-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Συμπλήρωσα 1 λίτρο.
Βασικά απ'ότι έμαθα δε του έχουμε κάνει service ακόμα.
Μήπως θα'πρεπε?
ενα μικρο στα 15Κ το χρειαζεται μαλλον... αν εχεις το ιδιο λαδι εδω και 20.000 κμ τοτε δε μιλαμε για λαδι,αλλα για μαυρη παχυρευστη πισσα
Ναι χρειάζεται βασικά, και μετά τις διακοπές θα το κάνω.
-
Το βιβλιαράκι του κατασκευαστή τι λέει?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το βιβλιαράκι του κατασκευαστή τι λέει?Θα το κοιτάξω...αλλά δε με πολυνοιάζει κιόλας γιατί σε 3-4 μήνες θα το αλλάξω, μάλλον για καινούριο Golf.
-
Ε τότε τι ασχολείσαι
Δες το και πές μας, γιατί έχω την εντύπωση οτι το service προβλέπεται στα 30κ. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ε τότε τι ασχολείσαι
Δες το και πές μας, γιατί έχω την εντύπωση οτι το service προβλέπεται στα 30κ.ναι το service ειναι στα 30,αλλα μια αλλαγη στα 15 τη χρειαζεται..
αυτο που ονομαζουν στην αντιπροσωπεια 'μικρο service' -
Ε τότε τι ασχολείσαι
Δες το και πές μας, γιατί έχω την εντύπωση οτι το service προβλέπεται στα 30κ.ναι το service ειναι στα 30,αλλα μια αλλαγη στα 15 τη χρειαζεται..
αυτο που ονομαζουν στην αντιπροσωπεια 'μικρο service'To service για το 1.4 FSI Golf είναι στα 30Κ? Σίγουρα? Να μη το πάω τώρα δηλαδή ε? Είναι στα 22.
-
αν δεν εχει γινει αλλαγη λαδιων παντο και στα 60... το ιδιο θαναι...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αν δεν εχει γινει αλλαγη λαδιων παντο και στα 60... το ιδιο θαναι...Εντάξει...έγινε η 'αλλαγή'. Γέμισα ένα λίτρο λάδι στα 20Κ κμ που είχε πέσει η στάθμη!
Οι VAGίτες θα πρέπει να με πληρώνουν που κάνω extreme testing στο Golf FSI.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Είδα το passat coupeπωςτολένε. Όμορφο, εντυπωσιακό και κομψό, αν σκεφτείς ότι είναι ΠΑΣΣΑΤ
Πολύ μεγάλο όμως, βρε αδερφέ. Σε μικρότερο νούμερο δεν έβγαινε;passat cc 3,6 με 300 αλογα,dsg,τετρακινηση ΚΑΙ ΘΕΙΚΗ ΤΙΜΗ!!!(σε σχεση με ολο τον ανταγωνισμο μαζι!!) 46.700 τη θεωρω τελεια!!
Αν ημουν αυτη τη στιγμη 'ανησυχος οικογενειαρχης' θα το τσιμπουσα χωρις δευτερη σκεψη -
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει, γιατί ένα εντελώς ξεχωριστό σε εμφάνιση αυτοκίνητο, να το ονομάσει η VW , Passat CC;
Βρίσκω το όνομα , ένα από τα μεγαλύτερα...μειονεκτήματά του (ένα άλλο είναι το....4θέσιον του πράγματος! ). Χάθηκαν τα άλλα ονόματα δηλαδή; Ας το λέγανε pEOS, (γιατί, Passat CC είναι καλύτερο; ) κάτι άλλο , οτιδήποτε!
-
ξερει κανεις ποσο ειναι το παγκοσμιο ρεκορ διαρκειας λειτουργιας fsi με air condition στο ρελαντι?
-
passat cc 3,6 με 300 αλογα,dsg,τετρακινηση ΚΑΙ ΘΕΙΚΗ ΤΙΜΗ!!!(σε σχεση με ολο τον ανταγωνισμο μαζι!!) 46.700 τη θεωρω τελεια!!
Αν ημουν αυτη τη στιγμη 'ανησυχος οικογενειαρχης' θα το τσιμπουσα χωρις δευτερη σκεψηKαι εγω μολις το ειδα ενθουσιαστικα , αλλα νομιζω οτι στην χωρα μας δεν θα εχει καμια ιδιαιτερη τυχη , ουτε καν με τον 1800 , ποσο μαλλον με τον 3,6 !! και φυσικα οταν θα ερθει η ωρα να το πουλησεις....
Και φυσικα συμφωνω και με αυτους διαφωνουν με την επιλογη ονοματος του αυτοκινητου σε Passat....
-
Τον πλήρη έλεγχο της Volkswagen αναμένεται να αποκτήσει η Porsche
*Ενισχύονται οι φήμες στη γερμανική αγορά ότι η Porsche θα καταθέσει δημόσια πρόταση για την εξαγορά του 100% της Volkswagen.
Την περασμένη Παρασκευή η μετοχή της WV σημείωσε πτώση 14% έπειτα από κέρδη 47% στις τρεις προηγούμενες συνεδριάσεις, καθώς οι επενδυτές έσπευσαν να κλειδώσουν τα κέρδη που πυροδότησε η φημολογία για τη δημόσια πρόταση της Porsche.
