-
Δεν υποτίθεται ότι έκανε ανεπίσημο ρεκόρ πίστας;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Δεν υποτίθεται ότι έκανε ανεπίσημο ρεκόρ πίστας;Έτσι έγραψε το totalF1 ότι γύρισε 41,80. Πάντως στο παραπάνω βίντεο δεν φαίνεται κάτι τέτοιο.
-
πρασινο καρτ(tony) με κοκκινο κρανος(απο ferrari) και ασπρομαυρη φορμα.ο Γαβαλας γελαει μεσα απο τη φυλακη........
-
Ο χρήστης toliskal έγραψε:
πρασινο καρτ(tony) με κοκκινο κρανος(απο ferrari) και ασπρομαυρη φορμα.ο Γαβαλας γελαει μεσα απο τη φυλακη........θεός!!!
Ασε που στο τέλος με ακουμπισε λίγο και στράβωσα....
-
Ο χρήστης toliskal έγραψε:
πρασινο καρτ(tony) με κοκκινο κρανος(απο ferrari) και ασπρομαυρη φορμα.ο Γαβαλας γελαει μεσα απο τη φυλακη........Αν είχα εγώ τέτοιο αεροπλάνο (tony) και γυμνός θα έτρεχα!!!
-
δε λεω οτι ειναι αργα ισα ισα ειχα tony(kosmic) Και μια χαρα πηγαινε.αν το δεις ομως απο τελειως διαφορετικη μερια απο θεμα ομορφιας δηλαδη ειναι ασχημα σαν καρτ.....τα πιο ποιοτικα βεβαια και σε ανταλλακτικα αλλα ασχημα.απο την αλλη βλεπεις και τον αντωνη με την καινουργια του φορμα και λες ναι.....αυτος ειναι ο FORE!!!!!
-
απο την αλλη βλεπεις και τον αντωνη με την καινουργια του φορμα και λες ναι.....αυτος ειναι ο FORE!!!!!
ετοιμος για 'πιστα'!!!!!
-
Ο χρήστης giorgos_4 έγραψε:
πρασινο καρτ(tony) με κοκκινο κρανος(απο ferrari) και ασπρομαυρη φορμα.ο Γαβαλας γελαει μεσα απο τη φυλακη........
Αν είχα εγώ τέτοιο αεροπλάνο (tony) και γυμνός θα έτρεχα!!!
Δυστυχως φιλε Γιωργο οσο και καλο να ειναι το ΤΟΝΥ ειναι τοσο ασχημο, που εμενα προσωπικα μου καθετε στο λαιμο το οτι ειναι εκπληκτικο σασι δεν το ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ κανενας, αλλα !!!!!!!!!!!! δυστυχως δεν βλεπετε
Αυτη ειναι καθαρα γνωμη μου, και επισης παντα θα το λεω οτι ο αντιπροσωπος εδω τις ΤΟΝΥ, Σωκρατης και Γιωργος Πολυχρονιδης ειναι απο τους πιο ΚΥΡΙΟΥΣ στον χωρο του καρτ.
Εδω και πολλες μερες εχω τρελαθει με τα σχεδια του τρειλερ, πανω απο 40 φυλλα Α4 εχω πεταξει, στο να σχεδιαζω και μετα να αλλαζω τα σχεδια για τις λεπτομεριες, τα υλικα τα εχω μαζεψει, και σε δυο τρεις μερες θα το βαλω μπροστα, βεβαια για να τελιωση εχει πολυ δουλεια, και σιγουρα θα μου παρει κανα μηνα ακομα. -
πως το σχεδιαζεις εσυ ??? εχεις κανει και γραφιστας-μηχανικος ?
-
Άσχετο, σχετικό...με έναν πρόχειρο υπολογισμό το 6τάχυτο καρτ με οδηγό 80 κιλών βγάζει 250 άλογα στον τόνο...ή αλλιώς 375 άλογα στον 1.5 τόνο!
Επίσης το μοτέρ βγάζει 336 άλογα ΣΤΟ ΛΙΤΡΟ!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Άσχετο, σχετικό...με έναν πρόχειρο υπολογισμό το 6τάχυτο καρτ με οδηγό 80 κιλών βγάζει 250 άλογα στον τόνο...ή αλλιώς 375 άλογα στον 1.5 τόνο!Επίσης το μοτέρ βγάζει 336 άλογα ΣΤΟ ΛΙΤΡΟ!
τα κιλά/ίππο πες ρε συ με οδηγό 80 κιλά
αυτόματα των 30 ίππων έχουν βάρος 80+80 άρα βγαίνει 5,5 κιλά/ίππο? -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Άσχετο, σχετικό...με έναν πρόχειρο υπολογισμό το 6τάχυτο καρτ με οδηγό 80 κιλών βγάζει 250 άλογα στον τόνο...ή αλλιώς 375 άλογα στον 1.5 τόνο!
Επίσης το μοτέρ βγάζει 336 άλογα ΣΤΟ ΛΙΤΡΟ!
τα κιλά/ίππο πες ρε συ με οδηγό 80 κιλά
αυτόματα των 30 ίππων έχουν βάρος 80+80 άρα βγαίνει 5,5 κιλά/ίππο?Ε, ενταξει τα κιλα ανα ιππο δεν λενε πολλα. Οι ιπποι ανα τονο το βαζουν σε ενα πιο κατανοητο πλαισιο.
