-
Φιλε μου πραγματικα χάρηκα που το πήρε ο Τσολακίδης! Και απολαυσα τους πανηγυρισμούς με τις κόρνες και τα καπνογόνα!! Τούμπα μου θύμησαν. Ομως η ελευθερία που δινει ο κανονισμός ανεβάζει το κόστος! Το να δηλώνεις κατηγορία, μειώνει το κόστος χωρίς να αποκλείει κανένα άλλο αυτοκίνητο πλην WRC!!
-
Ο χρήστης el matador έγραψε:
Ισως αντι να προβούμε σε περαιτέρω αποκλεισμούς αυτοκινήτων να είναι προτιμοτερο να δηλώνουν οι οδηγοί που επιθυμούν να κυνηγήσουν τον τιτλο του Πρωταθλητη, την κατηγορία του αυτοκινήτου που θα χρησιμοποιήσουν. Πχ Ν4, Α7 και να τους δινεται το δικαίωμα να αλλάζουν αυτοκίνητο αρκει να είναι στην ιδια κατηγορία (πχ Ιμπρεζα-Εβο, 306-Αστρα κλπ). Σε περιοτωση δε που επιθυμούν να αλλάξουν κατηγορία να τους αφαιρούνται οι βαθμοι που έχουν συυλέξει μεχρι τότε και να αρχίζουν απο το 0.
ΣΤΡΑΒΟΣΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ Ο ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ Ε?
ΑΣ ΕΙΝΑΙ...Γιατι τετοιος φανατισμος? Δεν νομιζω να στραβωσε κανεις που ενας
νεος, ταλαντουχος οδηγος με σοβαρη και ισχυρη υποστηριξη μπηκε στους
αγωνες! Ο Σωκ απεδειξε οτι μπορει να κερδιζει και στην ασφαλτο αλλα και στο χωμα με Ν4 (θερμαικου τον Δασκαλοπουλο και Μαυρο ροδο, Ολυμπιο). Αρα αν ολοι δηλωσουν Α5, η Α7, Η Α6 η Ν4 τοτε το μονο που θα γινει ειναι να αναβαθμηστει και αλλο το αθλημα, με τα Ν4 να πρωταγωνιστουν στο χωμα και τα F3 να προσπαθουν να κλεισουν την ψαλιδα στο χωμα. Αρα ο ιδιωτης θα εχει την ευκαιρια να παρει με ενα Ν4 το πρωταθλημα και οι εταιριες να επενδυσουν σε S1600 πιστευωντας και αυτες σε ενα τιτλο. Τωρα αν ο Σωκ, η ο Αρης η ο οποισδηποτε μπορει να φερνει το ΕΒΟ9, η το Ξαρα του μπουγκλσκι για να σιγουρεψει το πρωταθλημα το μονο που κανει ειναι να αποτρεπει την Suzuki, thn Citroen κλπ να μπει στον χωρο. Αρα, πρωταθλημα με οτι θελει ο καθενας ( WRC εκτος βαθμων), αλλα συμφωνω για την διατηρηση της κατηγοριας που θα εχει δηλωσει αρχικα. Στην ιταλια τρεχουν S1600 και N4 στο πρωταθλημα, με αποτελεσμα να βελτιωνονται οι οδηγοι και να παρακολουθει ο κοσμος. Ολοι το ιδιο σπορ αγαπαμε και θελουμε να παει μπροστα, αρα ας αφησουμε τις προσωπικες μας φιλοδοξιες και ας κανουμε τα σωστα βηματα. Αντε και ο Θεος βοηθος! -
ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΖΟΥΡΝΑ.
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΦΤΗΝΟ ΚΑΠ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΙ ΝΑ 'ΨΗΘΟΥΝ'
ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΕ 50000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΕΝΑ 206
ΚΑΙ 40000 ΕΝΑ ΥΑΡΙΣΟΤΑΝ ΔΙΝΟΥΝ 18 ΜΙΚΡΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝΕ
ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΚΙ Ο ΧΑΤΖΗΤΣΟΠΑΝΗΣ 100000ΕΥΡΩ Η 110000?ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΙ ΕΝΑ ΔΙΣ...ΤΑ ΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ.ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΩΒΟ ΝΑ ΟΔΗΓΑΕΙ 1600.ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΘΕΑΜΑ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΘ ΠΡΟΤΗΜΟΥΣΑ ΝΑ ΔΩ 306 ΠΑΡΑ Ν.
ΠΕΣ ΠΩΣ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ 10 1600.
ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ 10 ΟΔΗΓΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ.ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΣΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΤΑΘΛΗΤΕΣ.ΤΟΝ ΙΑΒΕΡΗ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ.
ΕΝΑ 'ΓΙΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ' ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ.
-
Ο χρήστης el matador έγραψε:
ΠΕΣ ΠΩΣ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ 10 1600.
ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ 10 ΟΔΗΓΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ.Σε αλφαβητική σειρά, γιατί σε σειρά ταχύτητας έπρεπε όλους να τους γράψω στην ίδια πρώτη θέση:
Αθανασούλας
Αμαξόπουλος
Άρης Ιαβέρης
Γκίκας
Ζάχος Β.
Ζάχος Ν.
Ιαβέρης Jr.
Καϊτατζής
Κοσμόπουλος
Μοσχούς Π.
Πανουργιάς Γ.
Μανιαδάκης
Τσολακίδης
Χατζητσοπάνης Π.
Χατζηρήγας- Σου βάζω και 5 αναπληρωματικούς.
- Ο πιο μεγάλος σε ηλικία είναι είτε ο Μοσχούς, είτε ο Χατζητσοπάνης, οι οποίοι μόλις πέρσι ήταν στο περιοδικό Φόρμουλα 1 ως 'Εθνική Ελπίδων', οπότε πιστεύω σε καλύπτω ηλικιακά.
- Στην Ελλάδα έχουμε πολλούς κορυφαίους οδηγούς, αλλά λίγα κορυφαία αυτοκίνητα, ακόμα λιγότερη προβολή και καθόλου χρήματα.
- Το λάθος είναι πως ψάχνουμε τους κορυφαίους με Μιτσουμπίσι, άντε και Σουμπαρού...
Πανελλήνιο Πρωταθλημα Ράλι 2004