-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Αντί για πεύκα (που πιάνουν και κάμπιες) προτείνω να φυτευθούν άλλα δέντρα, προσαρμοσμένα στο κλίμα της κάθε περιοχής και να είναι και στοιχειωδώς χρήσιμα. Π.χ. στις παραθαλάσσιες περιοχές να φυτευθούν πορτοκαλιές, λεμονιές κλπ. Ξέρετε τι βολικά που είναι; Γυρνάς στο σπίτι σου, θυμάσαι ότι σου'χουν τελειώσει τα λεμόνια, ε παίρνεις ένα από τη λεμονιά (αυτό κάνω εγώ στην πολυκατοικία που μένω - παρκάρω, αρπάζω και δυο-τρία λεμόνια).Μα τι λέτε τώρα. Εάν χρειάζεται decor απο δένδρα να βάλουμε πλαστικά που και όμορφα και πάντα ανθισμένα είναι και το κυριώτερο δεν λερώνουν το αυτοκίνητο μου που φτύνω αίμα να το ξεπληρώσω. Τέλος πρέπει να βρεθει και ένας τρόπος να θανατώνονται επι-τόπου όποιοι περαστικοί το ακουμπάνε και το γεμίζουν δακτυλιές. Μου κοστίζει ένα κάρο χρήματα να το πλένω 3 φορές την ημέρα
-
Ο χρήστης kilo έγραψε:
Το μόνο που θέλω είναι άσφαλτο και μόνο άσφαλτο να κινώ το με 172 δόσεις αυτοκίνητό μου. Δεν με ανδιαφέρει τίποτα άλλο. Τι να τα κάνουμε τα υπόλοιπα? είναι άνευ σημασίας μπροστά στο καλογυαλισμένο μου τουτού.
Ε αν είναι έτσι εντάξει. Γιατί εγώ πήρα δάνειο 172 δόσεων για να κάνω δεντροφυτεύσεις σε 1000+1 σημεία του λεκανοπεδίου.
-
Αυτό που δεν ήξερα και έμαθα είναι οτι υπάρχει επιχορήγηση για να φτιάξεις κατι για τα αδέσποτα. Οποτε πάρα πολλοί παίρνουν την επιχορήγηση, την τρώνε και μετά αδιαφορούν για τα ζώα τα οποία ζουν σε χειρότερες συνθήκες από ότι στον δρόμο.
Μα πραγματικά, πόσο κάφροι μπορούμε να είμαστε?
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Αυτό που δεν ήξερα και έμαθα είναι οτι υπάρχει επιχορήγηση για να φτιάξεις κατι για τα αδέσποτα. Οποτε πάρα πολλοί παίρνουν την επιχορήγηση, την τρώνε και μετά αδιαφορούν για τα ζώα τα οποία ζουν σε χειρότερες συνθήκες από ότι στον δρόμο.Μα πραγματικά, πόσο κάφροι μπορούμε να είμαστε?
Μαίρη,πρίν πέντε-έξι χρόνια είχα διαβάσει ότι,στήν ευρύτερη περιοχή τής Αττικής υπήρχαν δεκαεφτά 'οικολογικές οργανώσεις',μέ σύνολο μελών.....ΕΙΚΟΣΙΕΝΑ!!!!
-
υπάρχει αραγε λύση απο καποιον φανοποιό για 3-4 κουτσουλιές που εχουν περάσει το χρώμα και έχουν φτάσει στη λαμαρίνα???γνωρίζει κανεισ κανα καλό να μου προτείνει??? εστω με pm. thanks
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Η φθορά του υλικού δεν μπορεί να συγκρίνεται με μια ζωή ρε παίδες!!Τα περιστέρια κάνουν οτι έκαναν για χιλιάδες χρόνια (κ@@@@δες που ειπε και ο Petros!! ) τα αυτοκίνητα μας είναι τα νέα στο σύστημα!!
Συμφωνώ
-
Υπάρχουν πολλές κατηγορίες ζώων που πρέπει πάραυτα να εξολοθρευτούν για να μην δημιουργούν προβλήματα στα του του μας.
Π.χ. οι ποντικοί τρώνε τα καλώδια μας,
οι γάτες λερώνουν με τα πόδια τους τα καπό μας,
οι σκύλοι που αφοδεύουν στις ρόδες μας και τέλος
οι homo autokinoumenoi autoxires που κρατάνε τιμόνι και «οδηγούν» ανάμεσα μας. -
Ο χρήστης luke έγραψε:
υπάρχει αραγε λύση απο καποιον φανοποιό για 3-4 κουτσουλιές που εχουν περάσει το χρώμα και έχουν φτάσει στη λαμαρίνα???γνωρίζει κανεισ κανα καλό να μου προτείνει??? εστω με pm. thanksκαμμια λυση πλην βαψιματος!
δεν χρειαζεται και ειδικες περγαμηνες ενας φανοποιος για μια τετοια επισκευη αλλα πριν την επιχειρησεις τραβα μερικες φωτογραφιες για να τις δειξεις σε αυτον που μπορει στο μελλον να το αγορασει και σου λεει [εφ'οσον μπορει να φανει η επισκευη] οτι το τρακαρες!!!!!
ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΕΝΑΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΕΧΘΡΟ.