονται καλύτερα τα 6τάχυτα.
Απο αυτόματα πανε καλα όποια είναι απο 31-32 άλογα και πάνω.
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
Νικο ήσουν κατατοπειστικότατος!
και είμαι σίγουρος ότι ενδιαφέρει αρκετό κόσμο. Από ότι λες καταλαβαίνω ότι με την αναποδη φορά έγινε ακόμα πιο τεχνική ειδικά για τα αυτόματα.
-
Ναι, γενικά η πίστα έχει γίνει πολυ τεχνική.
Επίσης πρέπει σε κάποια σημεια να εμπιστευθεις πίστα και κάρτ.
Θέλει πολυ ψάξιμο ακόμα και πολυ προπόνηση...αλλα πιστεύω θα φέρει κόσμο πίσω. Τουλάχιστον εμάς μας κέρδισε.
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
Αφου δεν έχουμε πολλές πίστες τουλάχιστον ας αλλάζουν την φορά να αποκτάει νέο ενδιαφέρον!
-
προσωπικα εχω τρελαθει με την αναποδη χαραξη!! μου αρεσε παρα πολυ,θελει χρονο για να τη μαθεις τελεια οπως ελεγα κ με τον Νικο,ειδικα στα σημεια που χρειαζεται φρεναρισμα και προσοχη με τα αυτοματα στις γραμμες που θα κρατας.
-
Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Τόλης, αφοσιωμένος και συγκεντρωμένος στον στόχο:
Κι εγώ:
-
δε παίρνει μέρος ο Νίκος στο WSK.......το WSK παίρνει μέρος στους αγώνες του Νίκου!!!worldwide λεμεεεε!!!!!!!!!!
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