-
απο ότι είδα στα προγνωστικά θα κάνει καλό καιρό. οπότε θα ξεκινήσω για κάτω.
-
Καλό αγώνα να έχετε παιδές.!
-
Καλημεριζω απαντες!
Ολα ηταν παρα πολυ ωραια, τα παντα κυλησαν ομαλα και η διασκεδαση, οπως παντα, στο μαξιμουμ!
ζητω μια ελαχιστη παραταση χρονου, να συγκροτησω την σκεψη μου (.. και καλα!) και να γραψω τις εμπειριες και εντυπωσεις μου απο τον αγωνα, οι οποιες θα δημοσιευτουν στην σελιδα της αγωνιστικης μας ομαδας http://www.trf.gr, μαζι και με φωτογραφιες απο τον αγωνα (εχμ... δηλαδη υποθετω )
Και, οπως αναρωτιεται και ο φιλοσοφος της ομαδας: '.. Τι ειναι η ζωη?' ...
-
Τέλος η παράταση
Γράφε - γράφε
-
ε, κατσε ντε!
εχουμε και δουλεια!!
θα καθισω σημερα το βραδακι να συνταξω ενα κειμενο -
Ο χρήστης tm έγραψε:
ε, κατσε ντε!εχουμε και δουλεια!!
θα καθισω σημερα το βραδακι να συνταξω ενα κειμενοΑντε μην αργεις γιατι το περιμεναμε πως και πως να κατσεις στο μπακετ για να μας γραψεις τις εντυπωσεις σου με το γνωστο σου τροπο γραφης.
-
Δεν ξερω τι θα γραψει ο Γαρυφαλλος αλλα εγω θα πω τι ειδαν τα ματακια μου.
Κυριακη ωρα 08.15 π.μ.Φτανω στο ξενοδοχειο και πετυχαινω την ομαδα την ωρα του μπρεκφαστ.Ο Γαρυφαλλος ξεροντας την αδυναμια μου μου φτιαχνει ενα μενου για τρεις που συνοδευτηκε με μια σουπιερα φραουλες.
Ωρα 08.30 Οδηγος και συνοδηγος πανε για μια ακομα κατασκοπευτικη πτηση.Ο Κ.Π. ετοιμαζει τον τζουνιορ ,ο Σακης καθαριζει τη Γαλλιδουλα και ο κυνηγος κοιμαται στο τροχοσπιτο - συνεργειο .Το εκ Λαρισσης ζευγος λαμπει δια της απουσιας του.
Ωρα 12 και κατι.Το Νο 58 περναει απο την Κ8 που ημουνα με αξιοπρεπεια μιας και η κατηφορα βοηθαγε!!!!
Ωρα 14.15. Στο κεντρο του αγωνα (καφε-μπαρ Ο ΜΥΘΟΣ,Αμφικλεια) ολη η ομαδα συντονισμενη γυρω απο το πληρωμα να το κονακευουν και να το φροντιζουν!!!! (Οι εκ Λαρισσης πρεπει να ηταν στις ανηφορες της διαδρομης,οι Σαλονικιοι στις κατηφορες και ο τζουνιορ με τον μπαμπα του κοντα στον τερματισμο.)
Ωρα 14.30 την κοπανησα για Αθηνα.
Το μονο που εχω ακομη να παρατηρησω ειναι οτι ο Παγουρας πρεπει να εκανε ακριβως τα ιδια και στα δυο σκελη. (Η διαφορα των 2 δευτερολεπτων οφειλεται οτι στο ενδιαμεσο χρονο καπνισε πιο πολυ και ξελαμπικαρισε).ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ.
-
Τριανταφυλλε πετυχες το ακατορθωτο. Απ την πολλη ευτυχια,το χαμογελο εφτασε στ αυτια. Δεν εχω ξαναδει κυνοδοντα στο εξω ακουστικο πορο ρε παιδι μου... ΘΑΥΜΑ.
-
Η αληθεια ειναι οτι το ΚΑΤΑ-φχαριστηθικα!
η τρελλη ιδεα που εγινε πραγματικοτητα, θα μας τρελλανει!
-
Κατάλαβες τελικά 'τί είναι η ζωή' έ;
Μπράβο καί από μένα,στίς δύο τελευταίες 'παρθενιές'.
Τό κέφι καί τών δύο ήταν καταπληκτικό,αλλά καί τής υπόλοιπης ομάδας τό ίδιο.Μπαρμπα-DAP,κάτι πονηρό έκανες εσύ γιά να μή σέ δούμε τό απόγευμα.
Γιαααα λέγε!!! -
το ραλλι σπριντ της αμφικλειας τελικα ηταν μια πρωτης ταξης ευκαιρια για να δω τη ζωη απο αλλη οπτικη γωνια, τελικα!
