-
καλη!
αν δεν κανω λαθος, ουσιαστικα ειναι ιδια με τα crg -
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
ντρεπεσαι? βαλε την γυναικα σου!
Αυτές οι λύσεις που δίνεις μου αρέσουν ιδιαίτερα.
παρτον τηλεφωνο και πες του, ρε μαστορα ελαβα τις φωτο, αλλα δεν μου 'ρθαν απο το κατω μερος!
κανε εναν κοπο, σε παρακαλω, μην κατεβαινω τσαμπα!για την ώρα τον αφήνω...
θα πάω αύριο σε κάποιον στον Μαραθώνα που φέρνει gillard να δώ κάτι μεταχειρισμένα που έχει...
ακούστικε καλό παιδί...
στο γυρισμό θα περάσω απο καρτόδρομοΜιλας για τον Γιαννη!
Παιδι - διαμαντι! Τον γνωρισα μεσα απο αυτην εδω την ενοτητα οταν ξεκινησε και καναμε μαζι παρεα και καρτ!
Προσφατα ανοιξε το δικο του μαγαζι και υποστηριζει!
Αν σου λεει κατι, ειναι αυτος που επελεξα για την φυλαξη/μεταφορα και υποστηριξη του δικου μου καρτ
Τον ξερω αρκετα χρονια, για να τον εμπιστευομαι, χωρις να πεταω αιχμες για τους αλλους επαγγελματιες του χωρου! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Μιλας για τον Γιαννη!
Παιδι - διαμαντι! Τον γνωρισα μεσα απο αυτην εδω την ενοτητα οταν ξεκινησε και καναμε μαζι παρεα και καρτ!
Προσφατα ανοιξε το δικο του μαγαζι και υποστηριζει!
Αν σου λεει κατι, ειναι αυτος που επελεξα για την φυλαξη/μεταφορα και υποστηριξη του δικου μου καρτ
Τον ξερω αρκετα χρονια, για να τον εμπιστευομαι, χωρις να πεταω αιχμες για τους αλλους επαγγελματιες του χωρου!30φυλλε μπράβο ο Γιάννης είναι.
Το μόνο που με προβληματίζει είναι οτι 2-3 μεταχειρισμένα που έχει ειναι gillard.
Δεν ξέρω αν είναι καλή επιλογή...
Και δεν εννοώ οτι θα καταλάβω ακόμα μεγάλες διαφορές, αλλά σαν μεταπώληση...30φυλλε το καρτ στο κρατάει αυτός και αναλαμβάνει να στο φέρει στην πίστα που θα 'τρέξεις';
θα πάω αύριο κατά τις 7:30
-
κοιτα, το σασσι ειναι καλο, με ποια εννοια ...
στους αγωνες στεκεται
Ενδεικτικα ο Γιουρι που τρεχει DD2 προκρινεται για παγκοσμιο αν δεν κανω λαθος, ενω στην κατηγορια Max ο Μητσος (a.k.a. ταπας) ειναι αρκετα μπροστα.. την κυριακη στο πρωτο σκελος τερματισε 2ος, ενω στο δευτερο εμεινε λιγο πισω..
εχει δυνατοτητες, δηλαδη, αλλα δεν ειναι 'το ονομα' τουλαχιστον εδω και τουλαχιστον ακομα
στο θεμα της μεταπωλησης και εφ' οσον καταληξεις σε κατι τετοιο και δεις οτι σου αρεσει σαν σασσι, θα μπορουσες να κανονισεις να σου παρει πισω το παλιο και να παρεις ενα καινουριο, παλι gillard, οταν αποφασισεις οτι ειναι καιρος..
σκεψεις ειναι αυτες για κουβεντες που μπορεις να κανεις
Ναι, ο γιαννης αναλαμβανει τα παντα.. εγω απλα πηγαινω και οδηγω.. α! και λεω και καμμια μαλακια να γελαμε! -
Επίσης, η Gillard, την τελευταια δεκαετία, έχει πολλούς τίτλους σε Ευρωπαϊκό και Παγκοσμιο επίπεδο...
-
Πλατσουρίσαμε και σήμερα!
-
Μια χαρά τα πήγες Βασίλη.
Εγώ δυστυχώς δεν κατάφερα να βρώ κάτι αξιόλογο...σε λογικά λεφτά.
Ερωτηση προς όλους.
