-
Μπράβο - μπράβο
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ο Αντρέας βαστάει το φανάρι?Εγω θα έλεγα ότι έχει πιασει την ασφαλεστερη θεση στο 'τρενακι'
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ο Αντρέας βαστάει το φανάρι?
Εγω θα έλεγα ότι έχει πιασει την ασφαλεστερη θεση στο 'τρενακι'
Εμ!!!!Πάντα πιό πονηρός ο κυνηγός!!!:ninja:
Φίλοι-ξεφίλοι,αμα δεν φυλάξεις τα νωτα σου,εμπιστοσύνη δεν έχει!!!
-
έχετε δει πιο καθαρούς μηχανικούς ? εμ βέβαια, αφού φτάσαμε στο βίδωμα της ποδιάς! ο πραγματικός ήρωας λείπει από τη φώτο..
-
έχετε δει πιο καθαρούς μηχανικούς ? εμ βέβαια, αφού φτάσαμε στο βίδωμα της ποδιάς! ο πραγματικός ήρωας λείπει από τη φώτο..
-
μπράβο παιδιά! Συγχαρητήρια!
Και σε άλλα! -
Επόμενη στάση στο Βόλο. Με το Νο53 στις πόρτες το ερχόμενο σβκ θα γυρίζουμε στο βουνό των Κενταύρων αντί για κάποια παραλία.
Είναι η τέταρτη φορά που θα βρεθώ στο τιμόνι του peugeot 106. Δίπλα μου θα βρίσκεται ο Αποστόλης, σε ρόλο τημ-μαντζάρε όπως πάντα ο Κυριάκος ενώ stand by στο σέρβις όπως και στους προηγούμενους αγώνες μου ο Χρήστος Μπάης (αχρείαστος να ναι… ).
Με τον παγουρά είναι η τέταρτη φορά που θα αποτελέσουμε πλήρωμα. Για δεύτερη φορά θα τον έχω συνοδηγό (μετά το περσινό σπρίντ κοζάνης) αλλά για πρώτη φορά σε κανονικό ράλι. Επίσης είναι και η πρώτη του Αποστόλη σε μεγάλο ράλι και σε συνδυασμό με τη γιορτή του το Σάββατο ο δήμος βόλου θα ρίξει πυροτεχνήματα.
Αυτά που θα πούνε ότι δήθεν είναι για την πανηγυρική εκκίνηση είναι ψέμα…εσείς ξέρετε την αλήθεια .
Περισσότερα…σύντομα!!! -
άντε παρεϊτσα θα είμαστε όλο τον αγώνα...
-
Κάτι λέει για βροχέεεες!!!
'Παίζει' να κατεβουμε και στο Βόλο,θα δείξει αυτες τις μέρες.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κάτι λέει για βροχέεεες!!!'Παίζει' να κατεβουμε και στο Βόλο,θα δείξει αυτες τις μέρες.
Μας αρέσουν οι βροχές !!!!!!!!!
Και μάλιστα όταν συνδυάζονται με την παρουσία του Ανδρέα , έχουν αποδειχθεί ..... γούρικες !!!!Αποστόλης.
-
Eσας σας βαρεσε η ζεστη!
Ακου βροχες η μειωση της θερμοκρασιας! -
Καλη τυχη ρε σεις.
Παγουρα μια συμβουλη.
Για να πατε πιο γρηγορα ,πηδα και καμια σελιδα απο τις σημειωσεις.Ξερεις εσυ. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Καλη τυχη ρε σεις.
Παγουρα μια συμβουλη.
Για να πατε πιο γρηγορα ,πηδα και καμια σελιδα απο τις σημειωσεις.Ξερεις εσυ.'ΦΡΕΝΑΑΑΑΑΑ' 'πατέρα'...!!!! Ο αγώνας αναβλήθηκε λογώ φωτιάς....Και θα έβρεχε και το Σάββατο....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Καλη τυχη ρε σεις.
Παγουρα μια συμβουλη.
Για να πατε πιο γρηγορα ,πηδα και καμια σελιδα απο τις σημειωσεις.Ξερεις εσυ.'ΦΡΕΝΑΑΑΑΑΑ' 'πατέρα'...!!!! Ο αγώνας αναβλήθηκε λογώ φωτιάς....Και θα έβρεχε και το Σάββατο....
Μακαρι να σβησουν γρηγορα τη φωτια και για ειδικες εχουμε ολο το καιρο μπροστα μας.
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Καλη τυχη ρε σεις.
Παγουρα μια συμβουλη.
Με το που είπε 'καλη τυχη' ο μπαρμπα-DAP,φωτιες αναψανε στα βουνα,αγωνες αναβληθηκανε!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Καλη τυχη ρε σεις.
Παγουρα μια συμβουλη.
Με το που είπε 'καλη τυχη' ο μπαρμπα-DAP,φωτιες αναψανε στα βουνα,αγωνες αναβληθηκανε!!!
Ρε συ λες;Μπαααα.Θα το διασταυρωσουμε ομως ξανα στο γαμο σου!!!!!!
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Eσας σας βαρεσε η ζεστη!
Ακου βροχες η μειωση της θερμοκρασιας!Τελικά ευτυχώς ήρθαν οι βροχές.... για να σώσουν κάνα δέντρο.
-
Το Ράλλυ Κένταυρος θα το τρέξουμε , εκτός και άν κάτι μέχρι τις 21 Οκτωβρίου πάει 'στραβά' !!!.
Οι ειδικές του είναι , η κάθε μία τους , μία σκέτη πρόκληση, και για τον οδηγό , αλλά και για τον συνοδηγό.
Πόσο μάλλον , που τότε οι καιρικές συνθήκες θα είναι πιθανά και ο 'ρυθμιστής' του αγώνα !!!!!ΟΜΩΣ , ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ , σειρά έχει ο 'δικός μου' αγώνας , το -φιλικό- 2ο Ράλλυ Σπρίντ ΚΑΤΣΑΝΟΣ ΑΕΒΕ - ΔΩΔΩΝΗΣ, στις 29 Ιουλίου !!!!
Ναι, μας έχει πειράξει ο πρόσφατος καύσωνας , και θέλουμε να δοκιμάσουμε τις αντοχές μας και της 'Γαλλιδούλας' σε συνθήκες τέτοιες ......
Και έτσι , στην αρκετά απαιτητική ειδική διαδρομή της Δωδώνης , θα ακούω τις εντολές του 'sakinen', έχοντας σαν πρώτο στόχο , όπως πάντα τον τερματισμό , και σαν δεύτερο -και ενδόμυχο- μιά αξιοπρεπή θέση.Αποστόλης.
-
Σε αυτον τον αγωνα,απο πρωτος μεχρι τριτος γενικής δικαιολογείσαι Αποστόλη.
Σερβις θα εχετε αυτη τη φορα
Μία τρελλή ιδέα έγινε πραγματικότητα :)