-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
1.5 εκ. χιλιομετρα και εχει αλλαξει μονο μπουζι λαδια?
Πλακα μας κανετε?
Και στο ρελαντι να δουλευε, θα'χε ανοιχτει ο κινητηρας παμπολες φορες,εστω για τσιμουχακια βαλβιδων.Και οσο για τα περιβοητα(πλεον..)τακακια,μην ειστε απιστοι θωμαδες.
[list:kpaii22v]Kαι τι το περασες ρε bass το mercedes?[/list:u:kpaii22v][list:kpaii22v]Για toyodatsun koybadaki? [/list:u:kpaii22v][list:kpaii22v]Οτι ειναι για μια mercedes benz 1.500.000 ΜΥΡΙΟ KILOMETER ειναι για το 'ιπταμενο σου' 200.000km [/list:u:kpaii22v][list:kpaii22v]Eντε, η υπομονη εχει και τα ορια!Μαλλον για μηχανικοι πηγαινατε αλλα τελικα δε σας βγηκε και βγαζετε τα απωθημενα σας [/list:u:kpaii22v]
Παιδιά, παράκληση να αφήσουμε τα προσωπικά και να επικεντρωθούμε στο θέμα
(Moderator) -
Τι το περασα?Για αυτοκινητο μαλλον,και σιγουρα οχι κατασκευασμενο απο αγνωστα μεταλα που εχουν εξωπραγματικη αντοχη.
Τελικα το παρον 'Θεμα' μπορει να γινει και παραδειγμα προς αποφυγη, για αλλα παρομοια(να μην γεμιζει το φορουμ με..θαυματα)
Και ας μετρησουν καποιοι, ποσα απο τα ποστ αφορουν προβληματα σε nissan toyota,και ποσα αφορουν σε γερμανικα.
-
Ρε παιδια sorry αλλα οχι παλι ελληνοιταλογερμανογαλλικοιαπωνικος πολεμος!
Ελεος...
Ο καθενας το αμαξακι του!Δεν κερδιζουμε τιποτα ετσι! -
Τι το περασα?Για αυτοκινητο μαλλον,και σιγουρα οχι κατασκευασμενο απο αγνωστα μεταλα που εχουν εξωπραγματικη αντοχη.Τελικα το παρον 'Θεμα' μπορει να γινει και παραδειγμα προς αποφυγη, για αλλα παρομοια(να μην γεμιζει το φορουμ με..θαυματα)
Και ας μετρησουν καποιοι, ποσα απο τα ποστ αφορουν προβληματα σε nissan toyota,και ποσα αφορουν σε γερμανικα.
[list:2n835t8i]Τελικα το παρον 'Θεμα' μπορει να γινει επισης παραδειγμα προς αποφυγη, να ελαχιστοποιηθουν δηλ τα πραγματικα φιδια, οι εξυπναδες αλλα και τα συμπερασματα εκ του ασφαλους [/list:u:2n835t8i][list:2n835t8i]Αν θελεις να δεις τα πραγματικα προβληματα μπορεις να επισκεφθεις οχι ενα αλλα απειρα συνεργεια [/list:u:2n835t8i][list:2n835t8i]Τι το περασες?Εχεις οδηγησει ποτε στη ζωη σου mercedes?Μ αρεσει που εκανες και αξιολογηση των μεταλλων αλλα και της τεχνικης που χρησιμοποιει το εργοστασιο της Στουτγκαρδης για να βγαλεις ετσι, ανετα το συμπερασμα σου.Ειναι δυσκολο να παραδεχτεις την μακροζωια μιας mercedes.Και μη κοιτας το συγκεκριμενο παραδειγμα.Αυτο ειναι το ελαχιστο δειγμα.Πως ομως να το κατανοησεις οταν περιοδικα και γενικα ειδικος αυτοκινητιστικος τυπος σε παγκοσμια κλιμακα σου μαθαινουν τα ακριβως αντιθετα.Πως να το συνδιασεις τωρα στο μυαλο σου?Δε σου βγαινει!!!Και προκειμενου να βγαλεις το συμπερασμα σου πετας μονο αυτα που εσυ καταλαβαινεις.Εχω στη δουλεια μου ενα 613 κατασκευης του 85 το οποιο δεν ξερω κι εγω ποσες φορες εχει μηδενισει το κοντερ.Το αυτοκινητο κουβαλαει σε καθε φορτιο μινιμουμ 2,5-3 τονους και εχει γυρισει την κολαση απειρες φορες χωρις ακομα να ανοιχτει μοτερ.Δυο φορες που εμεινα στο δρομο, τα αιτια ηταν.......ατροφια Ας ειναι καλα τα καυσιμα μας!!!Απο εκει και περα οι βλαβες ειναι απο ανυπαρκτες εως μηδαμηνες Για σενα ισως ειναι 'φιδια', βρες μου ομως ενα αντιστοιχο ιαπωνικο για να κανω αξιοπιστα τη δουλεια μου!Πως?Toyota Dyna?Αυτα πηγαν για ανακυκλωση τρεις φορες απ το 85 [/list:u:2n835t8i]>Παιδιά, παράκληση να αφήσουμε τα προσωπικά και να επικεντρωθούμε στο θέμα
(Moderator
[list:2n835t8i]Γιατι θεωρεις 'προσωπικα' τη συγκεκριμενη παρεμβαση και δε θεωρεις προσβολη να πεταει καποιος τη λεξη 'φιδι' σε μια δημοσιευση που οντως ειναι σοβαρη?Αν ο καθενας θελει να βγαλει τα απωθημενα του περι αυτοκινησης μεσα απο ενα μονιτορ καλο θα ηταν να το πρατει και 'εξω' αλλα μαλλον τετιοα φιδια που εχουν στο μυαλο τους σιγουρα δεν τους παιρνει [/list:u:2n835t8i]
Αναφέρομαι σε όλους G60POWER
(Moderator)[list:2n835t8i]Φιλε speedONacid αν θελεις στειλε μου pm [/list:u:2n835t8i]
-
Simera ekana ena mikro taxidaki salonika-veroia k testara ti 'fidisia' mercy mou!
190kmh teliki me 1.477.777 !!!!!!!
kala den einai?
Sto dromo efaga ena asimi polaki me spoilers exatmiseis ktl(apo mesa de to eida!)
k mia kokkini alfa 157 pou pigene petontas.......
gia fidi kala einai -nomizw!
Sintoma (elpizw) tha anevasw k sxetiki foto me to konter sta 190 k 1.477.777 gia tous thomades....P.S.An eisai apo salonika mono me 30€ se kanw volta na to deis me ta matia sou (mi lete meta gia montaz ktl)
-
Ο χρήστης speedONacid έγραψε:
k mia kokkini alfa 157 pou pigene petontas.......
Μαλλον προκειται για τυπογραφικο λαθος ,γιατι ALFA 157 δεν υπαρχει,
(εκτος αν εχω μεινει τοσο πισω στα μοντελα αυτοκινητων).Και οσο για μονταζ εχω και εγω μια φωτο με 300ΚmΗ απο SUPRA 450HP
( απο το GIS για οσους το ξερουν). -
oops 156 !
swsta! -
-
Και ομως υπαρχει
http://rus.delfi.ee/computers/auto/article.php?id=5965849&pictureID=5966932Δεν νομιζω οτι υπαρχουν και πολλες πιθανοτητες να την πετυχεις στον δρομο και να την προσπερασεις χωρις να την χαζεψεις
M/B 200E