Το ταμπελακι που έχει ενα καρτ λέει την ημερομηνία κατασκευ'ης του ή πότε λήγει η homologation toυ;
-
Για σε ολους.Καινουργιος στο φορουμ παλιος στο καρτ.Το ταμπελακι δειχνη ποτε τελιωνει η ομολογασιον και το νουμερο κατασκευης του σασσι,οσο για σενα dimgster,υπαρχουν 4 σασσι απο φιλους που τα πουλανε σε πολυ λογικες τιμες.Ειναι .CRG RR-ROTAX MAX 2006,2700 EYRO.CRG RR-ROTAX MAX 2009,4200EYRO.BIREL ROTAX MAX 2006 2300EYRO.PAROLIN ROTAX MAX 2006, 2700EYRO.Αν θελεις τα τηλ.ειναι στο www.twinsracingkart.gr.Ολα το σασσι ειναι καλα και αν ψαχτει καποιος βελτιονονται πολυ μα υπαρχει ενα που ειναι η κορυφη και λεγεται...CRG...
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Για σε ολους.Καινουργιος στο φορουμ παλιος στο καρτ.Το ταμπελακι δειχνη ποτε τελιωνει η ομολογασιον και το νουμερο κατασκευης του σασσι,οσο για σενα dimgster,υπαρχουν 4 σασσι απο φιλους που τα πουλανε σε πολυ λογικες τιμες.Ειναι .CRG RR-ROTAX MAX 2006,2700 EYRO.CRG RR-ROTAX MAX 2009,4200EYRO.BIREL ROTAX MAX 2006 2300EYRO.PAROLIN ROTAX MAX 2006, 2700EYRO.Αν θελεις τα τηλ.ειναι στο http://www.twinsracingkart.gr.Ολα το σασσι ειναι καλα και αν ψαχτει καποιος βελτιονονται πολυ μα υπαρχει ενα που ειναι η κορυφη και λεγεται...CRG...Γεια σου Θοδωρή!
Καλωσόρισες!
To έδωσες τελικά το κόκκινο CRG που κοίταγα ή όχι ακόμα?
@dimgster το κόκκινο CRG που λέω το έχω δει και παραλίγο να το πάρω. Ρίξε μια ματιά, δεν έχεις να χάσεις κάτι.
-
Γεια σου Νικο.Το HERON PLUS που ειχα το εδωσα αλλα και τα 4 καρτ για τα οποια γραφω ειναι σε παρα πολυ καλη κατασταση .Οι τιμες αυτες ειναι πολυ καλες για την κατασταση που ειναι τα σασσι.Παντος να ξερεται οτι ((ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ)) και μονο οταν καποιος βρισκεται σε πολυ μεγαλη αναγκη μπορει να σκοτωσει το καρτ του.Και οπος για τα αυτοκινητα υπαρχουν μαρκες που κρατουν μεταπωλητικη αξια το ιδιο συμβαινει και με τα καρτ.Στην πυραμιδα αυτη ειναι...CRG.. TONY-BIREL.Καποιος απο τα παιδια ειπε για τα Maranelo,φυσικα και τα βγαζει η ...CRG... ειναι οπτικος ιδια,αλλα εχουν διαφορες που μονο γνωστες μπορουν να γνωριζουν.Φυσικα οπως καταλαβαινεται δεν μπορει να κατασκευασει η ...CRG...ενα σασσι ιδιο με το δικο της να ανταγωνιστει τον ιδιο το εαυτο της.
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Παντος να ξερεται οτι ((ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ)) και μονο οταν καποιος βρισκεται σε πολυ μεγαλη αναγκη μπορει να σκοτωσει το καρτ του.Και οπος για τα αυτοκινητα υπαρχουν μαρκες που κρατουν μεταπωλητικη αξια το ιδιο συμβαινει και με τα καρτ.Στην πυραμιδα αυτη ειναι...CRG.. TONY-BIREL.Έχεις δίκιο, αλλά υπάρχει έξω πολύ μεγάλη προσφορά και χαμηλή ζήτηση, άρα αναπόφευκτα οι τιμές θα πέσουν.
Keep in mind ότι τα CRG του 2002 με μοτέρ (περίπου 2006) παίζουν στα 2.000.
Υπάρχουν πολλοί που τα δίνουν γιατί λόγω κρίσης εγκαταλείπουν το καρτ, άρα υπάρχουν πολλά εκεί έξω (η προσφορά που έλεγα πριν) και τα πουλάνε σε πολύ καλές τιμές.
Τα δικά σου έχω να πω ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση.
Καλοπούλητα
-
Προς το παρον τα τρια δικα μου δεν πωλουνται εδω καναμαι τρελλη υπομονη μεχρι να ερθουν ειδικα τα δυο εξαταχυτα σασσι του J.THONON.Aυτα που εχει τρεξει ο τρεις φορες παγκοσμιος πρωταθλητης.Εδω πρεπει να ευχαριστησω δημοσια τον φιλο μου Αντωνη Μπαιρακταρη που καταφεραμε να βρουμε τα σασσι του THONON.H λιστα αναμονης ειναι τεραστια και τα σασσι της ...CRG...φευγουν στους κατα τοπους dealers πριν καν βγουν απο τα φορτηγα της ομαδας.Εχεις δικιο για την προσφορα και την ζητηση.Ξερω και εγω παρα πολους που σκοτωσαν το καρτ τους για μερικες εκατονταδες ευρω.Και για να αλλαξω θεμα εχω ακουσει οτι βγηκε η καμερα GO PRO HERO με οθονη απο την πισω πλευρα για να βλεπεις τη τραβας,ξερει κανεις καμια ακρη εξω να την φερουμαι απο ιντερνετ σε χαμηλη τιμη.
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Και για να αλλαξω θεμα εχω ακουσει οτι βγηκε η καμερα GO PRO HERO με οθονη απο την πισω πλευρα για να βλεπεις τη τραβας,ξερει κανεις καμια ακρη εξω να την φερουμαι απο ιντερνετ σε χαμηλη τιμη.Επειδή έχεις ανεβάσει κάτι πολύ ωραία βίντεο των παιδιών σου...αν είναι εύκολο, μπορείς σε παρακαλώ να μας πεις με τι κάμερα είναι και από που τη πήρες?
-
Exω δυο GO PRO HERO την μια την πηρα απο τον Τσιρικο με τα ποδηλατα στην Κηφισιας 350 ευρω τον Ιανουαριο, και την αλλη απο το Publik 320 ευρω τον Ιουνιο, παντος οι τιμες εχουν αρχισει να πεφτουν.Εχω ακουσει και για 290- 280ευρω.Μην βιαστεις ψαξε καλα .Εχω ακουσει απο ιντερνετ και200ευρω.
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Exω δυο GO PRO HERO την μια την πηρα απο τον Τσιρικο με τα ποδηλατα στην Κηφισιας 350 ευρω τον Ιανουαριο, και την αλλη απο το Publik 320 ευρω τον Ιουνιο, παντος οι τιμες εχουν αρχισει να πεφτουν.Εχω ακουσει και για 290- 280ευρω.Μην βιαστεις ψαξε καλα .Εχω ακουσει απο ιντερνετ και200ευρω.Θοδωρή αυτή τι λέει? http://cgi.ebay.co.uk/GoPro-Go-Pro-HELM ... 4aa4c2a1c4
Την έχει 140 ευρώ με μεταφορικά.
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Για σε ολους.Καινουργιος στο φορουμ παλιος στο καρτ.Το ταμπελακι δειχνη ποτε τελιωνει η ομολογασιον και το νουμερο κατασκευης του σασσι,οσο για σενα dimgster,υπαρχουν 4 σασσι απο φιλους που τα πουλανε σε πολυ λογικες τιμες.Ειναι .CRG RR-ROTAX MAX 2006,2700 EYRO.CRG RR-ROTAX MAX 2009,4200EYRO.BIREL ROTAX MAX 2006 2300EYRO.PAROLIN ROTAX MAX 2006, 2700EYRO.Αν θελεις τα τηλ.ειναι στο http://www.twinsracingkart.gr.Ολα το σασσι ειναι καλα και αν ψαχτει καποιος βελτιονονται πολυ μα υπαρχει ενα που ειναι η κορυφη και λεγεται...CRG...Θοδωρή καλώς όρισες.
Έχεις πμ. -
Αυτη ειναι η απλη.Η ΗIGH DEF.ειναι η καλη και πρεπει να εχει περιπου 60-100 ευρω,διαφορα.Dimgster παρε με τηλ,να σου πω.
-
[quote='tuners']Αυτη ειναι η απλη.Η ΗIGH DEF.ειναι η καλη και πρεπει να εχει περιπου 60-100 ευρω,διαφορα.
-
dimgster εχεις πμ
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Αυτη ειναι η απλη.Η ΗIGH DEF.ειναι η καλη και πρεπει να εχει περιπου 60-100 ευρω,διαφορα.Dimgster παρε με τηλ,να σου πω.Λέει τίποτα αυτή Θοδωρή ή θα τη πάρω άδικα?
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