-
Ήρθε η στιγμή που ψάχνω ένα σπάνιο είδος στην Ελλάδα.
Φαναρτζής που θα είναι : Όχι ακριβός, τίμιος, καλός στη δουλειά του.
Πολλά ζητάω!?
Η επισκευή του Ami βαδίζει προς το τέλος και λογικά σε καμιά 20αριά μέρες θα είναι έτοιμο για βάψιμο...
Ο φανοποιός μόνο θα το μονώσει και θα το βάψει...
Τίποτα παραπάνω!Ακούω προτάσεις ...
Πιστεύω πως μπορούμε να το κουβεντιάσουμε αυτό το ζήτημα χωρίς pm γιατί δεν πρόκειται για διαφήμιση.
Thanks
-
Πολλά ζητάω!?
Η επισκευή του Ami βαδίζει προς το τέλος και λογικά σε καμιά 20αριά μέρες θα είναι έτοιμο για βάψιμο...
Πιστεύω πως μπορούμε να το κουβεντιάσουμε αυτό το ζήτημα χωρίς pm γιατί δεν πρόκειται για διαφήμιση.
Thanks
-
Πολλά ζητάω!?
Thanks
-
Ασχετο αλλα απο οτι βλεπω στα διαφορα τοπικ που εχεις ανοιξει το Σιτροενακι σου το εχεις σε γενικο καλλωπισμο!
Αντε καλη επιτυχια..στον γαλλο σου! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ασχετο αλλα απο οτι βλεπω στα διαφορα τοπικ που εχεις ανοιξει το Σιτροενακι σου το εχεις σε γενικο καλλωπισμο!
Αντε καλη επιτυχια..στον γαλλο σου!Από το Πάσχα είχα αρχίσει και εγώ ο άσχετος νόμιζα ότι είναι δουλειά 10 ημερών...
Ένας φίλος μου που το είχε κάνει στο 2cv του μου έλεγε ότι το βλέπει για τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου...
Μάλλον είχε δίκιο!!!!Thanks!
-
Υπάρχει και καλός!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Υπάρχει και καλός!!ποιός ποιός???
-
Δεν ξέρω αν τα καταφέρεις να βρεις καλό όμορφό και μετριόφρονα φαναρτζή!!!
Πάντως φρόντισε να έχει φούρνο, γιατί φρεσκοβαμμένο αμάξι στο δρόμο με τόση σκόνη για μετάβαση σε φούρνο άλλου δεν είναι ότι το καλύτερο. Α και κάτι τελευταίο, αν δεν βγάλεις τα παρμπρίζ, κορδονάκι για να ανασηκωθούν τα λάστιχα για να πάει η μπογιά μέχρι την άκρη της λαμαρίνας.
Άντε και καλά ξεμπερδέματα. Ελπίζω ο κόπος σου να βρει αίσιο τέλος. -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Αντε καλη επιτυχια..στον γαλλο σου!Από το Πάσχα είχα αρχίσει και εγώ ο άσχετος νόμιζα ότι είναι δουλειά 10 ημερών...
Ένας φίλος μου που το είχε κάνει στο 2cv του μου έλεγε ότι το βλέπει για τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου...
Μάλλον είχε δίκιο!!!!Thanks!
Aaaaaa και περιμενουμε φωτο να θαυμασουμε και να 'γνωρισουμε' το Αmi 8 σου!!
-
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Πάντως φρόντισε να έχει φούρνο, γιατί φρεσκοβαμμένο αμάξι στο δρόμο με τόση σκόνη για μετάβαση σε φούρνο άλλου δεν είναι ότι το καλύτερο.βρε μανώλη, αυτό δεν γίνεται ούτε στο..κουρδιστάν!! Τα αμάξια βάφονται(ακομα και ένα φτερό) **πάντα **μονο σε φούρνο, με ειδικά συστήματα απομάκρυνσης της σκόνης σχεδόν 100%
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Πάντως φρόντισε να έχει φούρνο, γιατί φρεσκοβαμμένο αμάξι στο δρόμο με τόση σκόνη για μετάβαση σε φούρνο άλλου δεν είναι ότι το καλύτερο.