Από τις μετοχές του έτους, κερδίζει 68% και η κεφαλαιοποίησή της έχει αγγίξει τα 86,7 δισ. ευρώ.
Η Porsche αύξησε στις 16 Σεπεμβρίου το ποσοστό της στην WV, σε 35,1% από 30% και είπε ότι θα ξεπεράσει το 50% μέχρι το Νοέμβριο.*
Επομένως κάμφθηκε η απαίτηση του γερμανικού κράτους να διατηρεί εμμέσως τον έλεγχο της εταιρείας με διάφορους τρόπους, στην οποία αντιδρούσε η Ε.Ε. (περίπτωση ΟΤΕ πάνω-κάτω).
-
καινε ή δεν καινε λάδια τα vw group cars?
καινε και το παραδέχεται και η ίδια η εταιρία!
παράθεση απο βιβλίο συντηρήσεως Leon tsihttp://img185.imagevenue.com/aAfkjfp01fo1i-5385/loc420/70815_leon_TSI_122_420lo.JPG
1 λίτρο/ 1000km!!!
Αυτό δεν είναι αυτοκίνητο, φριτέζα είναι!!παρε folkswagen να δεις καλό!!!
-
To Passat CC είναι πολύ ενδιαφέρον. Το είδα από κοντά το καλοκαίρι. Βασικά είμαι ο μόνος που όταν άκουσε το όνομα (χωρίς να το έχει δει) νόμισε ότι επρόκειτο για κουπέ έκδοση του Passat; Τι σημαίνει το CC δηλαδή;
Βαριόντουσαν να βγάλουν ένα σοβαρό όνομα και πέταξαν ότι τους ερχόταν εκείνη τη στιγμή.passat cc 3,6 με 300 αλογα,dsg,τετρακινηση ΚΑΙ ΘΕΙΚΗ ΤΙΜΗ!!!(σε σχεση με ολο τον ανταγωνισμο μαζι!!) 46.700 τη θεωρω τελεια!!
Αν ημουν αυτη τη στιγμη 'ανησυχος οικογενειαρχης' θα το τσιμπουσα χωρις δευτερη σκεψηΙ hate to admit that I agree. Aν και το σήμα του σκαραβαίου στο καπώ θα μου καθόταν ολίγον τι.
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
παράθεση απο βιβλίο συντηρήσεως Leon tsi
1 λίτρο/ 1000km!!!
δεν καινε σε σημειο που θε σε απασχολησουν απο αλλαγη σε αλλαγη,το πολυ να χρειαστει να συμπληρωσεις λιγο κατα το στρωσιμο,το ενα λιτρο/100χλμ που λες αναφερεται στο στρωσιμο!!!!
Αν βαζεις castrol(που χω δοκιμασει) δεν καιγονται καθολου....
τα aral καιγονται αρκετα,ειδικα το καλοκαιρι... -
Αγχώθηκες ή μου φαίνεται?
Δεν μιλαει για το στρώσιμο και είνια γνωστό ότι τα folkswagen καινε το λάδι που τους βάζει η αντιπροσωπεία στα τακτά σερβις!! Εσυ γιατι βάζεις castrol Και όχι η ατνιπροσωπεία? Δεν το ανακάλυψε ακόμη? -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
παράθεση απο βιβλίο συντηρήσεως Leon tsihttp://img185.imagevenue.com/aAfkjfp01fo1i-5385/loc420/70815_leon_TSI_122_420lo.JPG
1 λίτρο/ 1000km!!!
Και αλλες εταιριες(πχ φιατ) τοσο γραφουν οτι θεωρειται ως φυσιολογικη καταναλωση.
-
κοστίζουν .......
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Αγχώθηκες ή μου φαίνεται?
Δεν μιλαει για το στρώσιμο και είνια γνωστό ότι τα folkswagen καινε το λάδι που τους βάζει η αντιπροσωπεία στα τακτά σερβις!! Εσυ γιατι βάζεις castrol Και όχι η ατνιπροσωπεία? Δεν το ανακάλυψε ακόμη?σου φαινομαι αγχωμενος???το βιβλιαρακι γραφει για καψιμο στο στρωσιμο,απο κει και περα λεει θεωρητικα τι μπορει να γινει και γω σου λεω την εμπειρια μου...Επισης δε θα βαζα σε καμια περιπτωση λαδι της αντιπροσωπειας
1ον γιατι ειναι πανακριβο(και αγνωστου προελευσεως)
2ον γιατι castrol προτεινει ο κατασκευαστης...εσενα ποια ειναι η εμπειρια σου πανω στο θεμα,διαβασες το βιβλιαρακι???εχεις ακουσει πολλους να συμπληρωνουν λαδια???
εγω προσωπικα ξερω και το λογο για τον οποιο καιει λαδια ο συγκεκριμενος κινητηρας...
συμβαινει κυριως κατα το ζεσταμα λογω του υλικου επικαλυψης των κυλινδρων...
Αυτο για την ιστορια συνεβαινε στα αρχικα μοντελα και γινοταν εντονο σε περιπτωση που ζοριζες τον κινητηρα πριν ζεσταθει καλα...Πηγη καθηγητης του πολυτεχνειου σε μαθημα στους μηχανολογους...
VW FORUM