-
ΕΕΕΕΕΕ!!!
Τι ειναι αυτα ρε??
Θα την κανεις τελευταια στιγμη που ειμαστε ολοι ετοιμοι για δοκιμες ??!?!!?!
ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ΕΕΕΕΕΕ!!!Τι ειναι αυτα ρε??
Θα την κανεις τελευταια στιγμη που ειμαστε ολοι ετοιμοι για δοκιμες ??!?!!?!
ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!
kala ρε?? λες να μην θελω να παω για καρτ?? εισαι σοβαρος???
ειπα οτι, ΔΥΣΤΥΧΩΣ μπορει να μην εχω μεταφορικο
-
παντα φιλικα, ετσι??
μην παρεξηγηθουμε κιολας ρε γειτονα(κατα καποιο τροπο)
-
εεεεπ, σας επιασα.... ποιος παιζει μπακετ στην Ν.Μακρη???
-
ασε τα 'μπορει' κατα μερος και πες λογια σταρατα, αλλιως θα σου στειλω τον πως_τον_λενε να σου παρει συνεντευξη!!
Να φροντισεις να εχεις!
εδω θα γινει πανηγυρι και θα λειπεις??
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
250, ε
Θα 'θελα καποια στιγμη να κανω προσπαθεια σε κανα σασμανατο 125αρι ...
Γκουχ,γκουχ,γκουχ ο κατέχων 125άρι το έπιασε το υπονοούμενο φαντάζομαι
Αυτό με το 250 δεν το έπιασα καλά ....................για διευκρίνησε.....
Λέων............. ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙΣ BASKETaki ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ Ν.ΜΑΚΡΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΒΡΑΔΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΈΙΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...........................ΚΑΝΟΝΙΖΩ
250 ρι ειναι αυτο που ειχα βαλει σε κατι φωτογραφιες!! τα οποια τα βρισκω 1μυριο μεταχειρησμενα εδω πανω. Μου εχει καρφωθη η ιδεα να κατεβασω ενα, το κακο ειναι οτι δεν πουλανε πουθενα κανα ζευγαρι χερια για να το πηγαινω.με βλεπω να κανο προπονηση σε κανα 100ρι fox με biese
σασι για κανα χρονο δυο.
Σε αυτο το κλειστο εγω και μια αλλη ψυχη μαθαμε μπασκετ το ξερω καλητερα και απο το σπιτι μου, τωρα λογω αγγλιας δεν παω αλλα το καλοκαιρακι οταν κατεβαινω πηγαινω που και που.Τι μας θυμησες τωρααααααααααα
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
εδω θα γινει πανηγυρι και θα λειπεις??
φροντισε η καλη αγoρα που εχεις να πηγαινει σαν πυραυλακη
α επισης δημοσιογραφικες πληροφοριες αναφερουν οτι θα εμφανηστη γνωστος κουλαδης-κινουμενος κινδυνος. παρακαλειστε να ειστε προσεκτοι γιατι δεν εχει κανει ποτε με ισσιο σασι και λαστιχα που κρατανε οποτε αναμενονται απροσδοκητες γραμες!!!!
αυτα ειναι αλλη κανονιζουν για ΣΚ στην πιστα κατι αλλες ψυχες κυριακες με 250ρια και εμεις στην μουχλα και την σαπιλα!!!
-
παιδια SOS... δεν εχω μεταφορικο και θελω οπωσδηποτε να ερθω. δεν αντεχω αλλο... τι να κανω???
-
θες να ερθεις, γενικα ή θες να ερθεις με το καρτακι ??
Αν θες να ερθεις γενικα και μπορεις να εισαι σταθμο μετρο μεταμορφωση, νο προμπλεμ! Αν θες να ερθεις με το καρτ, τοτε την καθησες τη βαρκα!!
Κατσε να δουμε με τον καιρο, γιατι καποιος (ονοματα δε λεμε), δε φαινεται να τα κανονισε και τοσο καλα!!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
θες να ερθεις, γενικα ή θες να ερθεις με το καρτακι ??Αν θες να ερθεις γενικα και μπορεις να εισαι σταθμο μετρο μεταμορφωση, νο προμπλεμ! Αν θες να ερθεις με το καρτ, τοτε την καθησες τη βαρκα!!
