-
το λαστιχο ρε συ Νικο δε θελει στρωσιμο.μπες μεσα και πυροβολααα!!!!
-
Ο χρήστης toliskal έγραψε:
το λαστιχο ρε συ Νικο δε θελει στρωσιμο.μπες μεσα και πυροβολααα!!!!Super τότε!!
Μου είχαν πει ότι θέλει ένα 10λεπτο χωρίς γλιστρίματα.
Ωραία, άρα το κλείνουμε για Κυριακή παίδες; Στις 9:30 θα είμαι εκεί.
Μέχρι τη 1 γιατί έχει f1 κι η μετάδοση του bbc ξεκινάει στις 2!
-
και bbc απο που βλεπεις?ιντερνετ η καμια nova?????γιατι οι δικοι μας δε παλευονται.......
-
Ο χρήστης toliskal έγραψε:
και bbc απο που βλεπεις?ιντερνετ η καμια nova?????γιατι οι δικοι μας δε παλευονται.......Πιάτο στη ταράτσα.
Είμαι οργανωμένος από την αρχή της σεζόν κ βλέπω σε 720p !
-
Σάββατο Kartodromo!
Μετά από πολύ καιρο...
-
ναι, ειχαμε 'επαφη' στην εξοδο της Κ1. Ενα tony πρεπει να εγινε σιγμα τελικό.. Απο τοτε και υστερα βαλαν τους κριτες με τις σημαιες μεσα
-
Κανονικά πρέπει ΠΑΝΤΑ να υπάρχουν κριτές μέσα.
Αν υπάρχει θέμα, πρέπει να βγει κίτρινη ή αν γίνει κάτι σοβαρό, κόκκινη.
-
να το παω αλλιως και να το φερω στη κουβεντα μας....οταν ενα μαγαζι δεν εχει ανταγωνισμο κ ξερει οτι θα ερθεις σε αυτον οπως και να εχει,θα σε γραψει εκει που δε πιανει μελανι και αν θες ελα θα σου πει.ετσι κ στο καρτοδρομο αφου δεν υπαρχει αλλη πιστα στην αθηνα δεν ασχολουνται καν με το θεμα ''χομπιστας-αγωνιστικο'' και παει λεγοντας.για πηγαινε σε εναν που δουλευει εκει να του πεις να σε βοηθησει να κατεβασετε το καρτ απο το τρειλερ.πρωτα θα ερθει στο τζακι σου ο αη-βασιλης.
-
Σημερα ειδα(απο GO PRO) και εγω ενα πολυ δυνατο μπαμ που εγινε το Σαββατο στο καρτοδρομο ,κατα τις 6 το απογευμα ευτυχως μονο με αρκετες ζημιες στο καρτ και τιποτα παραπανω.Θελει προσοχη παιδια το αθλημα μας κρυβει κινδυνο και πρεπει να ειμαστε πολυ προσεκτικοι.
Απο την Κυριακη που πηγα, και παρακολουθησα τα βιντεο απο τη GO PRO ,το ειπα σε καποιους φιλους αν βρεθει ενας να το κατεχει καλα το 6ταχυτο ισως με το πακετο αυτο σπασει το ρεκορ στο καρτοδρομο .Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα το μοτερ(ειναι του KOLZINSKI) να ειναι ΚΖ1.Ετοιμαζω βιντεο ,οτι ειναι TEC-SAV ειναι σιγουρο.
ΟΚ για την Κυριακη ανεβαινουμε καρτοδρομο. -
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Σημερα ειδα(απο GO PRO) και εγω ενα πολυ δυνατο μπαμ που εγινε το Σαββατο στο καρτοδρομο ,κατα τις 6 το απογευμα ευτυχως μονο με αρκετες ζημιες στο καρτ και τιποτα παραπανω.Θελει προσοχη παιδια το αθλημα μας κρυβει κινδυνο και πρεπει να ειμαστε πολυ προσεκτικοι.
Απο την Κυριακη που πηγα, και παρακολουθησα τα βιντεο απο τη GO PRO ,το ειπα σε καποιους φιλους αν βρεθει ενας να το κατεχει καλα το 6ταχυτο ισως με το πακετο αυτο σπασει το ρεκορ στο καρτοδρομο .Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα το μοτερ(ειναι του KOLZINSKI) να ειναι ΚΖ1.Ετοιμαζω βιντεο ,οτι ειναι TEC-SAV ειναι σιγουρο.Υπάρχει πουθενά ανεβασμένο το βίντεο στο youtube?
