-
Δυστυχώς δεν μπόρεσα να ανέβω. Μετά το χθεσινό είμαι λες και έχω φάει ξύλο.
Αλλά απ' ότι μαθαίνω περάσατε super!
-
ΠΟΝΑΑΑΑΑΩΩΩΩΩΩ
Τι ωραία που ήταν σήμεραααααα!!!
Κατ'αρχάς θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω το Θοδωρή για την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πολύτιμη βοήθειά του να στήσουμε το καρτ...και το κάναμε...ΚΑΡΤ! Ανοίξαμε μπροστά, βάλαμε καινούρια άκρα...και ανοίξαμε και πίσω:
Είχα μονομπούλονα μπροστά, τα μαμά άκρα. Και τώρα βάλαμε αυτά τα 3μπούλωνα (άρα άλλαξα και ζάντες).
Άλλη μία:
Το καρτ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ! Τιμόνι κοφτερό, ακούει απίστευτα, μειώθηκε απίστευτα και η υποστροφή και η υπερστροφή! Εκπληκτικό!
Σήμερα είχε ΠΟΛΥ γόμα...δεν άντεξα πάνω από 8 λεπτά το session, 3 stint έκανα...και ψόφησα! Το καρτ απ'τη γόμα χωροπηδούσε κι αυτό είναι που με κούρασε απίστευτα. Δε μπορούσα να πιέσω.
Η GoPro καλή...αλλά έκανα μ@λ@κί@ και δε έγραψα τα δύο τελευταία και καλά κιόλας stint γιατί την έσβησα κατά λάθος αντί να την ξεκινήσω ...έγραψα το πρώτο που έστρωνα τα πίσω λάστιχα και δε πίεζα πολύ:
Ακούω παρατηρήσεις, λάθη και πως μπορώ να γίνω καλύτερος.
Αυτά!
Νομίζω θα καθιερωθεί η Κυριακή...μόνο έτσι κάνεις καρτ.
-
μπραβο αντε να καθιερωθει να μαζευομαστε αρκετοι.Νικο τι χρονο εκανες?
-
Ο χρήστης toliskal έγραψε:
μπραβο αντε να καθιερωθει να μαζευομαστε αρκετοι.Νικο τι χρονο εκανες?Χάλια...48.30...στο 1ο stint με τα εμπρός φαγωμένα MG κόκκινα του Θοδωρή και ψόφησα και δε μπορούσα να πιέσω κι άλλο.
Μισό δευτερόλεπτο το έριχνα ΑΝΕΤΑ. Είχα ήδη βρει τα λάθη μου...αλλά χωροπηδούσα ΠΑΝΤΟΥ και μου διέλυε τα χέρια.
Δε μπορούσα να πιέσω.
-
48:30 δεν ειναι χαλια,μαλλον εννοεις χαλια επειδη θα ειχε γομα κατω κ καλη θερμοκρασια γενικως.καλα ειναι με το καιρο θα βελτιωθεις,μαθε το καρτ πρωτα με το καινουργιο στησιμο και ο χρονος θα ερθει μονος του.
-
Ο χρήστης toliskal έγραψε:
48:30 δεν ειναι χαλια,μαλλον εννοεις χαλια επειδη θα ειχε γομα κατω κ καλη θερμοκρασια γενικως.καλα ειναι με το καιρο θα βελτιωθεις,μαθε το καρτ πρωτα με το καινουργιο στησιμο και ο χρονος θα ερθει μονος του.Κοίτα χωρίς γόμα με ανοιχτή τη πίστα το καλύτερό μου ήταν 50.80...οπότε το 48.30 το θεωρώ προσωπικά μεγάλη επιτυχία...αλλά θα μπορούσα να πάω και καλύτερα αν είχα...καλύτερη φυσική κατάσταση
Anyway...θα μάθω όπως λες. Τώρα το καρτ είναι εντελώς διαφορετικό και πρακτικά ξεκινάμε από την αρχή.
-
ΩΡΑΙΟΣ ο Νικος,απαλες κινησεις στο τιμονι που ειναι το βασικο του καρτ,το εχεις, απλως θελεις φυσικη κατασταση και προπονησεις και ο χρονος θα ερθει.
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
ΩΡΑΙΟΣ ο Νικος,απαλες κινησεις στο τιμονι που ειναι το βασικο του καρτ,το εχεις, απλως θελεις φυσικη κατασταση και προπονησεις και ο χρονος θα ερθει.Ευχαριστώ!
Αυτά ακούω και χαίρομαι!
Οι γραμμές μου?
Βασικά το λάθος που κάνω είναι ότι δε μπαίνω στο γκάζι ΑΜΕΣΩΣ και από νωρίς και χάνω χρόνο.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Βασικά το λάθος που κάνω είναι ότι δε μπαίνω στο γκάζι ΑΜΕΣΩΣ και από νωρίς και χάνω χρόνο.Σκέψου ότι όσο πιο νωρίς ανέβεις στο γκάζι, τόσο γρηγορότερα θα σταματήσει το καρτ να χοροπηδάει...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Βασικά το λάθος που κάνω είναι ότι δε μπαίνω στο γκάζι ΑΜΕΣΩΣ και από νωρίς και χάνω χρόνο.
Σκέψου ότι όσο πιο νωρίς ανέβεις στο γκάζι, τόσο γρηγορότερα θα σταματήσει το καρτ να χοροπηδάει...
Σοβαρά?!!
Δε το γνώριζα.