Κατσε να δουμε με τον καιρο, γιατι καποιος (ονοματα δε λεμε), δε φαινεται να τα κανονισε και τοσο καλα!!
να ερθω με το καρτ θελω αλλα δεν εχω μεταφορικο.
αν εχει καλο καιρο μαλλον θα ερθω στην πιστα αλλα χωρις τοκαρτ του αδερφου μου.
Μεταμορφωση??? στην Μακρη μενω. Στο χαλανδρι ειναι το μαγαζι μας
-
Καλά βρε ιερόσυλοι, κανονίσατε karting day την ημέρα έναρξης του Π.Π. F1;!;
Θα πέσει φωτιά να σας κάψει!!!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Καλά βρε ιερόσυλοι, κανονίσατε karting day την ημέρα έναρξης του Π.Π. F1;!;Θα πέσει φωτιά να σας κάψει!!!
Ξυπνησαμε στις 5 και τον ειδαμε τον αγωνα.Εγω τουλαχιστον ξυπνησα
την αλλη Κυριακη 90% θα εχω το φορτηγακι και θα παω για καρτ. αντε κανονισε να ερθεις και εσυ Σπατα
-
Ο χρήστης cliov6 έγραψε:
Καλά βρε ιερόσυλοι, κανονίσατε karting day την ημέρα έναρξης του Π.Π. F1;!;
Θα πέσει φωτιά να σας κάψει!!!
Ξυπνησαμε στις 5 και τον ειδαμε τον αγωνα.Εγω τουλαχιστον ξυπνησα
την αλλη Κυριακη 90% θα εχω το φορτηγακι και θα παω για καρτ. αντε κανονισε να ερθεις και εσυ Σπατα
Εγώ το πήγα σερί.
1-2 δοκιμαστικά
2-4.30 ταινία
5-6.30 αγώνας
-
εγω ειδα τα 3/4 απο τα δοκιμαστικα και τον αγωνα απο τις 5.20. την εκκινηση την και τα 20 λεπτα που εχασα τα ειδα το μεσημερι
off topic
-
Αδικαιολογητως Απωντες ολοι!
Εκπληκτικη μερα (εκανε τα μαγικα του παλι ο Αγγελος) και βγηκαν οι τρελλοι καρτιστες σαν τα σαλιγκαρια μετα τη βροχη, να πιουνε καυσιμο (κοκτεϊλ βενζινη-λαδι - σε αναλογιες με τα γουστα του καθ' ενος!)
Νεα: Το καθισμα ειναι σουπερ ΚΑΙ στην πιστα (ο τραυματισμος δεν αποφευχθηκε ). Για πρωτη φορα ενιωσα οτι οταν κουνιομουν εγω, κουνιοταν και το καρτ. Απο μονος μου ουτε δεξια, ουτε αριστερα..
Πολυ αναπηδηση στην πιστα και γι αυτο ξαναπονεσα. Η προσθηκη βελτιωσε τα πραγματα, αλλα θελει ακομα να ερθει πιο κοντα μου το τιμονι, για να οδηγω πιο ξεκουραστα.
0.8 μπρος - πισω και πηγαινε μια χαρα...
Νεο ρεκορ 26.6χ (δεν θυμαμαι αν ειναι 64 ή 69) ... Ειμαστε σε καλο δρομο....
Ηταν εκει ΚΑΙ ο ραφαηλος (πιτσιρικας με ... μελλον) και ο Αγγελος κονταροχτυπηθηκε με εναν Δημητρη (γυρναει γυρω στα +- 27).
