-
Ο χρήστης yeoryiosb έγραψε:
...Τίποτα μέχρι που διάβασα οτι οι παλιοί βαριούνται να ξαναπούν τα ίδια. Λογικό το βρίσκω, αλλά μια παραπομπή στο παρελθοντικό θέμα δε βλάπτει.
Έτσι ο παλιός δε γράφει πολλά κι ο νέος μαθαίνει!
Πειράζει δηλαδή που κάποιος θέλει να αλλάξει λάστιχα και ρωτάει τους (διαδικτυακούς) φίλους του;
Να συμπληρώσω μόνο τις άπειρες συζητήσεις με φίλους για τα ίδια θέματα. Μόνο για τα λάστιχα, πόσες φορές έχουμε μιλήσει σε παρέα, λέγοντας τελικά τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά;
Εκτός πιά και κάθε φορά που συναντάμε φίλους (ή τη γυναίκα μας, τα παιδιά μας, τους γονείς μας) μιλάμε για κάτι νέο.
Η επανάληψη είναι η μήτηρ της μαθήσεως (ή κάπως έτσι) -
Κάποια στατιστικά!
6640 χρήστες
2355 που έχουν πάνω από 1 δημοσίευση.
964 εξ αυτών πάνω από 10 δημοσιεύσεις.
278 εξ αυτών πάνω από 100 δημοσιεύσεις.
31 εξ αυτών πάνω από 1000 δημοσιεύσεις. -
Αυτό το Φόρουμ,όπως και κάθε Φόρουμ,χαρακτηρίζεται απο τα μέλη του,τα θέματα που συζητιούνται,την έκταση που παίρνουν οι αναλύσεις,τις πληροφορίες που μπορείς να βρεις σε αυτό αλλά και την γενικότερη κίνηση που παρουσιάζει.
Το 4TF είναι ενα απο τα πλέον ενεργά τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό!
Θεωρώ οτι λόγω της πολυσυλλεκτικότητάς του αποτελεί υπερσύνολο των άλλων Φόρουμ.
Και απο κίνηση άλλο τίποτα!
Μεγάλη παρέα!
Πολλοί μπορεί να επιλέγουν την σιωπηλή παρακολούθηση αλλά μην ξεχνάμε και το βάρος του ονόματος των 4Τροχών!
Ειτε το θέλουμε είτε οχι το Φόρουμ των 4Τροχών αποτελεί σημείο αναφοράς στα δρώμενα των Ελληνικών Αγώνων (για τους εμπλεκόμενους) αλλά.... και για όσους πυροβολημένους έψαχναν για ενα «στέκι» που θα μπορούν να βρίσκονται με άλλους ομοιοπαθείς!!Ας είναι καλά ο ΣΧ που το έστησε...θέλει κουράγιο!!
-
Άρη ,
νομίζω πως πάς να 'κλέψεις' την δόξα του omologe στατιστικολόγου
του foroum , του cmarin !!!!!!!
Πάντως απο όταν έκανες την δημοσίευση , μέχρι 29/05/2004 07:20,
δηλαδή σε λιγότερο απο 24 ώρες , αποκτήσαμε 3 νέα μέλη ,
δηλαδή γίναμε 6643 !!!!!!!ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ (28/05/2004)
ΑΓΟΡΑΚΙ ΤΟΥ 'ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ' , ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ .Μανώλη να σας ζήσει , να γίνει σαν τον Ψηλορείτη !!!
Πράγμα , το οποίο σημαίνει πως κάποιος (λέμε τώρα ) πρέπει
να αλλάξει την υπογραφή του , να κάνει update .....
(Νίκο, προτείνω να συνδέσεις την υπογραφή σου online με τα στατιστικά
του forum, για να γίνεται η αλλαγή realtime )Αποστόλης.
-
Να ζήσει το μωράκι σας Μανώληηηηηηη!!!Να το δείτε σαν τα ψηλά βουνά δυνατό!!
Η υπογραφή μου είναι μια φράση που έλεγε ο παππούς μου...δεν έχει σχέση με το πόσοι είμαστε!!
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις ευχές.
Πραγματικά έχουμε γίνει πολύ μεγάλη, αξιόλογη αλλά και συχνά φασαριόζικη παρέα. Ότι καλύτερο δηλαδή. Δεν έχω δει εξάλλου ποτέ παρέα Ελλήνων να κάθετε ήσυχα και να τα λέει. Πάντα μετά από λίγο θα ακουστούν και μερικές δυνατές φωνές. Σημασία έχει ότι προχωράμε πάντα ποιο μπροστά ποιο δυνατά και με ομοψυχία. -
Μανωλάκη είσαι τρέλα με το γιο σου κούνια μπέλα.
Να σου ζήσει!
Επειδή μετράτε τα ενεργά μέλη του φόρουμ,
ας αποκλειστούν αυτοί που γράφτηκαν και..
δεν ξαναπάτησαν! -
Άλλο ένα μέλος του φόρουμ είναι γεγονός , Μανώλη να τον χαίρεστε!!!
-
Νά τό χαίρεσαι τό κοπέλι σου ωρέ Μανωλιό.
Αϊντε καί...παππούς!!! -
Είπαμε ή μικρός μικρός παντρέψου ή μικρός καλογερέψου αλλά όχι και έτσι.
Άσε που και να τους παντρέψω δεν θα δω σύντομα εγγόνια.
Μπορεί να είμαι χαζό μπαμπάς αλλά δεν πιστεύω ότι έχω παιδιά θαύματα.
Άσε που έχω κιόλας προτάσεις για προξενιό. Αποστόλη ακούς θα σου στείλω μήνυμα. -
Μανώλη να σου ζήσει και να διαπρέψει στα αυτοκινητιστικά θέματα, αν και πιστεύω οτι ο μεγάλος αδελφός δεν θα τα επιτρέπει αυτά σε λίγα χρόνια, εφόσον η επιτρεπόμενη ταχύτητα θα καταλήξει να ειναι το πολύ 100 χλμ και θα το αστυνομεύουν αυστηρά!!!!
-
Μανώλη να σας ζήσει ο πιτσιρικάς...Άντε και σύντομα forum-ας
Ταυπόλοιπα απο κοντά απο βδομάδα
ΓΙΝΑΜΕ 6644 και 163.000 δημοσιεύσεις!!!