ΟΚ για την Κυριακη ανεβαινουμε καρτοδρομο.
-
Αυτος που σου ειπε οτι τα λαστιχα θελουν στρωσιμο εχει δικιο, θελουν ενα δεκαλεπτο στρωσιμο χωρις παντιλικια σιγα σιγα να ζεσταθουν ομοιομορφα.
-
Θα φέρω την Κυριακή την camera να κάνουμε το συγκριτικό!
-
CRG Road Rebel-maxter mxo tec-sav.
Κυριακή στο Καρτόδρομο μετά από 3μηνη αποχή και πρώτη επαφή με αυτό το καρτ.http://img513.imageshack.us/img513/6612/img3255o.jpg
http://img245.imageshack.us/img245/9339/img3494p.jpg
Youtube Video -
Ο χρήστης tuners έγραψε:
CRG Road Rebel-maxter mxo tec-sav.
Κυριακή στο Καρτόδρομο μετά από 3μηνη αποχή και πρώτη επαφή με αυτό το καρτ.Βλέπω είναι ανοιχτή η ευθεία.
Την έχει έτσι όλη μέρα ή όταν αρχίσουν να έρχονται πολλά ενοικιαζόμενα την κλείνει;
(Μία καθημερινή είχα πετύχει να την κλείνει για τα νοικιάρικα και όταν έμπαιναν τα αγωνιστικά την άνοιγε) -
Σπύρο θα'ρθεις?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Σπύρο θα'ρθεις?Ναι Νίκο!! Θα έρθω. Πιθανότατα θα πάω και το Σάββατο για να κάνω κάποιες δουλειές στο καρτ.
Οπότε μάλλον θα δω και το Βασίλη το Σάββατο.
Ελπίζω μόνο να μην μας τα χαλάσει ο καιρός http://freemeteo.com/default.asp?pid=22 ... 25&nDate=4
-
Ο χρήστης eimaiospiros έγραψε:
Σπύρο θα'ρθεις?
Ναι Νίκο!! Θα έρθω. Πιθανότατα θα πάω και το Σάββατο για να κάνω κάποιες δουλειές στο καρτ.
Οπότε μάλλον θα δω και το Βασίλη το Σάββατο.
Ελπίζω μόνο να μην μας τα χαλάσει ο καιρός http://freemeteo.com/default.asp?pid=22 ... 25&nDate=4
Ελπίζω να μη βρέξει.
Έβαλα και φρέσκο λαστιχάκι
Θέλει λίγο στρώσιμο και μετά...
Θα φέρω και τη καμερούλα!
Όλα αυτά μέχρι τη 1...μετά 1 η ώρα ακριβώς αναχωρώ γιατί στις 2 ξεκινάει η μετάδοση του BBC για το Abu Dhabi.
-
Ο χρήστης eimaiospiros έγραψε:
Οπότε μάλλον θα δω και το Βασίλη το Σάββατο. -
Εδώ είναι και ένα συγκριτικό για τα εξατάχυτα σασί του 2008 της
Tony Kart : TONY KART RACER EVXX
CRG: CRG Road Rebel 125
Birel : BIREL CRX 32-SE -
Πήγα στην πίστα στο Νέο Ρύσιο .
Πήγαμε Σάββατο βράδυ, είχε υγρασία και ήταν και κομμένη στη μέση η πίστα. Άρα από 1200m στα ~600m .
Και ελλιπή φωτισμό.
Μαζευτήκαμε πέντε άτομα ( τρεις dudes και δυο φίλες, η μία κοπέλα ήρθε για την εμπειρία και γυρνούσε με χαμηλή ταχύτητα αλλά πάντα παίρνοντας γραμμές ). Οι άλλοι τέσσερις είμασταν πιο επιθετικοί .
Ξεκινάμε από τις τιμές €11 τα 10 λεπτά με το αργό, €15 με το 'γρήγορο' ( για το οποίο ισχυρίζονταν ότι είναι 270cc).
