-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Είδες το βίντεο...τι σχόλια έχεις να κάνεις?
Δοκίμασε μετά την 3 να μην κάθεσαι τόσο δεξιά γιατί δεν μπορείς να στρίψεις σωστά στην 4 που σε βγάζει στη μεγάλη ευθεία. Το είδα λίγο βιαστικά και μόνο αυτό παρατήρησα από λάθη. Θα το δω λίγο πιο προσεκτικά σε λίγο.
Αλλά που να κάθομαι?
Λίγο πιο αριστερά, κοντά στο μέσον της πίστας.
Βγαίνω απ'τη 2 και πάω κέντρο για να μπω στη 3 δηλαδή?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Είδες το βίντεο...τι σχόλια έχεις να κάνεις?
Δοκίμασε μετά την 3 να μην κάθεσαι τόσο δεξιά γιατί δεν μπορείς να στρίψεις σωστά στην 4 που σε βγάζει στη μεγάλη ευθεία. Το είδα λίγο βιαστικά και μόνο αυτό παρατήρησα από λάθη. Θα το δω λίγο πιο προσεκτικά σε λίγο.
Αλλά που να κάθομαι?
Λίγο πιο αριστερά, κοντά στο μέσον της πίστας.
Βγαίνω απ'τη 2 και πάω κέντρο για να μπω στη 3 δηλαδή?
Δεν μιλάω καθόλου για το κομμάτι 2-3 αλλά για το κομμάτι 3-4.
Όταν θα στρίβεις την 3 να φροντίζεις στην έξοδο σου (δηλαδή στην είσοδο για την 4) να μην είσαι πολύ δεξιά για να μπορείς να στρίψεις καλά και την 4. Θυμήσου ότι ο στόχου σου σε ΟΛΟ το (διπλό) s θα πρέπει να είναι να βγεις στην ευθεία με την μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα.
-
Thx Bill.
Θοδωρή...επειδή λέω να κάνω άλλη μια βόλτα στο Leroy Merlin να πάρω κάποια εργαλεία που μου λείπουν, κάτι μου έλεγες για Ταυ (Τ). Τι να πάρω? Τι μεγέθη?
Επειδή θέλω να πάρω καρυδάκια σαν αυτά που ξεσφύγαμε τους τροχούς, αλλά τώρα τα μπροστά σφίγγουν με άλεν, σωστά? Εκεί τι να πάρω?
Όταν έχεις χρόνο γράψε μου μια λίστα...επίσης θέλω και μπουζόκλειδο, αυτό το μέγεθος είναι?
Ευχαριστώ!
-
Αν καποιος θελει να παει Αφιδνες και φοβαται τον καιρο, και θελει πριν ξεκινησει τουλαχιστον να εχει μια γενικη αποψη, μπορει να δει και την σελιδα του zougla.gr -> http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=55286&cid=82 που ειναι μερικα ( 2 νομιζω ) χιλιομετρα μονο πριν την πιστα
Το πρωι για παραδειγμα στο Ελληνικο ηταν στεγνα με συννεφια και εκπληκτος παρατηρησα οτι ειχε βρεξει η εβρεχε εκει ( ειχαν spray νερου τα αμαξια οπως περνουσαν!
-
....ΑΨΟΓΟΣ....ο συνωνοματος εριξες τριποντο και πηραμε τον αγωνα,φοβερη πληροφορια για τον καιρο αυτη η καμερα τελεια, και δεν το ηξερα ανεβαιναμε καρτοδρομο και παιζαμε κορωνα γραμματα τον καιρο.
Νικος.α)Ταφ Ν.10,13,17,22 μακρια,β)μπουζοκλειδο,γ)καρυδακι αλλεν για τα μπουζονια μπροστα,δ)αν βρεις σχετικα οικονομικο CROΜE VANADIOUΜ γερμανοπολυγωνο καστανια Ν.10,13,17,19 το 10 και το 13 απο δυο,ειναι πολυ βολικα.Τωρα δεν μου ερχεται κατι αλλο,στειλε μου το τηλ,σου σε πμ, γιατι κατα λαθος το εσβησα. -
Την Κυριακη εχει αγωνα στο καρτοδρομο πανεληνιο πρωταθλημα. ΜΙΝΙ,KF3,KF2,KZ2,εθνικη 125,οποιος μπορει να ερθει ειναι ευκαιρια να τα πουμε απο κοντα,εγω θα ειμαι εκει απο νωρις το πρωι,
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Την Κυριακη εχει αγωνα στο καρτοδρομο πανεληνιο πρωταθλημα. ΜΙΝΙ,KF3,KF2,KZ2,εθνικη 125,οποιος μπορει να ερθει ειναι ευκαιρια να τα πουμε απο κοντα,εγω θα ειμαι εκει απο νωρις το πρωι,Παίζει να ανέβω.
