-
Ενα πραγμα που με εκνευβριζει,πραγματικα και μου τη δινει ειναι το ΨΕΜΑ.
Κοιταζοντας καποιες αγγελιες μεταχειρισμενων καρτ βλεπω τρελα νουμερα με χρονολογιες σασι μοτερ και αλογα,οι περισοτεροι ψαχνουν για αρχαρειους και ασχετους, αλλα ολα αυτα καποια στιγμη γυριζουν μπουμερανγκ.
Οσοι ψαχνεται για καρτ προσοχη.Τα σασι μεχρι το 2002 ειχαν πλαινα σιδερα λοξα.αρα ενα καρτ του 2003 και μετα εχει πλαινα σιδερα σε σχημα πι,τα χοντρα ακρα εμπρος τα εβγαλε πρωτα ηΤΟΝΥ το 2006 και μετα ακολουθησαν και οι αλλοι.Μεχρι το 2002 οι περισοτερες εταιρειες αλλαξαν τον πισω αξονα απο 40αρι σε 50αρι, εκτος την ...CRG...που ειχε για δυο χρονια 45αρι.Τα ROTAX στο κατω μερος του μοτερ εχουν την ημερομηνια παραγωγης.Το ταμπελακι στο σασι δειχνει ποτε τελειωνει η ομολογκασιον,πχ,η
τελευταια ομο,ειναι απο το 2009-2014 και ανα χρονο τα σασι εχουν ελαχιστες αλλαγες που μονο γνωστες γνωριζουν.
Και αλλα πολλα που αν ξεκινησω δεν τελειωνω ουτε αυριο.
Για αυτο λοιπον μεγαλη ΠΡΟΣΟΧΗ -
υποθετω θα σας αρεσει αυτο:
Youtube Video -
Πολυ ωραιος ο μικρουλης,γιος σου ειναι??? Να ειναι παντα καλα και να τον καμαρωνεις.
-
Απο σήμερα υπαρχει η δυνατότητα για καταχώρηση αποκλειστικά αγγελιών για Καρτ και είδη Καρτ στο
http://www.e-kart.grΝομίζω ότι αυτό σας ενδιαφέρει:
http://www.e-kart.gr/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=25&Itemid=28 -
Εχω την εντυπωση πως ο αγωνας της Κυριακης στον Καρτοδρομο( Rotax endurance ) δεν θα πραγματοποιηθει
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Εχω την εντυπωση πως ο αγωνας της Κυριακης στον Καρτοδρομο( Rotax endurance ) δεν θα πραγματοποιηθειΓιατί το λες? Έμαθες κάτι?
Αν είναι να κατέβω για προπόνηση.
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Παιδια το καρτ μου ειναι ακινητοποιημενο οπως ηρθε απο αθηνα εδω και 15 μερες σε κλειστο χωρο μεν αλλα χωρις θερμανση το βραδυ οποτε εχει κατω απο το 0 θερμοκρασιες.
Τι πρεπει να κανω ωστε να μην εχω καποιο προβλημα οταν το παω πιστα?Αν το ψυγείο σου έχει σκέτο νερό (γενικά το παραφλού απαγορεύεται στις πίστες) βγάλε το νερό για να μην παγώσει και ραγίσει τίποτα.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Τελικά δεν θα γίνει το endurance...
Ωραίος ο Βill. Και η επίσημη ανακοίνωση
>ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ROTAX HELLAS και ο Αθλητικός Σύλλογος Φίλων Καρτ (Σ.ΦΙ.ΚΑ) σας ενηµερώνουν ότι ο ∆ίωρος αγώνας ENDURANCE ο οποίος είχε προγραµµατιστεί για την Κυριακή 19 ∆εκεµβρίου 2010 ακυρώνεται λόγω χαµηλού αριθµού συµµετοχών.
Με εκτίµηση,
ROTAX HELLAS -
Κρίμα πάντως που δεν είχε συμμετοχές.
-
Welcome back ΑNGEL13 ,οι νεοι ειναι ωραιοι ,ο παλιος ειναι αλλιως και ο αρχαιος διαφορετικος.
Και αν ποτε το αλλαζα παλι ...CRG...θα επαιρνα.THE BEST IN BUSINNES
-
Ο τιτλος της μεγαλης κινηματογραφικης περιπέτειας: Ο ΝΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟ
ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ.
-
Αγορασα φορμα για καρτ alpinestars χρωμα λευκο αλλα μου ειναι ενα κλικ πιο μεγαλη οποτε αν καποιος ενδιαφερεται ας με ενημερωσει γιατι την πουλαω!
http://www.demon-tweeks.co.uk/Karting/K ... /1497/5474
Ειναι αυτη στο λινκ σε χρωμα λευκο και μεγεθος 54!
