-
Ο χρήστης kokosmech έγραψε:
Αν θέλεις έχω να σου προτείνω έναν φτηνό και τίμιο στην αργυρούπολη.
Βέββαια δεν είναι τέλεια δουλειά, αλλά είναι καλή.
Ξέρεις η φαναρτζοδουλεία είναι περίεργο πράγμα..... δεν αναλαμβάνω ευθύνη... πάντως εμένα μου έκανε καλή δουλεία , αν θες να περάσεις καμια βόλτα.
Σου ξαναλέω όμως οτι ΔΕΝ είναι τέλειος ! Αν θες για πολύ ψιλοδουλειά καλός είναι ο Τζερανίδης στην Αργυρουπόλεως αλλά είναι φαρμάκι....Αν θες στείλε με e-mail ή pm τα στοιχεία του !!
Thanks! -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Πόσο κλασικό είναι μετά από ένα βάψιμο να βλέπεις μικρά 'μπιμπικάκια' ???μετα το βαψιμο δεν πρεπει να βλεπεις τιποτα αλλα εκτος απο μια ωραια λεια και γυαλιστερη επιφανεια.....ουτε μπιμπικακια ουτε τρεξιματα στο χρωμα ή στο βερνικι και ουτε ''νερα'' οταν το κυτταζεις απο το πλαι στον φως.
εαν κατι απο τα προηγουμενα υπαρχει απλα ο μαστορας οταν στο εφτιαχνε ειχε αλλα πιο σοβαρα πραγματα στο μυαλο του ή η μαστορια του ηταν για τα μπαζα!!!
παντως ειδικα για τα μπιμπικια ειτε δεν το εβαψε μεσα σε φουρνο ωστε να μεινει εκει εως οτου στεγνωσει καλα και να μην κολλησουν σκονες απο τον αερα ειτε κατι υπηρχε μεσα στο χρωμα που δεν θα επρεπε να ηταν εκει!!
ειτε ετσι ειτε αλλιως υπαρχει κακοτεχνια και πρεπει κανονικα να μην πληρωθει τετοια δουλεια πριν να διορθωθει.
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
Πόσο κλασικό είναι μετά από ένα βάψιμο να βλέπεις μικρά 'μπιμπικάκια' ???
μετα το βαψιμο δεν πρεπει να βλεπεις τιποτα αλλα εκτος απο μια ωραια λεια και γυαλιστερη επιφανεια.....ουτε μπιμπικακια ουτε τρεξιματα στο χρωμα ή στο βερνικι και ουτε ''νερα'' οταν το κυτταζεις απο το πλαι στον φως.
εαν κατι απο τα προηγουμενα υπαρχει απλα ο μαστορας οταν στο εφτιαχνε ειχε αλλα πιο σοβαρα πραγματα στο μυαλο του ή η μαστορια του ηταν για τα μπαζα!!!
παντως ειδικα για τα μπιμπικια ειτε δεν το εβαψε μεσα σε φουρνο ωστε να μεινει εκει εως οτου στεγνωσει καλα και να μην κολλησουν σκονες απο τον αερα ειτε κατι υπηρχε μεσα στο χρωμα που δεν θα επρεπε να ηταν εκει!!
ειτε ετσι ειτε αλλιως υπαρχει κακοτεχνια και πρεπει κανονικα να μην πληρωθει τετοια δουλεια πριν να διορθωθει.
Ή ίσως ο φούρνος του είναι της πλάκας ...
-
Προς ενημέρωση όλων των φίλων του forum που θυμούνται από το Πάσχα τις απορίες μου σχετικά με την επισκευή που είχα αρχίσει...Τελικά αυτά που έκανα ήταν πολύ λιγότερα από όσα θα έπρεπε να κάνω για να γλιτώσω χρήματα, πολύ λιγότερα από όσα νόμιζα ότι μπορώ να κάνω με αποτέλεσμα τώρα για να το συνεχίσει κάποιος να θέλει τουλάχιστον 180.000 (άρα και μέτρια δουλειά) μέχρι 300.000 (για να λέμε ότι το αυτοκίνητο είναι πολύ ωραίο)
Έχοντας υπολογίσει αλλιώς τα χρήματα μου ... τώρα δεν έχω ούτε δείγμα των 180.000 και έτσι είμαι αναγκασμένος να οδηγάω αυτό το θέαμα από το Πάσχα με προοπτική για αρκετούς μήνες ακόμα...
Κλάψτε μαζί μου!!!
Αυτά φέρνουν η υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων κάποιου, και ο κακός υπολογισμός χρημάτων!!!!