Αποφασίζουμε για μία βόλτα όλοι με τα αργά. Αφού δοκίμασα καμμιά δεκαριά κράνη και δε με χωρούσε κανένα, μου βρήκε το μοναδικό που έμπαινα χωρίς ζελατίνα. 'Δεν τη χρειάζεσαι' μου είπε χαρακτηριστικά. Ξεκινάω πρώτος, στην πρώτη στροφή πατάω τα φρένα, ..τίποτα. Κάνω νόημα στη φίλη μου από πίσω να έρθει δίπλα, μου λέει φρένα γιοκ. Το πρώτο 10λεπτο για μένα ήταν τραγικό σε χρόνους, σε κάθε στροφή προσπαθούσα να νιώσω τα φρένα με αποτέλεσμα να χάνω χρόνο χαρακτηριστικά μέχρι που έφαγα τον γύρο μου και ησύχασα. Οι δυο γρήγοροι είχαν βρει τελείως τα πατήματα και είδαμε καλές μάχες ήδη από το τέλος του πρώτου 10λέπτου.
Τέλος το πρώτο δεκάλεπτο, κατεβαίνω, και λέω στον αλλοδαπό που μοιράζει τα καρτ: 'τα φρένα δουλεύουν καθόλου;'. Η απάντησή του ήταν ότι μπορεί εσύ να είσαι 92 κιλά, η κοπελίτσα όμως είναι 50 και θα μπλόκαρε τους τροχούς σε κάθε φρενάρισμα ( σε ελεύθερη μετάφραση γιατί δεν έβγαζε και πολύ νόημα). Μετά αφού μίλησα με τα παιδιά και μου είπαν ότι πέρασαν τέλεια, και πως 'ρε βλάκα, δε χρειάζεται πουθενά φρένο', it hit me! Μόνο γκάζι! Πώς δεν το'χα σκεφτεί . Πάμε άλλο ένα!
Πάμε για άλλο ένα λοιπόν με τη διαφορά ότι εγώ παίρνω το μεγάλο αυτή τη φορά ( ήμουν ο πιο βαρύς απ'όλους με 90kg με τους άλλους να είναι 70kg, 70kg και μία 50kg).
Τα φρένα συνεχίζουν να είναι ανύπαρκτα, τα μπροστινά λάστιχα είχαν σαφώς καλύτερο grip, ενώ τα πίσω χοροπηδούσαν, καθώς είχαν 'βράσει' και είχε φουσκαλιάσει μέρος του πέλματος. Τέσπα, μετά από ένα γύρο άρχισα να μπαίνω με περισσότερα στις στροφές, και γυρνούσα πλέον με τα άλλα παιδιά. Κάθε γύρο άφηνα όλο και λιγότερο το γκάζι και έφτασα από 1'01.882 στον πρώτο γύρο στο 43.035 στον 10ο, χρόνος ψιλοτραγικός, αφού παιδί που μπήκε και οδήγησε στις ίδιες συνθήκες, έκανε ένα ωραιότατο 40.611 ( το ρεκόρ μισής(;) πίστας είναι 36 κάτι).Γενικά εγώ πέρασα φανταστικά, αλλά δε σου φεύγει απ'το μυαλό ότι στην ψυχοσύνθεση των ανθρώπων εκεί, έχει μπει βαθειά το γεγονός ότι ο άλλος έχει κάνει σχεδόν 50km ( 24km +24km) για να έρθει από το κέντρο της θεσσαλονίκης και οι πιθανότητες να φύγει είναι μηδαμινές, οπότε, γδάρτε, μειώστε γκάζια, προσφέρτε μειωμένες υπηρεσίες γενικά και ..έχει ο θεός. Έγιναν και άλλα του στυλ, αγνοούμε αυτόν που γύρισε από τεκ α κε και του σβησε, δε λέμε ποιο καρτ είναι το δυνατό και του μειώσαμε το γκάζι γιατί αυτά είναι μυστικά του επαγγέλματος, εμένα εν μέσω καταδίωξης άλλου καρτ άρχισαν να μου σκάνε πετραδάκια στους κερατοειδείς ( ) και άλλα τέτοια ωραία, αλλά βαριέμαι και μόνο που τα θυμάμαι .
Του σαμ απ: ψιλο-σιχάθηκα τους ιδιοκτήτες της πίστας, αγάπησα το καρτ γενικά
Ψήθηκα άσχημα όμως γκάιζ, κάντε κάτι
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