-
Σε κάποιο ξένο forum, είχαν κάνει κάτι πολύ έξυπνο, το οποίο πιστεύω θα είχε πολύ fun να το κάνουμε κι εδώ, και να δούμε πόσο μακρυά μπορούμε να φτάσουμε!
Προτείνω λοιπόν, να ξεκινήσουμε ένα domino συσχετίζοντας αριθμούς με την Φ1, με οποιονδήποτε τρόπο. Για παράδειγμα, ξεκινάω εγώ με το 1 και το συσχετίζω με κάτι (νίκες, συμμετοχές, οτιδήποτε πάει ο νους σας). Ο επόμενος, θα πάρει το 2, ο επόμενος το 3 κοκ μέχρι να δούμε πού θα σκαλώσουμε
Καλό θα ήταν, όποιος θέλει να συνεχίσει την αλυσίδα, να κάνει έντονο τον αριθμό με bold tags για να φαίνεται σε κάθε post ο αριθμός στον οποίο βρισκόμαστε.
Δεν ξέρω αν σας ακούγεται χαζό, αλλά στο forum που υλοποιήθηκε, το thread είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις με εκατοντάδες posts και από το ψάξιμο, όλοι είχαν μάθει ένα σωρό πράγματα!
Η πρόκληση είναι να βρίσκουμε σχετικά πρωτότυπα και σπάνια πράγματα, αν και όσο οι αριθμοί είναι μικροί, δεν θα έχει και μεγάλη δυσκολία! Όσο όμως προχωράμε, θα αποκτά ενδιαφέρον!
Λοιπόν, είστε;;!!
-
Σε κάποιο ξένο forum, είχαν κάνει κάτι πολύ έξυπνο, το οποίο πιστεύω θα είχε πολύ fun να το κάνουμε κι εδώ, και να δούμε πόσο μακρυά μπορούμε να φτάσουμε!
Προτείνω λοιπόν, να ξεκινήσουμε ένα domino συσχετίζοντας αριθμούς με την Φ1, με οποιονδήποτε τρόπο. Για παράδειγμα, ξεκινάω εγώ με το 1 και το συσχετίζω με κάτι (νίκες, συμμετοχές, οτιδήποτε πάει ο νους σας). Ο επόμενος, θα πάρει το 2, ο επόμενος το 3 κοκ μέχρι να δούμε πού θα σκαλώσουμε
Καλό θα ήταν, όποιος θέλει να συνεχίσει την αλυσίδα, να κάνει έντονο τον αριθμό με bold tags για να φαίνεται σε κάθε post ο αριθμός στον οποίο βρισκόμαστε.
Δεν ξέρω αν σας ακούγεται χαζό, αλλά στο forum που υλοποιήθηκε, το thread είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις με εκατοντάδες posts και από το ψάξιμο, όλοι είχαν μάθει ένα σωρό πράγματα!
Η πρόκληση είναι να βρίσκουμε σχετικά πρωτότυπα και σπάνια πράγματα, αν και όσο οι αριθμοί είναι μικροί, δεν θα έχει και μεγάλη δυσκολία! Όσο όμως προχωράμε, θα αποκτά ενδιαφέρον!
Λοιπόν, είστε;;!!
-
Λοιπόν, είστε;;!!
-
Ξεκινά πρώτος, λοιπόν!!
1: Ο αριθμός αγώνων που κέρδισε το 1982 ο Keke Rosberg παίρνοντας το πρωτάθλημα.
-
2: Ο μέγιστος αριθμός ωρών που μπορεί να διαρκεί ένα Grand Prix!
-
3: οι βαθμοί που κέρδισε η ΜακΛάρεν το 1966, την πρώτη χρονιά της στη Φ1 (με οδηγό τον ιδρυτή της, Μπρους ΜακΛάρεν).
-
- τα πρωταθληματα του Prost
-
5: ο αριθμός στη ΜακΛάρεν του Έμερσον Φιτιπαλντι όταν κατέκτησε το 2ο (και τελευταίο) τίτλο του, το 1974.
-
6: οι βαθμοί που πρόλαβε να συγκεντρώσει το 1970 ο Μπρους ΜακΛάρεν, πριν σκοτωθεί.
ΥΓ. Άντε, κανένας άλλος.... θα το τελειώσω μόνος μου το ντόμινο
-
O Didier Pironi έχει ξεκινήσει 7 GPs από την πρώτη γραμμή της εκκίνησης!
-
8: Τα πρωταθλήματα της McLaren
-
9: Oι βαθμοι του Andrea de Cesaris στο πρωταθλημα του 91.
-
10: Τα βάθρα που έχει ο Giancarlo Fisichella μέχρι σήμερα.
-
**10 **οι κατασκευαστές που παίρνουν μέρος στο πρωτάθλημα της περιόδου 2003:
- BMW-Williams F1 Team
- BAR Honda
- Jaguar Racing
- Jordan-Ford
- McLaren Mercedes
- Minardi Cosworth
- Renault F1 Team
- Sauber Petronas
- Scuderia Ferrari
- Toyota Racing
Προτείνω το εν λόγω θέμα να γίνει sticky. Έχει τις δυνατότητες να σπάσει ρεκόρ συμμετοχών...
-
Sorry Θέμη, με πρόλαβες την ώρα που πόσταρα... Θα συμβούν κι αυτά...
-
11: οι νικες του Jacques Villeneuve στην F1
-
11 φορές ξεκίνησε μονοθέσιο από την pole position φορώντας ελαστικά Englebert!
Σας έστειλα;
-
12 του μηνός είναι ο αγώνας στη σουζούκα(άμα έχει γνώσεις ο άνθρωπος )
-
Οι παρακάτω πίστες έχουν φιλοξενήσει από 13 Grand Prix:
- Catalunya
- Magny Cours
- Estoril
-
14 ήταν οι εκκινήσεις του Σένα (με Τόλεμαν) την πρώτη του χρονιά στη Φόρμουλα Ένα (1984)
Domino Quiz!