-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
xfleo (όνομα ; )
.Λεωνιδας
Παντως ο Αγγελος μου εδωσε ιδεαΠρεπει να ονομασουμε την ομας οπωσδηποτε.
Πρεπει να ειναι ενα ονομα το οποιο θα εκφραζη τον ερασιτεχνικο χαρακτηρα της ομαδας, την ελειψη μανατζερ, να ειναι αστειο.
παρακαληστε να υποβαλετε της αποψεις σας παραυτα!!!
Πως σας φαινεται το Armless tacing club?
-
Ο χρήστης xfleo έγραψε:
Πως σας φαινεται το Armless tacing club?Λοιπόν Λεωνίδα, 1 δεν είμαστε κουλοί ( ) και δεύτερον σε αυτό το όνομα δεν φαίνεται το βασικό μας αντικείμενο, το καρτ.
Και γιατί πρέπει να είναι στα Αγγλικά;!;
Άντε, να πετάξω και εγώ την αγγλικούρα μου...
1)Only training karting team
2)TRF Junior (για να είμαστε και στο πνεύμα του φόρουμ, αν φυσικά συμφωνούν οι συμφορουμίστες από το TRF) -
Οι αριθμοί δεν λένε ποτέ ψέμματα! ...MY NAME IS ΦΙΔΟΣ VIPER-ΦΙΔΟΣ!!!
-
re paidia οι αφιδνες εχουν systhma aytomatις xronomετρησης????
νομιζα μονο η παλληνη ειχε.
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Οι αριθμοί δεν λένε ποτέ ψέμματα! ...
MY NAME IS ΦΙΔΟΣ VIPER-ΦΙΔΟΣ!!!
Ασχολίαστο, και στην τελική όποιος θέλει πιστεύει.
Εγώ τουλάχιστον δεν έχω να κερδίσω κάτι (την εκλογή μου στο ΣΟΑΑ π.χ.)
Γιατί μερικοί υπάρχουν μόνο για να κάνουν θόρυβο, χωρίς να έχουν δει ποτέ τους το Καρτοντρόμο.
Έπειτα όταν το ρεκόρ της πίστας για το συγκεκριμενο καρτ είναι 44+, το 47+ δεν μου φαίνεται και τόσο φίδι...
-
Viper Boa=
ΜΠΙΙΙΠΜΠΙΙΙΙΠ!!!
ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΜΙΚΡΕ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ!!!!
-
καλως τον μπιπ - μπιπ !!!!
παντα καυστικος και ευστοχος! Ουτε ο bullseye στο DareDevil να ηταν!
Οι αφιδνες πρεπει να διαθετον συστημα χρονομετρησης, απλα οχι για τον 'κοσμο'... (μη το δεσεις και κομπο)..
Οι χρονοι που παρεθεσα εγω ηταν απο οργανο δικο μου με εξωτερικο 'ματι' για σενσορα!
Εχει, ομως, μαγνητικη ταινια, για να μετρανε χρονους και τα οργανα που χρησιμοποιουν μαγνητικο σενσορα
-
Κοίτα να δεις τι κάνει η έλλειψη γυναικείας συντροφιάς.
'Μικρε';!; Δε νομίζω να γνωριζόμαστε και απο εχθές, γι' αυτό πρόσεχε τα λόγια σου!
Σε παραπέμπω σε δημοσιεύσεις μου στο 3ο δεκαήμερο του Ιουνίου του 2004 όπου και αναφέρω τους χρόνους μου.
Η εμπάθεια δεν τιμάει κανέναν...
-
ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΕΣ 47.3 ΚΑΙ ΜΕ ΛΑΘΗ????
ΤΙ ΛΕΕΕΕΣ ΒΡΕ ΣΟΥΜΑΧΕΡ!!!!
ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΠΥΡΑΥΛΟ ΑΠΟ ΦΙΔΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ!!!!
-
ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΕΣ 47.3 ΚΑΙ ΜΕ ΛΑΘΗ????ΤΙ ΛΕΕΕΕΣ ΒΡΕ ΣΟΥΜΑΧΕΡ!!!!
Όταν με τις δεδομένες συνθήκες πίστας οι κορυφαίοι γυρνούσαν σε 44' εγώ γιατί να μη γυρίσω σε 47.3;
Αλλά εγώ φταίω που ανοίγω κουβέντα με το κάθε troll.
