-
Καλορίζικο Νίκο!!
Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω την Κυριακή Καρτόδρομο γιατί θα είμαι Λήμνο οπότε από βδομάδα.
Πήρα σήμερα και βρόχινες ζάντες οπότε πλέον ο καιρός δεν είναι εμπόδιο (ίσα ίσα θα θέλω να βρέχει )
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Μου εχουν κανει τρομερη εντυπωση τα τοσο καλα σχολια που κανετε για τα CRG σασι...
Χωρίς να έχω ιδιαίτερη εμπειρία και έχοντας οδηγήσει μόνο το δικό μου (Tony Kart Racer EVX) εκτιμώ ότι δεν έχουν και τεράστιες διαφορές επιδόσεων τα σασί μεταξύ τους.
Για παράδειγμα το παγκόσμιο πρωτάθλημα καρτ:
το 2010 το κέρδισε οδηγός με σασί Zanardi (κατασκευάζεται από την CRG),
το 2009 CRG
το 2008,2007,2006 Tony Kart
το 2005 με Gillard (που έχει ο A-Viper7)Επίσης στους αγώνες οι διαφορές είναι ελάχιστα δέκατα για τα οποία μπορεί να παίζει ρόλο και ο οδηγός ο κινητήρας κτλ.
-
Φιλε Σπυρο προσωπικα εγω δεν εχω αποψη. Μεχρι σημερα εχω οδηγησει αγωνιστικο καρτ μονο 2 φορες... 1,5 για την ακριβεια...
Απλα για να το λενε ο Νικος και ο θοδωρης που κανουν αρκετα χρονια, κατι παραπανο θα εχουν δει!
-
Καλοριζικο Νικο! Καλη διασκεδαση παντα με ασφαλεια ( Καλο κρανος και ενα κολαρο/ leat breace )
Μου εχουν κανει τρομερη εντυπωση τα τοσο καλα σχολια που κανετε για τα CRG σασι...
Ευχαριστώ Θοδωρή.
Εννοείται κολάρο, κράνος, rib-protector.
Όταν οδηγήσεις, θα καταλάβεις.
Ψάχνεις για καρτάκι? Αν θες βοήθεια μας λες.
Δε θα ζητήσουμε πολλά...μόνο βολτούλα με τη Scuderia
Ηδη ο συνονοματος εχει προσφερθει να βοηθησει και τον ευχαριστω παρα πολυ! Αν και δεν τον γνωριζω προσωπικα πρεπει να ειναι σπανιος χαρακτηρας ανθρωπου με στοιχεια που οι ελληνες καποτε τα ειχαμε αλλα τα εχουμε χασει: Ανθρωπια, φιλοξενια και διαθεση να βοηθησει! Να τον εχει ο θεος καλα!
Σε ευχαριστω και εσενα Νικο! ( p.s. Πρεπει να αλλαξεις και foto στην υπογραφη με το νεο τερας πλεον ! )
p.s. Κατι εχω ψωνισει και εγω... Πριν καμια 15αρια μερες κουρεψα ολα τα χορτα στον καρτοδρομο, και εκανα και ενα crash test ποσο αντεχουν τα λαστιχα στο τελος της ευθειας στην Speed park περισσοτερα στο μελλον!
Τι ψώνισες?
Θα την αλλάξω τη φώτο...έχεις δίκιο!
Αν μιλάμε για τον ίδιο συνονόματό σου...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ο άνθρωπος είναι ΑΣΤΕΡΙ!
Καλορίζικο Νίκο!!
Ευχαριστώωωω
Ίδιο μοτεράκι έχουμε τώρα.
-
Απλα για να το λενε ο Νικος και ο θοδωρης που κανουν αρκετα χρονια, κατι παραπανο θα εχουν δει!Εγώ δεν κάνω αρκετά χρόνια
Κάνω 6-7 μήνες
Προσωπικά μου αρέσει πολύ αυτό που οδηγάω και για να το λένε οι άλλοι, πιστεύω ότι κάτι ξέρουν. Δεν έχω οδηγήσει άλλα καρτ/σασί για να έχω άποψη.
-
γιατι πηρες ροταξ?και οχι ιαμε?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τι ψώνισες?
Ενα αυτοματο Rotax 125 ( used ) με σασι Haase.
-
μηπως πρεπει οι εχοντες rotax να φτιαξουμε δικος μας χωρο-forum???????????μακρια το πηγα εε?????
-
Φίλε Θοδωρή ορίστε και κάποιες οδηγίες όταν αρχίσεις και πειραματίζεσαι με το στήσιμο του σασί σου από το site της Haase . Εκτός βέβαια αν έχεις τεχνική υποστήριξη που τότε λογικά η ομάδα που είσαι θα σου κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις.
Νίκο (πιθανότατα θα το έχεις ήδη δει) εδώ είναι manual για το CRG σου.
-
Ο χρήστης eimaiospiros έγραψε:
Νίκο (πιθανότατα θα το έχεις ήδη δει) εδώ είναι manual για το CRG σου.Εντάξει...είσαι ΘΕΟΟΟΣΣ!!
Όχι, δε το είχα δει...δε το ήξερα!
Φοβερό!
γιατι πηρες ροταξ?και οχι ιαμε?
Ε ας δοκιμάσουμε και κάτι διαφορετικό. Άλλωστε αυτό είχε επάνω το σασί, δεν είχε νόημα να το άλλαζα. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το μοτεράκι...θα δούμε.
