-
Τι ακριβώς κάνει καλύτερα?
-
Tι εγγυηση θα εχει?Μακαρι να ειναι αξιοπιστο..χρειαζομαστε ανταγωνισμο για να εχουμε απο ολους καλυτερα προιοντα.
-
δεν αφησα καμια αιχμη...αυτο που ειπα(επαναλαμβανω) ειναι οτι δεν εχει σημασια αν μια εταιρεια αντιγραφει κατι απο μια αλλη,αλλα σημασια εχει το τελικο αποτελεσμα(δηλαδη ποια εταιρεια κανει κατι καλυτερα)...επισης και η εννοια της αντιγραφης σχετικη ειναι...αν το παμε ετσι πχ την mercedes που εφηυρε το ABS δεν θα επρεπε κανεις να την αντιγραψει...?
-
-
... το μεγαλο του αδερφακι, ομως, ε?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
... το μεγαλο του αδερφακι, ομως, ε?Ποιό? Το GTI λες?
-
ναι
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ναιE ναι.
Αλλά είναι καλό πάντως, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής έχει. Δεν είχα ποτέ Golf V...αλλά είναι καλό πάντως.
-
ναι, ειναι καλο το ατιμο ...
-
Παίζει ΕΟS 1,4 με 160 άλογα ή λάθος είδα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Παίζει ΕΟS 1,4 με 160 άλογα ή λάθος είδα;Καλά είδες Είναι με τον νέας χαρτογράφησης 1.4 TSI 160ps (turbo+supercharger που θα υπάρχει και στο Scirocco) και τιμάται περί τα 27.000 ευρώ νομίζω.
Επίσης από την 22η εβδομάδα του 2008 θα αντικατασταθεί σε όλα τα μοντέλα πλην Polo το βασικό RCD με νέο που θα παίζει και mp3 και θα έχει περισσότερες ρυθμίζεις κ καλύτερη ποιότητα ήχου.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Καλά είδες Είναι με τον νέας χαρτογράφησης 1.4 TSI 160ps (turbo+supercharger που θα υπάρχει και στο Scirocco) και τιμάται περί τα 27.000 ευρώ νομίζω.
Επίσης από την 22η εβδομάδα του 2008 θα αντικατασταθεί σε όλα τα μοντέλα πλην Polo το βασικό RCD με νέο που θα παίζει και mp3 και θα έχει περισσότερες ρυθμίζεις κ καλύτερη ποιότητα ήχου.
Αυτός ο κινητήρας (με τη νέα χαρτογράφιση) είναι ο 140άρης ή ο 170άρης?
Γιατί αν είναι ο 140άρης... -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Καλά είδες Είναι με τον νέας χαρτογράφησης 1.4 TSI 160ps (turbo+supercharger που θα υπάρχει και στο Scirocco) και τιμάται περί τα 27.000 ευρώ νομίζω.
Αυτός ο κινητήρας (με τη νέα χαρτογράφιση) είναι ο 140άρης ή ο 170άρης?
Γιατί αν είναι ο 140άρης...Mα ο 140 είναι ίδιος με τον 170 Έχω την εντύπωση ότι πάνε να καταργήσουν στο μέλλον την ύπαρξη 140 και 170 και να βγάζουν τον 160άρη μόνο.
-
ετοιμαζουν αλλες 2 εκδοσεις, 135 και 165
-
αυτες οι ιπποδυναμεις που αναφερεις ειναι με την απλη ή με την 100αρα μπετζινα?
-
Niko ετοιμασου να παιρνεις συχνα το εταιρικο...σε ανεση/χωρους/λειτουργηκοτητα ειναι μιλια μπροστα απο την μπεμπα....
ειλικρινα το V ειναι ολοκληρωμενο οχημα...2 χρονια το εχω... 70χιλιαδες χλμ.... -
Ο χρήστης tm έγραψε:
αυτες οι ιπποδυναμεις που αναφερεις ειναι με την απλη ή με την 100αρα μπετζινα?απλη πλεον
-
οχι, για να ρυθμισω τις απαιτησεις μου αναλογα! μη μου υποσχονται 165 και δεν τα βλεπω πουθενα! το θεωρω κοροϊδια!!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
οχι, για να ρυθμισω τις απαιτησεις μου αναλογα! μη μου υποσχονται 165 και δεν τα βλεπω πουθενα! το θεωρω κοροϊδια!!σαμπως βλεπεις τα 240?
-
αμε! λιγο πριν κοκκινησουν ολα!
αρκετες φορες ομως, βαριεμαι να σκαρφαλωνω κει πανω... (ειναι και ψηλα ρε γαμωτο..)
VW FORUM