-
οδηγησα ενα υδροψυκτο ιαμε που στροφαρε μεχρι της 16κ rpm
πισταρα το καρτοδρομο αλλα πολυ ξυλο
στο 10λεπτο γεμισα μελανιες στα πλευρα
χρονο δεν μετρησα ( ειχε χαλασει ο αισθητηρας στο MyChron ) -
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
οδηγησα ενα υδροψυκτο ιαμε που στροφαρε μεχρι της 16κ rpm
πισταρα το καρτοδρομο αλλα πολυ ξυλο
στο 10λεπτο γεμισα μελανιες στα πλευρα
χρονο δεν μετρησα ( ειχε χαλασει ο αισθητηρας στο MyChron )Φοβερό το iame ε? Iame έχω κι εγώ.
Να πάρεις προστατευτικό για τα πλευρά.
Δες τα ΡΜ σου και απάντησέ μου με ΡΜ.
-
δεν εχω δικο μου ,το δανειζομαι
θα επαιρνα ενα αλλα λογο περιορισμενου ελευθερου χρονου θα ηταν κριμα να καθεται,
ισως αναγκαστω να αγορασω αυτο που δανειζομαι οταν το κανω κομματακια -
Ψάχνει κανείς καρτάκι για να ξεκινήσει το σπορ και να κάνει τα πρώτα του βήματα?
Ορίστε λοιπόν...πουλάω το δικό μου γιατί θέλω να πάρω ένα άλλο: viewtopic.php?f=9&p=2044644#p2044644
Απορίες κλπ...με ΡΜ!
(η τιμή όπως γράφω είναι συζητήσιμη)
-
Για δώσε πληροφορίες στο λαό φίλε Νίκο τι καινούριο καλούδι βρήκες και θέλεις να πάρεις !
-
Ο χρήστης eimaiospiros έγραψε:
Για δώσε πληροφορίες στο λαό φίλε Νίκο τι καινούριο καλούδι βρήκες και θέλεις να πάρεις !Μόλις φύγει το άλλο φίλε Σπύρο θα τα μάθετε όλα!!
Το ρίχνω για να φύγει.
-
Το καρτ που πουλαει ο Νικος ειναι αστερι,ειναι μεγαλη ευκαιρια για οποιον θελει κατι φθηνο και παρα πολυ καλο,το εχω κανει βολτα και το πακετο σασι μοτερ ειναι αψογο.Απλος ειναι...CRG...η κορυφη τον καρτ.
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Το καρτ που πουλαει ο Νικος ειναι αστερι,ειναι μεγαλη ευκαιρια για οποιον θελει κατι φθηνο και παρα πολυ καλο,το εχω κανει βολτα και το πακετο σασι μοτερ ειναι αψογο.Απλος ειναι...CRG...η κορυφη τον καρτ.Ευχαριστώ Θοδωρή!
Το καρτ πάντως είναι όντως σε πολύ καλή κατάσταση και δεν έχει δουλευτεί πολύ από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη.
Είναι ο,τι πρέπει για κάποιον να κάνει τα πρώτα βήματά του στο καρτ με κάτι φθηνό και συγχρόνως καλό. Δίνω μαζί και το οργανάκι Alfano pro.
-
Οντως το καρτ του Νικου ειναι αψογο τυχερος οποιος το παρει.Πενα που λεμε!!!!
-
Παιδια εσεις που ξεκινησατε το KARTING ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ που ειστε???γιατι εξαφανιστηκατε???τα πουλησατε τα καρτ???Εγω και οι παρεα μου Νικος,Τολης,Σπυρος,ειμαστε καινουργιοι στο φορουμ αλλα θελουμε να ακουγεστε και εσεις.
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Απλος ειναι...CRG...η κορυφη τον καρτπφφφφφ για καρτ μονο techno
-
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
Απλος ειναι...CRG...η κορυφη τον καρτ
πφφφφφ για καρτ μονο techno
Οδήγησε crg και θα με θυμηθείς
-
Οταν καλε μου φιλε jimhs φτασει η μαγικη στιγμη για σενα που θα οδηγησεις ενα...CRG... μετα θα διαπιστωσεις τι εννοουμε,ολα τα σασι ειναι πολυ καλα αλλα κανενα δεν φτανει την ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ενος ...CRG...
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