-
Παλιά για τον ήλιο στο παρμπρίζ έβαζα ένα πανί απ'έξω που το στερεώνεις στις πόρτες του αυτοκινήτου όταν κλείνουν...
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αυτό φταίει που δημιουργήθηκε η τρύπα στο πάτωμα του αυτοκινήτου...
Πριν 1 χρόνο το είχα παρκάρει (ο δρόμος με κλίση στα αριστερά), έβρεχε αρκετές μέρες και μετά από 1 εβδομάδα το πανί που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο ήταν βρεγμένο, όπως και η περιοχή στο πάτωμα στο σημείο της πόρτας.
Δεν έδωσα σημασία όμως τότε...
Συμπέρασμα? Το πανί έβαλε τα νερά μέσα (αφού και πόρτα λιμουζίνας δεν νομίζω ότι μπορεί να σταματήσει το νερό να περάσει από τους πόρους) και έγινε όλο το κακό...Ελπίζω να βοήθησα!
-
Παλιά για τον ήλιο στο παρμπρίζ έβαζα ένα πανί απ'έξω που το στερεώνεις στις πόρτες του αυτοκινήτου όταν κλείνουν...
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αυτό φταίει που δημιουργήθηκε η τρύπα στο πάτωμα του αυτοκινήτου...
Πριν 1 χρόνο το είχα παρκάρει (ο δρόμος με κλίση στα αριστερά), έβρεχε αρκετές μέρες και μετά από 1 εβδομάδα το πανί που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο ήταν βρεγμένο, όπως και η περιοχή στο πάτωμα στο σημείο της πόρτας.
Συμπέρασμα? Το πανί έβαλε τα νερά μέσα (αφού και πόρτα λιμουζίνας δεν νομίζω ότι μπορεί να σταματήσει το νερό να περάσει από τους πόρους) και έγινε όλο το κακό...Ελπίζω να βοήθησα!
-
-
ΑΑΑΑΑΑΧ!!!!
ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ....ΝΑ Σ'ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΑΑΑΑΑΑΧ!!!!
ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ....ΝΑ Σ'ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ!!!Άσε ρε γαμώτο...το σκέφτομαι τι καταστροφή έκανα χωρίς να το θέλω και τρελένομαι...
-
Ναι και σε μένα έχει συμβεί να μπουν νερά από το πανί. Αλλά να τρυπήσει το δάπεδο απ' αυτό;
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Ναι και σε μένα έχει συμβεί να μπουν νερά από το πανί. Αλλά να τρυπήσει το δάπεδο απ' αυτό;Και εμένα μου κάνει εντύπωση...Αλλά δεν δικαιολογείται αλλιώς.
Μιλάμε όμως και για δάπεδο τεχνολογίας του 69... -
Αν η μοκέτα από κάτω δέν στεγνωνε μέ τίποτα,τότε πού είναι τό παράξενο;
Κώστα,αυτό έγινε πολλές φορές,ή μία-δύο;
Εγώ στό φορτηγάκι μου,τό λάστιχο τής πόρτας τού συνοδηγού 'μπάζει' εδώ καί ένα χρόνο περίπου.Τά νερά πέφτουν στό σκαλοπατάκι,πάνω στό οποίο υπάρχει πλαστικό κάλυμα.Κάτω από αυτό μαζεύεται τό νερό,καί μένει εκεί γιά αρκετό διάστημα(άν δέν τό στεγνώσω).Πέρισυ έκανα λαμαρινοδουλειά,καί φέτος στό συγκεκριμένο σημείο έχω σκουριά!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αν η μοκέτα από κάτω δέν στεγνωνε μέ τίποτα,τότε πού είναι τό παράξενο;
Κώστα,αυτό έγινε πολλές φορές,ή μία-δύο;
Εγώ στό φορτηγάκι μου,τό λάστιχο τής πόρτας τού συνοδηγού 'μπάζει' εδώ καί ένα χρόνο περίπου.Τά νερά πέφτουν στό σκαλοπατάκι,πάνω στό οποίο υπάρχει πλαστικό κάλυμα.Κάτω από αυτό μαζεύεται τό νερό,καί μένει εκεί γιά αρκετό διάστημα(άν δέν τό στεγνώσω).Πέρισυ έκανα λαμαρινοδουλειά,καί φέτος στό συγκεκριμένο σημείο έχω σκουριά!!!Νομίζω 1 φορά....αλλά ήταν αρκετή..
-
Μπά!!!Ξέχασέ τό!!!
Η ζημιά έγινε από κάτω,σιγά σιγά μέ τόν καιρό!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μπά!!!Ξέχασέ τό!!!
Η ζημιά έγινε από κάτω,σιγά σιγά μέ τόν καιρό!!!Δεν νομίζω (καλά δεν θα τσακωθούμε κιόλας!) απλά το πάτωμα και το σασί είναι παντού μια χαρά εκτός από εκεί που είναι σάπιο..
Παράξενο! -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
απλά το πάτωμα και το σασί είναι παντού μια χαρά εκτός από εκεί που είναι σάπιο..Παράξενο!Δηλαδή,όπου δέν έχει σκουριάσει,είναι καλό;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
απλά το πάτωμα και το σασί είναι παντού μια χαρά εκτός από εκεί που είναι σάπιο..Παράξενο!
Δηλαδή,όπου δέν έχει σκουριάσει,είναι καλό;
ναι ναι...τρομερό?
-
Tin epomeni fora xreisimopoiise ta prosteutika pou mpenoun apo ti mesa meria me ventouzakia
Προσοχή στα προστατευτικά για τον ήλιο!!!!