Τι ψώνισες?
Τέλεια!
Θα σε δούμε τη Κυριακή?
μηπως πρεπει οι εχοντες rotax να φτιαξουμε δικος μας χωρο-forum???????????μακρια το πηγα εε?????
-
Αν σας πει ποτέ κανένας, οτι ενω έχει οδηγήσει μέχρι και Στάγιερ... οτι φοβάται να οδηγήσει καρτ... αυτός θα ειμαι εγώ
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Αν σας πει ποτέ κανένας, οτι ενω έχει οδηγήσει μέχρι και Στάγιερ... οτι φοβάται να οδηγήσει καρτ... αυτός θα ειμαι εγώΓιατί φοβάσαι?
Τι σε φοβίζει?
-
Έλα μου ντε... μάλλον οτι δεν υπάρχει τίποτα που να με προφυλάσει... ξερεις roll cage κτλ
Φυσικά αυτό είναι καθαρά ψυχολογικό, έχω βρεθεί πολλές φορές σε πίστα κάρτ (είμαι πεντε λεπτά απο την Ανθούσας), αλλά ποτέ δεν έχω κανει...Άγνωστε ε βουλε του Θάνου.
-
Λοιπον παιδια θα ξεκινησω με το ΖΩΝΤΑΝΟ ,ΔΙΠΟΔΟ στο βιντεο,(δεν ξερω απο πιο μερος του πλανητη ειναι)που εβγαλε το καρτ στο δρομο,παραδειγμα προς αποφυγη,το μοτερ του δεν ειναι Ιταλικο μαλλον μου κανει για YAMAXA η HONDA, αυτα τα μοτερ ειναι νορμαλ περιπου 35 αλογα.
Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια,οσο μπορω ευχαριστως να σας βοηθησω,για το φιλο μου το Σπυρο να πω οτι δεν κερδισε η ΖΑNARDI αλλα ο NICK DE VRIES ενα 15πενταχρονο,απιστευτο ταλεντο που και με VERONA RACING KART να ετρεχε παλι θα κερδιζε, ηδη τον εχει παρει ο RON DENIS στην MCLAREN.
Την Κυριακη θα παω καρτοδρομο αλλα δεν μπορω να τρεξω ποναω ακομα απο τη θλαση που εχω ενα μηνα τωρα στην αριστερη πλευρα ,και δεν θελω να ρισκαρω μηπως χειροτερεψω,θα στησουμε το RR του Νικου. -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Έλα μου ντε... μάλλον οτι δεν υπάρχει τίποτα που να με προφυλάσει... ξερεις roll cage κτλ
Φυσικά αυτό είναι καθαρά ψυχολογικό, έχω βρεθεί πολλές φορές σε πίστα κάρτ (είμαι πεντε λεπτά απο την Ανθούσας), αλλά ποτέ δεν έχω κανει...Άγνωστε ε βουλε του Θάνου.
Καιρός να ξεπεράσεις τον φόβο σου!
Το κράνος σου παρέχει πλήρη ασφάλεια καθώς και τα προστατευτικά λάστιχα στη περίπτωση που βγεις έξω.
Έλα μια μέρα στο καρτόδρομο
Και μιας και μιλάμε για κράνος...έβαλα τη κάμερα στο κράνος...και θα δούμε βιντεάκια από το κράνος τώρα
Btw...χωρίς τη πολύτιμη βοήθεια του Θοδωρή εχθές ΔΕΝ θα μπορούσα να κάνω τίποτα! Είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ άνθρωπος!
Τον ευχαριστώ!
-
Νίκο επόμενο βήμα να πάρεις και βρόχινα λάστιχα ώστε να πάμε για κολύμπι όταν βρέξει.
Φίλε Θοδωρή φαντάζομαι με τόσα πράγματα που έχεις ,θα έχεις και βρόχινα ε ώστε να πλατσουρίσουμε όλοι μαζι (να έχει γίνει καλά και το πλευρό σου βέβαια) ;
-
Ο χρήστης eimaiospiros έγραψε:
Νίκο επόμενο βήμα να πάρεις και βρόχινα λάστιχα ώστε να πάμε για κολύμπι όταν βρέξει.Φίλε Θοδωρή φαντάζομαι με τόσα πράγματα που έχεις ,θα έχεις και βρόχινα ε ;
Ναι...θα το κάνουμε κι αυτό.
-
Νικο γνωμη μου ειναι να βαλεις τη καμερα στο πλαστικο μπροστα στο τιμονι ,και αργοτερα φτιαχνουμε μια βαση αριστερα οπως ειναι η καμερα του φιλου μου του Λεωνιδα, θα βρω φωτο να σου δειξω.
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Νικο γνωμη μου ειναι να βαλεις τη καμερα στο πλαστικο μπροστα στο τιμονι ,και αργοτερα φτιαχνουμε μια βαση αριστερα οπως ειναι η καμερα του φιλου μου του Λεωνιδα, θα βρω φωτο να σου δειξω.Ναι, θα βάλω κι εκεί.
Φοβάμαι μόνο μην έχει κραδασμούς.
-
-
Τι παει να πει 6ταχυτο ,ο πρωην οδηγος αυτου του καρτ εχει δει στο τελος της ευθειας, της μεγαλης 143χλμ.καποιο σχολιο???
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