Μπυ κοστισε 150ευρω χωρις μεταφορικα και την πουλαω στην ιδια τιμη μιας και ειναι αχρησιμοποιητη!
Αν την φορεσω σε καμια προπονηση τη δινω 120
Οποιος θελει εδω ειμαι -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Αγορασα φορμα για καρτ alpinestars χρωμα λευκο αλλα μου ειναι ενα κλικ πιο μεγαλη οποτε αν καποιος ενδιαφερεται ας με ενημερωσει γιατι την πουλαω!
http://www.demon-tweeks.co.uk/Karting/K ... /1497/5474
Ειναι αυτη στο λινκ σε χρωμα λευκο και μεγεθος 54!
Μπυ κοστισε 150ευρω χωρις μεταφορικα και την πουλαω στην ιδια τιμη μιας και ειναι αχρησιμοποιητη!
Αν την φορεσω σε καμια προπονηση τη δινω 120
Οποιος θελει εδω ειμαιΠηρα και εγω απο το demon-tweeks μια φορμα πριν 1 μηνα και την πηρα ενα νουμερο παραπανο Αλλα επικοινωνησα μαζι τους με e-mail, μου εδωσαν ενα κωδικο επιστροφης, τους την εστειλα πισω και μου εστειλαν πισω μια ιδια στο σωστο νουμερο!
Ειναι πολυ ωραια φορμα και ειναι κριμα να μην την εχεις σε σωστο νουμερο! Σκεψου το!
-
Σκεφτομουν να την δωσω και να παρω την ιδια πιο μικρη!
Το μονο κακο ειναι οτι εκοψα τα καρτελακια.Τα εχω μεν αλλα κομμενα! -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Σκεφτομουν να την δωσω και να παρω την ιδια πιο μικρη!
Το μονο κακο ειναι οτι εκοψα τα καρτελακια.Τα εχω μεν αλλα κομμενα!Aνα τα εχεις κρατησει δεν υπαρχει προβλημα, ισως σου χρεωσουν 1-2 λιρες και καλα για να βαλουν νεα αλλα και παλι θα στην αλλαξουν!
-
http://www.demon-tweeks.co.uk/Delivery_&_Returns
RETURNS - Goods which prove unsuitable may be returned for refund, credit or exchange if they are returned to ourselves within 7 days of receipt. Subject to the following conditions:
· Items are returned carriage paid.
· Items are received in a resalable condition.
· Items should be returned unused in their original condition in order to secure a refund.
· Items are returned complete with all packaging in good condition. (We reserve the right to levy a charge to replace product packaging which is damaged or defaced).
· Items returned after 7 days from receipt may be subject to a restocking charge of not less than 10%. This does not affect your statutory rights.
· We cannot accept any items which have been specially ordered for you or manufactured to your specification for return.
· All returns are to be accompanied by the senders name and address, account number, order reference number (these are found on the invoice), and reason for return. Please help us to help you.
· We cannot accept responsibility for returned parcels which are undelivered, please retain your proof of postage etc., you may require it on the event of a claim with your carrier.You must obtain a Returns Authorisation Number before returning any goods. Please contact our Customer Service Department for this.
Demon Tweeks are not responsible for any labour charges incurred during fitment or removal of allegedly faulty (or incorrectly supplied) parts.
-
Αν δω οτι δν την θελει καποιος ψιλοαμεσα θα την στειλω γι αλλαγη απλα ηθελα να αποφυγω τα στειλε και περιμενε κτλ γιατι κατεβαινω ελλαδα απο αγγλια που ειμαι!
Ευχαριστω παντως
-
Το μονο ισως λαθος σου φιλε Θανο ειναι το ασπρο χρωμα που λερωνεται αμεσως,στο λεω απο την δικια μου πειρα,που εχω γκρι ανοιχτο .
Η βρωμια απο το καρτ ειναι ισως απο της χειροτερες. -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Αν δω οτι δν την θελει καποιος ψιλοαμεσα θα την στειλω γι αλλαγη απλα ηθελα να αποφυγω τα στειλε και περιμενε κτλ γιατι κατεβαινω ελλαδα απο αγγλια που ειμαι!Ευχαριστω παντως
Αν τελικα ομως θες να την αλλαξεις πρεπει να γινει μεσα σε 7 μερες απο την μερα που την παρελαβες!
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Το μονο ισως λαθος σου φιλε Θανο ειναι το ασπρο χρωμα που λερωνεται αμεσως,στο λεω απο την δικια μου πειρα,που εχω γκρι ανοιχτο .
Η βρωμια απο το καρτ ειναι ισως απο της χειροτερες.Aλλη φαση ομως σε λευκη
Βρωμιζει παντως συνεχεια
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