Μάλιστα.
Είδες το βίντεο...τι σχόλια έχεις να κάνεις?
-
Εσυ Σπυρο καθησες μετα αρκετη ωρα??Πως τα πηγες??
-
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Εσυ Σπυρο καθησες μετα αρκετη ωρα??Πως τα πηγες??Απάντησα χωρίς να δω την ερώτησή σου Θοδωρή. Κατάβασα λίγο το χρόνο μου και γυρνούσα στο 48 και κάτι.
Είχα πολύ κοντό γρανάζωμα για ανοιχτή πίστα. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι ο κινητήρας δεν ανέβαζε πάνω από 12600rpm (πήγε μόνο μία φορά 13000rpm) αν και ένιωθα το καρτ να σταματάει να επιταχύνει στην μεγάλη ευθεία.
Που μπορεί να οφείλεται αυτό; Μίγμα ίσως όπως είχε υποθέσει και ο Βασίλης;
-
Ο χρήστης eimaiospiros έγραψε:
Το Tony κάτω δεξιά στη φωτογραφία ποιανού είναι ;
Πολύ ωραία ήταν σήμερα αλλά Νίκο φύγατε με τον Θοδωρή νωρίς. Εγώ έκατσα και έλιωσα μέχρι τις 17 00 !
Μπορούμε από τώρα (καλύτερα με το που φύγαμε από την πίστα) να ανυπομονούμε για την επόμενη φορά!!
Το πανέμορφο tony θες να πεις
Ρίξτου ένα πλυσιματάκι όμως, άστο στα παιδιά στη πίστα να στο κάνουν αγνώριστο!
Είχε αγώνα μωρέ...γιαυτό. Αλλιώς θα καθόμουν μέχρι τις 5.
Μετά πως ήταν? Πόσες ακόμα φορές μπήκες?
Λογικά μείγμα Σπύρο. Κι εγώ το είχα αυτό και μου το έφτιαξε ο Κωνσταντίνος στη πίστα.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μετά πως ήταν? Πόσες ακόμα φορές μπήκες?:
Μπήκα 4 φορές ακόμα. Ήταν φοβερά όπως το πρωί!!!
Απλώς όσο περνούσε η ώρα, έπεφτε ο ήλιος και τα νοικιάρικα γινόταν όλο και πιο πολλά οι συνθήκες χειροτέρευαν.
Πάντως το κατευχαριστήθηκα !
-
Ο χρήστης eimaiospiros έγραψε:
Μετά πως ήταν? Πόσες ακόμα φορές μπήκες?:
Μπήκα 4 φορές ακόμα. Ήταν φοβερά όπως το πρωί!!!
Απλώς όσο περνούσε η ώρα, έπεφτε ο ήλιος και τα νοικιάρικα γινόταν όλο και πιο πολλά οι συνθήκες χειροτέρευαν.
Πάντως το κατευχαριστήθηκα !
Ωραία!
Θα καθιερώσουμε τη Κυριακή.
Την επόμενη έχει αγώνες...οπότε πάμε Δευτέρα απόγευμα?
-
Έχω ένα εργαστήριο στη σχολή μέχρι αργά το απόγευμα στις 22 Νοεμρίου οπότε δεν ξέρω αν θα μπορέσω.
Αλλά θα ξαναμιλήσουμε μήπως αλλάξει τίποτα μέχρι τότε.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Είδες το βίντεο...τι σχόλια έχεις να κάνεις?Δοκίμασε μετά την 3 να μην κάθεσαι τόσο δεξιά γιατί δεν μπορείς να στρίψεις σωστά στην 4 που σε βγάζει στη μεγάλη ευθεία. Το είδα λίγο βιαστικά και μόνο αυτό παρατήρησα από λάθη. Θα το δω λίγο πιο προσεκτικά σε λίγο.
Για τις στροφές μπορεί να ευθύνονται ΠΟΛΛΟΙ παράγοντες εκτός από την κατάσταση του μοτέρ. Το βασικότερο είναι το μίγμα. Επίσης, δημαντικό ρόλο παίζει και το συνολικό σετάρισμα του καρμπιρατέρ. Άλλα καρμπιρατέρ αποδίδουν χαμηλά και άλλα ψηλά. Ακόμη, ειδικά όσον αφορά το 'ταβάνι' των στροφών, πρέπει να τσεκάρεις το σκουις του μοτέρ σου (βασικά όχι εσύ, ο μηχανικός όταν το πας για σέρβις). Μην τρελαίνεσαι πάντως, μετά το σέρβις θα δεις μεγάλη διαφορά.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Δοκίμασε μετά την 3 να μην κάθεσαι τόσο δεξιά γιατί δεν μπορείς να στρίψεις σωστά στην 4 που σε βγάζει στη μεγάλη ευθεία. Το είδα λίγο βιαστικά και μόνο αυτό παρατήρησα από λάθη. Θα το δω λίγο πιο προσεκτικά σε λίγο.
Αλλά που να κάθομαι?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Δοκίμασε μετά την 3 να μην κάθεσαι τόσο δεξιά γιατί δεν μπορείς να στρίψεις σωστά στην 4 που σε βγάζει στη μεγάλη ευθεία. Το είδα λίγο βιαστικά και μόνο αυτό παρατήρησα από λάθη. Θα το δω λίγο πιο προσεκτικά σε λίγο.
Αλλά που να κάθομαι?
Λίγο πιο αριστερά, κοντά στο μέσον της πίστας.
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