-
Μιας και αναφέρθηκε σε άλλο θέμα...Τι θα λέγατε να αντιστοιχίσουμε τα μέλη του φορουμ με τους ήρωες του γνωστού Γαλάτικου χωριού;
Αρχίζουμε Παλαιοντολογίξ ο DAP.... -
Μιας και αναφέρθηκε σε άλλο θέμα...Τι θα λέγατε να αντιστοιχίσουμε τα μέλη του φορουμ με τους ήρωες του γνωστού Γαλάτικου χωριού;
Στόν Οβελίξ (ή μάλλον στις συνήθειές του) θα έχουμε συνωστισμό προτάσεων.....
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Στόν Οβελίξ (ή μάλλον στις συνήθειές του) θα έχουμε συνωστισμό προτάσεων.....όπως βλέπεις απέφυγα να κατονομάσω κάποιον
-
Οβελίξ ο....syele!!!! (ουφ!..πρόλαβα!!)
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οβελίξ ο....syele!!!! (ουφ!..πρόλαβα!!)Εσύ Νίκο μάλλον πάς για τον αρχηγό του χωριού. Τώρα άν δέν βρούμε ασπίδα να σε μεταφέρουμε , την ίδια δουλειά θα κάνει και μία ζάντα 18αρα...(για να είμαστε και μέσα στο πνεύμα)...
..Και επειδή οι ιδέες σήμερα πέφτουν βροχή άς κάνουμε και κανένα montage με τις νέες σας 'ταυτότητες'.....χεχεχε (τα αποτελέσματα σύντομα)
...συνεχίστε τις προτάσεις.... -
Μην ακούσω τίποτα για 'βρωμοψαριξ' ή πως αλλοιώς τον λένε γιατί θα πάθω κάτι ....
-
-
αχ βρε γιώργο έγραψες πάλι
-
Το πότε τα σκέφτεσαι και για πότε τα φτιάχνεις είναι άξιο θαυμασμού....
-
Μαγικά... Με βλέπω και λόγω ID , και λόγω ηλικίας ( ) στη θέση του Δρυϊδη....
-
Συμφωνώ απόλυτα. Ορίζεσαι εθελοντικά..., εεεεεε συγγνώμη, κεκτημένη από την πίστα, αυτό δεν κολλάει εδώ
-
Ξέρετε... θα πρέπει να πούμε και ποιά είναι η Φραμπάλα....
Ποιός θα παίξει το κεφάλι του (Υπόψιν πως η άλλη θα μείνει μάλλον για ...γυναίκα του αρχηγού )
Αναφέρομαι στις γνωστές δύο κυρίες του φόρουμ, καθώς τι άλλες δεν τις έχουμε (ακόμη) γνωρίσει.
-
Eυριπίδη προσωρινά κανένα πρόβλημα. Οι κυρίες στο Αστερίξ ( ευτυχώς) είναι τρείς. Η Φαλμπαλά , η Μπονεμίνη η γυναίκα του Kouk (εεε συγγνώνη του αρχηγού ήθελα να πώ... ) και η γυναίκα του Μαθουσαλίξ. Οπότε με την γνωστή δημοκρατική μέθοδο του forum απορρίπτουμε την Μπονεμίνη (όχι πειράματα με την γυναίκα του αφεντικού - πάγιος κανόνας-) και αφήνουμε τις δύο κυρίες να επιλέξουν μόνες τους.
Ουφ..το σώσαμε το κεφάλι μας και σήμερα......
-
μήπως να βάλουμε καμια ψηφοφορία για το θέμα συγκεκριμένο;
-
Το ρόλο του Εκατόνταρχου ρωμαίου ,που τρώει ως συνήθος όλο το ξύλο, νομίζω ότι ξέρετε όλοι σε ποιόν ταιριάζει γάντι... Την είπα την κακία μου πρωί-πρωί!!
-
Kλασσικές ατάκες, συνδυάστε μέλος με ατάκα.
'Μα τον Τουτάτη!'
'Είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι!' 'Και τώρα θα σας τραγουδήσω ένα τραγούδι του αποχωρισμού' 'Πάλι αυτοί που να πάρει ο Δίας;' 'Μα είμαι η γυναίκα του αρχηγού! Η πρώτη κυρία του χωριού!' 'Πεινάω...' 'Λίγο ευτραφής ίσως. 'Χοντρός πάντως όχι!'
'Ελχεται καλάβι'
-
Ο χρήστης axios έγραψε:
Το ρόλο του Εκατόνταρχου ρωμαίου ,που τρώει ως συνήθος όλο το ξύλο, νομίζω ότι ξέρετε όλοι σε ποιόν ταιριάζει γάντι... Την είπα την κακία μου πρωί-πρωί!!Τώρα αν σου πω οτι εγω εχω άλλον στο μυαλό μου τι θα πείς?!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το ρόλο του Εκατόνταρχου ρωμαίου ,που τρώει ως συνήθος όλο το ξύλο, νομίζω ότι ξέρετε όλοι σε ποιόν ταιριάζει γάντι... Την είπα την κακία μου πρωί-πρωί!!
Τώρα αν σου πω οτι εγω εχω άλλον στο μυαλό μου τι θα πείς?!!
ε, πες το ντε....γίνε λίγο κακός κι εσύ....
4TForum & ΑΣΤΕΡΙΞ