-
Get a brand new Citroen με 325678 ατοκες δοσεις!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Get a brand new Citroen με 325678 ατοκες δοσεις!Αν είναι να μπλέξω με δόσεις το βάφω και με 10 δόσεις των 20.000 δρχ
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
ΤΑ ΜΠΙΜΠΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΒΑΦΕΤΑΙ.ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ ;
- ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥΡΩΘΗΚΕ ΣΩΣΤΑ ΠΡΙΝ ΜΕΠΙ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ
-ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΗΤΑΝ ΒΡΩΜΙΚΟ
-ΤΑ ΦΙΛΤΡΑ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΑΡΚΩΣ ΚΑΘΑΡΑ - ΔΕΝ ΣΚΟΥΠΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΚΥΡΟΠΑΝΟ Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΠΡΙΝ ΒΑΦΕΙ
- ΟΙ ΚΟΛΛΕΣ ΜΑΣΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΝΕΣ
-ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΒΑΦΕΑ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΝΕΣ
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΖΙ
ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΜΠΙΜΠΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΤΕΛΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΩΡΘΩΝΕΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΒΑΦΗΣ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ
-
Ο χρήστης Leoussis έγραψε:
ΤΑ ΜΠΙΜΠΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΒΑΦΕΤΑΙ.ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ ;
-ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΗΤΑΝ ΒΡΩΜΙΚΟ
-ΤΑ ΦΙΛΤΡΑ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΑΡΚΩΣ ΚΑΘΑΡΑ - ΔΕΝ ΣΚΟΥΠΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΚΥΡΟΠΑΝΟ Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΠΡΙΝ ΒΑΦΕΙ
- ΟΙ ΚΟΛΛΕΣ ΜΑΣΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΝΕΣ
-ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΒΑΦΕΑ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΝΕΣ
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΖΙ
ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΜΠΙΜΠΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΤΕΛΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΩΡΘΩΝΕΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΒΑΦΗΣ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ
Ενδιαφέρον!
Ευχαριστώ!
-
Sirgus, πού μένεις? Έχω έναν πολύ καλό φαναρτζή - φανοποιό στο Μαρκόπουλο, κορυφαία δουλειά και λογικές τιμές (ο άνθρωπος έχει χρόνια σπουδών πάνω στο χρώμα, με master και τέτοια πράγματα...).
Θα σου κάνει και φιλική τιμή, αν πάμε μαζί. Προϋπόθεση βέβαια να μαζέψεις λεφτά...Στείλε ένα e-mail ή πρόσθεσέ με στο messenger, για να τα πούμε.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Sirgus, πού μένεις? Έχω έναν πολύ καλό φαναρτζή - φανοποιό στο Μαρκόπουλο, κορυφαία δουλειά και λογικές τιμές (ο άνθρωπος έχει χρόνια σπουδών πάνω στο χρώμα, με master και τέτοια πράγματα...).
Θα σου κάνει και φιλική τιμή, αν πάμε μαζί. Προϋπόθεση βέβαια να μαζέψεις λεφτά...Στείλε ένα e-mail ή πρόσθεσέ με στο messenger, για να τα πούμε.
Σου έστειλα e-mail!
Thanks! -
Τελικά η μόνη λύση για πιστωτική κάρτα είναι εξουσιοδοτημένο συνεργείο...
Το οποίο προφανώς σημαίνει ότι θα με γδάρουν κανονικά??
Έχετε κάποιο να προτείνετε το οποίο έχει λογικές τιμές?
-
Η νέα απορία έχει να κάνει με το σουλφασέρ
Άλλοι φαναρτζήδες μου είπανε ότι πρέπει να το περάσουν όλο...και άλλοι ότι δεν είναι και ότι καλύτερο να το γεμίζω με διάφορα στρώματα και δεν χρειάζεται σουλφασέρ εκεί που δεν έχει γίνει καμία δουλειά...
Τι λέτε?
-
Αλήθεια φίλε sirgus τι χρωματάκι θα γίνει το Ami ?
-
Ο χρήστης scientist έγραψε:
Αλήθεια φίλε sirgus τι χρωματάκι θα γίνει το Ami ?Το ίδιο!
ΜπεζΌλα αυτά σε ένα μήνα περίπου στα γενέθλια μου
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Άλλοι φαναρτζήδες μου είπανε ότι πρέπει να το περάσουν όλο...και άλλοι ότι δεν είναι και ότι καλύτερο να το γεμίζω με διάφορα στρώματα και δεν χρειάζεται σουλφασέρ εκεί που δεν έχει γίνει καμία δουλειά...
