-
και για του λογου το αληθες προτεινω [και για χιουμοριστικους λογους] να αφιερωσετε λιγο χρονο διαβαζοντας τις νεες εγγραφες του αυγουστου οπου μεταξυ των 258 εως τωρα νεων εγγεγραμενων υπαρχουν.
2 usernames του κου Χειλαδακη Κων/νου.
2 του κου Τσακου Χαρη
3 κιμι ραικονεν την ιδια ημερομηνια με διαφορετικα ομως usernames
2 του κου Γκιολμου Χρηστου
3 ενος φιλου που εκανε test 12345 test 12345 προφανως κανοντας τα πρωτα του βηματα απο την σχολη ηχοληψιας που σπουδαζει στο διαδικτυο
3 skullone 1 φιδοκυνηγος και 1 χρονομετρης χρονομετροπουλος .απο ποιον αραγε;;;;;
2 jim par ή dim par οπου δεν μπορουσε να καταληξει για την αγγλικη ή ελληνικη version του ονοματος του.
2 του κου Γαβανα Α λεξανδρου....και χρονια του πολλα!!
1 ακομα Zeitmehrer ....βοηθεια μας!!!!
2 του κου Χαρη ή ol lo ή lo ol
2 lolita ή lola μετεπειτα κυριος τρεχα γυρευε και ποιος ξερει τι αλλο
2 του κου Θανου Καλλιμαχου
και τελος 2 του κου Γιωργου Καρουντζου!!!!κατα τα αλλα τα ο αριθμος 4000 ακουγεται πολυ καλα!!!
αντε και στους δεκα χιλιαδες γρηγορα!!!!!!
εδω θα ηθελα και δημοσια να πω οτι και εγω εχω δευτερο username οταν απο αβλεψια μου λογω απειριας και οταν πριν ενα χρονο και περισσοτερο δεν μπορουσα να κανω post [μου εβγαζε συνεχως μυνημα ''δεν μπορειτε να δημοσιευσετε μυνηματα σε αυτο το φορουμ'' ή κατι τετοιο θεωρησα οτι το username μου για καποιο ανεξηγητο λογο αποκλεισθηκε] και εκανα νεα εγγραφη χωρις ομως καμμια δημοσιευση γιατι αμεσως καταλαβα το λαθος μου ......επρεπε να κανω login πρωτα και δεν το ειχα αντιληφθει
βεβαια το εχω ηδη δηλωσει εδω και μηνες στον mm55 με πμ ζητωντας την διαγραφη του.
τραγικη παραληψη που μολις τωρα διαπιστωσα ο one and only ανθρωπος με τα χιλια προσωπα και τα δεκαδες usernames με το πολυ εκφραστικο τελευταιο του [ή μηπως οχι ] Αθανατος κος Κιο πεογλου σε μια ακομη [εκ]παιδευτικη υπερπαραγωγη!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
και για του λογου το αληθες προτεινω [και για χιουμοριστικους λογους] να αφιερωσετε λιγο χρονο διαβαζοντας τις νεες εγγραφες του αυγουστου οπου μεταξυ των 258 εως τωρα νεων εγγεγραμενων υπαρχουν.2 usernames του κου Χειλαδακη Κων/νου.
2 του κου Τσακου Χαρη
3 κιμι ραικονεν την ιδια ημερομηνια με διαφορετικα ομως usernames
2 του κου Γκιολμου Χρηστου
3 ενος φιλου που εκανε test 12345 test 12345 προφανως κανοντας τα πρωτα του βηματα απο την σχολη ηχοληψιας που σπουδαζει στο διαδικτυο
3 skullone 1 φιδοκυνηγος και 1 χρονομετρης χρονομετροπουλος .απο ποιον αραγε;;;;;
2 jim par ή dim par οπου δεν μπορουσε να καταληξει για την αγγλικη ή ελληνικη version του ονοματος του.
2 του κου Γαβανα Α λεξανδρου....και χρονια του πολλα!!
1 ακομα Zeitmehrer ....βοηθεια μας!!!!
2 του κου Χαρη ή ol lo ή lo ol
2 lolita ή lola μετεπειτα κυριος τρεχα γυρευε και ποιος ξερει τι αλλο
2 του κου Θανου Καλλιμαχου
και τελος 2 του κου Γιωργου Καρουντζου!!!!κατα τα αλλα τα ο αριθμος 4000 ακουγεται πολυ καλα!!!
αντε και στους δεκα χιλιαδες γρηγορα!!!!!!