Αν και δεν υπαρχει μονο μια απαντηση στο ερωτημα: 'τελικα τι ειναι η ζωη?', ειδα και στην πραξη τι παει να πει 'μινιμαλισμος'!
Ευγενικοι και υπομονετικοι δασκαλοι-φιλοσοφοι: Σακκης - Ανδρεας (Hunter), αντιστοιχα!!
Περισσοτερα, ομως, στα αναλυτικα σχολια τα οποια δεσμευομαι να γραψω αποψε και να τα εχετε αυριο!
-
Τι είναι η ζωή?
Ενα ράλλυ είναι. Το θέμα είναι να μπορέσεις να το ζήσεις μέχρι τον τερματισμό και μετά να πεις, ΤΟ ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ.
Ετσι ακριβώς κάνανε οι Αποστόλης και Τριαντάφυλλος. Το μέχρι τ αυτιά χαμογελό τους ήταν η επιβεβαίωση της ευχαρίστησης.
Τα σχόλια και οι απόψεις στο τραπέζι στο τέλος του αγώνα, σαν παλιοί αγωνιζόμενοι όλοι πλέον (τρομάρα μας...) με ένα παϊδάκι στο χέρι ήταν το κάτι άλλο.
Άντε....να ετοιμαστούμε για κάνα τσίπουρο (με γλυκάνισο) τώρα στο Βόλο.
Υ.Γ. Βέβαια, ζωή μπορεί να είναι και μια αντλία βενζίνης, η οποία σε αναγκάζει να γυρίσεις ξημερώματα Θεσσαλονίκη πάνω σε ένα φορτηγό οδικής βοήθειας.
Όμως χάρη σε κάτι τέτοιες άτυχες-όμορφες στιγμές έχεις την χαρά να δεις τη δημιουργικότητα και να ακούσεις τα υπέροχα ανθολογήματα του φίλτατου Αντρέ. Προσεχώς από τις εκδόσεις TRF. -
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
Υ.Γ. Βέβαια, ζωή μπορεί να είναι και μια αντλία βενζίνης, η οποία σε αναγκάζει να γυρίσεις ξημερώματα Θεσσαλονίκη πάνω σε ένα φορτηγό οδικής βοήθειας.
Όμως χάρη σε κάτι τέτοιες άτυχες-όμορφες στιγμές έχεις την χαρά να δεις τη δημιουργικότητα και να ακούσεις τα υπέροχα ανθολογήματα του φίλτατου Αντρέ. Προσεχώς από τις εκδόσεις TRF.Καί όμως,δέν ήτανε η αντλία βενζίνης.
Σήμερα ήτανε,μία από τα ίδια.
Για να δούμε τί θα μας προκύψει.(περισσότερα...ανθολογήματα,στό επόμενο ταξίδι Φιλνανδέ!!! )
-
Τότε, επανερχόμαστε στο ερώτημα....Τι είναι η ζωή???
-
Η ζωή είναι το πέρασμα μιας κατηφορικής φουρκέτας ενώ ο οδηγός φωνάζει 'Αρίμπα'???
Και για όσους δεν με πιστεύουν φωτό και βιντεο με αποδείξεις εχουν ήδη ανέβει!!!!!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Η ζωή είναι το πέρασμα μιας κατηφορικής φουρκέτας ενώ ο οδηγός φωνάζει 'Αρίμπα'???Και για όσους δεν με πιστεύουν φωτό και βιντεο με αποδείξεις εχουν ήδη ανέβει!!!!!
Πού;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πού;ωχ ναι βρε Αντρίκο δίκιο έχεις.... sorry!
στο site μας τα έχω βάλει http://www.trf.gr
Απευθείας link: http://www.trf.gr/images/aqwnes/amfikleia/video2.MPG
-
Μαιρούλα,δέν βλέπω τίποτα ρε γμτ.
Ούτε κάν γιά τόν αγώνα στούς 'αγώνες'.
Σήμερα έδωσα τίς φωτό στόν Σάκη (ΔΕΚΑΟΧΤΩ τόν αριθμό παρακαλώ) να τίς σκανάρει.
Αύριο θα τίς ταχυδρομήσω στόν Αποστόλη. -
αντρεα πηγαινε στη σελιδα αγωνες και πατα F5 (refresh)
θα εμφανιστει ως δια μαγειας το ραλλι σπριντ αμφικλειας....
Καθομαι τωρα να συνταξω κειμενο!!
Ο οδηγος εχει μεινει χωρις Η/Υ, οποτε δε μπορει να σχολιασει - απαντησει - συμμετασχει!
-
Ανηκουν στην ομαδα σας εκεινα τα πιπινια στη τελευταια φωτο ?
Πω πω τι εχασα!!!!!!
Αλλη φορα να τα προαναγγελετε κατι τετοια
Μία τρελλή ιδέα έγινε πραγματικότητα :)