-
Ηταν σφραγισμενο το κουτι; Μηπως ειναι unique o κωδικος και εχει χρησιμοποιηθει;
Παντως συνηθως με ενα email στο support αυτα τα προβληματακια λυνονται.
Συνηθως ειπα.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ηταν σφραγισμενο το κουτι; Μηπως ειναι unique o κωδικος και εχει χρησιμοποιηθει;Παντως συνηθως με ενα email στο support αυτα τα προβληματακια λυνονται.
Συνηθως ειπα.
όχι ήταν σφραγισμένο...
θα δοκιμάσω και αργότερα -
Άλλο το Online key, άλλο το Starforce key (ή CD-KEY). Με ποιο από τα δύο έχεις πρόβλημα;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Άλλο το Online key, άλλο το Starforce key (ή CD-KEY). Με ποιο από τα δύο έχεις πρόβλημα;Online key
-
Couldn't connect to Database
-
Άρα ΔΕΝ είναι αυτό που γράφει πάνω στο CD, αλλά στο πίσω μέρος του manual
-
Άρα ΔΕΝ είναι αυτό που γράφει πάνω στο CD, αλλά στο πίσω μέρος του manualούτε με αυτό γίνεται κάτι
-
Aχ αυτα τα ομορφα να μην ειχε το GT Legends και θα ηταν απλα το καλυτερο racing sim που εχω παιξει.
Ειδικα αν σου αρεσουν τα αυτοκινητα της εποχης εκεινης(και πως να μην σου αρεσουν δλδ)τα καταπληκτικα γραφικα μαζι με τα πολυ καλα car physics ειναι...
-
Το πρόβλημα είναι ότι δε σου ξεκινά το παιχνίδι, ή ότι δεν μπορείς να παίξεις online;
-
Το πρόβλημα είναι ότι δε σου ξεκινά το παιχνίδι, ή ότι δεν μπορείς να παίξεις online;μια χαρά ξεκινάει και παίζει (όπως παίζει με το pc μου...)
αλλά μέσα από την σελίδα δεν μπορώ να κάνω login και μέσα από το παιχνίδι όταν πήγα να πάρω online settings για το cooper κόλησε
-
Άλλο το Online key, άλλο το Starforce key (ή CD-KEY). Με ποιο από τα δύο έχεις πρόβλημα;Get your Online Key
You have entered an invalid Starforce-Code.
Please enter a valid Starforce-Code.
-
Countdown για το demo του GTR2
Ολοκληρη η σελιδα εδω: clicky Gamespot
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Countdown για το demo του GTR2Ολοκληρη η σελιδα εδω: clicky Gamespot
απαιτήσεις που θα έχει?
-
τι κόλλημα είναι αυτό στο lfs2 και όταν αφήνω το γκάζι το παιχνίδι το θεωρεί ως full πατημένο? το ίδιο και με το φρένο!
////οκ το βρήκα!////
-
lfs2? Μήπως ενοείς GTR2?
-
Μέχρι τότε δείτε ένα τελευταίο demo trailer για το GTR2. Ένας γύρος σε πολύ υψηλή ανάλυση με Maserati MC12 στην πίστα Zhuhai στην Κίνα, δεξί click και save εδώ
-
Και όποιος βαριέται να περιμένει το countdown για το demo του GTR2, μπορεί να κατεβάσει το demo ΤΩΡΑ από εδώ: http://www.download.com/GTR-2-Demo/3000-7523_4-10563540.html?tag=lst-0-3
-
Δε βαριόμαστε...Απλώς είμαστε στη δουλειά...
-
Ο χρήστης nexis έγραψε:
lfs2? Μήπως ενοείς GTR2? -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Και όποιος βαριέται να περιμένει το countdown για το demo του GTR2, μπορεί να κατεβάσει το demo ΤΩΡΑ από εδώ: http://www.download.com/GTR-2-Demo/3000-7523_4-10563540.html?tag=lst-0-3Χμ, περίεργο, λέγανε ότι θα είναι 500 MB αλλά είναι 312.
Καποιος παραπανω που ρωτησε για τις απαιτήσεις...η σελίδα του download.com λέει: Windows XP Home/Pro, 3 GHz Intel Pentium IV, 1 GB RAM, 400 MB disk space . Υπέροχα! Εγώ δε μπορώ να το τρέξω! Εχω τη μισή RAM και 2.4GHz CPU. Θα το δοκιμάσω πάντως να δω πώς θα πάει...
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ & ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