Τι λέτε?ΕΑΝ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΝΒΑΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ -ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ-ΤΟΤΕ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ.ΠΧ ΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΜΕΝΟ ΜΕ ΧΡΩΜΑ DELUXE (ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟΣ ΤΥΠΟΣ ΒΑΦΗΣ) ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΜΟΝΗΣ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ ΄Η ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΔΙΠΛΗΣ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ (ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΣ ΒΕΡΝΙΚΙ) ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ.ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΧΡΩΣΗ.ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΨΕΙΣ ΛΕΥΚΟ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ''ΚΑΛΥΠΤΕΙ'' ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΤΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΒΑΦΗ Η ΑΡΧΙΚΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ -
Ο χρήστης Leoussis έγραψε:
Τι λέτε?ΕΑΝ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΝΒΑΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ -ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ-ΤΟΤΕ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ.ΠΧ ΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΜΕΝΟ ΜΕ ΧΡΩΜΑ DELUXE (ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟΣ ΤΥΠΟΣ ΒΑΦΗΣ) ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΜΟΝΗΣ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ ΄Η ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΔΙΠΛΗΣ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ (ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΣ ΒΕΡΝΙΚΙ) ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ.ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΧΡΩΣΗ.ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΨΕΙΣ ΛΕΥΚΟ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ''ΚΑΛΥΠΤΕΙ'' ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΤΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΒΑΦΗ Η ΑΡΧΙΚΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥΣε ευχαριστώ για τις συμβουλές
Τελικά έβαλαν σουλφασέρ σε όλο και πιστεύω ότι έγινε πολύ καλό, όπως θα δεις στο Citroen forum
Αν είχες διαβάσει και πιο παλιά τους είχα πάει το αυτοκίνητο μου ενώ είχα κάνει κάποια δουλειά εγώ...
Τώρα που έχει περάσει 1 μήνας και το χρώμα έχει στεγνώσει τελείως παρατήρησα ότι σε μερικά σημεία έχουν βγει κάποιες γραμμές από δικό μου τρίψιμο...
Τι εννοώ...
Είχα τρίψει χοντρό γυαλόχαρτο κάποιο μέρος και τελικά ακόμα και με το σουλφασέρ, το τρίψιμο και το χρώμα μετά, οι γραμμές αυτές σε απόσταση μικρότερης των 10 cm φαίνονται ...
Με το χέρι δεν είναι καθόλου αισθητές...Υπάρχει τρόπος να φύγουν?
-
Χωρις να θελω να 'σου την πω',εκφραζω την απορια μου...
Γιατι τετοιο 'κολλημα' με το ami? -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Χωρις να θελω να 'σου την πω',εκφραζω την απορια μου...
Γιατι τετοιο 'κολλημα' με το ami?Καλή ερώτηση!
Δεν μου την λες, κουβέντα κάνουμε...Οι απαντήσεις είναι απλές :
- Γιατί όχι?
2)Έχω πολλές απορίες και τις απαντήσεις τις ψάχνω εδώ από τους φίλους μου.
Α)Αν δεν είχα απορίες, τότε δεν θα φαινόταν κάποιο πιθανό κόλλημα
Β)Αν μπορούσα τις απορίες να τις λύνει ο μηχανικός ($$$$$) τότε πάλι δεν θα φαινόταν το πιθανό κόλλημα!3)Είμαστε σε forum για αυτοκίνητα, άρα οι ερωτήσεις μου θα είναι σχετικές!
Θα ήταν λίγο κουφό να έκανα ερωτήσεις για μαγειρική, κηπουρική, αστρολογία στο forum των 4Τ ..
Εκεί όντως θα μιλάγαμε για κόλλημα
Θα ήταν κόλλημα (εννοείται ότι δεν παρεξηγήθηκα) αν ήταν ένα αόριστο forum και εγώ μιλούσα για το ami συνέχεια!
Ή αν βρεθούμε από κοντά και συνέχεια μιλάω για το ami ή για αυτοκίνητα...Άρα αφού τυχαίνει να έχω το ami σαν αυτοκίνητο, προφανώς οι απορίες/ερωτήσεις μου θα είναι για το ami σε forum περιοδικού που λέγεται 4ΤΡΟΧΟΙ
Εξάλλου νομίζω ότι ό,τι απορίες έχω τις εκφράζω σε συγκεκριμένα topics ενώ στα άλλα αναφέρομαι και εκφράζω διάφορες απόψεις εκτός αυτοκινήτων!
Ελπίζω να σε κάλυψα!!
Στο θέμα μας τώρα...έχεις καμία ιδέα?
-
xronia polla kai apo mena.telika file exis kamoia foto na doume to autokinitaki sou?
-
σελίδα 7 του Citroen Forum.
Αναζήτηση φαναρτζή + Ερωτήσεις για βάψιμο