Το 6ταχυτο ειναι 4 κιλα ανα ιππο.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
Απο τοτε που ξεκίνησα να καρτάρω το GT με τα 170 άλογα μου φαίνεται ψωφιμι!!
-
Ο χρήστης Antomost έγραψε:
Απο τοτε που ξεκίνησα να καρτάρω το GT με τα 170 άλογα μου φαίνεται ψωφιμι!!Eλα ντε !!!
Το ιδιο και 'μενα, το αεροπλανο(Skoda) που ειναι σχεδον 220-230 hp μου φαινεται ΓΑΙΔΟΥΡΙ μπροστα στο ΤΜ, δεν κουβεντιαζω βεβαια για το MAXTER MXO που μπροστα του το ΤΜ φαινεται αυτοματο -
Ο χρήστης tuners έγραψε:
δεν κουβεντιαζω βεβαια για το MAXTER MXO που μπροστα του το ΤΜ φαινεται αυτοματοwtf
το ροκ πως σου φαινεται τότε βρε μάστορα
τόλη μας τα λενε για να γίνουμε κ εμεις λεβιεδες ρε συ.
εμένα να σας πω την αληθεια, η επιτάχυνση δε μου λεει κ πολλά, τα πλευρικα g με τρελαινουν
(μεχρι να καβαλήσω 6 ταχυτο?) -
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Απο τοτε που ξεκίνησα να καρτάρω το GT με τα 170 άλογα μου φαίνεται ψωφιμι!!
Eλα ντε !!!
Το ιδιο και 'μενα, το αεροπλανο(Skoda) που ειναι σχεδον 220-230 hp μου φαινεται ΓΑΙΔΟΥΡΙ μπροστα στο ΤΜ, δεν κουβεντιαζω βεβαια για το MAXTER MXO που μπροστα του το ΤΜ φαινεται αυτοματοΣυμφωνώ.
Τα ίδια ισχύουν και για τη μπέμπα...
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
δεν κουβεντιαζω βεβαια για το MAXTER MXO που μπροστα του το ΤΜ φαινεται αυτοματο
wtf
το ροκ πως σου φαινεται τότε βρε μάστορα
τόλη μας τα λενε για να γίνουμε κ εμεις λεβιεδες ρε συ.
εμένα να σας πω την αληθεια, η επιτάχυνση δε μου λεει κ πολλά, τα πλευρικα g με τρελαινουν
(μεχρι να καβαλήσω 6 ταχυτο?)Το ROK και το MAXTER SONIK, απεναντι στο MAXTER ΜΧΟ-ΤEC SAV δεν θα τα ελεγα νοικιαρικα, αλλα μαλλον για 100cc μου κανουν, συγκρινοντας τα και τα δυο
Θυμασε Πανο εκεινη την Κυριακη πρωι-πρωι στο Καρτοδρομο που ειχε ησυχια πως ουρλιαζε το MAXTER MXO, και πως ορμαγε στην κατηφορικη ευθεια. -
Εγω εχω ενα golf του 93 και με το καρτ που ειχα προτιμω το golf.
Κυριε tuners μην μου ριχνεις την ψυχολογια γιατι σε λιγες μερες περιμενω το μοτερ του νικου (maxter sonic)
Alla ενταξει απο την αλλη σιγουρα ενα TECK-SAV ειναι πιραυλος προστα στο sonic!
Απο την αλλη ομως εμεις εδω εχουμε πολυ μικρες πιστες γενικα και πιστευω πωσ εκανα καλη επιλογη.....
Εσεις τι λετε???? -
Θυμασε Πανο εκεινη την Κυριακη πρωι-πρωι στο Καρτοδρομο που ειχε ησυχια πως ουρλιαζε το MAXTER MXO, και πως ορμαγε στην κατηφορικη ευθεια.
πως δε το θυμαμαι. ειχα μεινει μαλακας! ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ
-
Ο χρήστης Antomost έγραψε:
Απο τοτε που ξεκίνησα να καρτάρω το GT με τα 170 άλογα μου φαίνεται ψωφιμι!!ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ. ΛΑΛΑ ΛΑ όπως λέγαμε κ μικροί
όταν έχω καιρο να κάνω καρτ αρχίζω να σκέφτομαι πως θέλω να αλλάξω αμαξι, να πάρω κανα τουρμπακι 207 ραλύ ή κανα λεον tsi. Ψάχνω στο καρ, αρχίζω να σκέφτομαι να βάλω το δικό μου για πώληση. Να το δώσω 3χλρ, να βάλω άλλα 5 δόσεις κτλ κτλ ...
**ΑΛΛΑ **όταν πάμε στη πίστα κ παίρνω τη δόση μου με το καρτ, αναθεωρώ κ γράφω στα παπαρια μου την αναβαθμιση αυτοκινήτου. άσε που μετά το ίμπιζα μου φαίνεται κυριλα, μαλακό κ κρουιζινγκ.
Μιλάμε με το καρτ γλυτώνεις λεφτά
ΛΑΛΑ ΛΑ
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