-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ερωτηση:
GTI mkV 6/2005
40000 χλμ (έχουν γίνει ως επι το πλείστον σε ταξίδια)
οροφη - ξενον
τιμη 25000Ειναι καλή η τιμή?
Αν λατρεύεις την στατιστική και τις πιθανότητες είχα δει σε parking αντιρπόσωπου άσπρο πεντάπορτο με μετωπική ... το οποίο θα κοβόταν το μπροστά μέρος θα φτιαχνόταν και θα ξαναπωλείτο!!!!! Για ψάξε το καλά!!!
Είναι αλλο χρώμα, 3θυρο και από γνωστό μου.
Φυσικά και θα το ψάξω μέχρι τελευταίου εκατοστού....
ΤΗΝΧ! -
Είχα πάει να δω το αυτοκίνητο...
Μόλις αρρώστησα....
'Οταν συνέλθω θα μπω σε λεπτομέρειες...
(Αν δεν μπω να γράφω στο αντίστοιχο φόρουμ για το GTI ως ιδιοκτήτης) -
το ειδες μονο ή το οδηγησες?
γιατι αν το οδηγησες, καλοριζικο!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το ειδες μονο ή το οδηγησες?γιατι αν το οδηγησες, καλοριζικο!
Πλήρης γνωριμία....
-
τιμημενο κλαμπ, αγαπημενο μου ημερολογιο
ερωτα μου αγιατρευτε! (λεμε τωρα)εχω την εξης απορια: το gti εχει αθερμικο παρ-μπριζ? γνωριζει κανεις?
-
Περίμενε λίγους μήνες μέχρι το καλοκαίρι, πάρκαρέ το δίπλα στη θάλασσα, πήγαινε για το μπανάκι σου, και όταν επιστρέψεις μπες μέσα και δες αν η εσωτερική επιφάνεια του παρμπρίζ έχει χαμηλότερη θερμοκρασία σε όλα τα σημεία εκτός από αυτό πίσω από τον καθρέπτη (με τις βούλες).
Ετσι θα δεις αν σκουριάζει κι από την ΑΡΜΥΡΑ κιόλας.
-
-
Μια θερμοκρασία λαδιού ρε παιδιάαααααα!!!
-
υπάρχει τρόπος
-
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=56396
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
υπάρχει τρόποςΕξτρα οργανάκια?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
υπάρχει τρόπος
Εξτρα οργανάκια?
αυστραλός ;;
-
Ελα ντε...
Στην οροφή κιόλας, με πολύχρωμα λεντάκια.
-
υπάρχει τρόπος
Εξτρα οργανάκια?
όχι
στις ενδείξεις του κλιματιστικού τις οποίες για κάποιο λόγο τις κρατάνε κρυφές και πρέπει να ψάχνεις, ρώτάς, βάζεις διαγνωστικά κλπ
-
Στις ενδείξεις του κλιματιστικού? Αν θυμάμαι καλά έχει μόνο 2 οθονούλες για τις θερμοκρασίες... ???
Εκτός κι αν το δείχνει στην κεντρική οθόνη στον πίνακα...
-
Στις ενδείξεις του κλιματιστικού? Αν θυμάμαι καλά έχει μόνο 2 οθονούλες για τις θερμοκρασίες... ???Εκτός κι αν το δείχνει στην κεντρική οθόνη στον πίνακα...
σ' εκείνες τις μικρές οθονούλες δεν συνίσταται εν κινήσει -don't try this when driving -
-
Α καλάαααα...
Μάλλον προτιμότερη είναι η λύση του Ντάφυ (αν και τείνει προς παραλίες με τεράστια κύματα, μεγάλες ερήμους και περίεργη προφορά)...
-
θα του τα δειξω την επομενη φορα που θα βρεθουμε του νικολα.... αλλα εχω τις αντιρρησεις μου για το ποια ειναι η θερμοκρασια λαδιου...
does not compute... -
Walter de' Silva to be appointed VW group's lead designer.
-
όχιιιιιιιιι
VW FORUM