βρε μανώλη, αυτό δεν γίνεται ούτε στο..κουρδιστάν!! Τα αμάξια βάφονται(ακομα και ένα φτερό) **πάντα **μονο σε φούρνο, με ειδικά συστήματα απομάκρυνσης της σκόνης σχεδόν 100%
Γίνονται στο ΝεαΙωνιστάν Παναγιώτη!!Αλλού η φαναρτζοδουλειά,αλλού ο φούρνος,αλλού τα τελειώματα!Ευτυχώς το πήρα χαμπάρι πριν το αφήσω! ΑΚόμα τρέχωωωωωω!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάντως φρόντισε να έχει φούρνο, γιατί φρεσκοβαμμένο αμάξι στο δρόμο με τόση σκόνη για μετάβαση σε φούρνο άλλου δεν είναι ότι το καλύτερο.
βρε μανώλη, αυτό δεν γίνεται ούτε στο..κουρδιστάν!! Τα αμάξια βάφονται(ακομα και ένα φτερό) **πάντα **μονο σε φούρνο, με ειδικά συστήματα απομάκρυνσης της σκόνης σχεδόν 100%
Γίνονται στο ΝεαΙωνιστάν Παναγιώτη!!Αλλού η φαναρτζοδουλειά,αλλού ο φούρνος,αλλού τα τελειώματα!Ευτυχώς το πήρα χαμπάρι πριν το αφήσω! ΑΚόμα τρέχωωωωωω!!!!
επειδή έχω φίλο που ασχολείται, η αλήθεια είναι , πως ο νόμος ορίζει πολύ αυστηρά κριτήρια για να βάλεις φούρνο στο μαγαζί σου(είναι πρακτικά αδύνατο να τα τηρείς τώρα πια, ενώ στις πυκνοκατοικοιμένες-υποβαθμισμένες περιοχές απλά απαγορεύεται). Έτσι τα πιο πολλά μαγαζιά κάνουν όλη την προεργασία και πηγαίνουν σε φουρνους ενοικιαζόμενους για να βάψουν το αμάξι ολόκληρο, ή κομμάτια αυτού.
Ο νομος καλά κάνει, γιατι στην καλαμάτα, ο αδελφός μου πάρκαρε το αμάξι μου έξω από μαγαζί με φούρνο και μου το έφερε ΧΑΛΙΑ(τελικά το έβαψα) -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Thanks!Πάρτε μία ιδέα στο http://www.ami8.com
Για πείτε κανένα φαναρτζή τώρα!!!!!
Nαααααι ρε φιλε το ξερω!Λεω κι εγω να μην ξερω Σιτροεν???
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Thanks!
Πάρτε μία ιδέα στο http://www.ami8.com
Για πείτε κανένα φαναρτζή τώρα!!!!!
Nαααααι ρε φιλε το ξερω!Λεω κι εγω να μην ξερω Σιτροεν???
Τώρα με αναγκάζεις να σου βάλω δύσκολες ερωτήσεις για μοντέλα!!!
-
Καλά δεν έχετε από ένα φαναρτζή που να ξέρετε????
-
Εγώ ξέρω έναν αρκετά επαρκή στα Χανιά, τον Ψαράκη που είναι συμβεβλημένος με τη Ρενώ. Γενικά κάνει καλή δουλειά.
-
Αν θέλεις έχω να σου προτείνω έναν φτηνό και τίμιο στην αργυρούπολη.
Βέββαια δεν είναι τέλεια δουλειά, αλλά είναι καλή.
Ξέρεις η φαναρτζοδουλεία είναι περίεργο πράγμα..... δεν αναλαμβάνω ευθύνη... πάντως εμένα μου έκανε καλή δουλεία , αν θες να περάσεις καμια βόλτα.
Σου ξαναλέω όμως οτι ΔΕΝ είναι τέλειος ! Αν θες για πολύ ψιλοδουλειά καλός είναι ο Τζερανίδης στην Αργυρουπόλεως αλλά είναι φαρμάκι.... -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εγώ ξέρω έναν αρκετά επαρκή στα Χανιά, τον Ψαράκη που είναι συμβεβλημένος με τη Ρενώ. Γενικά κάνει καλή δουλειά.Thanks αλλά είναι μακρυά!
-
Πόσο κλασικό είναι μετά από ένα βάψιμο να βλέπεις μικρά 'μπιμπικάκια' ???
Αναζήτηση φαναρτζή + Ερωτήσεις για βάψιμο