-
η μηπως αν λέω το 'ήρθε μια γρια απ' την πόλη έφερε το χάσει χάσει, παναγίτσα μου να χάσει' στα υπόλοιπα πληρώματα πιάσει καλύτερα????
τι λέει η αποκεφαλίστρια???
-
Πολλα ξερεις εσυ αλλα προσεχε μην σε παρει χαμπαρι η κυρια με την χατζαρα γιατι καποιος καθαριζει φιρικια ακομη [/quote]
ΟΧΙ ΒΡΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ , ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ , ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΔΗΓΑΕΙ Η ΣΑΛΟΜΗ ?
ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΙΚΟΠΕΤΡΑ Η ΣΑΛΟΜΗ , ΚΑΙ ΚΑΡΑΒΟΜΑ Η ΣΑΛΟΜΗ , ΚΑΙ ΛΑΜΠΙΝΟΥ Η ΣΑΛΟΜΗ ?
-
Για αλλη μια φορα, λοιπον, το TRF θα κανει το κεφι του!
Σουπερ!
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Πολλα ξερεις εσυ αλλα προσεχε μην σε παρει χαμπαρι η κυρια με την χατζαρα γιατι καποιος καθαριζει φιρικια ακομηΟΧΙ ΒΡΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ , ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ , ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΔΗΓΑΕΙ Η ΣΑΛΟΜΗ ?
ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΙΚΟΠΕΤΡΑ Η ΣΑΛΟΜΗ , ΚΑΙ ΚΑΡΑΒΟΜΑ Η ΣΑΛΟΜΗ , ΚΑΙ ΛΑΜΠΙΝΟΥ Η ΣΑΛΟΜΗ ?[/quote]
Αυτα και ακομη περισσοτερα δεν την ξερεις καλα για αυτο σου επαναλαμβανω προσεχε μια και απο οτι καταλαβαινω θα κυκλοφορεις
συην περιοχη εκεινες τις ημερες. -
ΒΡΕ ΣΑΔΙΣΤΕΣ , ΒΡΕ ΑΝΤΙΦΕΜΙΝΙΣΤΕΣ ΒΡΕ .. ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ?
-
ΤΗΝ ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΟΔΗΓΕΙ , ΚΥΡΙΑΚΟ , ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ , ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠ'ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΠΟΛΥ , ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΥΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥΣ , ΘΕΛΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ , ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΑ ΚΑΙ ΓΛΥΣΤΕΡΑ , ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΒΑΛΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΒΡΕ ΣΑΔΙΣΤΕΣ , ΒΡΕ ΑΝΤΙΦΕΜΙΝΙΣΤΕΣ ΒΡΕ .. ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ?Μα εδω ειναι τι θεμα Χρηστο οτι δεν την βαζουμε εμεις αλλα μονη της
αποφασισε να κατακτησει το βουνο των Κενταυρων.
Εμεις την λεμε ΜΗ αλλα εκεινη επιμενη τι μπορεις να κανεις βγαζεις ακρη με γυναικες;; Αστην λοιπον να παει και οτι βρεξει ας κατεβασει αρκει να μην βρεχει. -
ΚΑΛΑ , ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΕΠΑΝΩ , ΚΥΡΙΑΚΟ .
-
άσχετο απο πότε θα είστε Βόλο? θα κανονίσουμε καμια συνάντηση Παρασκευή βράδυ ή Σάββατο?
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
άσχετο απο πότε θα είστε Βόλο? θα κανονίσουμε καμια συνάντηση Παρασκευή βράδυ ή Σάββατο?ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ
ΜΕΧΡΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
άσχετο απο πότε θα είστε Βόλο? θα κανονίσουμε καμια συνάντηση Παρασκευή βράδυ ή Σάββατο?Απο Παρασκευη απογευμα αλλα οχι Βολο Ρενα θα ειμαστε Λαρισα στην
εδρα του ζευγους κοντα ειμαστε οποτε τηλ και βρισκομαστε. -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΙΚΟΠΕΤΡΑ Η ΣΑΛΟΜΗ , ΚΑΙ ΚΑΡΑΒΟΜΑ Η ΣΑΛΟΜΗ , ΚΑΙ ΛΑΜΠΙΝΟΥ Η ΣΑΛΟΜΗ ?
και μελισσάτικα εαν θέλει ο συνοδηγός και δεν βαρεθεί να διαβάζει!!!
Καλά τι είσαστε εσείς! Πότε προλάβατε και τα κυκλοφορήσατε τα νέα?Δεν φταίω εγώ!!!! Οι ειδικές φταίνε που είναι πανέμορφες! (έτσι μου έχουν πει τουλαχιστον)
Μην ανησυχείτε παντως! Εχουμε πει να μας βάλουν στο τέλος για να μην ενοχλούμε τους υπόλοιπους
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
αν υποψιαστώ οτι θα δώσω εκκίνηση στη salome θα πεθάααααανωωωωω.....αααααααααααααα θέλω φωτό οπωσδήποτε!!!!!!!!!! Μοναδικές εμπειρίες ζούμε κυρίες και κύριοι!!!!
Παρασκευή βράδυ Λάρισα ή Σαββατο καποια στιγμή στο Βόλο για καφεδάκι!!!
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
άσχετο απο πότε θα είστε Βόλο? θα κανονίσουμε καμια συνάντηση Παρασκευή βράδυ ή Σάββατο?
ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ
ΜΕΧΡΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ
ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΥΛΑΚΙ ;;
-
Ο χρήστης PINATSIS KYRIAKOS έγραψε:
ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ!
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ. ΘΑ ΦΟΡΑΩ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ!!!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
και μελισσάτικα εαν θέλει ο συνοδηγός και δεν βαρεθεί να διαβάζει!!!
Καλά τι είσαστε εσείς! Πότε προλάβατε και τα κυκλοφορήσατε τα νέα?Δεν φταίω εγώ!!!! Οι ειδικές φταίνε που είναι πανέμορφες! (έτσι μου έχουν πει τουλαχιστον)
Μην ανησυχείτε παντως! Εχουμε πει να μας βάλουν στο τέλος για να μην ενοχλούμε τους υπόλοιπους
ΑΝΗΣΥΧΩ ΜΑΡΑΚΙ , ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΤΩΡΑ , ΙΣΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ , ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ , ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ
-
Μαίρη κοίτα να το φέρεις άθικτο το 106 για να το δούμε και στην Κοζάνη το επόμενο ΣΚ μετά τον αγώνα.
-
Και ως γνωστόν η περιοχή έχει ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΜΕ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ. Και το service θα είναι στην Αγρια.....
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ!
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ. ΘΑ ΦΟΡΑΩ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ!!!
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΣΤΟΡΑ
-
εσυ μην χάσεις....το τσίπουρο αμέσως...
μάλλον θα είμαι χωρίς 'Περικλή' και θα μένω Χάνια...εκεί δίπλα στο Χάνι του Ζήση με τα υπέροχα μαγειρευτά (για όσους γνωρίζουν)...
έτσι κι αλλιώς όμως θα μιλήσουμε για τα καθέκαστα (προβλέπω σουπερ καφεδο-τσιπουρο-μασαμπουκο-κατανύξη...).....
Μία τρελλή ιδέα έγινε πραγματικότητα :)