εδω θα ηθελα και δημοσια να πω οτι και εγω εχω δευτερο username οταν απο αβλεψια μου λογω απειριας και οταν πριν ενα χρονο και περισσοτερο δεν μπορουσα να κανω post [μου εβγαζε συνεχως μυνημα ''δεν μπορειτε να δημοσιευσετε μυνηματα σε αυτο το φορουμ'' ή κατι τετοιο θεωρησα οτι το username μου για καποιο ανεξηγητο λογο αποκλεισθηκε] και εκανα νεα εγγραφη χωρις ομως καμμια δημοσιευση γιατι αμεσως καταλαβα το λαθος μου ......επρεπε να κανω login πρωτα και δεν το ειχα αντιληφθει
βεβαια το εχω ηδη δηλωσει εδω και μηνες στον mm55 με πμ ζητωντας την διαγραφη του.
Αλέξανδρε,
Ο τίτλος του topic , αυτό ακριβώς 'λέει'.
Και γράφοντας ξεσκαρτάρισμα , αυτό ακριβώς εννοώ.
Αυτό πού εντόπισες , για τον Αύγουστο !
Και πιστεύω πως είναι εύκολο , ένα pm με ειδοποίηση και εύλογη προθεσμία , δεύτερο ή και τρίτο pm με αυστηρή προθεσμία και κατόπιν
διαγραφή των περισσοτέρων του ενός usernames!!!.
Τώρα, σε ότι αφορά τα μέλη με καμμία , μία , λίγες ή σποραδικές δημοσιεύσεις , εφ΄όσον αποδέχτηκαν τους όρους εγγραφής είναι ΜΕΛΗ.
Ξέρω τρείς , τουλάχιστον , που διαβάζουν σχεδόν καθημερινά , αλλά
γιά δικούς του ο καθένας λόγους δέν δημοσιεύουν παρά πολύ λίγο.
Και θα έχεις προσέξει , κατά καιρούς , γίνονται δημοσιεύσεις απο σχετικά
άγνωστα άτομα , όταν όμως δείς την ημερομηνία εγγραφής , ανακαλύπτεις
πώς είναι ...παλιοσειρά.
Βλέπεις , δέν έχουν κολλήσει όλοι το μικρόβιο για τα καλά , όπως εμείς !!Νά 'σαι καλά.
Αποστόλης. -
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
[Αλέξανδρε,
Ο τίτλος του topic , αυτό ακριβώς 'λέει'.
Και γράφοντας ξεσκαρτάρισμα , αυτό ακριβώς εννοώ.
Αυτό πού εντόπισες , για τον Αύγουστο !
Και πιστεύω πως είναι εύκολο , ένα pm με ειδοποίηση και εύλογη προθεσμία , δεύτερο ή και τρίτο pm με αυστηρή προθεσμία και κατόπιν
διαγραφή των περισσοτέρων του ενός usernames!!!.
Τώρα, σε ότι αφορά τα μέλη με καμμία , μία , λίγες ή σποραδικές δημοσιεύσεις , εφ΄όσον αποδέχτηκαν τους όρους εγγραφής είναι ΜΕΛΗ.
πώς είναι ...παλιοσειρά.
Βλέπεις , δέν έχουν κολλήσει όλοι το μικρόβιο για τα καλά , όπως εμείς !!Νά 'σαι καλά.
Αποστόλης.φιλε Αποστολη
κατ'αρχας δεν πιστευω οτι ολοι οι προαναφερθεντες νεοι φιλοι ενηργησαν κακοβουλα ενω σιγουρα καποιοι το εκαναν και θα το ξανακανουν στο μελλον.
οι περισσοτεροι ''ψαχνονται'' ενδεχομενως κανοντας τα πρωτα τους βηματα στον κοσμο των υπολογιστων ή του διαδικτυου οπως και εμεις στο παρελθον.
θα ηταν λοιπον πολυ πιο ευκολα τα πραγματα και για αυτους αλλα και για την οικονομια του χωρου και του χρονου των υπολοιπων να μπορουν να επισκεπτονται το φορουμ χωρις εγγραφη και χωρις δικαιωμα καταχωρησεων και λοιπων ''προνομοιων'' τα οποια μπορουν να εχουν ευθυς μολις ..........και αφου δουν οτι εδω μεσα υπαρχει κατι που τους ελκει......... εγγραφουν.
ετσι λοιπον δεν θα υπαρχει και η δικαιολογια αυτη που εκ των πραγματων σημερα προβαλλεται .....οτι δηλαδη δεν ειναι απαραιτητο καποιος να γραφει για να ειναι μελος αλλα μπορει ολοι να ειναι μελη ειτε γραφουν ειτε οχι!!!!!
