-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Τι γίνεται τώρα? Ποιο θεωρείται top? Ένα GTR θυμάμαι που έχει βγει πρόσφατα.
To GTR κορυφή σε hardcore αγωνιστική οδήγηση και αίσθηση, αλλά θα βγει το GTR2 σύντομα, οπότε άστο.
Το GTL είναι καταπληκτικό, με ακόμα καλύτερη φυσική και γραφικά και με ΦΟΒΕΡΑ αυτοκίνητα μέσα. Δες το επίσημο site και θα καταλάβεις!! Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Κορυφαίο σε φυσική αυτή τη στιγμή μάλλον είναι το netKar Pro, απλώς έχει μόνο διάφορα μονοθέσια μέσα (προς το παρόν), δεν έχει αυτοκίνητα.
οκ GTL λοιπόν (απο ebay που το έχει φθηνά) και τα λέμε online σε λίγες μέρες!!!!
-
Καλό πήξιμο!! Αποχαιρέτα οικογένεια για μερικές εβδομάδες
-
Καλό πήξιμο!! Αποχαιρέτα οικογένεια για μερικές εβδομάδεςναι ...GPL εποχές....
πόσο έχει στην Αθήνα?
-
40 ευρά νομίζω.
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... :IT&ih=012
αντίο κόσμε
-
-
Τι γίνεται τώρα? Ποιο θεωρείται top? Ένα GTR θυμάμαι που έχει βγει πρόσφατα.
To GTR κορυφή σε hardcore αγωνιστική οδήγηση και αίσθηση, αλλά θα βγει το GTR2 σύντομα, οπότε άστο.
Το GTL είναι καταπληκτικό, με ακόμα καλύτερη φυσική και γραφικά και με ΦΟΒΕΡΑ αυτοκίνητα μέσα. Δες το επίσημο site και θα καταλάβεις!! Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Κορυφαίο σε φυσική αυτή τη στιγμή μάλλον είναι το netKar Pro, απλώς έχει μόνο διάφορα μονοθέσια μέσα (προς το παρόν), δεν έχει αυτοκίνητα.
κατέβασα το demo του GTL μέχρι να έρθει όλο το παιχνίδι.
1.το demo είναι λίγο χειρότερο? τα αυτοκίνητα ας πούμε μου φάνηκαν λίγο στον αέρα σαν test drive 1?
2.Βαρύ για τα 900 Mhz μου -
Δηλαδή σε τι μηχάνημα θα παίζει άνετα;
-
To GPL θελει πολυ καλο μηχανημα για να παιξει...
-
κατέβασα τώρα τους τελευταίους drivers της NVIDIA και νομίζω είδα διαφορά (στο demo που έχω)
όσο το παίζω μου αρέσει!
-
τι συστημα εχεις?
-
AMD 900, 512 μνήμη, GeForce 5200, XP
(για το GT legends λέω)
-
και το παιζει καλα?
εντυπωση μου κανει! -
Η αλήθεια είναι ότι είσαι εντελώς οριακά...Σου κόβει και από το ρεαλισμό αν είσαι underspec-ed.
-
Η αλήθεια είναι ότι είσαι εντελώς οριακά...Σου κόβει και από το ρεαλισμό αν είσαι underspec-ed.αν καταφέρεις και με βάλεις να παρω και pc τι να σου πω
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
αν καταφέρεις και με βάλεις να παρω και pc τι να σου πωΤο γελάς;
Εγώ τέτοιο μηχάνημα είχα (PIII @ 1 GHz), και όταν βγήκε το Live for Speed S2, σερνόταν πάρα πολύ. Ιδίως στο Grid με άλλα 20 αυτοκίνητα ήταν απάλευτο.
Ευτυχώς πέτυχα έναν που έδινε έναν P4 @ 2.4 σε πολύ καλή τιμή - κάτω από 200 ευρώ, πήρα και μια κάρτα γραφικών, μεταχειρισμένη πάλι, και είμαι μια χαρά τώρα.
Ουσιαστικά για racing sim έκανα upgrade δηλαδή. Και να φανταστείς ότι οι υπολογιστές είναι η δουλειά μου...
-
ok..κατάλαβα...
για να κοιτάω τις αγγελιές
εκτός από τον επεξεργαστή όμως όλα τα άλλα δεν είναι σχετικά καλά?
-
Ήρθε το GTL!!
Αλλά δεν έχω κάρτα ήχου (ακόμα να βρω πως μπαίνει η Audigy στα XP) και έτσι περιμένω!!
-
Couldn't connect to Database λέει το http://www.gt-legends.com/account_en.php
γιατί?
-
Get your Online Key
You have entered an invalid Starforce-Code.
Please enter a valid Starforce-Code
αυτό δεν είναι ο κωδικός που γράφει πάνω το dvd?
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ & ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