Ανταλλαξαμε τηλεφωνα, οποτε μολις σκαμε μυτη στην πιστα, θα εχουμε παιχνιδι (μετραμε 3 ροταξ μεχρι στιγμης)....Παιξαμε και μαζι με τον Αγγελο (οσο αντεχαν τα πλευρα μου) και ηταν πολυ ωραια... Ημουν απο πισω και προσπαθουσα να τον φτασω (τον πλησιαζα και μου εφευγε) και στη διαρκεια του παιχνιδισματος, το οργανακι εδειχνε 27.07 ... Καποια στιγμη φτασαμε κοντα και βρηκα πορτα στην κλειστη αριστερη πριν την δεξια φουρκετα μπροστα απο το παρκινγκ, και χωθηκα. Σ' εκεινο το σημειο, μου λερωσε το κιτρινο MG σηματακι που ειχε ο πισω δεξιος τροχος μου. Μπηκα εγω μπροστα και σειρα του αγγελου να ακολουθησει! Δεν εβλεπα τι εκανε, ο ιδιος μπορει να περιγραψει πως και τι, εγω προσπαθουσα να παω οσο πιο γρηγορα μπορουσα, χωρις να χοροπηδαω (ειχα αρχισει ηδη να ποναω) και διορθωνοντας οσο το δυνατον λιγοτερο (τα χερια ζυγιζαν 1 τοννο το καθ' ενα!!!)
Για δευτερη φορα δεν παιξαμε οσο θα θελαμε (μαζι, γιατι ο Αγγελος βρηκε παιδια να παιζει), αλλα μολις παρω γιλεκακι, θα τα πουμε!!!
Το ευχαριστο ηταν οτι επιτελους καθομαι ΚΑΛΑ, το μοτερ δουλευει σωστα (ειδα 13,499) και ολα μελι - γαλα!! Σιγα σιγα θα τα φτιαξουμε ολα!
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟΟΟΟΟΟΟΟ!!! (αν και απο βδομαδα θα κανονισω ραντεβου με ορθοπεδικο.. Θα χτυπησω γιλεκακι, αλλα αν μου πει τιποτα περιεργο ο ντοκτορ, τοτε γιαννη θα ερθω παρεϊτσα!
-
Την αλλη Κυριακη εγω θα παω. Θα ερθετε??
παιδια ο Ραφαηλ ειναι ταλεντο. Τον θυμαμαι απο οταν ειχε μινι. το εστρωνε και καποια φαση τον σταματησε ο πατερας του και του ειπε να πηγαινει πιο σιγα και αυτος συνεχισε ακομα πιο γρηγορα.
μετα πηρε ενα 100αρι junior μαζι με την αδερφη του την Μαρια και φυσικα ηταν πολυ πιο γρηγορος.
Ο αδερφος του ο Παναγιωτης ηταν εκει?? Και αυτος πολυ καλος.
δεν εχω λαστιχα, με βγαζουν το πολυ για μια κυριακη
-
μιλαμε για αλλο ραφαηλο... Ο συγκεκριμενος ειναι ... μπομπιρας!
Την κυριακη που μας ερχεται ειναι αποκριες και δεν θα ειμαι (εγω τουλαχιστον!)
Επρεπε να 'ρθεις, εστω για παρεα! Ουτως ή αλλως εγω με το πλευρο μου, ζητημα να εκανα καθαρα κανα μισαωρακι!!
-
θα ερχομουν εστω για παρεα αλλα δεν ειχα καποιον για να ερθω.
θα ερχομου κατα το μεσημερακι με τον Λογο αν εχεις ακουστα αλλα ηταν λιγο αρρωστος και δεν μπορεσαμε -
Ποιον Ραφαηλο λες εσυ??
-
εναν πιτσιρικο ο οποιος δε θα 'ναι 6 χρονων και ερχεται μαζι με τον πατερα του και τη μητερα του. Ο πατερας παιζει τον ρολο προπονητη! Πολυ ευχαριστος ανθρωπος με τον οποιο γνωριστηκαμε μια μερα στην Αγια Μαριννα.
Εκτοτε τις 8 απο τις 10 φορες που θα παμε για καρτ, τον βρισκουμε μπροστα μας!
Απ' οτι φαινεται δεν εχει αδερφια...
Χαρακτηριστικο: Εχει ραμμενο το ονομα του μπροστα στη ζωνη της φορμας του!
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