τωρα τι ειδους μελη θεωρουνται οι μη συμμετεχωντες και εξαναγκασμενοι σε εγγραφη για ποιους δεν ξερω και εγω λογους δεν γνωριζω και δεν τους ασπαζομαι και ειμαι σιγουρος οτι και οι περισσοτεροι εξ'αυτων αισθανονται το ιδιο................. ισως και γιαυτο υπαρχουν και εκατονταδες περιεργα εως και κωμικα usernames χωρις καμμια δημοσιευση ή με ''περιεργη'' συμπεριφορα επειδη ακριβως μη θεωρωντας ''σοβαρο'' αυτο που κανουν διαλεξαν και ενα εξ'ισου ''σοβαρο'' ονομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
πώς είναι ...παλιοσειρά.Έχεις απόλυτο δίκιο. Ένας απο αυτούς είμαι κι εγώ. Μάλιστα παρακολουθώ το forum αρκετό καιρό πρίν 'βγάλω' δικό μου username χρησιμοποιώντας μέχρι τότε φίλου.
Οι λόγοι που κάποια μέλη δεν κάνουν posts μπορεί να είναι πολλοί και διάφοροι. Προσωπικά αν και διαβάζω αρκετά συχνά (τέσσερις με πέντε φορές την εβδομάδα) δεν έχω το χρόνο να απαντήσω σε κάθε θέμα, εκτός κι αν έχω να καταθέσω μια προσωπική εμπειρία ή αν η άποψή μου δέν καλύπτεται απο δημοσιεύσεις άλλων.
Μην υποτιμάτε τους τους απλούς αναγνώστες του forum λοιπόν, είμαστε εδώ...
-
Εγω θα ελεγα να εφαρμοσουμε στον 'Fago' τον ΝΟΜΟ 4.000
-
Νομίζω πως το έχουμε εξαντλήσει πια αυτό το θέμα!!! Το έχουμε συζητήσει τουλαχιστον σε 3 θέματα όπως και στα τεχνικά του forum!!!
Η πιο απλή εκκαθάριση είναι να σβήνονται π.χ. 1 φορά τον μήνα αυτόματα οι χρήστeς που δεν έχουν κάνει Login τους τελευταίους 6 μήνες. Με αυτό τον τρόπο ελευθερώνονται και ψευδώνυμα που πιθανότατα θέλει καποιος να χρησιμοποιήσει αλλά είναι 'πιασμένα'.
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
διαβάζουν καθημερινά...ναι ...παλιοσειρά.
..είμαστε εδώ...
..............και θα είμαστε εδώ.!!
-
................το ερώτημα που έχω και δεν μπορώ να δώσω απάντηση είναι το γιατί ορισμένοι forumάδες προτιμούν και εισέρχονται με μη εμφανή τα στοιχεία τους και εμφανίζονται ως 'κρυμμένοι'!!!
-
για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις θελω να ξεκαθαρισω [για μια ακομη φορα] οτι η ενσταση μου δεν αφορα μελη που αραια και που συμμετεχουν και ουτε συμφωνω με το να διαγραφονται μελη που ειναι 6 μηνες ανενεργα.
αυτο που δεν καταλαβαινω και που αναγκαζει πολλους να γινουν μελη ειναι η υποχρεωτικη εγγραφη για να μπει καποιος και να διαπιστωσει τι συμβαινει σε αυτο το φορουμ που σε αντιθετη περιπτωση, δηλ. ελευθερη επισκεψη σε ολους αλλα μονο τα μελη να δημοσιευουν κλπ κλπ, απλα θα εμπαιναν θα εβλεπαν και ειτε θα εφευγαν ειτε θα συνεχιζαν να μπαινουν παρακολουθωντας τις δημοσιευσεις [οπως σε πολλα αλλα φορουμ συμβαινει].
ετσι ομως θα περιοριζοταν, κατα δραματικο τροπο ειμαι βεβαιος, ο αριθμος των ''δηθεν'' μελλων και μπορει αυτο να μην ειναι επιθυμητο απο τους υπευθυνους .........[λεω μπορει]!!!!!
