-
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΣ θα έλεγα!!!
-
Συγχαρητηρια για τα τρειλερ!!
Ειναι απο τα πιο ωραια που εχω δει ποτε!!!
Κυριε tuners και το δικο σας ιδιο ειναι???????? -
ετοιμος για πανευρωπαικο ο Αντώνης !!! τούμπανο !!!!!!
-
Ο χρήστης giannis alexandreia έγραψε:
Συγχαρητηρια για τα τρειλερ!!
Ειναι απο τα πιο ωραια που εχω δει ποτε!!!
Κυριε tuners και το δικο σας ιδιο ειναι????????Του Αntomost θα το παρομοιαζα με VIPER 8000cc, 600hp, και το δικο μου με ενα MITSUBISHI EVO 2000cc, φτιαγμενο 600hp, ετσι το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο.
-
Το διαστημοπλοιο Ν2 χτιζεται, πιστευω ως το τελος του μηνα να ειναι ετοιμο, παντως κατι μου λεει οτι θα ειναι ΤΕΛΕΙΟ οταν ετοιμαστει.
-
Αντε Αντε με το καλο και καλα περπατηματα με το νεο φορτηγο της CRG!!!!
Ανυπομονω να ερθει και μενα η μοτερουκλα μου να την αγκαλιασω και να της δωσω ενα φιλακι
μετα εχουμε οργανο και παει λεγοντας... -
Γιαυτό τον λέμε Μαστροθοδωρα!! Έιμαι σίγουρος ότι θα βγει σούπερ...
Εργοστασιακοι οι γερομπακλιάροι!! -
Kαρτικος εχουμε απολυτη ησυχια, κυριως λογω καιρου, το τρειλερ προχωραει, και οι Tuners τελειωσαν την ανανεωμενη καρτοσελιδα μας. Την Κυριακη μαλλον θα κατεβουμε θεατες στον Ασπροπυργο για το time attack.
-
Και μετα την ησυχία τι έρχεται????
Η (6ταχυτη) ΦΑΣΑΡΙΑΑΑΑ!!
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Και μετα την ησυχία τι έρχεται????Η (6ταχυτη) ΦΑΣΑΡΙΑΑΑΑ!!
σιγά μη καταπιείτε κανά λεβιέ
οι (αγωνιστικές) γραμμές θέλουν κ τα δυο χέρια στο τιμόνι. Άσε που με τα αυτοματα δεν χωρουν δικαιολογίες 'εχασα μια' 'δεν κατεβασε' κτλ κτλ
ΑΝΤΡΙΚΑ πραγματα -
δικαιολογιες με ζιγκλερ και προζιγκλερ........σα να τις ακουω ηδη.....
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Και μετα την ησυχία τι έρχεται????
Η (6ταχυτη) ΦΑΣΑΡΙΑΑΑΑ!!
σιγά μη καταπιείτε κανά λεβιέ
οι (αγωνιστικές) γραμμές θέλουν κ τα δυο χέρια στο τιμόνι. Άσε που με τα αυτοματα δεν χωρουν δικαιολογίες 'εχασα μια' 'δεν κατεβασε' κτλ κτλ
ΑΝΤΡΙΚΑ πραγματαΚαλά...του χρόνου να σε δω τι θα λες που ψάχνεις για 6τάχυτο κι εσύ
-
Ενδιαφερεσαι για καρτ ??? Εχεις κανει μονο με νοικιαρικα, και θελεις να κανεις με αγωνιστικο αλλα δεν γνωριζεις τιποτα σχετικα με αυτο ???
Στο αρθρο αυτο ΕΔΩ θα λυσεις ολες σου τις αποριες !!!
''Νεος Στο Καρτ'' -
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Ενδιαφερεσαι για καρτ ??? Εχεις κανει μονο με νοικιαρικα, και θελεις να κανεις με αγωνιστικο αλλα δεν γνωριζεις τιποτα σχετικα με αυτο ???
''Νεος Στο Καρτ''ωραίος ο νικ
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
''Νεος Στο Καρτ''Πολυ καλο... Μπράβο σας!!!
-
Σας ευχαριστώωω!!!
Ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω για το νέο site του tuners.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Σας ευχαριστώωω!!!Ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω για το νέο site του tuners.
καλά κάνει ο dim και σε κράζει
στο πολύ καλογραμμένο άρθρο σου ΔΕΝ υπολογίζεις τα λάστιχα ρεεεε
επίσης, πρέπει να γίνει αναφορά στη φύλαξη του καρτ (ενοικιο ή τρειλερ) αλλά κ στη δυνατότητα να το έχει ο αντώνης κ να κάνεις μαζί του προπόνηση τα σάββατα
και αν το αλλάξεις
1.πες κ μια κουβέντα για τα όργανα μέτρησης. Ξεκαθαρίζοντας όμως πως κ με 40 ευρώ βάζεις όργανο για τη θερμοκρασία κ με άλλα τόσα για τις στροφές αν δεν θες χρονομέτρηση
2. βάλε κ το έξοδο για το φορτιστή μπαταρίας (30 ευρώ)
3. υπολόγισε κ κανά πίσω γρανάζι που λογικά πρέπει να αλλάζεται μαζί με την αλυσίδα + κανά 50αρι το μπροστά αν την ακουσει
4. γράψε ως μπαλαντερ στο τέλος χωρίς να μπει στο γενικό εξοδολόγιο κ το κόστος καθίσματος αν χρειαστεί αλλαγή
υγ. το κράνος των 500 ευρώ είναι υπερβολή. εγώ θα έλεγα ότι με 100ευρώ είσαι μια χαρά. -
Ωραια τα εγραψε ο Νικος, το ζουμι του ολου θεματος το κατεγραψε !!!
Αλλο ενα ομορφο αρθο για την λειτουργια του σασι του καρτ απο το φιλο Chemic θα βρειτε ΕΔΩ !!! -
+100000000 !!!!!!!
Μπράβο παιδιά !! -
Σειρά έχει το ¨Βασικες ρυθμισεις¨..... Εγω το μόνο που μπορω να γράψω έιναι ¨Κατασκευή τρειλερ¨
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