Δεν θα κάτσω να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας στον κάθε γελοίο, απλά και μόνο για να ικανοποιήσω το στόκο που έχει στον εγκέφαλο.-
-
ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΕΣ 47.3 ΚΑΙ ΜΕ ΛΑΘΗ????ΤΙ ΛΕΕΕΕΣ ΒΡΕ ΣΟΥΜΑΧΕΡ!!!!
Τον εκανες πυραυλο ηδη!!!
Παντως μπιπ μπιπ δεν σε ξερουμε!!Παντως το καλο σε με τα καρτ ειναι οτι Στην πιστα ολα φαινονται
Βεβαια υπαρχη και ο γνωστος Thunderstroken που παντα του φταιει το μοτερ, το σασι, το καθισμα, τα λαστιχα, η υγρασια, τα ξιδια απο το προηγουμενο βραδυ, ο ηλιος, η συνεφια, η επανεκλογη του Bush, ο πονοκεφαλος
-
Ο χρήστης xfleo έγραψε:
ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΕΣ 47.3 ΚΑΙ ΜΕ ΛΑΘΗ????
ΤΙ ΛΕΕΕΕΣ ΒΡΕ ΣΟΥΜΑΧΕΡ!!!!
Τον εκανες πυραυλο ηδη!!!
Παντως μπιπ μπιπ δεν σε ξερουμε!!Εμείς και τα 7000 υπόλοιπα μέλη του φόρουμ.
Παντως το καλο σε με τα καρτ ειναι οτι Στην πιστα ολα φαινονται
Βεβαια υπαρχη και ο γνωστος Thunderstroken που παντα του φταιει το μοτερ, το σασι, το καθισμα, τα λαστιχα, η υγρασια, τα ξιδια απο το προηγουμενο βραδυ, ο ηλιος, η συνεφια, η επανεκλογη του Bush, ο πονοκεφαλος
Σωστότατο! Δεν περιμένω κρίσεις από κάποιον που δεν με έχει δει ποτέ του να οδηγώ.
Ελπίζω οι υπόλοιποι να βρεθούμε στην πίστα, για να κάνουμε παιχνίδι και όχι για να αποδείξουμε κάτι.Υ.Γ. Προς απογοήτευση των trolls που μάλλον δεν πήραν καρέκλα στον ΣΟΑΑ, δεν χρειαζόμαστε μάνατζερ. Γιατί έχω την εντύπωση ότι κάποιος μοιρίστηκε καρέκλα... Βρε ουστ!
-
Υ.Γ. Προς απογοήτευση των trolls που μάλλον δεν πήραν καρέκλα στον ΣΟΑΑ, δεν χρειαζόμαστε μάνατζερ. !
Aυτο το ξαναειπες γνωριζεστε με τον κυριο μπιπ μπιπ?
-
ρεεεε! μη ξεφευγουμε απο το θεμα μας!
chill!
-
10
9
8
ΣΑΝ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ
-
7
6
5
.....ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ...
-
Ρε μπιπ μπιπ δεν καταλαβαινω γιατι εισαι τοσο εριστικος με τον οχια?
Μπορεις να αποδειξης οτι δεν γυρναει στους χρονους που λεει?
Μηπως τον εχεις δει και δεν μας το ειπες?
δηλαδη ποσο κανουν τα rotax στο πρωταθλημα μεσα στο καρτοδρομιο?Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να χαλασεις το τοπικ!!
Οταν θα παει μαζι με τα υπολοιπα παιδια θα δουμε ολοι που γυρναει! π
Στην τελικη μπορει το παλικαρη να μην μετραει σωστα και να εχει δημιουργηθη λαθος εντυπωση. θα του παρουμε το κεφαλιNo entiendo !!!
-
4
3
2
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ!!!
-
1
0
....ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ!!!
ΑΡΚΑΣ -
roadrunner.gr αν έχεις επιφυλάξεις να πας σε μια πίστα με τον Viper-7 και να πάρεις τις απαντήσεις σου!
Αλλά το να χαλάς ένα θέμα που αφορά κάτι πολύ συγκεκριμένο με ανούσια posts είναι όχι μόνο άκομψο αλλά και αντιδεοντολογικό!
Δόξα τω Θεω έχεις πολλά θέματα στους Ελληνικούς Αγώνες για να εκθέσεις τις απόψεις σου!
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