-
για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις , απλα θα εμπαιναν θα εβλεπαν και ειτε θα εφευγαν ειτε θα συνεχιζαν να μπαινουν παρακολουθωντας τις δημοσιευσειςΠαρεξήγηση? Θα ήταν κουτό να δημιουργηθή τέτοιου είδους παρεξήγηση. Εξάλλου είναι 'τόπος' κατάθεσης απόψεων αλλά και αντιρήσεων και σαφώς ο μόνος τρόπος 'εκαθάρισης' είναι ο προτεινόμενος από εσένα. Εισαγωγή για ανάγνωση δημοσιεύσεων χωρίς login.
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Νομίζω πως το έχουμε εξαντλήσει πια αυτό το θέμα!!! Το έχουμε συζητήσει τουλαχιστον σε 3 θέματα όπως και στα τεχνικά του forum!!!Η πιο απλή εκκαθάριση είναι να σβήνονται π.χ. 1 φορά τον μήνα αυτόματα οι χρήστeς που δεν έχουν κάνει Login τους τελευταίους 6 μήνες. Με αυτό τον τρόπο ελευθερώνονται και ψευδώνυμα που πιθανότατα θέλει καποιος να χρησιμοποιήσει αλλά είναι 'πιασμένα'.
ο λογος για τον οποιο δεν διαγραφονται usernames ειναι ακριβως αυτος δηλ. το μπαχαλο που θα μπορουσε να δημιουργηθει απο σωρεια παρεξηγησεων που μπορει να προκυψουν οταν διαφορετικα ατομα ανα διαστηματα χρησιμοποιουν τα ιδια ονοματα.
επειδη λοιπον δεν μιλαμε για γενικο reset του φορουμ απο μηδενικη βαση [αστειο ακομη και σαν σκεψη] κατι που εγω ειχα γραψει πριν μηνες θα μπορουσε να αποδοθει σε εσενα ή και αντιθετα γιατι οι δημοσιευσεις μενουν οπως πρεπει να μενουν και οι συγγραφεις τους!!!!!!
-
Ο χρήστης acro έγραψε:
................το ερώτημα που έχω και δεν μπορώ να δώσω απάντηση είναι το γιατί ορισμένοι forumάδες προτιμούν και εισέρχονται με μη εμφανή τα στοιχεία τους και εμφανίζονται ως 'κρυμμένοι'!!!και δεν εισαι ο μονος!!
σε τι αραγε εξυπηρετει κατι τετοιο και γιατι παρεχεται αυτη η δυνατοτητα ειναι κατι που ποτε δεν καταλαβα!!
ενω σε υποχρεωνουν να γραφτεις σου επιτρεπουν να κυκλοφορεις κρυμμενος!!!!!!!
-
Και γιατί πρέπει να γράφουμε αν δεν έχουμε λόγο ή κυρίως απάντηση σε θέματα που συζητούνται;Τι να απαντήσω σε αυτόν που ρωτάει π.χ. για τον κινητήρα του ενώ εγώ δεν έχω ιδέα;Ή θα πρέπει να ανοίγουμε συνεχώς topics χωρίς νόημα (ονόματα δε λέμε,κάτι σε πρωτόπλαστους φέρνει τ' όνομά του..) μόνο και μόνο για να κάνουμε δημοσιεύσεις;Αν έχουμε κάτι αξιόλογο να πούμε,το λέμε.Και ευτυχώς υπάρχουν αρκετά αξιόλογα πράγματα που λέγονται εδώ μέσα
-
Στις 31/08/2003 τα μέλη ήταν .... 4.000
στις 04/10/2003 τα μέλη είναι 4.358Χονδρικά , 10 άνθρωποι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ , ο καθένας για τον δικό του λόγο,
εγγράφονται στο forum . Ο αριθμός είναι εντυπωσιακός !!!!!!Απο πού ήρθαμε , ΟΛΟΙ μας , στο forum ?
AlexastaG , δεν ρίχνεις (!) μια ψηφοφορία ????????
Αποστόλης.
-
Στις 31/08/2003 τα μέλη ήταν .... 4.000
στις 04/10/2003 τα μέλη είναι 4.358Χονδρικά , 10 άνθρωποι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ , ο καθένας για τον δικό του λόγο,
εγγράφονται στο forum . Ο αριθμός είναι εντυπωσιακός !!!!!!Απο πού ήρθαμε , ΟΛΟΙ μας , στο forum ?
AlexastaG , δεν ρίχνεις (!) μια ψηφοφορία ????????
Αποστόλης.
και το λεγα εγω ........θα μου ''βγει'' το ονομα επειδη ετυχε να κανω μερικες απανωτες ψηφοφοριες
ισως καλυτερα θα ηταν να ''ανασυρω'' τις προηγουμενες που αφορουν τα θεματα αυτα.
παντως και μετα απο αρκετο καιρο αποφασισα να κανω μια ακομη σχετικα με ατυχηματα που εχουμε εμπλακει .....ομως με εναν περιεργο και μυστηριωδη τροπο αυτη μετετραπει σε απλο θρεντ.
ο μοντ. δεν γνωριζει τιποτα σχετικα.
μηπως καποιος αλλος γνωριζει πως κατι τετοιο μπορει να συμβει;;;;;;;;;
-
3 skullone 1 φιδοκυνηγος και 1 χρονομετρης χρονομετροπουλος
Αλέξανδρε, έκανες ένα λαθάκι! Έχω μόνο δύο usernames... Αυτό που χρησιμοποιώ πάντα και το άλλο που το ξέρεις εδώ και καιρό, καθώς και ελάχιστα (επιλεγμένα και έμπιστα) άτομα στο φόρουμ, αλλά επειδή το χρησιμοποιώ για πολύ μικρές, καίριες παρεμβάσεις, θα παρακαλέσω να παραμείνει απόρρητο! Άντε, να δώσω ένα στοιχείο: Το επίθετο που αναγράφεται είναι παράφραση του επιθέτου του μουσικού που έγραψε τη μουσική με μπάντζο για το 'Pirates of the Caribbean' της Disneyland, με μόνο ένα γράμμα να διαφέρει.
Για τα υπόλοιπα, είντα να πω ωρέ σύντεκνε; Σάικα είναι ιμιτασιόν!
Το 2ο username του skullone διαγράφτηκε. Είναι κάτι που απαγορεύεται από τους κανονισμούς του forum.[moderator]
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
3 skullone 1 φιδοκυνηγος και 1 χρονομετρης χρονομετροπουλος
Αλέξανδρε, έκανες ένα λαθάκι! Έχω μόνο δύο usernames... Αυτό που χρησιμοποιώ πάντα και το άλλο που το ξέρεις εδώ και καιρό, καθώς και ελάχιστα (επιλεγμένα και έμπιστα) άτομα στο φόρουμ, αλλά επειδή το χρησιμοποιώ για πολύ μικρές, καίριες παρεμβάσεις, θα παρακαλέσω να παραμείνει απόρρητο! Άντε, να δώσω ένα στοιχείο: Το επίθετο που αναγράφεται είναι παράφραση του επιθέτου του μουσικού που έγραψε τη μουσική με μπάντζο για το 'Pirates of the Caribbean' της Disneyland, με μόνο ένα γράμμα να διαφέρει.
Για τα υπόλοιπα, είντα να πω ωρέ σύντεκνε; Σάικα είναι ιμιτασιόν!
δεν εχω κανει κανενα λαθος απλα θελωντας να επισημανω την ευκολια με την οποια καποιος γινεται μελος και ετσι φτασαμε μερικοι εκατονταδες να φαινομαστε ως μερικοι χιλιαδες συγκεντρωσα τις νεες εγγραφες ενος μηνος οπου και με σχετικο χιουμορ τις κατεγραψα.
δεν ειπα ποτε οτι εσυ εκανες τις εγγραφες αυτες που εγιναν [προφανως απο καποιον που εχει προηγουμενα μαζι σου] και φυσικα δεν εκανα καμμια αναφορα για το αν εχεις ή οχι αλλο ψευδωνυμο.
τωρα βεβαια το δηλωνεις δημοσια και ειλικρινα δεν βλεπω που μπορει να σε βοηθησει κατι τετοιο ....το αντιθετο μαλιστα!!!!!!
-
Μα δε χρειάζεται να με βοηθήσει βρε Αλέξανδρε!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Μα δε χρειάζεται να με βοηθήσει βρε Αλέξανδρε!δηλαδη πιστευεις οτι η δημοσια παραδοχη του οτι εχεις και δευτερο ψευδωνυμο [πραγμα που σαφως απαγορευεται απο τον κανονισμο χρησης] και μαλιστα το γεγονος οτι το χρησιμοποιεις επιλεκτικα κατα την κριση σου ειναι κατι που σε βοηθαει;;;;
εγω νομιζω οτι οχι!
τωρα εαν εσυ εχεις διαφορετικη αποψη την οποια μαλιστα με ''ανεση'',οπως διαφαινεται, υποστηριζεις .......ισως ξερεις κατι που εγω αγνοω!!!!!!
-
Ή ίσως απλά να μη με νοιάζει βρε Αλέξανδρε!
ΓΙΝΑΜΕ 6644 και 163.000 δημοσιεύσεις!!!